Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να σου πω εγώ τι ήθελα και τι τελικά βρήκα. Ήθελα αναγνώριση κλήσης με το όνομα της επαφής από τον κατάλογο. Το έχει. Ήθελα να συνεργάζεται με δύο τηλέφωνα. Το κάνει απροβλημάτιστα. Ήθελα ραδιόφωνο. Το έχει. Έχει ελάχιστες αποσυνδέσεις. Είναι λίγο μεγάλο. Θα ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρία και τέλος τα κάνανε λίγο μαντάρα με την τελευταία αναβάθμιση του προγράμματος που συνεργάζεται με το τηλέφωνο. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Το εχω και γω. Ειναι πολυ καλο σε ολες τις λειτουργιες του. Απλα το προγραμμα με τις εξτρα λειτουργιες του ειναι λιγο ιδιοτροπο. Μπορει να προκαλεσει κρασαρισματα στο bluetooth,μεχρι να χρειαστει επανεκκινηση του τηλεφωνου. Παντως σε γενικες γραμμες λειτουργει καλα, μ αρεσει που υποστηριζει πληρως και με ελληνικα τον τηλεφωνικο καταλογο του κινητου στην αναγνωριση κλησεως. Ισως να ταιριαζει καλυτερα παντως με xperia συσκευες,δεν ξερω κιολας,μπορει να μην εχει τα κρασαρισματα που συμβαινουν με αλλες συσκευες. Το ακουστικο του και το ηχειο ειναι πολυ δυνατα και καθαρα.

Το περίμενα πώς και πώς. Γούσταρα πολύ τη χρήση του χωρίς ακουστικά. Έχω Note II LTE.

Απολογιστικά μετά από χρήση περίπου 2 μηνών λέω ότι είναι πολύ αξιόλογο. Θα ήθελα να στο αποθεώσω πραγματικά

αλλά έχει ένα θεματάκι το software που ενεργοποιεί τα extras στο ακουστικό, κάνει - όχι συχνά η αλήθεια είναι - νάζια και δεν ενεργοποιείται αυτόματα ή μπορεί να θέλει μια επανεκκινησούλα το ακουστικό.

Συνοπτικά πάντως και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά:

1) Μεγάλη εμβέλεια χρήσης, εάν όμως βγεις εκτός τότε δεν επανασυνδέεσαι αυτόματα

2) Πολύ καλή ακουστική, και για σένα και για τον συνομιλητή

3) Ραδιόφωνο με τη γνωστή τακτική μη αποθήκευσης σταθμών...

4) Διάρκεια μπαταρίας με μέτρια χρήση γύρω στις 3-4 ημέρες.

5) Τρομερή πατέντα η χρήση του χωρίς ακουστικά, σα μικρό τηλέφωνο, ειδικά εάν η συσκευή σου είναι διαστάσεων Note

6) Καμία αποσύνδεση έως τώρα

7) Μεγάλο μέγεθος (εμένα δε με ενοχλεί)

8) Δυνατό μανταλάκι

9) Αποφεύγω το NFC, έχω δει προβληματάκια μετά τη ζεύξη

και όσον αφορά τα extra μετά την εγκατάσταση του app:

1) Αναγνώριση κλήσεων απ'ευθείας από κατάλογο τηλεφωνικής συσκευής

2) Ιστορικό κλήσεων και επανάκληση μέσα από εκεί

3) Έχει κάποιες επιπλέον δυνατότητες ενδείξεων συμβάντων, sms νομίζω κλπ, που δε με ενδιαφέρουν και δεν έχω ενεργοποιήσει/ψάξει

4) Κρασάρει ή δεν ανοίγει το software, όχι συχνά πάντως, παρότι το ακουστικό συνδέεται με τη τηλεφωνική συσκευή. Tελευταία έχω καθιερώσει σαν πρακτική και λειτουργεί, πρώτα να ενεργοποιώ το bluetooth στη συσκευή και μετά να ανοίγω το ακουστικό ούτως ώστε να μην έχω προβλήματα μη ενεργοποίησης ή κρασαρίσματος του software.

Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Έχω ένα nexus 5 με bt 4.0 και ένα smartwatch truesmart omate με bt 3.0. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο b.t που να είναι συμβατό και με τα δύο ;;;

γεια σας κ απο μενα.ειμαι κ εγω στην αναζητηση για αγορα bt με αναγνωριση κλησης.μετα απο αρκετο ψαξιμο στο φορουμ,εχω καταληξει στο sony sbh 50 η στο mw1 l.οι αποριες μου ειναι με lg nexus 4 που εχω ,στην 4.4.2 εκδοση ειναι συμβατα?θα εχω προβληματα?και ποιο απο τα 2 μου προτεινετε!ευχαριστω για την φιλοξενεια.

Βαζοντας το liveware προηγουμενης εκδοσης που δημοσιευεσε συμφορουμιτης, κανοντας καταργηση ζευγους -απεγκατασταση και επανεγκατασταση εφαρμογων το mw1 ναι μεν συνδεεται με το ΝΟΤΕ 2 αλλα οταν καλω η με καλουν τα ακουστικα δεν ειναι συνδεμενα με τον ηχο του τηλεφωνου πρεπει να βγαλω το τηελφωνο να πατησω το κοθμπι της συνδεσης αλλιως δεν μπορω να μιλησω μεσω mw1 .Εχει βρει ακρη κανεις με αυτο??

Παιδιά βοήθεια...

Πρίν 2 1/2 χρόνια έσκασα 75 € για να πάρω το Platronics 975 .Πολύ καλό ακουστικό.

Χτές (και ενώ δούλευε κανονικά) μετά το φόρτισμα τα έφτυσε.

Πήγαινα να το ανοίξω και τίποτα.

Βρέ πατάω κουμπιά από εδώ πατάω από εκεί τίποτα.

Είναι σαν να είναι αδειο από μπαταρία.

Υπάρχει λύση????

Κρίμα τόσα λεφτά:wacko:

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Παιδιά βοήθεια...

Πρίν 2 1/2 χρόνια έσκασα 75 € για να πάρω το Platronics 975 .Πολύ καλό ακουστικό.

Χτές (και ενώ δούλευε κανονικά) μετά το φόρτισμα τα έφτυσε.

Πήγαινα να το ανοίξω και τίποτα.

Βρέ πατάω κουμπιά από εδώ πατάω από εκεί τίποτα.

Είναι σαν να είναι αδειο από μπαταρία.

Υπάρχει λύση????

Κρίμα τόσα λεφτά:wacko:

κλασικο πρόβλημα.

και το δικο μου ετσι πηγε, αλλα ηταν στην εγγυηση ευτυχως.

δεν νομιζω να υπαρχει κατι για να κανεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Να πω κι εγώ ότι στη Sony είναι για σφαλιάρες. Τελικά τα ίδια νούμερα που έλεγε κι ο Πάρης κάνει. Συνδέθηκε στην αρχή, αλλά σήμερα που το χρησιμοποίησα (δεν το δουλεύω καθημερινά) δεν άνοιξε την εφαρμογή του SBH-50. Τουλάχιστον συνδέεται, οπότε μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά μέχρι εκεί. Είδα ότι έχει ανέβει και το .apk της προηγούμενης έκδοσης. Πάντως αυτό, που μεγάλες εταιρείες να βγάζουν update και να κάνουν σκ@τ@ κάτι που δουλεύει...!

κλασικο πρόβλημα.

και το δικο μου ετσι πηγε, αλλα ηταν στην εγγυηση ευτυχως.

δεν νομιζω να υπαρχει κατι για να κανεις.

Κι εμένα έτσι πήγε το 975. Μια μέρα ξαφνικά άναβε αλλά δεν είχε ήχο. Τίποτα, νεκρό. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως δεν φτιάχνεται. Ήμουν εκτός εγγύησης, βέβαια.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Να πω κι εγώ ότι στη Sony είναι για σφαλιάρες. Τελικά τα ίδια νούμερα που έλεγε κι ο Πάρης κάνει. Συνδέθηκε στην αρχή, αλλά σήμερα που το χρησιμοποίησα (δεν το δουλεύω καθημερινά) δεν άνοιξε την εφαρμογή του SBH-50. Τουλάχιστον συνδέεται, οπότε μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά μέχρι εκεί. Είδα ότι έχει ανέβει και το .apk της προηγούμενης έκδοσης. Πάντως αυτό, που μεγάλες εταιρείες να βγάζουν update και να κάνουν σκ@τ@ κάτι που δουλεύει...!

Κι εμένα έτσι πήγε το 975. Μια μέρα ξαφνικά άναβε αλλά δεν είχε ήχο. Τίποτα, νεκρό. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως δεν φτιάχνεται. Ήμουν εκτός εγγύησης, βέβαια.

Δηλαδή πάω για καινούργιο?????

Και φανταστείτε ότι ζαχαρώνω πάλι Platronics γύρω στα 60 €....

Τί να πώ???

Να πάω σε Sony????;)

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Mw1 είναι μακράν ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει σε Bluetooth. Όσο είχα το μηλοτηλεφωνο έκανα τη δουλειά μου άψογα και με το mw600 αλλά όταν άλλαξα σε note ή απουσία συγχρονισμού των επαφών με ανάγκασε να το αλλάξω. Χαλάλι ειλικρινά τα λεφτά. Αποσύνδεση δε μου έχει κάνει ποτέ. Κάποιες φορές μόνο (άγνωστο το γιατί) δε μου βγάζει αναγνώριση κλήσης. Τρόπος επίλυσης? Κλείσιμο του mw1 και ξανανοιγμα. Ψιλό σπαστικό αλλά λόγο αρκετης χρήσης σχεδόν πάντα το παρατηρώ και δεν εκτίθεμαι

Παιδιά ψάχνω bluetooth έως 30 ευρώ το πολύ με 2 βασικές προυποθέσεις. Να υποστηρίζει Α2DP (δηλαδή να παίζει και μουσική από το κινητό χωρίς έξτρα εφαρμογές τύπου

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedoig.BTmono&hl=el , και 2ον να έχει αυτόματη αυξομοίωση της έντασης της φωνής αυτού που μιλάω ανάλογα με τον εξωτερικό θόρυβο της πλευράς μου.Είχα ένα παμπάλαιο sony (δεν θυμάμαι ούτε το μοντέλο) το οποίο είχε μόνο το δεύτερο χαρακτηριστικό που ζητάω, όμως δυστυχώς χάλασε. Τώρα έχω ένα samsung hm1200 το οποίο είναι τραγικό από άποψη έντασης και δεν έχει και αυτόματη αυξομοίωση με αποτέλεσμα όταν είμαι έξω σε θορυβώδες περιβάλλον να μην ακούω τίποτα. Το bluetooth θα συνδεθεί με Galaxy Note 2. Τι λέτε; Υπάρχει κάτι τέτοιο εκεί έξω;

Mw1 είναι μακράν ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει σε Bluetooth. Όσο είχα το μηλοτηλεφωνο έκανα τη δουλειά μου άψογα και με το mw600 αλλά όταν άλλαξα σε note ή απουσία συγχρονισμού των επαφών με ανάγκασε να το αλλάξω. Χαλάλι ειλικρινά τα λεφτά. Αποσύνδεση δε μου έχει κάνει ποτέ. Κάποιες φορές μόνο (άγνωστο το γιατί) δε μου βγάζει αναγνώριση κλήσης. Τρόπος επίλυσης? Κλείσιμο του mw1 και ξανανοιγμα. Ψιλό σπαστικό αλλά λόγο αρκετης χρήσης σχεδόν πάντα το παρατηρώ και δεν εκτίθεμαι

Μηπως εχεις το Note2;Για να μας πεις,τι γινεται το mw1,μετα την αναβαθμιση σε 4.3 του Note,γιατι απο ο,τι βλεπω,αλλα και διαβαζω,δε δουλευει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδιά το συγκεκριμένο http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006904 το έχει κανείς; Είναι καλό; Αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα; Από ένταση στη φωνή του συνομιλητή είναι δυνατό;

Παιδιά το συγκεκριμένο http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006904 το έχει κανείς; Είναι καλό; Αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα; Από ένταση στη φωνή του συνομιλητή είναι δυνατό;

Το έχω. Μια χαρά είναι σε όλα του. Πολύ καλή ένταση ήχου. Καθόλου αποσυνδέσεις

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το έχω. Μια χαρά είναι σε όλα του. Πολύ καλή ένταση ήχου. Καθόλου αποσυνδέσεις

Να σε ρωτήσω κάτι μιας και το έχεις. Έχει αυτόματη αυξομοίωση στην ένταση του ήχου; η μόνο χειροκίνητα;

Να σε ρωτήσω κάτι μιας και το έχεις. Έχει αυτόματη αυξομοίωση στην ένταση του ήχου; η μόνο χειροκίνητα;

Χειροκίνητη

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μηπως εχεις το Note2;Για να μας πεις,τι γινεται το mw1,μετα την αναβαθμιση σε 4.3 του Note,γιατι απο ο,τι βλεπω,αλλα και διαβαζω,δε δουλευει.

