Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

καλησπερα,εγω πηρα το lg hbm-280 και την πρωτη φορα που εβγαλα το γατζο για να το βαλω απο το αλλο αφτι εσπασε το πλαστικο.το εχω ενα μηνα και η απαντηση ειναι πως δεν το καλυπτει η εγγυηση.απλα τραγικο υλικο και τραγικη πολιτικη της lg.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να σαι καλά, ευχαριστώ και πάλι!

Δηλώνω ήδη ενθουσιασμένος, αν και μόνο λίγες ώρες αλλά με αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις.

Αν ψάχνεσαι για καινούργιο ΒΤ, πραγματικά δεν χρειάζεται να το σκεφτείς περισσότερο. :wink:

Ισως ο μονος λογος που ακομα το σκεφτομαι λιγο ειναι ο οικονομικος. Αλλα πιστευω γρηγορα θα το εχω κι εγω στα χερια μου. Τα αλλα χρωματα, λευκο και γκρι, τα ειχε κι αυτα? Η εγγυηση ειναι δυο χρονια απο την plantronics?

Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Να σαι καλά, ευχαριστώ και πάλι!

Δηλώνω ήδη ενθουσιασμένος, αν και μόνο λίγες ώρες αλλά με αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις.

Αν ψάχνεσαι για καινούργιο ΒΤ, πραγματικά δεν χρειάζεται να το σκεφτείς περισσότερο. :wink:

Η αναγνώριση καλουντος δουλεύει με τις επαφές γραμμένες στα ελληνικά? Πόσες φορές λέει το όνομα?

Η αναγνώριση καλουντος δουλεύει με τις επαφές γραμμένες στα ελληνικά? Πόσες φορές λέει το όνομα?

Θαρρω πως αυτο εχει να κανει με καποιες εφαρμογες που εχει προσθεσει για την υποστηριξη αρκετων ακουστικων η plantronics. Ετσι νομιζω. Ας μας φωτισει ο φιλος που το αγορασε. Μαλλον με λατινικους χαρακτηρες στα ονοματα τα "διαβαζει" επειδη ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα το manual του edge και δεν εχει υποστηριξη για καθοδηγηση φωνητικων εντολων στα Ελληνικα.

Edit: Παραθετω σχετικο link με το user manual του edge μεσω της κεντρικης σελιδας της plantronics,

http://www.plantronics.com/us/product/voyager-edge#support

Edited by scorpios44

Ισως ο μονος λογος που ακομα το σκεφτομαι λιγο ειναι ο οικονομικος. Αλλα πιστευω γρηγορα θα το εχω κι εγω στα χερια μου. Τα αλλα χρωματα, λευκο και γκρι, τα ειχε κι αυτα? Η εγγυηση ειναι δυο χρονια απο την plantronics?

Δεν ρώτησα αλλά δεν νομίζω να είχε άλλα χρώματα.

Οσο για την εγγύηση έχει σήμα για δυο χρόνια.

Το έχω τυπώσει και το έχω μαζί με την απόδειξη η οποία αναγράφει μόνο το προϊόν και το S/N

__

Αυτές είναι οι γλώσσες που υποστηρίζει (screen shot)

Edited by Jig
screen shot
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δεν ρώτησα αλλά δεν νομίζω να είχε άλλα χρώματα.

Οσο για την εγγύηση έχει σήμα για δυο χρόνια.

Το έχω τυπώσει και το έχω μαζί με την απόδειξη η οποία αναγράφει μόνο το προϊόν και το S/N

__

Αυτές είναι οι γλώσσες που υποστηρίζει (screen shot)

Ευχαριστουμε φιλεε jig. Και παλι καλοριζικο. Best bt ever!!!

Ευχαριστουμε φιλεε jig. Και παλι καλοριζικο. Best bt ever!!!

ThanXxx, θα έρθει η σειρά σου και σύντομα από ότι καταλαβαίνω!!!

Review δεν χρειάζεται να γράψω γιατί είμαι σίγουρος ότι ήδη τα έχεις διαβάσει/δει όλα.

Το μόνο πρόβλημα, μετά από το super Legend, είναι ότι δεν καταλαβαίνεις που το φοράς :p

Παίδες, θα ήθελα να αγοράσω ένα bluetooth headset και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη για κάποιο από τα συγκεκριμένα.

Πέρα από το θέμα ήχου, βολεύουν στο κεφάλι και στο αυτί; Κάτι αντίστοιχο και δοκιμασμένο;

http://www.e-shop.gr/trust-18214-wireless-bluetooth-design-headset-p-PER.591234

http://www.e-shop.gr/natec-nsb-0476-bat-bluetooth-wireless-headset-p-PER.572249

http://www.e-shop.gr/philips-shb4000wt-bluetooth-on-ear-stereo-headset-white-p-PER.659727

http://www.e-shop.gr/logilink-bluetooth-headset-wireless-v21-edr-white-p-PER.750642

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καποτε,προσπαθησα να αλλαξω την μπαταρια απο ενα ΒΤ της Σονυ που ειχα πριν απο χρονια,αλλα δεν τα καταφερα.Υπαρχει τετοια δυνατοτητα,ή αμα η μπαταρια πεσει,το πεταμε;

Και επι τη ευκαιρια,βρηκα για οσους ενδιαφερονται,το mw1 με 50€ χωρις μεταφορικα στο ΗΚ,στην ελαφρια συσκευασια οπως τη λενε,χωρις δηλαδη καρτα,τροφοδοτικο και αναγνωστη καρτας,που δεν ειναι και απαραιτητα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καποτε,προσπαθησα να αλλαξω την μπαταρια απο ενα ΒΤ της Σονυ που ειχα πριν απο χρονια,αλλα δεν τα καταφερα.Υπαρχει τετοια δυνατοτητα,ή αμα η μπαταρια πεσει,το πεταμε;

Και επι τη ευκαιρια,βρηκα για οσους ενδιαφερονται,το mw1 με 50€ χωρις μεταφορικα στο ΗΚ,στην ελαφρια συσκευασια οπως τη λενε,χωρις δηλαδη καρτα,τροφοδοτικο και αναγνωστη καρτας,που δεν ειναι και απαραιτητα.

Δεν αλλάζει η μπαταρία. Αλλά από την εμπειρία μου, θα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα για πολλά χρόνια.

Έχω bt από το 2009 που ακόμα κρατάει ικανοποιητικά η μπαταρία του.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

http://www.aliexpress.com/snapshot/6046979957.html

εκανα τωρα βεβαια μια μετατροπη εσωτερικα και μεγαλωσα λιγο την κεραια αλλα ακομη δεν το δουλεψα

απο οτι δειχνει ειναι και τηλεφωνο απο μονο του ,σωστα?

http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Headset-Earphone-Earpiece-Stereo-music-for-Samsung-iphone-HTC-/201079742591?pt=Bluetooth_Wireless_Products&var=&hash=item2ed149607f

http://www.ebay.com/itm/New-Plantronics-Discovery-925-Bluetooth-Headset-w-VFrame-Design-AudioIQ-Gold-/251531494345?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a907203c9

τι γνωμη εχετε για αυτa?

σε ΟΛΑ τα samsung η επανακληση γινεται με ΕΝΑ κλικ του πολυπληκτρου?που παρα πολλες φορες παιρνει μονο του μεσα σε τσεπη!

στα plantronics πως γινεται η επανακληση?με ενα η δυο κλικ?

Edited by fuorigioco1981

http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Headset-Earphone-Earpiece-Stereo-music-for-Samsung-iphone-HTC-/201079742591?pt=Bluetooth_Wireless_Products&var=&hash=item2ed149607f

http://www.ebay.com/itm/New-Plantronics-Discovery-925-Bluetooth-Headset-w-VFrame-Design-AudioIQ-Gold-/251531494345?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a907203c9

τι γνωμη εχετε για αυτa?

σε ΟΛΑ τα samsung η επανακληση γινεται με ΕΝΑ κλικ του πολυπληκτρου?που παρα πολλες φορες παιρνει μονο του μεσα σε τσεπη!

στα plantronics πως γινεται η επανακληση?με ενα η δυο κλικ?

Και στο m55 και στο m1100 γίνεται με δύο κλικ.

Ωραία τώρα είμαι μεταξύ Samsung και plantronics 925! Για το 925 τι λέτε;

Βγαίνει ακόμα αυτό? Πολύ παλιό μοντέλο

Βγαίνει ακόμα αυτό? Πολύ παλιό μοντέλο

Το έχω βρει eBay στο χρώμα του δέρματος που θέλω να μην είναι μαύρο η ασπρο γι'αυτό το είπα.

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για sbh 52 ας μου στείλει pm. Τα δίνω λόγω gear σε συνδυασμό τα καινούργια ακουστικά της jbl. Αλλιώς είναι πολύ καλά.

Γνωρίζετε κάποιο Bluetooth με ραδιόφωνο που όμως να μπορεί ταυτόχρονα να "περνάει" και τους ήχους του κινητού;

Έχω τα MW600 αλλά ή θα παίζει ράδιο ή οι ήχοι του κινητού. Όχι ταυτόχρονα.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

αυτο εδω τα αξιζει τα λεφτα του;

https://www.skroutz.gr/s/419663/Plantronics-Voyager-PRO-HD.html

γενικα ψαχνω καποιο που να μπορω να ακουω και μουσικη

αν υπαρχει κατι αξιοπιστο και με λιγοτερα, δεν θα πω οχι ;)

αυτο εδω τα αξιζει τα λεφτα του;

https://www.skroutz.gr/s/419663/Plantronics-Voyager-PRO-HD.html

Τα αξίζει και με το παραπάνω.

Αγόρασε καλύτερα το Voyager Legend που είναι το επόμενο μοντέλο

https://www.skroutz.gr/s/2566634/Plantronics-Voyager-Legend.html

Είμαι ανάμεσα στα SONY SBH52 και SONY MW1. Είχα αποφασίσει για το πρώτο επειδή έχει και την ευκολία χρήσης χωρίς τα ακουστικά, αλλά μόλις είδα τις 11 ώρες ομιλίας του MW1 σκάλωσα.

1) Τι λένε γενικά από μπαταρία μετά από μήνες χρήσης, πέφτει η διάρκεια;

2) Ελληνική γραμματοσειρά υποστηρίζουν κανονικά έτσι, ανεξάρτητα αν τα πάρω από Ελλάδα ή εξωτερικό;

3) Τα έχει δοκιμάσει κανένας με παλιά (μη smartphone) τηλέφωνα (bluetooth 1.2); Για απλή ομιλία εννοώ, δεν έχω την απαίτηση να ισχύουν και όλες αυτές οι smart ευκολίες που προσφέρουν σε συνεργασία με το android.

Είμαι ανάμεσα στα SONY SBH52 και SONY MW1. Είχα αποφασίσει για το πρώτο επειδή έχει και την ευκολία χρήσης χωρίς τα ακουστικά, αλλά μόλις είδα τις 11 ώρες ομιλίας του MW1 σκάλωσα.

2) Ελληνική γραμματοσειρά υποστηρίζουν κανονικά έτσι, ανεξάρτητα αν τα πάρω από Ελλάδα ή εξωτερικό;

3) Τα έχει δοκιμάσει κανένας με παλιά (μη smartphone) τηλέφωνα (bluetooth 1.2); Για απλή ομιλία εννοώ, δεν έχω την απαίτηση να ισχύουν και όλες αυτές οι smart ευκολίες που προσφέρουν σε συνεργασία με το android.

Θα σου πω για το mw1 που έχω :-)

1) η μπαταρία τους είναι σχετικά καλή αν αναλογιστεις ότι έχουν μια οθόνη που προβάλεις διάφορες πληροφορίες και η οποία "ξυπνάει" σε κάθε ενημέρωση σου. Εμένα με δύο τηλέφωνα συνδεδεμένος στις 3 ημέρες θέλω φόρτιση

2) κανένα πρόβλημα με ελληνική γραμματοσειρά.

3) από περιέργεια το είχα να κ.κ εί σε ένα νοκια λούνα 8600 που είχα και δούλεψε νεράκι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και με άλλα παλιά τηλέφωνα θα τρέχει απροβλημάτιστα

Στο μόνο που μας τα χαλάει το mw1 είναι στην υποστήριξη από τη sony.

1) η μπαταρία τους είναι σχετικά καλή αν αναλογιστεις ότι έχουν μια οθόνη που προβάλεις διάφορες πληροφορίες και η οποία "ξυπνάει" σε κάθε ενημέρωση σου. Εμένα με δύο τηλέφωνα συνδεδεμένος στις 3 ημέρες θέλω φόρτιση

3) από περιέργεια το είχα να κ.κ εί σε ένα νοκια λούνα 8600 που είχα και δούλεψε νεράκι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και με άλλα παλιά τηλέφωνα θα τρέχει απροβλημάτιστα

Να σε ρωτήσω κάτι: Όταν ακούς ράδιο μπορείς ταυτόχρονα να ακούς και τους ήχους του κινητού; Πχ φωνητικές οδηγίες από GPS;

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Να σε ρωτήσω κάτι: Όταν ακούς ράδιο μπορείς ταυτόχρονα να ακούς και τους ήχους του κινητού; Πχ φωνητικές οδηγίες από GPS;

Δυστυχώς όχι σε ΝΟΤΕ 3. Δε ξέρω με xperia τι γίνεται.

Και εγώ με το mw1 έχω να σου πώ τα εξής:

1) Μπαταρία από τις 8 το πρωί με συνεχόμενο ράδιο και καμιά ώρα περίπου ομιλίας γύρω στις 4 με 5 το απόγευμα θέλει ξανά φόρτιση.

2) Γραμματοσειρά όλα οκ.

3) Με το Note3 πάντως έχω πολλά θέματα με την 4.4.2. Στο 80%των κλήσεων χρειάζεται να πατήσω το κουμπί το ΒΤ στο τηλ για να ακούσω την ομιλία μέσω των ακουστικών και όχι μέσω τηλεφώνου. Νομίζω ότι πρέπει να είναι θέμα της έκδοσης το λογισμικού. Με 4.3 πάντως λειτουργούσε απροβλημάτιστα. Αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια λύση γι αυτό δεκτή.