jimmys Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 .mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view http://www.mobilehellas.com/aksesouar-kiniton/handsfree-bluetooth/sonyericsson-bluetooth.html Aυτο μονο βρισκω, το λινκ που μου εδωσες, δεν με βοηθαει φιλεμου δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwnios Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ρε παιδια για πειτε μου λιγο γιατι ειμαι στο ψαξιμο για bluetooth handsfree με ραδιοφωνο βλεπω τιμες και μου πεφτουν τα μαλλια. ειχα το mw600 αγορασμενο κανα χρονο τωρα κ εψαχνα να το αγορασω ξανα. περα απο το οτι εχει καταργηθει ως μοντελο,οι αντικαταστατες του ειναι πανακριβοι. ψαχνω να εχει δικο του ενσωματωμενο ανεξαρτητο απο το κινητο ραδιοφωνο. το mw το ειχα αγορασει 36ευρω. το sbh50 που βρισκω κοστιζει 50!!! υπαρχει καποια εναλλακτικη να κοιταξω η να ετοιμαστω για την ξενερα του 50αρικου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ρε παιδια για πειτε μου λιγο γιατι ειμαι στο ψαξιμο για bluetooth handsfree με ραδιοφωνο βλεπω τιμες και μου πεφτουν τα μαλλια. ειχα το mw600 αγορασμενο κανα χρονο τωρα κ εψαχνα να το αγορασω ξανα. περα απο το οτι εχει καταργηθει ως μοντελο,οι αντικαταστατες του ειναι πανακριβοι. ψαχνω να εχει δικο του ενσωματωμενο ανεξαρτητο απο το κινητο ραδιοφωνο. το mw το ειχα αγορασει 36ευρω. το sbh50 που βρισκω κοστιζει 50!!! υπαρχει καποια εναλλακτικη να κοιταξω η να ετοιμαστω για την ξενερα του 50αρικου?? το sbh50 πηρα και ειναι πολυ καλο.50ε αλλα δεν τα κλαιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Από ότι κατάλαβα αυτό το thread αφιερωνεται στο Sony SBH52 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν σε απασχολεί το χρηματικό, PLT Voyager Edge Μακράν το καλύτερο μαζί με το PLT Voyager Legend(18gr.) που είναι όμως μεγάλο και διπλάσιο σε βάρος από το καταπληκτικό Edge(7gr.) Aν προτιμήσεις κάποιο φτηνότερο, PLT Marque 2 M165 Μ' απασχολεί. Πάνω από 50 δεν δίνω για μια συσκευή που η διάρκεια ζωής της είναι max 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 http://www.mobilehellas.com/aksesouar-kiniton/handsfree-bluetooth/sonyericsson-bluetooth.html Aυτο μονο βρισκω, το λινκ που μου εδωσες, δεν με βοηθαει φιλεμου δυστυχως. Αδερφε το μεσημερι που το εβλεπα στο σκρουτζ τοσο το ειχε. Τωρα απο οτι ειδα το ξανανεβασε την τιμη. συγνωμη αλλα σκρουτζ ειναι αυτο............:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μόλις μου ήρθε το SBH 52, αγορά από eBay (Hong Kong). Τελική τιμή 59€,ήρθε σε 14 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μόλις μου ήρθε το SBH 52, αγορά από eBay (Hong Kong). Τελική τιμή 59€,ήρθε σε 14 ημέρες. καλομιλητο και καλοριζικο! αν και αν κοιταζες απο εδω(σκρουτζ) θα το βρισκες φθηνοτερα και γρηγοροτερα. Οπως και να χει καλοριζικο!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Τελικά το sbh52 υπάρχει κάπου πιο φτηνά από 67 ευρώ που το έχω βρει στο skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 PULMAN αγαπητε θα μου πεις τι παιζει με τη συνδεση του 52;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ιδια εκδοση ειναι ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα το εχουν 44,29 ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με βρισκεις απολυτως συμφωνο..... 44,29 ναι,αλλα συν αντικαταβολη,συν μεταφορικα,νατο το 50άρικο.:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Από ότι κατάλαβα αυτό το thread αφιερωνεται στο Sony SBH52 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μ' απασχολεί. Πάνω από 50 δεν δίνω για μια συσκευή που η διάρκεια ζωής της είναι max 6 μήνες. Δύο χρόνια έχω το 975 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μιας και αναφέρθηκε πόσο λέτε να '' ζήσουν '' τα sbh50/52;; Μετά απο πόσες φορτίσεις θα δούμε μείωση της μπαταρίας;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Ερώτηση για τα plantronics. Εχω παρατηρησει οτι ολα ειναι τυπου in ear με εξαιρεση τα GO που δεν με πολυενδιαφερουν. Επειδή δουλεύω σε εργοτάξιο, δεν εχω την δυνατότητα να το εχω καπου ακουμπημενο και οταν με παιρνουν να το σηκώνω. Γενικα υπάρχει κάποιο μοντέλο που να εχει κάποια μορφή κουμπώματος στο πουκάμισο/μπλουζα? Τα μοντέλα της plantronics γενικά πάνε καλά με το Note 3? Edited June 13, 2014 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Δύο χρόνια έχω το 975 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Όσα 975 είχα, (3 συνολικά) όλα , αργά ή γρήγορα, χάλασαν ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο. Εξαιρετικό ακουστικό, αλλά προβληματικό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πήρα από Ali express το 7300 και δεν μου πάει ούτε μια με με μέτρια χρήση. Το λέω στον πωλητή μου στέλνει άλλο το παίρνω και πάλι τα ίδια. Κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι κρατάει πολύ... Πέτυχα στην περίπτωση η μήπως είναι απομίμηση της απομίμησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Για αυτο τι γνωμη εχετε? http://www.skroutz.gr/s/265322/Volte-Tel-VT-702.html Ψαχνω γενικα ενα clip-on για Samsung S3 mini Που να φορτιζει με micro USB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Για αυτο τι γνωμη εχετε? http://www.skroutz.gr/s/265322/Volte-Tel-VT-702.html Ψαχνω γενικα ενα clip-on για Samsung S3 mini Που να φορτιζει με micro USB... καλό φαίνεται και είναι 3in1 Hands-on http://www.myphone.gr/d/volte-tel/vt-701-headset-clip-car-kit.146/hands-on/ Edited June 13, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 44,29 ναι,αλλα συν αντικαταβολη,συν μεταφορικα,νατο το 50άρικο.:( αν εισαι εκτος αθηνων ναι, παω πασο:X ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- PULMAN αγαπητε θα μου πεις τι παιζει με τη συνδεση του 52;; τι θα θελες να μαθεις Κωνσταντινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά το jawbone era 2014 δεν παίζεται. Πανάλαφρο, φοβερή εφαρμογή στο αυτί και πολλή καλή ποιότητα φωνής και ήχου. Από μπαταρία θα το δω τις επόμενες ημέρες. Συνεργάζεται άψογα με το Νote 3 και υπάρχει και εφαρμογή που βλέπεις διάρκεια μπαταρίας κλπ. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Προφανώς & κοιταξα Skroutz πριν πάρω το SΒΗ52 από EBay. 'Εβγαινε στα 75€ όταν το παρήγγειλα... Οπότε άστο, τώρα το βλέπω 69€ με μεταφορικά. Edited June 13, 2014 by batafoukos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Pulman γιατι μου ζηταει παντα ζευγος? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά το jawbone era 2014 δεν παίζεται. Πανάλαφρο, φοβερή εφαρμογή στο αυτί και πολλή καλή ποιότητα φωνής και ήχου. Από μπαταρία θα το δω τις επόμενες ημέρες. Συνεργάζεται άψογα με το Νote 3 και υπάρχει και εφαρμογή που βλέπεις διάρκεια μπαταρίας κλπ. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν έχεις εισερχόμενη κλήση σου λέει το όνομα της επαφής που σε καλεί ακόμα και αν είναι γραμμένη στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Pulman γιατι μου ζηταει παντα ζευγος? :p Κωστή, τώρα που έκανα κάτι πειράματα με ρομ/κερνελ, χρειάστηκε να ξανα συνδέσω το 50αρι μου. Στις αρχές ήθελε πάντα ζεύγος.. Πήγα στις ρυθμίσεις του bluetooth και πάτησα το σηματάκι το reset για να ξεχάσει το nexus. Έκανα και διακοπή ζεύγους από το κινητό και μετά τα ξανα συνδεσα και απο τότε όπως παλια, το ανοίγω και συνδέεται :) Pulman γιατι μου ζηταει παντα ζευγος? :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Κωστή, τώρα που έκανα κάτι πειράματα με ρομ/κερνελ, χρειάστηκε να ξανα συνδέσω το 50αρι μου. Στις αρχές ήθελε πάντα ζεύγος.. Πήγα στις ρυθμίσεις του bluetooth και πάτησα το σηματάκι το reset για να ξεχάσει το nexus. Έκανα και διακοπή ζεύγους από το κινητό και μετά τα ξανα συνδεσα και απο τότε όπως παλια, το ανοίγω και συνδέεται :) Θα το δοκιμασω αγορινα μου. Σε ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Όταν έχεις εισερχόμενη κλήση σου λέει το όνομα της επαφής που σε καλεί ακόμα και αν είναι γραμμένη στα ελληνικά? Μου λέει το νούμερο. Δεν υποστηρίζει ελληνικά απ' ότι είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts