jonakic Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Ποιο έχει κουδουνισμα και δόνηση; samsung HM1500 Το εχω εδω και 3 χρονια με φοβερη αυτονομια 5 ημερων μικτο (ομιλια αναμονη) με περιπου 50 τηλ την ημερα. Edited March 14, 2014 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco53 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Άσχετο αλλά βγάζετε τα μαξιλαράκια στο κράνος για να χωρέσουν bt;;;. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο!!! Και πολύ σωστά θα έκανες !!! Δεν διάβασες προσεκτικά τι λέω. Το έβγαλα δοκιμαστικά, γιά να βρώ πως θα το ταιριάξω. Όντως η λύση της εγκατάστασης μικροφώνου + ακουστικών ενδοσυνενόησης είναι η πλέον ενδεδειγμένη! Εδώ όμως προσπαθούμε να έχουμε ασφάλεια μαζί με ΦΤΗΝΗ λύση στην επικοινωνία ! (Όσο είναι αυτό δυνατόν) Edited March 14, 2014 by geco53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καποιο καλο παιδι :) ειχε ποσταρει ενα λινκ με ακουστικο μονο,με κοντο καλωδιο για sony bt.Επειδη δεν βρισκω το συγκεκριμενο ποστ,αν το εχει καποιος ας το ξαναποσταρει αν μπορει.Ευχαριστω Μαλλον εισαι εδω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Μαλλον εισαι εδω Όντως είναι πολύ καλό και με πολύ δυνατό ήχο .Θανάση νομίζω το είχες και στη συνάντηση μας μαζί σου. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Όντως είναι πολύ καλό και με πολύ δυνατό ήχο .Θανάση νομίζω το είχες και στη συνάντηση μας μαζί σου. Ναι Αντώνη το είχα μαζί μου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Έχουν δυνατότερο ήχο και από τα μαμά της SONY, και βολεύουν όυταν δεν θέλεις μακρύ καλώδιο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Μαλλον εισαι εδω Θαναση σε ευχαριστω, θα το χτυπησω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παντως απο την plantronics ειμαι πολυ ευχαριστημενος ..δεν ξερω αμα υπαρχει καλυτερη μαρκα απο αυτην ? Τωρα εχω αυτο https://www.plantronics.com/images/catalog/product_fullsize/m50.jpg και μου τα φτηνει σιγα σιγα :/ ( ακουνε τον εαυτο τους διπλο , και εγω τους ακουω χαμηλα) και αναγκαστικα παω σε m1100. ελπιζω να κρατησει καμια 3 χρονακια οπως το προηγουμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και γω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την Platronics, σημερα εφαγε τουμπα με ταχυτητα (απο ποδηλατο) και οκ, επισης με πολυ ανεμο μου ειπαν οτι δεν ακουγαν τπτ.. Το μονο κακο ειναι οτι μερικες φορες αργει πολυ να δωσει ηχο, αφου το σηκωσω, δλδ κανει 7-10 δευτερολεπτα χωρις να ακουγεται τπτ, ουτε σε αυτον που καλει με αποτελεσμα να μην ξερουν τι εχει γινει και πολλες φορες να το κλεινουν. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) εγω ρε παιδια εχω παρει το Μ25,υπαρχει τροπος να ανεβασω την ενταση στο ακουστικο. ειναι δυνατον να ειναι τοσο χαμηλος ο ηχος?. Edited March 17, 2014 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Τελικά παρήγγειλα το SBH-80 από αμαζον και να δούμε τι ψάρια θα πιάσει :p Η πιο χαμηλή τιμή που βρήκα ήταν 87 ευρώ τελικη,μιας και η συντριπτική πλειοψηφία ήταν στα 100+ ευρώ μαζί με μεταφορικά. Πιστεύω να με βολέψει μιας και τα ακουστικά των 2 SBH-20 τα έχουν παίξει η μια από τις 2 πλευρές και από το τράβηγμα σε καθημερινή βάση που όταν τα τυλίγεις γύρω από το λαιμό πολλές φορές τα τραβούσα να έλθουν στα ίσια τους με τα αυτιά μου και μάλλον αυτό είχε αποτέλεσμα να χαλάσουν από τη μια πλευρά. Με το νέο bt δεν θα έχω τέτοιο θέμα πιστεύω. Ούτε θα αναγκάζομαι να το κουμπωνω στη μπλούζα συνέχεια. Edited March 18, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εγω ρε παιδια εχω παρει το Μ25,υπαρχει τροπος να ανεβασω την ενταση στο ακουστικο. ειναι δυνατον να ειναι τοσο χαμηλος ο ηχος?. αμα εισαι σε ενα δωματιο π.χ με πληρη ησυχια πρεπει να τον ακους καμπανα τον αλλο...φουλαρε οσο παει την ενταση και απο το κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Προσωπικά πήρα το LG HBM-280 (http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/LG-Bluetooth-Headset-HBM-280-Black.htm), μιας και έχω και το LG G2. Μία βδομάδα που το χρησιμοποιώ μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από θέμα μπαταρίας, όσο κι από την ποιότητα κλήσεων. Πιστεύω πως αξίζει τα χρήματά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 αμα εισαι σε ενα δωματιο π.χ με πληρη ησυχια πρεπει να τον ακους καμπανα τον αλλο...φουλαρε οσο παει την ενταση και απο το κινητο σου τα εχω φουλαρει ολα, σε δωματιο ειναι ολα οκ,απλα στο αυτοκινητο θα ηθελα ακομη λιγη ενταση. στην τελικη εκοψα το λαστιχο απο την μερια του ηχειο που αφηνε μονο μια μικρη τρυπα για τον ηχο και ειναι καπως καλυτερα τωρα. το καλο με αυτο το ακουστικο ειναι το auto power off ,δεν χρειαζετε να ανοιγω-κλεινω τον διακοπτη,απλα παταω το κουμπι του και συνδεεται. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Εχουμε παιδια τηλεφωνο αντιπροσωπειας της plantronics στην Αθηνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Εχουμε παιδια τηλεφωνο αντιπροσωπειας της plantronics στην Αθηνα ? 2106133000 try this. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παιδες να ρωτησω κατι. Το Sony sbh20 εχει το μικροφωνο στο "σωμα" ή στα ακουστικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Λογικά στο σώμα όπως και το 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Παιδες να ρωτησω κατι. Το Sony sbh20 εχει το μικροφωνο στο "σωμα" ή στα ακουστικα; Στο σωμα ειναι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ευχαριστω παιδια. Το χα καταλαβει οταν ελεγε στο public "χρησιμοποιησε οποια ακουστικα θες" απλα ηθελα να το σιγουρεψω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Παρελαβα σημερα το καινουργιο bluetooth handsfree και μαλιστα μου το εφεραν με ACS στο σπιτι κστευθειαν ενω εγω περιμενα απο ΕΛΤΑ να παραλαβω!!! Το βαζω να φορτισει και να δουμε τι ψαρια πιανει:p [ATTACH]43110[/ATTACH] [ATTACH]43111[/ATTACH] Παντως στη συσκευασια δεν ειχε φορτιστη παρα μονο manual,ανταλλακτικα για τα ακουστικα και usb καλωδιο. Παλι καλα που εχω 2-3 απο προηγουμενα bt. Edit:Δεν ξεκινήσαμε καλά μου φαίνεται.:mad::mad::ninja: Αφού το έβαλα να φορτίσει επι ενα 3ωρο και το έβαλα σε λειτουργία δεν κράτησε ούτε μια ώρα ακρόαση μουσικής. Αν μου το ξανακάνει θα πάρει πόδι κανονικά και επιστροφή. Τα νεύρα μου και δεν πήρα back up ένα από τα 2 sbh 20. Edited March 28, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 καλησπερα..ενδιαφερομαι να αγορασω ενα bluetooth ακουστικο για το s4 που θα παρω..με ενδιαφερει να εχει και ραδιο αν γινεται..μια ιδεα για το στυ ειναι το Sony Ericsson MW600..εχετε καποιες προτασεις να κανετε? βεβαια μην εχει κοστος υψηλο..μεχρι 40 ευρω αντε και κατι παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παρελαβα σημερα το καινουργιο bluetooth handsfree και μαλιστα μου το εφεραν με ACS στο σπιτι κστευθειαν ενω εγω περιμενα απο ΕΛΤΑ να παραλαβω!!! Το βαζω να φορτισει και να δουμε τι ψαρια πιανει:p [ATTACH]43110[/ATTACH] [ATTACH]43111[/ATTACH] Παντως στη συσκευασια δεν ειχε φορτιστη παρα μονο manual,ανταλλακτικα για τα ακουστικα και usb καλωδιο. Παλι καλα που εχω 2-3 απο προηγουμενα bt. Edit:Δεν ξεκινήσαμε καλά μου φαίνεται.:mad::mad::ninja: Αφού το έβαλα να φορτίσει επι ενα 3ωρο και το έβαλα σε λειτουργία δεν κράτησε ούτε μια ώρα ακρόαση μουσικής. Αν μου το ξανακάνει θα πάρει πόδι κανονικά και επιστροφή. Τα νεύρα μου και δεν πήρα back up ένα από τα 2 sbh 20. Κάνε τρεις τέσσερις κύκλους φόρτισης πρώτα. Συνήθως χρειάζονται μέχρι η μπαταρία να αποδώσει τα μέγιστα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κάνε τρεις τέσσερις κύκλους φόρτισης πρώτα. Συνήθως χρειάζονται μέχρι η μπαταρία να αποδώσει τα μέγιστα. Θα το κανω αν και σε ολα τα προηγούμενα με την πρώτη φόρτιση μου κρατούσε σε νορμάλ επίπεδα. Εκτός αν δεν φόρτισε φυσιολογικά. Τι να πω. Οταν γυρίσω σπιτι θα το βάλω να φορτίσει ολη νύχτα και μεσα στο Σ/Κ θα το τεσταρω και αν τα ίδια θα το γυρίσω πισω μέσα στην εβδομάδα. Δεν ειναι καθόλου φυσιολογικό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Θα το κανω αν και σε ολα τα προηγούμενα με την πρώτη φόρτιση μου κρατούσε σε νορμάλ επίπεδα. Εκτός αν δεν φόρτισε φυσιολογικά. Τι να πω. Οταν γυρίσω σπιτι θα το βάλω να φορτίσει ολη νύχτα και μεσα στο Σ/Κ θα το τεσταρω και αν τα ίδια θα το γυρίσω πισω μέσα στην εβδομάδα. Δεν ειναι καθόλου φυσιολογικό. Απο ηχο πως παει? Καλοριζικο κιολας..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts