Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Δεν θα πρότεινα οικονομικό μοντελο plantronics:

Μόλις έκανα σύγκριση ενός οικονομικού plantronics (m55 αν θυμάμαι καλά) με το άριστο voyager hd pro. Καμία σχέση! Το οικονομικό μοντέλο δεν έκοβε τις υψηλές συχνότητες που το μπούκωναν και ταλαιπωρούσαν τον συνομιλητή (θόρυβοι πόρτας, φωνές παιδιών στο background κλπ). Αντίθετα το hd ήταν τέλειο! Διευκρινίζω ότι η διαφορά δεν φαινόταν στον ομιλούντα με το 55 αλλά στην άλλη άκρη της γραμμής.

Αντιθέτως θα πρότεινα ισχυρά ακριβό μοντέλο plantronics

Plantronics voyager hd:

1) Τέλειος ήχος για εσένα και κυρίως για τον συνομιλητή σου που δεν καταλαβαίνει αν μίλησε από την συσκευή ή από το bt (σε αντίθεση με τα περισσότερα bt που είχα δοκιμάσει επί σειρά ετών, που ο συνομιλητής δυσανασχετεί). Επίσης το μικρόφωνο δεν ακουμπάει στο μάγουλο για να κάνει θορύβους. Τέλειος ήχος και σε εξωτερικό περιβάλλον λόγω 2 μικρόφωνων.

2) Μεταφέρει όλους τους ήχους, όχι μόνο κλήσεις αλλά και gps, mp3, κλπ.

3) Φορτίζει με micro usb (σε αντίθεση με το νεώτερο μοντέλο legend, με το οποίο έχει ασήμαντες διαφορές).

4) Έχει vocalyst το οποίο δεν χρησιμοποιώ.

5) Χρησιμοποιώ το voice speed dial για να κάνω κλήσεις (δεν είναι άψογο app όμως)

6) Σε λίγες ημέρες μαθαίνεις να το φοράς στο αυτί με το ένα χέρι* σε κλάμα του δευτερολέπτου (με είχε απασχολήσει πριν το αγοράσω).

7) Φορώντας το απαντάει αυτόματα την κλήση, χωρίς να πατάς έξτρα κουμπί. Βγάζοντας το από το αύριο, στέλνει αυτόματα την κλήση στην συσκευή, που είναι πολύ βολικό.

8) Είναι τόσο άνετο που ξεχνάς ότι το φοράς. Επίσης περιστρέφεται οπότε κάνει και για τα δύο αυτιά.

9) Μπαταρία για 5+ πραγματικές ώρες συνομιλίας ή μουσικής

Αγορά από Amazon (όσο €/$>1,30 τσέκαρε το.com αντί .co.uk)

Το δυνατότερο σημείο πάντως είναι το 1

*πως το φοράς: το πιάνεις με τα τρία δάχτυλα (αντίχειρα, δείκτη, μεσαίο) από την εξωτερική πλευρά του ακουστικού και ακουμπάς το ακουστικό στον ακουστικό πόρο (όπως θα έκαμε με οποιοδήποτε bt) και εν συνεχεία ενώ το κρατάς πάνω στον ακουστικό πόρο, με τον αντίχειρα ανασηκωνεις σπρώχνοντας το στέλεχος του bt έως ότου καβαλήσει πίσω από το αυτί οπότε σταθεροποιείται. Ακούγεται σύνθετο τις πρώτες ημέρες, αλλά μόλις συνηθίσεις την τεχνική φορεματος, το βάζεις σε κλάσμα δευτερολέπτου χωρίς δεύτερη σκέψη.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγω απαντησα σχετικα με το ποσο χρηματων που διαθετει ο igoumenos7. Ομως παρα ταυτα, επειδη κι εγω εχω το 975, θεωρω το M55 μια κομψη επιλογη και vfm για την κατηγορια τιμης-ονοματος. Αλλωστε η Plantronics ειδικευεται κατ'αποκλειστικοτητα στον χωρο των bt. Μπορει η περιπτωση που παραθετεις να ηταν μεμονωμενη περιπτωση,που αλλωστε τοσα συμβαινουν. Δεν σε ακυρωνω, τελειως φιλικα.Προσωπικη αποψη εχω για το θεμα για αυτο κ παρεμβηκα, γιατι το εχει συγγενης μου και δεν εχει θεμα με οτι προαναφερεις.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Πιστευω πως αυτο ειναι οτι καλυτερο στα χρηματα που ζητας και το βασικοτερο, ειναι plantronics!! https://www.skroutz.gr/s/2622269/Plantronics-M55.html

Υπάρχει και το πιο οικονομικό platronics m25

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009912

http://www.plantronics.com/us/product/m25

Με τη διάφορα οτι δεν εχει vocalyst που έτσι κι αλλιώς ειναι υπηρεσία για την Αμερική και δεν εχει φωνητικές εντολές.

Καλησπέρα κι από εμένα. Είχα 2 χρόνια το sony MW600.

Πολύ καλό bt. Το χρησιμοποιούσα ανελλιπώς όταν πήγαινα για τρέξιμο.

Μέχρι που πλύθηκε στο πλυντήριο (δεν έγινε μόνο του, αλλά ας μην την πιάσω τη θλιβερή αυτή ιστορία :mad: ). Όπως καταλαβαίνεται ψάχνω για bt που να παίζει μουσική, να έχει ράδιο και να συνδέεται ταυτόχρονα με 2 κινητά. Το σκέφτομαι μήπως πάρω πάλι τα ίδια ή να πάρω το sony SBH50. τι προτείνετε?

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Υπάρχει και το πιο οικονομικό platronics m25

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009912

http://www.plantronics.com/us/product/m25

Με τη διάφορα οτι δεν εχει vocalyst που έτσι κι αλλιώς ειναι υπηρεσία για την Αμερική και δεν εχει φωνητικές εντολές.

Ενταξει εγω δεν θελω και κατι το εξεζητημενο! Νομιζω πως αν δεν υπαρχει καποια αλλη προταση θα καταληξω στο Plantronics Μ25. Υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσαμε να δουμε? Η να το τσιμπησω??

Ερωτηση: Τι διαφορες εχει το Plantronics M25 απο το Hama Plantronics M25 ??

Edited by igoumenos7

Καλησπέρα κι από εμένα. Είχα 2 χρόνια το sony MW600.

Πολύ καλό bt. Το χρησιμοποιούσα ανελλιπώς όταν πήγαινα για τρέξιμο.

Μέχρι που πλύθηκε στο πλυντήριο (δεν έγινε μόνο του, αλλά ας μην την πιάσω τη θλιβερή αυτή ιστορία :mad: ). Όπως καταλαβαίνεται ψάχνω για bt που να παίζει μουσική, να έχει ράδιο και να συνδέεται ταυτόχρονα με 2 κινητά. Το σκέφτομαι μήπως πάρω πάλι τα ίδια ή να πάρω το sony SBH50. τι προτείνετε?

την ιδια μεταβαση εκανα και εγω, (εν τω μεταξυ το 1ο mw600 Που ειχα το επλυνα και εγω πλυντηριο!)

οσο για το sbh50 ειναι σαφως καλυτερο σε ολα. ομως εχει πολυ μικροτερη διαρκεια μπαταριας, ειδικα αν του βαλεις να σου ερχονται και οι ειδοποιησεις του FB..

αν ομως τοχεις μονο για τηλεφωνα και ραδιο ειναι οκ.

δεν εχω δοκιμασει να το συνδεσω σε 2ο κινητο, τωρα που πηρα και ενα xperia Z ( την εχτισα τη σονυ) θα τα δοκιμασω με το xperia Τ να δουμε αν λειτουργει καλα και κυριως αν οντως παιζει at the same time που μου λεγανε απο τη σονυ.

update1:

να πω πως το sbh50 λειτουργει με εφαρμογες που κατεβαζεις απο το Playstore.

ετσι, αν θες να ελεγχεις τις κλησεις σου, τα σμσ, το fb κτλ κατεβαζεις και την αντιστοιχη εφαρμογη.

πρωτα απο ολα ομως κατεβαζεις την εφαρμογη για το ιδιο το sbh50 Που δημιουργει ενα μενου στο κινητο σαν κεντρο ελεγχου.

τωρα που συνεδεσα και το Ζ και το Τ με nfc, μου εβγαλε λοιπον στο μενου αν θελω να ειναι και τα 2 κινητα συνδεδεμενα ταυτοχρονα και ποιο απο τα 2 να ειναι το 1ο! το οποιο λογικα θα εμφανιζει τυχον ενημερωσεις fb και τετοια..

ελπιζω να λειτουργει σωστα λοιπον, κατι το οποιο θα δοκιμασω αργοτερα. μεχρι στιγμης μοιαζει οτι ειναι και τα 2 συνδεδεμενα

update2:

Αφου εστησα και τελειωσα με το νεο Ζ και Τ που παρελαβα χθες, καταχωρησα και το sbh50 και στα 2!

Ξεκιναω με το "αρνητικο".

Για να δουλεψει σωστα το ΒΤ θελει κινητα λιγο δυνατα καθως απαιτει εφαρμογες απο το playstore (την εφαρμογη του βασικα αλλα εαν θες να χειριζεσαι κλησεις και αυτη των κλησεων κτλ κτλ -για sms-fb) οι οποιες θελουν 20ΜΒ απο τη ραμ η βασικη και 4-5 η των κλησεων. τις αλλες δεν τις δοκιμασα.

Επομενως με ενα κινητο των 512 ραμ και φορτωμενο μονο με FB πιστευω θα το κωλωνει.

Κατα τα αλλα, κανοντας κλησεις απο το ενα και ηδη μιλωντας στο αλλο μου τις περναει τελεια! χτυπαει δηλαδη σαν αναμονη..βεβαια σου κοβει στο πρωτο χτυπημα τον ηχο για 1 δευτερολεπτο και τον χανεις λιγο τον συνομιλητη, αλλα σου δειχνει κανονικα το νουμερο, και το ονομα εφοσον υπαρχει στον καταλογο του 2ου κινητου!

απο εκει και περα με τον καιρο θα αποκτησω καλυτερη εικονα. Για αρχη μου φαινεται αψογο.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Βρε παιδια είχα παρει ενα handsfree iluv για το iPhone 4S αλλα μικροφωνιζει πλέον μετα απο 3 μήνες ελαφρας χρήσης. πιο πολυ για κανένα τρέξιμο το είχα.

τι αλλο handsfree μου προτείνετε αλλα με τις ίδιες λειτουργίες;

με βόλευε πολυ που είχε διαχειριση κλήσεων,

καλός ήχος, διαχειριση έντασης ήχου.

την ιδια μεταβαση εκανα και εγω, (εν τω μεταξυ το 1ο mw600 Που ειχα το επλυνα και εγω πλυντηριο!)

οσο για το sbh50 ειναι σαφως καλυτερο σε ολα. ομως εχει πολυ μικροτερη διαρκεια μπαταριας, ειδικα αν του βαλεις να σου ερχονται και οι ειδοποιησεις του FB..

αν ομως τοχεις μονο για τηλεφωνα και ραδιο ειναι οκ.

δεν εχω δοκιμασει να το συνδεσω σε 2ο κινητο, τωρα που πηρα και ενα xperia Z ( την εχτισα τη σονυ) θα τα δοκιμασω με το xperia Τ να δουμε αν λειτουργει καλα και κυριως αν οντως παιζει at the same time που μου λεγανε απο τη σονυ.

update1:

να πω πως το sbh50 λειτουργει με εφαρμογες που κατεβαζεις απο το Playstore.

ετσι, αν θες να ελεγχεις τις κλησεις σου, τα σμσ, το fb κτλ κατεβαζεις και την αντιστοιχη εφαρμογη.

πρωτα απο ολα ομως κατεβαζεις την εφαρμογη για το ιδιο το sbh50 Που δημιουργει ενα μενου στο κινητο σαν κεντρο ελεγχου.

τωρα που συνεδεσα και το Ζ και το Τ με nfc, μου εβγαλε λοιπον στο μενου αν θελω να ειναι και τα 2 κινητα συνδεδεμενα ταυτοχρονα και ποιο απο τα 2 να ειναι το 1ο! το οποιο λογικα θα εμφανιζει τυχον ενημερωσεις fb και τετοια..

ελπιζω να λειτουργει σωστα λοιπον, κατι το οποιο θα δοκιμασω αργοτερα. μεχρι στιγμης μοιαζει οτι ειναι και τα 2 συνδεδεμενα

update2:

Αφου εστησα και τελειωσα με το νεο Ζ και Τ που παρελαβα χθες, καταχωρησα και το sbh50 και στα 2!

Ξεκιναω με το "αρνητικο".

Για να δουλεψει σωστα το ΒΤ θελει κινητα λιγο δυνατα καθως απαιτει εφαρμογες απο το playstore (την εφαρμογη του βασικα αλλα εαν θες να χειριζεσαι κλησεις και αυτη των κλησεων κτλ κτλ -για sms-fb) οι οποιες θελουν 20ΜΒ απο τη ραμ η βασικη και 4-5 η των κλησεων. τις αλλες δεν τις δοκιμασα.

Επομενως με ενα κινητο των 512 ραμ και φορτωμενο μονο με FB πιστευω θα το κωλωνει.

Κατα τα αλλα, κανοντας κλησεις απο το ενα και ηδη μιλωντας στο αλλο μου τις περναει τελεια! χτυπαει δηλαδη σαν αναμονη..βεβαια σου κοβει στο πρωτο χτυπημα τον ηχο για 1 δευτερολεπτο και τον χανεις λιγο τον συνομιλητη, αλλα σου δειχνει κανονικα το νουμερο, και το ονομα εφοσον υπαρχει στον καταλογο του 2ου κινητου!

απο εκει και περα με τον καιρο θα αποκτησω καλυτερη εικονα. Για αρχη μου φαινεται αψογο.

Να'σαι καλά! Χρήσιμες οι πληροφορίες που έδωσες!

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Χαιρετω.

Βλεπω με λυπη,οτι το mw1 που εχω,εχει αρχισει και μου κανει συχνα τωρα τελευταια,νουμερα,διοτι ενω χτυπαει το τηλεφωνο και παταω το κουμπακι,αυτο αγρον αγοραζει.

Αναγκαζομαι ετσι,να το κλεινω και να βγαζω το τηλ.απο την τσεπη,πραγμα που δεν θελω,ειδικα αμα βρισκομαι σε μερη που δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου το βουτηξουν.:(

Τι λετε οτι μπορω να κανω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω.

Βλεπω με λυπη,οτι το mw1 που εχω,εχει αρχισει και μου κανει συχνα τωρα τελευταια,νουμερα,διοτι ενω χτυπαει το τηλεφωνο και παταω το κουμπακι,αυτο αγρον αγοραζει.

Αναγκαζομαι ετσι,να το κλεινω και να βγαζω το τηλ.απο την τσεπη,πραγμα που δεν θελω,ειδικα αμα βρισκομαι σε μερη που δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου το βουτηξουν.:(

Τι λετε οτι μπορω να κανω;

εγγυηση?

συμφωνα με τον ισχυοντα νομο, οπως και στα κινητα, θα πρεπει να σε καλυπτουν για 2 χρονια, ασχετως τι λενε!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγγυηση?

συμφωνα με τον ισχυοντα νομο, οπως και στα κινητα, θα πρεπει να σε καλυπτουν για 2 χρονια, ασχετως τι λενε!

Το οτι το εχω παρει απο την Αγγλια,τι λεει;

Κοσμοτε,100Mbps.

Και εμένα χτες εκει στα καλά καθούμενα το MW 600 δεν έδειχνει τίποτα και μετά από κανένα 2ωρο δεν αντιδρούσε καθόλου...το πήγα στην εδώ αντιπροσωπεία Sony Ericsson και περιμένω....Ελπίζω να μην μου πούνε τίποτα οτι δεν καλύπτομαι ( το έχω αγοράσει από e-shop ).

Βάζω το θέμα μου κι εδώ κατόπιν υπόδειξης, επειδη στο νήμα του Ε51 δεν μπορεσα να πάρω απάντηση και μου είπαν οτι είναι θέμα Bluetooth και όχι συσκευής.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4904751#post4904751

Το ερώτημα μου ήταν:

Παιδιά, δεν μπορώ να κάνω το bluetooth (BH-218) να απαντάει με το που βγάζω το ακουστικό απο την βάση του. Πρέπει να δίνω πάντα επιβεβαιωση σύνδεσης του κινητου με το bluetooth. Μάλιστα αφου τελειώσω την συνομιλία και ξαναβάλω το ακουστικό στην βάση του μου λέει "Bluetooth BH-218 αποσυνδέθηκε".

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ωστε να απαντάω με το που σηκώνω το ακουστικό του BT και να τερματιζει η κλήση όταν το ξανακουμπώνω;

Το οτι το εχω παρει απο την Αγγλια,τι λεει;

ειναι θεμα, αλλα αν επικοινωνησεις με το εκει καταστημα ισως να ειναι περισσοτερο επαγγελματιες...

Τα BT γενικότερα έχουν απο 6 μήνες εώς 1 χρόνο εγγύηση,όχι παραπάνω.

Και στα Sony στανταρ ειναι αυτή η χρονική περίοδος.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Βάζω το θέμα μου κι εδώ κατόπιν υπόδειξης, επειδη στο νήμα του Ε51 δεν μπορεσα να πάρω απάντηση και μου είπαν οτι είναι θέμα Bluetooth και όχι συσκευής.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4904751#post4904751

Το ερώτημα μου ήταν:

Παιδιά, δεν μπορώ να κάνω το bluetooth (BH-218) να απαντάει με το που βγάζω το ακουστικό απο την βάση του. Πρέπει να δίνω πάντα επιβεβαιωση σύνδεσης του κινητου με το bluetooth. Μάλιστα αφου τελειώσω την συνομιλία και ξαναβάλω το ακουστικό στην βάση του μου λέει "Bluetooth BH-218 αποσυνδέθηκε".

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ωστε να απαντάω με το που σηκώνω το ακουστικό του BT και να τερματιζει η κλήση όταν το ξανακουμπώνω;

Επειδή τυγχάνει το συγκεκριμένο ακουστικό να το έχει ο αδερφός μου, η βάση δουλεύει έτσι ακριβώς. Όταν το βάζεις στη βάση, ουσιαστικά αποσυνδέεται και όταν χτυπήσει το κινητό, το σηκώνεις από τη βάση και μέσα σε 1-2sec ανοίγει και συνδέεται. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα ΒΤ της Nokia, όπως τα BH-217 και BH-310 που έχω, που δεν είναι μεν με καλώδιο, αλλά έχουν βάση στήριξης, που δουλεύει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Το όλο concept συμβαίνει για να κάνουν οικονομία, με το να μην είναι ανοιχτά όλη την ώρα. Αν δε σου φτάνουν τα 1-2sec που απαιτείται για να ανοίξει και να συνδεθεί, μπορείς να το έχεις μονίμως με το ακουστικό στο αυτί σου και είτε να πατάς το κουμπάκι κλήσης όταν έχεις κλήση, είτε στις ρυθμίσεις του Ε51 (Ρυθμίσεις -> αξεσουάρ) να ρυθμίσεις να κάνει αυτόματη απάντηση.

Όσο για την επιβεβαίωση σύνδεσης, στο Ε51 πήγαινε στις συσκευές ΒΤ και εκεί που θα δεις το όνομα του ΒΗ-218 έλεγξε αν είναι εξουσιοδοτημένο. Αν είναι και παρόλα αυτά σου ζητάει επιβεβαίωση κάθε φορά, τότε διέγραψέ το από τις ΒΤ συσκευές και ξανακάνε pairing. Αν δε δουλέψει και πάλι, ίσως είναι θέμα συμβατότητας, καθότι το Ε51 είναι λίγο παλιούτσικο. Πάντως εγώ με το ΒΗ-217 και το Nokia N82, που είναι περίπου της ίδιας παλαιότητας με το Ε51 και το ΒΗ-218 σου, δεν έχω θέμα. Μάλιστα το ΒΗ-217 συνδέεται κάθε φορά και με το Ν8 και με το Ν82 μου, καθότι multipoint. Multipoint είναι και το ΒΗ-218 σου.

Τσέκαρε τα παραπάνω και εδώ είμαστε. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τα BT γενικότερα έχουν απο 6 μήνες εώς 1 χρόνο εγγύηση,όχι παραπάνω.

Και στα Sony στανταρ ειναι αυτή η χρονική περίοδος.

Συμφωνω,διοτι κοιταξα στο μαγαζι απο οπου το πηρα,και ειδα 12 μηνες εγγ.

http://www.handtec.co.uk/sony-mw1-smart-wireless-bluetooth-headset-pro.html

Βεβαια,τον Ιουλιο του 12 που το πηρα εγω,δεν εκανε τοσο φτηνα.£76.00 εκανε.:(

Κοσμοτε,100Mbps.

Συμφωνω,διοτι κοιταξα στο μαγαζι απο οπου το πηρα,και ειδα 12 μηνες εγγ.

http://www.handtec.co.uk/sony-mw1-smart-wireless-bluetooth-headset-pro.html

Βεβαια,τον Ιουλιο του 12 που το πηρα εγω,δεν εκανε τοσο φτηνα.£76.00 εκανε.:(

Και εγω 1 χρονο το κρατησα μεχρι που το εδωσα,αλλα οσο καιρο το ειχα χρησιμοποιουσα παραλληλα και το MW600 και ετσι ειχε στην ουσια το μισο χρονο χρησης διοτι εναλλασονταν με το αλλο,ακομα και τωρα χρησιμοποιω παραλληλα 2 sbh20 εδω και 4 μηνες αρα και εδω η φθορα απο την χρηση ειναι στο μισο εξισου.

Και απο την αλλη οσο πιο πολλα χαρακτηριστικα εχει ενα bt τοσο αυξανεται η πιθανοτητα να τα φτυσει πιο γρηγορα,αναλογα και με την χρηση βεβαια.

Εγω νομιζω οτι το πιο γερο ειναι το MW600

Σε οποιον κολλησει απλα το αφηνει και αποφορτιζεται μετα απο μια μερα, μετα το φορτιζει κ ειναι οκ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγω νομιζω οτι το πιο γερο ειναι το MW600

Σε οποιον κολλησει απλα το αφηνει και αποφορτιζεται μετα απο μια μερα, μετα το φορτιζει κ ειναι οκ.

Συμφωνω βραχος ηταν μεχρι που το σουταρα,διοτι τα βαρεθηκα πλεον 3 χρονια ειχα παρει 3(2 μαυρα-1 λευκο):p

Αλλα σκυλι και τα 3 οπως λες.

Και εγω εχω 3 κ εναλασσω μεταξυ των 3 συσκευων μου.

Ειναι τελειο.

Εχω 2 ασπρα κ ενα μαυρο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

τελικά κατέληξα στο mw1

κανενα απολυτως πρόβλημα, του χω κατεβάσει και όλες τις εφαρμογές

και hd ηχος και απ ολα

Vita Brevis

τελικά κατέληξα στο mw1

κανενα απολυτως πρόβλημα, του χω κατεβάσει και όλες τις εφαρμογές

και hd ηχος και απ ολα

Σε ποια συσκευή και έκδοση λειτουργικού;

εμενα σηνερα μετα απο ενα χρονο μου εσπασε το κλιψακι απο το MW600 τι να κανω το πεταω? υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?
υπογραφή εκτός ορίων