Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ποιο έχει κουδουνισμα και δόνηση;

samsung HM1500

Το εχω εδω και 3 χρονια με φοβερη αυτονομια 5 ημερων μικτο (ομιλια αναμονη) με περιπου 50 τηλ την ημερα.

Edited by jonakic
:cool:

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Άσχετο αλλά βγάζετε τα μαξιλαράκια στο κράνος για να χωρέσουν bt;;;. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο!!!

Και πολύ σωστά θα έκανες !!!

Δεν διάβασες προσεκτικά τι λέω. Το έβγαλα δοκιμαστικά, γιά να βρώ πως θα το ταιριάξω.

Όντως η λύση της εγκατάστασης μικροφώνου + ακουστικών ενδοσυνενόησης είναι η πλέον ενδεδειγμένη!

Εδώ όμως προσπαθούμε να έχουμε ασφάλεια μαζί με ΦΤΗΝΗ λύση στην επικοινωνία ! (Όσο είναι αυτό δυνατόν)

Edited by geco53

Καποιο καλο παιδι :) ειχε ποσταρει ενα λινκ με ακουστικο μονο,με κοντο καλωδιο για sony bt.Επειδη δεν βρισκω το συγκεκριμενο ποστ,αν το εχει καποιος ας το ξαναποσταρει αν μπορει.Ευχαριστω

Μαλλον εισαι εδω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μαλλον εισαι εδω

Όντως είναι πολύ καλό και με πολύ δυνατό ήχο .Θανάση νομίζω το είχες και στη συνάντηση μας μαζί σου.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Όντως είναι πολύ καλό και με πολύ δυνατό ήχο .Θανάση νομίζω το είχες και στη συνάντηση μας μαζί σου.

Ναι Αντώνη το είχα μαζί μου.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έχουν δυνατότερο ήχο και από τα μαμά της SONY, και βολεύουν όυταν δεν θέλεις μακρύ καλώδιο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μαλλον εισαι εδω

Θαναση σε ευχαριστω, θα το χτυπησω

Παντως απο την plantronics ειμαι πολυ ευχαριστημενος ..δεν ξερω αμα υπαρχει καλυτερη μαρκα απο αυτην ?

Τωρα εχω αυτο https://www.plantronics.com/images/catalog/product_fullsize/m50.jpg και μου τα φτηνει σιγα σιγα :/ ( ακουνε τον εαυτο τους διπλο , και εγω τους ακουω χαμηλα)

και αναγκαστικα παω σε m1100. ελπιζω να κρατησει καμια 3 χρονακια οπως το προηγουμενο

Και γω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την Platronics, σημερα εφαγε τουμπα με ταχυτητα (απο ποδηλατο) και οκ, επισης με πολυ ανεμο μου ειπαν οτι δεν ακουγαν τπτ..

Το μονο κακο ειναι οτι μερικες φορες αργει πολυ να δωσει ηχο, αφου το σηκωσω, δλδ κανει 7-10 δευτερολεπτα χωρις να ακουγεται τπτ, ουτε σε αυτον που καλει με αποτελεσμα να μην ξερουν τι εχει γινει και πολλες φορες να το κλεινουν.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

εγω ρε παιδια εχω παρει το Μ25,υπαρχει τροπος να ανεβασω την ενταση στο ακουστικο.

ειναι δυνατον να ειναι τοσο χαμηλος ο ηχος?.

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Τελικά παρήγγειλα το SBH-80 από αμαζον και να δούμε τι ψάρια θα πιάσει :p

Η πιο χαμηλή τιμή που βρήκα ήταν 87 ευρώ τελικη,μιας και η συντριπτική πλειοψηφία ήταν στα 100+ ευρώ μαζί με μεταφορικά.

Πιστεύω να με βολέψει μιας και τα ακουστικά των 2 SBH-20 τα έχουν παίξει η μια από τις 2 πλευρές και από το τράβηγμα σε καθημερινή βάση που όταν τα τυλίγεις γύρω από το λαιμό πολλές φορές τα τραβούσα να έλθουν στα ίσια τους με τα αυτιά μου και μάλλον αυτό είχε αποτέλεσμα να χαλάσουν από τη μια πλευρά.

Με το νέο bt δεν θα έχω τέτοιο θέμα πιστεύω.

Ούτε θα αναγκάζομαι να το κουμπωνω στη μπλούζα συνέχεια.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

εγω ρε παιδια εχω παρει το Μ25,υπαρχει τροπος να ανεβασω την ενταση στο ακουστικο.

ειναι δυνατον να ειναι τοσο χαμηλος ο ηχος?.

αμα εισαι σε ενα δωματιο π.χ με πληρη ησυχια πρεπει να τον ακους καμπανα τον αλλο...φουλαρε οσο παει την ενταση και απο το κινητο σου

Προσωπικά πήρα το LG HBM-280 (http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/LG-Bluetooth-Headset-HBM-280-Black.htm), μιας και έχω και το LG G2. Μία βδομάδα που το χρησιμοποιώ μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από θέμα μπαταρίας, όσο κι από την ποιότητα κλήσεων. Πιστεύω πως αξίζει τα χρήματά του.

αμα εισαι σε ενα δωματιο π.χ με πληρη ησυχια πρεπει να τον ακους καμπανα τον αλλο...φουλαρε οσο παει την ενταση και απο το κινητο σου

τα εχω φουλαρει ολα, σε δωματιο ειναι ολα οκ,απλα στο αυτοκινητο θα ηθελα ακομη λιγη ενταση.

στην τελικη εκοψα το λαστιχο απο την μερια του ηχειο που αφηνε μονο μια μικρη τρυπα για τον ηχο και ειναι καπως καλυτερα τωρα.

το καλο με αυτο το ακουστικο ειναι το auto power off ,δεν χρειαζετε να ανοιγω-κλεινω τον διακοπτη,απλα παταω το κουμπι του και συνδεεται.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Εχουμε παιδια τηλεφωνο αντιπροσωπειας της plantronics στην Αθηνα ?

2106133000 try this.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδες να ρωτησω κατι. Το Sony sbh20 εχει το μικροφωνο στο "σωμα" ή στα ακουστικα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες να ρωτησω κατι. Το Sony sbh20 εχει το μικροφωνο στο "σωμα" ή στα ακουστικα;

Στο σωμα ειναι

Ευχαριστω παιδια. Το χα καταλαβει οταν ελεγε στο public "χρησιμοποιησε οποια ακουστικα θες" απλα ηθελα να το σιγουρεψω. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρελαβα σημερα το καινουργιο bluetooth handsfree και μαλιστα μου το εφεραν με ACS στο σπιτι κστευθειαν ενω εγω περιμενα απο ΕΛΤΑ να παραλαβω!!!

Το βαζω να φορτισει και να δουμε τι ψαρια πιανει:p

[ATTACH]43110[/ATTACH]

[ATTACH]43111[/ATTACH]

Παντως στη συσκευασια δεν ειχε φορτιστη παρα μονο manual,ανταλλακτικα για τα ακουστικα και usb καλωδιο.

Παλι καλα που εχω 2-3 απο προηγουμενα bt.

Edit:Δεν ξεκινήσαμε καλά μου φαίνεται.:mad::mad::ninja:

Αφού το έβαλα να φορτίσει επι ενα 3ωρο και το έβαλα σε λειτουργία δεν κράτησε ούτε μια ώρα ακρόαση μουσικής.

Αν μου το ξανακάνει θα πάρει πόδι κανονικά και επιστροφή.

Τα νεύρα μου και δεν πήρα back up ένα από τα 2 sbh 20.

Edited by alextrela

καλησπερα..ενδιαφερομαι να αγορασω ενα bluetooth ακουστικο για το s4 που θα παρω..με ενδιαφερει να εχει και ραδιο αν γινεται..μια ιδεα για το στυ ειναι το Sony Ericsson MW600..εχετε καποιες προτασεις να κανετε?

βεβαια μην εχει κοστος υψηλο..μεχρι 40 ευρω αντε και κατι παραπανω...

Παρελαβα σημερα το καινουργιο bluetooth handsfree και μαλιστα μου το εφεραν με ACS στο σπιτι κστευθειαν ενω εγω περιμενα απο ΕΛΤΑ να παραλαβω!!!

Το βαζω να φορτισει και να δουμε τι ψαρια πιανει:p

[ATTACH]43110[/ATTACH]

[ATTACH]43111[/ATTACH]

Παντως στη συσκευασια δεν ειχε φορτιστη παρα μονο manual,ανταλλακτικα για τα ακουστικα και usb καλωδιο.

Παλι καλα που εχω 2-3 απο προηγουμενα bt.

Edit:Δεν ξεκινήσαμε καλά μου φαίνεται.:mad::mad::ninja:

Αφού το έβαλα να φορτίσει επι ενα 3ωρο και το έβαλα σε λειτουργία δεν κράτησε ούτε μια ώρα ακρόαση μουσικής.

Αν μου το ξανακάνει θα πάρει πόδι κανονικά και επιστροφή.

Τα νεύρα μου και δεν πήρα back up ένα από τα 2 sbh 20.

Κάνε τρεις τέσσερις κύκλους φόρτισης πρώτα. Συνήθως χρειάζονται μέχρι η μπαταρία να αποδώσει τα μέγιστα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κάνε τρεις τέσσερις κύκλους φόρτισης πρώτα. Συνήθως χρειάζονται μέχρι η μπαταρία να αποδώσει τα μέγιστα.

Θα το κανω αν και σε ολα τα προηγούμενα με την πρώτη φόρτιση μου κρατούσε σε νορμάλ επίπεδα.

Εκτός αν δεν φόρτισε φυσιολογικά.

Τι να πω.

Οταν γυρίσω σπιτι θα το βάλω να φορτίσει ολη νύχτα και μεσα στο Σ/Κ θα το τεσταρω και αν τα ίδια θα το γυρίσω πισω μέσα στην εβδομάδα.

Δεν ειναι καθόλου φυσιολογικό.

Θα το κανω αν και σε ολα τα προηγούμενα με την πρώτη φόρτιση μου κρατούσε σε νορμάλ επίπεδα.

Εκτός αν δεν φόρτισε φυσιολογικά.

Τι να πω.

Οταν γυρίσω σπιτι θα το βάλω να φορτίσει ολη νύχτα και μεσα στο Σ/Κ θα το τεσταρω και αν τα ίδια θα το γυρίσω πισω μέσα στην εβδομάδα.

Δεν ειναι καθόλου φυσιολογικό.

Απο ηχο πως παει?

Καλοριζικο κιολας..!!