ddr2 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παιδια, εχει κανενας το plantronics Μ165 να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rogalik_Gr Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 εμένα μου φαίνεται τεράστιο αυτό το SBH52. και δεν βλέπω ιδιαίτερο νόημα στο να το πάρω, σαν να παίρνω 2ρο τηλέφωνο. αν θέλω μικρότερο τηλέφωνο,ξαναγυρνάω στα παλιά καλά με κουμπάκια :cool: και γενικά βλέπω ότι αντί να απλοποιούμε τα πράγματα,τείνουμε να τα κάνουμε πιο πολύπλοκα. δεν είναι και πάρα πολλοί άνθρωποι που όντως χρειάζονται τόση τεχνολογία. Θέλω την αυτόματη απάντηση στο bluetooth μου !!!! ζητάω πολλά ?! :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) εγω εχω παραγγειλει απο το e-bay το mw1 μηπως επρεπε να προτιμησω το sbh52? εχουν μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα κλησεων? Edited October 15, 2013 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 εγω εχω παραγγειλει απο το e-bay το mw1 μηπως επρεπε να προτιμησω το sbh52? εχουν μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα κλησεων? Στο s4 της γυναίκας μου, δεν παίζει πολύ καλά η κλήση από το call log. Κάνει κολλήματα, για δες το όταν με το καλό έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Στο s4 της γυναίκας μου, δεν παίζει πολύ καλά η κλήση από το call log. Κάνει κολλήματα, για δες το όταν με το καλό έρθει. δεν με ενδιαφερουν τοσο αυτες οι λειτουργιες θα ειναι μονιμα κρεμαστενο αλλωστε αλλα θα το τσεκαρω ευχαριστω πολυ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 πηρα το Mw1 αλλα εχω το εξης θεμα οταν ακουω μουσικη η βιντεο στο youtube κανει σπασιματα λες και προχωραει το τραγουδι το εχει κανεις αλλος αυτο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μόλις το δοκίμασα στο youtube και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μόλις το δοκίμασα στο youtube και δεν είχα κανένα πρόβλημα. δεν ξερω μου κοβει τα τραγουδια και κανει ενα ψψψψ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλημερα, εχει κανεις εμπειρια με BLUETREK carbon η titanium η silver bluetooth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά τι προτείνετε για σύνδεση δυο κινητών ; iPhone έχω , κάποιο δοκιμασμένο από εσάς κ αξιόπιστο αν γίνετε να μου πείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά τι προτείνετε για σύνδεση δυο κινητών ; iPhone έχω , κάποιο δοκιμασμένο από εσάς κ αξιόπιστο αν γίνετε να μου πείτε sony sbh 50. Το έχω και είναι δοκιμασμένο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 sony sbh 50. Το έχω και είναι δοκιμασμένο. Οκ ευχαριστώ, ας περιμένω λίγο αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι διαφορετικό για να συγκρίνω λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα Έχω βρει σε πάρα πολύ καλή τιμή το Bluetooth Sony ericcson mw600 Η ερώτησή μου εναι η εξής: Στα 25€ καινούργιο, αξίζει; Και το βασικότερο όλων!!!!!! (για όποιον ξέρει) δουλεύει αρμονικά με Nokia lumia 920 wp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Γενικά το mw600 είναι τέλειο σε ποιότητα ήχου, από εκεί και πέρα αν το ψάξεις στο ίντερνετ (για Ελλάδα μιλάω) δεν θα το βρεις λιγότερο από 34 ευρώ, οπότε τα 25 που λες είναι μια καλή προσφορά, προτίμησέ το. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα Έχω βρει σε πάρα πολύ καλή τιμή το Bluetooth Sony ericcson mw600 Η ερώτησή μου εναι η εξής: Στα 25€ καινούργιο, αξίζει; Και το βασικότερο όλων!!!!!! (για όποιον ξέρει) δουλεύει αρμονικά με Nokia lumia 920 wp? που αν επιτρεπεται? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 που αν επιτρεπεται? Σε αποθήκη στην Πάτρα που πάει για κλείσιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Α εισαι πατρινος.κριμα Εγω θα το χτυπαγα αν μπορουσα. :) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδια, το mw600 εκτος του οτι ειναι πλεον παλιο ακουστικο, υπαρχουν πολλες αναφορες χρηστων για ευαισθητο μανταλακι (σπαζει ευκολα) οπως και το οτι η λειτουργια αναγνωρισης κλησης στα περισσοτερα κινητα δεν δουλευει, δειχνει μονο τον αριθμο.Θα προτεινα να το προσπερασετε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδια, το mw600 εκτος του οτι ειναι πλεον παλιο ακουστικο, υπαρχουν πολλες αναφορες χρηστων για ευαισθητο μανταλακι (σπαζει ευκολα) οπως και το οτι η λειτουργια αναγνωρισης κλησης στα περισσοτερα κινητα δεν δουλευει, δειχνει μονο τον αριθμο.Θα προτεινα να το προσπερασετε Και επιπροσθέτως ,μερικές παρτίδες όπως η δική μου ,κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις και θάλει reboot του bluetooth για να συνδεθεί πάλι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδια, το mw600 εκτος του οτι ειναι πλεον παλιο ακουστικο, υπαρχουν πολλες αναφορες χρηστων για ευαισθητο μανταλακι (σπαζει ευκολα) οπως και το οτι η λειτουργια αναγνωρισης κλησης στα περισσοτερα κινητα δεν δουλευει, δειχνει μονο τον αριθμο.Θα προτεινα να το προσπερασετε Το μανταλακι ειναι εντελως ψευτικο, αλλα μη νομιζετε οτι και στο sbh 50 ειναι πολυ καλυτερο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδια, το mw600 εκτος του οτι ειναι πλεον παλιο ακουστικο, υπαρχουν πολλες αναφορες χρηστων για ευαισθητο μανταλακι (σπαζει ευκολα) οπως και το οτι η λειτουργια αναγνωρισης κλησης στα περισσοτερα κινητα δεν δουλευει, δειχνει μονο τον αριθμο.Θα προτεινα να το προσπερασετε Να πούμε και τα καλά του όμως: Δεν είναι "κουμούτσα" (αυτό το sbh 52 λίγο πιο μεγάλο να ήταν θα ξεπέρναγε το κινητό σε μέγεθος!), έχει ράδιο, αποδεκτή αυτονομία και ποιότητα ήχου και η τιμή του πλέον πολύ καλή... Το μανταλάκι μετά από 2 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Το μανταλακι ειναι εντελως ψευτικο, αλλα μη νομιζετε οτι και στο sbh 50 ειναι πολυ καλυτερο. Γιατι, σου επαθε κατι το μανταλακι στο πενηνταρι? Εγω το βλεπω ανθεκτικο και ειναι και σφιχτο, οπου το πιασεις καθεται αμεσως Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Γιατι, σου επαθε κατι το μανταλακι στο πενηνταρι? Εγω το βλεπω ανθεκτικο και ειναι και σφιχτο, οπου το πιασεις καθεται αμεσως Οχι, δεν μου επαθε κατι, αλλα αν δεις το σιδερακι που εχει, ειναι λεπτο. Μπορει να ειμαι και προκατειλημμενος λογω του mw600 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το sbh50 . Ακούγεται καλα είναι βολικό σε μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Οχι, δεν μου επαθε κατι, αλλα αν δεις το σιδερακι που εχει, ειναι λεπτο. Μπορει να ειμαι και προκατειλημμενος λογω του mw600 Δεν υπαρχει θεμα μην το φαβασαι, δεν εχει καμια σχεση με το mw600 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts