andreasp Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Καλησπέρα, έχοντας διαβάσει κατα καιρούς τα καλύτερα για το Nokia bh-218 και καταλήγοντας οτι θα με βολέψει πολύ παραπάνω ένα bt τέτοιου τύπου (εννοώ με κλιπς και καλώδιο για το ακουστικό) άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ για να αγοράσω ένα αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Μήπως θα βγει κανένας αντικαταστάτης ή καμιά καινούρια σειρά της Nokia; 'Οποιος το έχει μπορεί να μου πει αν μπορείς να ακούς και μουσική ή φωνητικές οδηγίες πλοήγησης και τέτοια; Αν ξέρει κάποιος καμία σελίδα που να υπάρχει ας πει, επίσης αν έχετε κάτι ισάξιο να προτείνετε σαν εναλλακτικη (εκτός του 118 που το θεωρώ κατώτερο), ευπρόσδεκτη (να είναι μονοφωνικό). Δεν πειράζει! Σώθηκες! Απορώ αυτοί που γράφουν τα καλύτερα έχουν όλοι κινέζικα αυτάκια? Το είχα 1 χρόνο. Κόπηκε το καλώδιο του 2 φορές και έγινε αντικατάσταση. Χτες το έχασα, αλλα δεν στενοχωρήθηκα καθόλου! αφού χωρίς "αυτάκι" απο sonyericsson το ακουστικό κάθεται στην άκρη του πτερυγίου του αυτιού και δεν ακούς τίποτα σε συνάρτηση με την πολύ χαμηλή ένταση που παίζει. Να μην σχολιάσω ότι για να κάτσει έστω και στην άκρη του πτερυγίου, πρέπει να το έχεις να κρέμεται μπροστά σου για να έχει βάρος. Αν το έχεις πιάσει με το τσιμπηδάκι στο πουκάμισο, κατα πάσα πιθανότητα θα σου πέσει απο το αυτί. Εχω άλλους 3 γνωστούς που το πήραν , και έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα με την ακουστικότητα. Εκτός και αν μαζευτήκαμε όλοι οι αυτιάγκουρες... Το μοναδικό καλό που του βρήκα είναι ότι όταν το κουμπώνεις στο τσιμπηδάκι του, κλείνει την σύνδεση με αποτέλεσμα να ξεχνάς να το φορτίζεις! Μου έβγαζε εύκολα 10 μέρες η μπαταρία του. Edited December 18, 2013 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το ότι δεν βόλεψε εσένα και τους δυο φίλους δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Σε μένα πχ καθόταν πολύ καλά στο αυτί και δεν είχα κανένα πρόβλημα ακουστικής. Έχω συνάδελφο που το ένα το έχασε το άλλο του έπεσε σε νερό κτλ και αγόραζε πάντα το ίδιο γιατί ήταν καταενθουσιασμένος. Και είναι άνθρωπος που μιλάει στο κινητό από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι να κοιμηθεί. Και όπως βλέπεις δεν είμαστε κινέζοι και σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαστε ούτε αυτιάγκουρες αγαπητέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το ότι δεν βόλεψε εσένα και τους δυο φίλους δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Σε μένα πχ καθόταν πολύ καλά στο αυτί και δεν είχα κανένα πρόβλημα ακουστικής. Έχω συνάδελφο που το ένα το έχασε το άλλο του έπεσε σε νερό κτλ και αγόραζε πάντα το ίδιο γιατί ήταν καταενθουσιασμένος. Και είναι άνθρωπος που μιλάει στο κινητό από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι να κοιμηθεί. Και όπως βλέπεις δεν είμαστε κινέζοι και σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαστε ούτε αυτιάγκουρες αγαπητέ... Το οτι βόλεψε εσένα αγαπητέ, δεν σημαίνει ότι είναι της προκοπής. Βλέπεις ότι μιλάω πολύ συγκεκριμένα, για συγκεκριμένα προβλήματα. Δεν έχει σωστή στήριξη στο αυτί , σε εμένα και άλλους 3 τυχαίους και όχι φίλους μου, και έχει χαμηλή ένταση. Με αυτάκι απο Sony Ericsson που ουσιαστικα ειναι ρυθμιζομενο αναλογα πως θα το βάλεις, κάτι γίνεται. Με τις δικές του διαφανής μπούρδες ροδέλες δύσκολα κάνεις δουλειά. Πιθανόν στο δικό σου αυτί να στέκεται. Να μας δώσεις το καλούπι να φτιάξουμε και εμείς ένα σαν το δικό σου... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το οτι βόλεψε εσένα αγαπητέ, δεν σημαίνει ότι είναι της προκοπής. Βλέπεις ότι μιλάω πολύ συγκεκριμένα, για συγκεκριμένα προβλήματα. Δεν έχει σωστή στήριξη στο αυτί , σε εμένα και άλλους 3 τυχαίους και όχι φίλους μου, και έχει χαμηλή ένταση. Με αυτάκι απο Sony Ericsson που ουσιαστικα ειναι ρυθμιζομενο αναλογα πως θα το βάλεις, κάτι γίνεται. Με τις δικές του διαφανής μπούρδες ροδέλες δύσκολα κάνεις δουλειά. Πιθανόν στο δικό σου αυτί να στέκεται. Να μας δώσεις το καλούπι να φτιάξουμε και εμείς ένα σαν το δικό σου... Είδες πουθενά να είπα οτι είναι της προκοπής; Είπα οτι με βόλεψε. Αντιθέτως εσύ, το έβγαλες άχρηστο επειδή δεν σε βόλεψε και χαρακτήρισες, όσους έχουν πεί θετικά σχόλια, με ειρωνία. Πόσο αντικειμενικό είναι αυτό; Θα μπορούσες να ανεφέρεις την εμπειρία σου και να μείνεις εκεί και να μην μπείς στην διαδικασία να αποτρέψεις κάποιον να το πάρει που ίσως να βολευτεί. Να σου δώσω το καλούπι αν είναι να σε βγάλω απο την μιζέρια σου φίλε μου ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλημέρα θελω να παρω το sony sbh50 και θέλω να ρωτήσω αν δουλεύει καλα με nokia lumia 920. Τωρα εχω το mw600 και δουλεύει καλά, απλα στην αναγνώριση βγάζει μόνο τον αριθμό. Ευχαριστώ για οποια απάντηση Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλησπέρα μετά από πολύ ψάξιμο είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για όλους τους κατόχους του συγκεκριμένου ακουστικού, και για τα προβλήματα που έχουμε και πιθανές λύσεις... Ή για ενδιαφέρουσες εφαρμογές στο play store. Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το Sony SBH50 δουλεύει μια χαρά με Lumia 925 (αρα και με το 920). Μόνο μην περιμένεις εμφάνιση ονομάτων, αλλά μόνο του αριθμού στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Είδες πουθενά να είπα οτι είναι της προκοπής; Είπα οτι με βόλεψε. Αντιθέτως εσύ, το έβγαλες άχρηστο επειδή δεν σε βόλεψε και χαρακτήρισες, όσους έχουν πεί θετικά σχόλια, με ειρωνία. Πόσο αντικειμενικό είναι αυτό; Θα μπορούσες να ανεφέρεις την εμπειρία σου και να μείνεις εκεί και να μην μπείς στην διαδικασία να αποτρέψεις κάποιον να το πάρει που ίσως να βολευτεί. Να σου δώσω το καλούπι αν είναι να σε βγάλω απο την μιζέρια σου φίλε μου ...:) Ποιον χαρακτηρισμό είδες? Αν εννοείς το "κινέζικα αυτάκια" τότε ναι χαρακτηρίζω, και συγνώμη αν σε προσβάλει αν τυχόν έχεις κινέζικα αυτάκια, αλλά αν αυτό το πράγμα στέκεται στο αυτί σου, τότε μάλλον σε Chinese φέρνει. Παίζει βέβαια όπως είπα και παραπάνω, να είμαι στην παρέα με τους αυτιάγκουρες.... Αν ψάχνεις να παρεξηγηθείς σε ένα forum, θα βρεις έναν λόγο σε κάθε post. Συνεπώς, καλύτερα άσε το σπορ... Φυσικά και προσπαθώ να αποτρέψω κάποιον συνάνθρωπο μου απο το να πάρει κάτι που πιστεύω ότι δεν είναι της προκοπής. Απο εκεί και πέρα, ο καθένας ας κρίνει ποιανού η άποψη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Είσαι άκυρος εντελώς... καλές γιορτές και τέλος η συζήτηση. Έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να κάτσω να πείσω κάποιον σαν εσένα να μην είναι απόλυτος σε κάτι που έχει να κάνει με το πώς βολεύει τον καθένα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignisk Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Σιγά ρε παιδιά, να βρούμε ένα καλό BT ψάχνουμε, όχι να τσακωθούμε.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδια το smart connect μετα το προχθεσινο update σας δουλευει με το sbh50? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Όχι. Μέχρι και χθες όμως δεν επηρέαζε τις λειτουργίες του. Από σήμερα όμως δεν μου συνδέει τη δεύτερη συσκευή ούτε φυσικά ανοίγει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Παιδια το smart connect μετα το προχθεσινο update σας δουλευει με το sbh50? Όχι. Μέχρι και χθες όμως δεν επηρέαζε τις λειτουργίες του. Από σήμερα όμως δεν μου συνδέει τη δεύτερη συσκευή ούτε φυσικά ανοίγει η εφαρμογή. Ωραία αναβάθμιση έκαναν.!!!!!! Πάντως κάνετε μια απεγκατάσταση - εγκατάσταση πάλι καλού κακού. Edited December 19, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Εχθές έκανα update το note μου και σήμερα που πηγα να εγκαταστησω το bt,το smart (ναι, μες την εξυπναδα είναι :lol: ) δεν ανοιγει απο μονο του για να φορτωσει την εφαρμογη του sbh50.Φυσικα δεν φταιει το update στο note μου,γιατι εως τωρα παλι με 4.3 ημουν και δουλευε μια χαρα.Ειδα προχθες που εβγαλε ενα update στο smart connection αλλα δεν ειχε τυχει να συνδεσω το bt.Του εχω κανει τα παντα απο το πρωι, δεν θελει να δει την εφαρμογή του sbh50 με τιποτα!!!!Ομορφιες!!!!! Edited December 19, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εχθές έκανα update το note μου και σήμερα που πηγα να εγκαταστησω το bt,το smart (ναι, μες την εξυπναδα είναι :lol: ) δεν ανοιγει απο μονο του για να φορτωσει την εφαρμογη του sbh50.Φυσικα δεν φταιει το update στο note μου,γιατι εως τωρα παλι με 4.3 ημουν και δουλευε μια χαρα.Ειδα προχθες που εβγαλε ενα update στο smart connection αλλα δεν ειχε τυχει να συνδεσω το bt.Του εχω κανει τα παντα απο το πρωι, δεν θελει να δει την εφαρμογή του sbh50 με τιποτα!!!!Ομορφιες!!!!! Τα ίδια έκανε και σε μένα μετά το update. Έστρωσε αφού έκανα uninstall και την εφαρμογή του Smart Connect και του sbh50 και μετά πέρασα το Smart Connect και σύνδεσα ξανά το ΒΤ οπότε έβγαλε το μήνυμα για εγκατάσταση της εφαρμογής. Πολύ έξυπνη εφαρμογή, πράγματι!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τίποτα, δεν ανοίγει η μακακια με κανέναν τρόπο.Έχω κάνει 20 φορές εγκατάσταση και απεγκατάσταση, άλλες τόσες hard reset το χτικιο το bt, άλλες τόσες επανεκκίνηση το note και ότι άλλο πέρασε από το μυαλό μου.Δεν ξεκινάει το άχρηστο με τίποτα παρ'όλο που το βλέπω ανοικτό στο background.Το κόβω να φεύγει για τα σκουπίδια σήμερα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τώρα αν πω πως ξεφορτώθηκα το mv1 και ησύχασα; ποτέ ξανά Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εμένα ξεκίνησε κάποια στιγμή από μόνη της η εφαρμογή αφού είχα συνδεδεμένο το ακουστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Εμένα ξεκίνησε κάποια στιγμή από μόνη της η εφαρμογή αφού είχα συνδεδεμένο το ακουστικό Τα νεύρα που έχω σήμερα με αυτό το πράγμα δεν λέγονται.Δεν φτάνει που ανέβασαν την κατανάλωση μνήμης με το update, δεν δουλεύει κιόλας!!!! Edit: Μόλις πήρε χαμπάρι η βλακεία ότι σοβαρολογουσα για τα σκουπίδια, έτσι στο ξεκαρφωτο κι εκεί που άκουγα Καρρά, μου πέταξε ειδοποίηση για την εφαρμογή....άιντεεεεεε Edit 2: Μόλις το έκλεισα και το ξανα άνοιξα σταμάτησε πάλι το smart connect...ότι να'ναι Edit 3: Να σας πω να γελασετε,αντι να βλεπει το bt,βλεπει το φορτιστη!!! :lol::lol: Μολις βαζω το note στο φορτιστη πεταγεται ακαριαια και κατι λεει να ρυθμισει στο κινητο λογω φορτιστη (αυτο ελειπε,δεν φτανει που δεν δουλευει,θελει να μου καψει και το κινητο :lol: ).Φυσικα για να δει το bt ουτε συζητηση!!! Edited December 19, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πάντως σε εμένα το sbh50 δουλεύει υποδειγματικά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εμένα μου τη σπάει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τα νεύρα που έχω σήμερα με αυτό το πράγμα δεν λέγονται.Δεν φτάνει που ανέβασαν την κατανάλωση μνήμης με το update, δεν δουλεύει κιόλας!!!! Edit: Μόλις πήρε χαμπάρι η βλακεία ότι σοβαρολογουσα για τα σκουπίδια, έτσι στο ξεκαρφωτο κι εκεί που άκουγα Καρρά, μου πέταξε ειδοποίηση για την εφαρμογή....άιντεεεεεε Edit 2: Μόλις το έκλεισα και το ξανα άνοιξα σταμάτησε πάλι το smart connect...ότι να'ναι Edit 3: Να σας πω να γελασετε,αντι να βλεπει το bt,βλεπει το φορτιστη!!! :lol::lol: Μολις βαζω το note στο φορτιστη πεταγεται ακαριαια και κατι λεει να ρυθμισει στο κινητο λογω φορτιστη (αυτο ελειπε,δεν φτανει που δεν δουλευει,θελει να μου καψει και το κινητο :lol: ).Φυσικα για να δει το bt ουτε συζητηση!!! Καλημέρα, όσο μπορεί να είναι με αυτό που τραβάμε με το SBH50 ... Πάρη να επιβεβαιώσω ότι δεν γίνεται τίποτα....επεγκατέστησα και φτου από την αρχή όλες τις εφαρμογές της SONY, τι pair και unpair το χαβά του αυτό....:mad: τουλάχιστον δουλεύει σαν BT Α ρε SONY....σε λίγο θα μας πεις να στήσουμε το ΝΟΤΕ από την αρχή για να παίξει... Το απόγευμα μετά τη δουλειά θα δώ τι μπορεί να γίνει.... Φιλικά Γιώργος Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλημέρα, όσο μπορεί να είναι με αυτό που τραβάμε με το SBH50 ... Πάρη να επιβεβαιώσω ότι δεν γίνεται τίποτα....επεγκατέστησα και φτου από την αρχή όλες τις εφαρμογές της SONY, τι pair και unpair το χαβά του αυτό....:mad: τουλάχιστον δουλεύει σαν BT Α ρε SONY....σε λίγο θα μας πεις να στήσουμε το ΝΟΤΕ από την αρχή για να παίξει... Το απόγευμα μετά τη δουλειά θα δώ τι μπορεί να γίνει.... Φιλικά ΓιώργοςKαλημερα Γιωργο.Μην ασχοληθεις καθολου με το κινητο σου,τσαμπα θα παιδευτεις.Σημερα το πρωι εκανα hard reset το note μου (μεχρι εκει εφτασα :mad: ) και ξαναφλασαρα και το λογισμικο του sony.ΤΙΠΟΤΑ,με κανεναν τροπο να τρεξει το smart connect.Eχθες μπηκα σε φορουμ υποστηριξης της sony και γινεται ο χαμος με αυτο το θεμα.Το πρωι εστειλα e-mail στο support της sony για το προβλημα και περιμενω απαντηση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δεν φταίει το τηλέφωνο. Η τελευταία αναβάθμιση του smart connect τα έκανε μαντάρα. Εμένα δεν έχει αναγνώριση σήμερα το 52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Έχω το Note 2 και θέλω να πάρω handfree bluetooth ακουστικό. Έχω κόλλημα με τα μαμίσια και σκέφτομαι να πάρω αυτό: http://www.skroutz.gr/s/284403/Samsung-WEP570.html Τι λέτε ; Δεν σκοπεύω να τρέξω καινούρια ROM κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts