Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Το έχω στείλει δέκα φορές. Πάντα στέλνω error reports. Στα @τετοια τους.

Καλα, μιλαμε κοντεψα να πνιγω με τον καφε :lol: :lol: :lol:

πως την κατεβαζε ? εμενα μου ανοιξε μια λιστα με 10 γλωσσες και χωρις επιλογη να κατεβασω αλλη.

Δε θυμαμαι γμτ πως το εκανα.Εν το μεταξυ και τα τρια samsung που εχω αυτη τη στιγμη είναι με 4.3 και με το ιδιο θεμα, οποτε δεν μπορω να μπω μεσα στη λιστα για να σου πω.Παντως ηταν εξυπηρετικο γιατι παρ'ολο που η φωνη ηταν σαν πακιστανου, σου ελεγε απο ποιον ειναι το εισερχομενο (κληση,sms, e-mail κλπ),σου διαβαζε το θεμα των sms και mails και αν ηθελες σου διαβαζε ΚΑΙ το περιεχομενο ;)

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τελικα βρε παιδια δεν εχει κανεις το mw1 pro να μου λυσει μια απορια;;;

Το χω εγω! Λοιπον, το χω συνδεμενο με note 2 και χρησιμοποιω handcent sms. Όταν διαβασα το μηνυμα μεσω bluetooth, "διαβαστηκε" και στο κινητο. Οταν τσεκαρα την αναπαντητη στο bluetooth, δεν σβηστηκε απο το κινητο

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Το παμπλικ υποτιθεται αλλα ειναι εξαντλημενο σε αυτους.

Ίσως να υπάρχει ακόμη στο Multirama για οποιον ενδιαφερεται.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Το χω εγω! Λοιπον, το χω συνδεμενο με note 2 και χρησιμοποιω handcent sms. Όταν διαβασα το μηνυμα μεσω bluetooth, "διαβαστηκε" και στο κινητο. Οταν τσεκαρα την αναπαντητη στο bluetooth, δεν σβηστηκε απο το κινητο

Ευχαριστω παρα πολυ φιλαρακι μου (και που θυμοσουν την απορια μου.:p )

Εστω και στα μηνυματα αξιζει. Αλλα θα μου ελυνε τα χερια στην κυριολεξια. Θα το παραταγα στο τσαντακι οταν εβλεπα αγωνες πχ και τελος. Οχι οτι με πειραζει ιδιαιτερα αλλα το λεντακι τρωει μπαταρια.

Χαιρομαι ιδιαιτερα παντως γιατι και γω χρυσιμοποιω το handcent. Το ρυθμιζεις μεσω του liveware για να διαβαζει του handcent, ε?

Ίσως να υπάρχει ακόμη στο Multirama για οποιον ενδιαφερεται.

Αν λεει ελαχιστα κομματια, προτεραιρεοτητα και τετοια ΜΑΚΡΥΑ απο multirama!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

MW1 Γιατι

εχει λιγο καλυτερη μπαταρια

δεχεται SD καρτα για τα mp3 σου

εχει 2GB SD καρτα και καλωδιο συνδεσης με PC και card reader

εχει card reader

εχει πιο αντοχης ακουστικα

εχει ιδια σχεδον τιμη με το SBH50

SBH50 Γιατι

ειναι λιγο πιο λεπτο απο το MW1

τα ακουστικά του δεν κανουν θορυβο οταν τα κουνας

εγω το MW1 θα επαιρνα

Προσοχη γιατι το Πλαισιο το εχει οσο το e-shop και το public αλλα το BOX χωρις καρτα μνημης και reader και καλωδιο. Το full box τα εχει ολα και ειναι κοκκινοπορτοκαλι χρωμα. Παρτο ειτε απο το Public ειτε απο το e-shop αλλα ρωτα πρωτα τι περιεχει το κουτι.

Μιας και το κατεχεις το...αθλημα,να βαλω μια ερωτησουλα;

Απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση του Note 2 σε Android 4.3,το mw1 δεν δουλεψε καλα.Εβγαζε μονον τα 3 απο τα 6 εικονιδια.

Μετα απο μια αναβαθμιση του smart connect απο τη Σονυ,εμφανιστηκαν και τα 6 εικονιδια,αλλα εξακολουθει να εχει το εξης προβλημα.

Μολις παρω εγω τηλεφωνο,ΔΕΝ ακουω τον ηχο της κλησεως,αλλα και οταν ο αλλος,απαντησει στην κληση,εγω δεν τον ακουω,ενω αυτος με ακουει κανονικα,και για να τον ακουσω,πρεπει να βγαλω το Note 2 απο την τσεπη,πραγμα που δεν το θελω,και να πατησω το κουμπι που ενεργοποιει το μεγαφωνο του κινητου,οπότε ακουω μεσω αυτου.

Το πηγα σε καποιο Γερμανο,και ψαχνοντας ο μαστορας,πετυχε να δουλεψει το συστημα,αλλα μολις πηγα σπιτι και προσπαθησα να επαναλαβω την κληση,ειδα οτι το συστημα δε δουλευε παλι.

Ετσι,το εβγαλα απο την υπηρεσια,(βαζοντας το handsfree που ειχε το κινητο),και δεν ξερω αν πρεπει να το πεταξω ή οχι.

Μηπως εχεις καποια γνωμη για το τι μπορει να φταιει;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μιας και το κατεχεις το...αθλημα,να βαλω μια ερωτησουλα;

Απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση του Note 2 σε Android 4.3,το mw1 δεν δουλεψε καλα.Εβγαζε μονον τα 3 απο τα 6 εικονιδια.

Μετα απο μια αναβαθμιση του smart connect απο τη Σονυ,εμφανιστηκαν και τα 6 εικονιδια,αλλα εξακολουθει να εχει το εξης προβλημα.

Μολις παρω εγω τηλεφωνο,ΔΕΝ ακουω τον ηχο της κλησεως,αλλα και οταν ο αλλος,απαντησει στην κληση,εγω δεν τον ακουω,ενω αυτος με ακουει κανονικα,και για να τον ακουσω,πρεπει να βγαλω το Note 2 απο την τσεπη,πραγμα που δεν το θελω,και να πατησω το κουμπι που ενεργοποιει το μεγαφωνο του κινητου,οπότε ακουω μεσω αυτου.

Το πηγα σε καποιο Γερμανο,και ψαχνοντας ο μαστορας,πετυχε να δουλεψει το συστημα,αλλα μολις πηγα σπιτι και προσπαθησα να επαναλαβω την κληση,ειδα οτι το συστημα δε δουλευε παλι.

Ετσι,το εβγαλα απο την υπηρεσια,(βαζοντας το handsfree που ειχε το κινητο),και δεν ξερω αν πρεπει να το πεταξω ή οχι.

Μηπως εχεις καποια γνωμη για το τι μπορει να φταιει;

Μην το πετάξεις. Μόλις πάρεις το Νοτε 3 θα δουλέψει. Το Νοτε 2 έχει ένα θεματακι με πολλά bluetooth

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μην το πετάξεις. Μόλις πάρεις το Νοτε 3 θα δουλέψει. Το Νοτε 2 έχει ένα θεματακι με πολλά bluetooth

Aφου σε ευχαριστησω,θα σου πω οτι τωρα μου εκανες μεγαλη ζημια,γιατι μου εδωσες την τελικη ωθηση να παρω το 3,πραγμα που επαιζε μεσα στο μυαλο μου εδω και καιρο.:lol:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Aφου σε ευχαριστησω,θα σου πω οτι τωρα μου εκανες μεγαλη ζημια,γιατι μου εδωσες την τελικη ωθηση να παρω το 3,πραγμα που επαιζε μεσα στο μυαλο μου εδω και καιρο.:lol:

Με το Νοτε 3 μου έπαιξαν τέλεια όλα τα bluetooth πο υείχα και μάλιστα ένα mw 600 που με όλα τα κινητά που είχα από την εποχή του HTC desire μου έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις, με το Νοτε 3 δουλεύει βολίδα.

Και κάτι άλλο. Η ποιότητα ήχου στο sbh 50 με το HD Voice είναι απίστευτη. Δεν θα το πιστεύετε. Αρκεί βέβαια να το υποστηρίζει η εταιρεία σας.

Και ποιες το υποστηρίζουν;

Πρέπει να το υποστηρίζει και η συσκευή και η εταιρία. Η cosmote το διαφημίζει.

http://www.cosmote.com/cosmoportal/page/T37/section/HD-Voice#

Απίστευτη ποιότητα ήχου στο HD Voice. Δεν θα το πιστεύετε.

γεια.

Γραφω επιδη ποτε δεν ειχα ποτε bluetooth.Αλλα λογω επικείμενης αγορας μεγαλου σε μεγεθος κινητου και λογω της φυσης της δουλειας μου πρπει να αγορασω ενα ΒΤ.

Αλλα θα ηθελα αν μικρο howto τι να προσεξω και τι θα μου ηταν πιο ευκολο στη χρηση του.

Το μονιμα στο αυτι μου ΒΤ φανταζομαι θα με τρελανει.Αλλα εχω δει κατι αλλα με ενα μανταλακι και με ενα κοντο καλωδειο οπου ειναι και το ακουστικο.κατι τετοιο νομιζω θα με ταιριαζε.Αλλα δεν ξερω τι μαρκα και τι δυνατοτιτες θα επρεπε να εχει.

Το κινητο που θα παρω εχει ΒΤ V4.

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

@skiace Στο sus καθυστερει λιγο να φανει το update,θα στο βγαλει καποια στιγμη.

χαχαχα.... οκ θα περιμενω μεχρι να ενημερωθεί το sus για τις ενημερώσεις της εταιρειας του !!!!

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Έχει κανείς Bluetooth BlueAnt? Υποστηρίζει ότι λέει το όνομα που σε καλεί από το ακουστικό. Δουλεύει καλά? Ποιο άλλο ακουστικό υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα εκτός από jawbone?

Απίστευτη ποιότητα ήχου στο HD Voice. Δεν θα το πιστεύετε.

δεν το δοκιμασα γιατι φοβαμαι την μπαταρια. εδω μου εβγαλε 3 μερες μετα απο ρεσετ (που ειχε βγαλει μιση μερα) και με μετρια χρηση.

Εσενα σου βγαζει παραπανω?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν έχει καμία δουλειά με τη μπαταρία το HD Voice

Δεν έχει καμία δουλειά με τη μπαταρία το HD Voice

σιγουρα? το HD δεν συνεπαγεται παραπανω δεδομενα, αρα παραπανω καταναλωση?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

σιγουρα? το HD δεν συνεπαγεται παραπανω δεδομενα, αρα παραπανω καταναλωση?

Πόσο παραπάνω δηλαδή; Άλλωστε το bluetooth αυτό καθαυτό δεν καταναλώνει ιδιαίτερη μπαταρία.

Το HD voice έχει μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία και το είδα προχθές όταν έκανα αναβάθμιση το PLT Legend

Βέβαια μην φαντάζεστε κάτι το τρομερό, αλλά έχει.

edit:

Low energy ειναι το bluetooth version 4.0

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ερωτηση παγιδα παιδια!! Το mw1 αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες σε μηνυματα και ποιος καλει ή θα τα βγαζει αλαμπουρνεζικα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά, παρέλαβε κάποιος από την παρέα bluetooth από εδώ;

http://www.cellphoneshop.net/

Ψήνομαι πάρα πολύ, γιατί ακόμη χαμηλά τις έχει τις τιμές.

Λέω να ξαναγοράσω το M1100 Savor.

Ερωτηση παγιδα παιδια!! Το mw1 αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες σε μηνυματα και ποιος καλει ή θα τα βγαζει αλαμπουρνεζικα?

Αναγνωρίζει μια χαρά και τα ελληνικά.

Αναγνωρίζει μια χαρά και τα ελληνικά.

Ευχαριστω φιλε μου Αχιλλεα!

[sIGPIC][/sIGPIC]