Ναι το 2 έχω, αλλά η αναβάθμιση στην 4.3 δεν ευθύνεται για το πρόβλημα στο mw1 αλλά η αναβάθμιση της εφαρμογής sony smart connect. Αν μείνεις στην προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής ή την κατεβάσεις από το λινκ που έδωσε ένας συνφορουμιτης θα συνεχίσει να δουλεύει άψογα

Παιδες εχω το sony SBH50 και δεν ανοιγει η εφαρμογη του εδω και καποιες μερες σε κανενα κινητο μου..νομιζω πηρε ενα Update..και μαλλον λογω αυτου! Εχει κανεις αποψη??

νομιζα πως φταινε οι συσκευες μου αλλα μαλλον κανανε βλακεια με την εφαρμογη!

Επισης, την προηγουμενη εκδοση την εχουμε?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδες εχω το sony SBH50 και δεν ανοιγει η εφαρμογη του εδω και καποιες μερες σε κανενα κινητο μου..νομιζω πηρε ενα Update..και μαλλον λογω αυτου! Εχει κανεις αποψη??

νομιζα πως φταινε οι συσκευες μου αλλα μαλλον κανανε βλακεια με την εφαρμογη!

Επισης, την προηγουμενη εκδοση την εχουμε?

2 σελίδες πίσω.

2 σελίδες πίσω.

αχα, νομιζα πως εφταιγε η εφαρμογη του ΒΤ..

οποτε λυθηκε και με απλη επαναφορα του smart connect στην αρχικη του μορφη που υπαρχει μες το sony...και κλεισιμο της αυτοματης αναβαθμισης! μονο για αλλη συσκευη θες το λινκ

ευχαριστω παντως

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αχα, νομιζα πως εφταιγε η εφαρμογη του ΒΤ..

οποτε λυθηκε και με απλη επαναφορα του smart connect στην αρχικη του μορφη που υπαρχει μες το sony...και κλεισιμο της αυτοματης αναβαθμισης! μονο για αλλη συσκευη θες το λινκ

ευχαριστω παντως

Πάντως στο δικό μου mw1 πλέον σταμάτησε να μου δείχνει τα ονόματα :( Ακόμη και με την παλιά έκδοση.

Edit: Διορθώθηκε με την 2η φορά. Όλα δείχνουν να δουλεύουν!

Edited by achillesgk

Δηλαδή πάω για καινούργιο?????

Και φανταστείτε ότι ζαχαρώνω πάλι Platronics γύρω στα 60 €....

Τί να πώ???

Να πάω σε Sony????;)

Το δικό μου, αφού μου το αντικατέστησαν στα πλαίσια της εγγύησης, μου έπεσε στο δρόμο και πριν προλάβω να το μαζέψω, το πάτησε αυτοκίνητο....

Και πάλι όμως το αγόρασα μεταχειρισμένο. Γιατί απλούστατα προσφέρει τέλεια ποιότητα ήχου. Και κάθεται και τέλεια στο αυτί.:)

Το σόνυ το έχω για μουσική μόνο...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το δικό μου, αφού μου το αντικατέστησαν στα πλαίσια της εγγύησης, μου έπεσε στο δρόμο και πριν προλάβω να το μαζέψω, το πάτησε αυτοκίνητο....

Και πάλι όμως το αγόρασα μεταχειρισμένο. Γιατί απλούστατα προσφέρει τέλεια ποιότητα ήχου. Και κάθεται και τέλεια στο αυτί.:)

Το σόνυ το έχω για μουσική μόνο...

Μόλις παρήγγειλα το Platronics ML20 στα 25 € μαζί με τα μεταφορικά.Το έχει κανείς να μου πεί εντυπώσεις??

Έχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά αλλιώς είναι από κάποιον που το έχει....:wacko: