PULMAN Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ΟΚ. Τοσο εχει και το 52αρι. Σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το πενηνταρι εχει δικο του ρσδιοφωνο και παιζει αψογα :) συμφωνοι, η ερωτηση όμως νομιζω ότι αφορουσε στο αν ακούγεται ο ηχος από το ραδιοφωνο της συσκευης στο ακουστικο. ;) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 αυτό που σου βγάζει είναι για αναζήτηση συσκευής ,όταν συνδεθεί θα σου βγάλει τα 6 εικονίδια . Ωραια,και τι πρεπει να κανω με το τηλεφωνο,ωστε να το βρει; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θεόδωρε οι 3 τελίτσες βγαίνουν όταν κάνουν σάρωση για να προσθέσεις συσκευή. Για να σου βγαίνουν 3 εικονίδια από τα 6 σημαίνει ότι δεν έχει συνδεθεί σωστά με το τηλέφωνο ή δεν έχουν εγκατασταθεί όλες οι απαραίτητες εφαρμογές. Οι εφαρμογες,πρεπει να εχουν εγκατασταθει,γιατι πριν απο λιγο καιρο,αναβαν ολα τα εικονιδια.Αρα δε βρισκει τη συσκευη,και δεν ξερω τι να κανω γι αυτο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ωραια,και τι πρεπει να κανω με το τηλεφωνο,ωστε να το βρει; ρυθμισεις-bluetooth-ανα ζητηση συσκευων και οταν το βρει (sh52 ) πατας συνδεση και ολα οκ .θα σου αρχισει κατι ******** ( πχ να μεινει ξεκλειδωτο κτλ ) πατας ολα οκ και εισαι συνδεδεμενος[/u] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 συμφωνοι, η ερωτηση όμως νομιζω ότι αφορουσε στο αν ακούγεται ο ηχος από το ραδιοφωνο της συσκευης στο ακουστικο. ;) Ναι αλλα επειδη πολλες συσκευές πλεον δεν εχουν ραδιοφωνο δικό τους (και οχι ιντερνετικο),ειπα οτι το πενηνταρι εχει αυτονομο ραδιο που παιζει μια χαρα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μετά απο λίγες ημέρες χρηση με το nexus 5 και εδώ άψογη η συμβίωση με το sbh80:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Έχω το Nokia BH-118. Όταν πατάω το κουμπί του για 2 δευτερόλεπτα ακούω ένα μπιπ αλλά δεν ξεκινάει κάποια εφαρμογή, όπως θα έπρεπε κανονικά σε android συσκευή. Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινάει κάποιο voice command /call. Καμία βοήθεια? Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ψάχνω Bluetooth για το νοτε 3 με καθαρό δυνατό ήχο και μ.β. Α απομονώνει τον θόρυβο. Δε θέλω καλώδια κτλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Κανείς τπτ ??? plantronics 975. το έχω χρόνια και δεν το αλλάζω. (το έχω αγοράσει 2 φορές). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Yπαρχουν (φτηνα) λαστιχακια για bluetooth? Εχει αρκετα earhooks, αλλα οχι earbuds.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Yπαρχουν (φτηνα) λαστιχακια για bluetooth? Εχει αρκετα earhooks, αλλα οχι earbuds.. Στο eBay θα βρεις σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλα ειναι σοβαροι; Το φτηνοτερο εχει 5 ευρω και με τοσο παιρνεις καινουριο bluetooth Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλα ειναι σοβαροι; Το φτηνοτερο εχει 5 ευρω και με τοσο παιρνεις καινουριο bluetooth Έψαξες καλά? Για ποιο Bluetooth τα θέλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 plantronics 975. το έχω χρόνια και δεν το αλλάζω. (το έχω αγοράσει 2 φορές). Και κάποιο με ραδιόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Και κάποιο με ραδιόφωνο Γι ραδιο, θα πας σε καποιο με καλωδιο πχ sony sbh50. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Έψαξες καλά? Για ποιο Bluetooth τα θέλεις? Για το Xiaomi M7300 αλλα και του Plantronics M1100 ιδιο ειναι.. Δεν υπαρχει σε ebay (ελαχιστα και με δημοπρασια!), aliexpress (μονο 1000+ κομματια) και amazon (πανακριβα).. Και η κολλα δεν πιανει να τα κολλησω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Για το Xiaomi M7300 αλλα και του Plantronics M1100 ιδιο ειναι.. Δεν υπαρχει σε ebay (ελαχιστα και με δημοπρασια!), aliexpress (μονο 1000+ κομματια) και amazon (πανακριβα).. Και η κολλα δεν πιανει να τα κολλησω Με 2,89€ βρήκα μόλις. Ψάξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Έχει κανείς άποψη για το sbh80? Είναι καλό? Ραδιόφωνο έχει? Κάποιο site με καλύτερη τιμή από 80 είναι υπάρχει? Απλά δε μπορώ τα μεγάλα καλώδια κάτι με πιο κοντά Υπάρχει? Edited April 24, 2014 by Carpe_Diem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Έχει κανείς άποψη για το sbh80? Είναι καλό? Ραδιόφωνο έχει? Κάποιο site με καλύτερη τιμή από 80 είναι υπάρχει? Ο Alextrela εχει δυο τρια... :p Δες σε προηγουμενες σελιδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Μετά απο λίγες ημέρες χρηση με το nexus 5 και εδώ άψογη η συμβίωση με το sbh80:) Φίλε από πού το πήρες και πόσο? Απ ότι βλέπω ραδιόφωνο δεν έχει έτσι? Ικανοποιημενος?και κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό τα καλωδιακά με τον καιρό και την χρήση δε παίζει να κοπούν? Τα Plantronics Backbeat pro2 τα έχει κάποιος? Τι γνώμη έχετε γιαυτα? Edited April 24, 2014 by Carpe_Diem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Λοιπόν... ψάχνω BT ακουστικό με τα εξής χαρακτηριστικά: 1. Να φοριέται στο αυτί (όχι με καλώδιο δηλαδή καθώς τέτοια έχω) 2. Να έχει οθόνη με αναγνώριση κλήσης. Τι μου προτείνετε; Υπάρχει κάποιο τέτοιο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 καλησπερα πειρα χθεσ το sbh20 (λογο προσφορας) και εχω καποιες αποριες οποιος το εχει η ξερει ας με κατατοπισει παρατηρησα οτι αν περασει ενα χρονικο διάστημα το bt αποσυνδεεται με αποτελεσμα να χρειαζεται να απαντησω απο το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) καλησπερα πειρα χθεσ το sbh20 (λογο προσφορας) και εχω καποιες αποριες οποιος το εχει η ξερει ας με κατατοπισει παρατηρησα οτι αν περασει ενα χρονικο διάστημα το bt αποσυνδεεται με αποτελεσμα να χρειαζεται να απαντησω απο το τηλ Δεν ισχύει αυτό σε εμένα σε 2 που έχω και χρησιμοποιώ επί 1 χρόνο. Κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό σου και και από την αρχή ζεύξη με το sbh20 η και ένα reset το bt hands free,αλλιώς μήπως έπεσες σε προβληματική παρτίδα και το γυρίσεις πίσω και αντικατάσταση με καινούργιο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε από πού το πήρες και πόσο? Απ ότι βλέπω ραδιόφωνο δεν έχει έτσι? Ικανοποιημενος?και κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό τα καλωδιακά με τον καιρό και την χρήση δε παίζει να κοπούν? ? Από Αγγλία τα πήρα και τα 2 από handled.uk,αφου πρώτα είχα πάρει από αμαζον άλλα το επέστρεψα γιατί ήταν ελαττωματικό. Άψογα και τα 2 από το ίδιο μαγαζί,πολυ ευχαριστημένος είμαι. Ραδιόφωνο δεν έχουν να ξέρεις. Ακριβά είναι ξέρεις απ όπου και Ευρώπη να τα πάρεις. 85 με 100 ευρώ με τα μεταφορικά. Εγώ πλήρωσα 200 ευρώ και τα 2 άλλα με express shipping DHL με 16 ευρώ τα μεταφορικά μέσα στην τιμή των 2. http://www.handtec.co.uk/sony-sbh80-bluetooth-stereo-headset-black-1274-8624.html Edited April 24, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδιά το Sony Bluetooth SBH-52 αξίζει; Το πουλάει ένας φίλος αλλά γενικά δεν είδα τις καλύτερες κριτικές σε κάποια σχόλια για το συγκεκριμένο αντιθέτως είδα απογοήτευση. Εννοώ σε κριτικές εκτός myphone. Κάποιος που το έχει ας πει κάποιες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Το έχω με Note 3. Αν εξαιρέσεις μερικές αποσυνδέσεις στο άσχετο και δεν σε ενοχλεί το μέγεθός του είναι καλό εργαλείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts