Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

δεν το εχω αρκετο καιρο , οι απαντησεις μου σε αυτα που ρωτας ειναι οι εξης

ο ηχος εινα καλος , αλλα δεν ειναι αρκετα δυνατος οσο θα ηθελα εγω , ειδικα στο ραδιο

εμενα με 2 κινητα ανταποκρινεται μια χαρα μεχρι στιγμης

η μπαταρια του αν και εγω δεν κανω και πολυ χρηση για τα δεδομενα μου ειναι μια χαρα

αυτα

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ο ηχος εινα καλος , αλλα δεν ειναι αρκετα δυνατος οσο θα ηθελα εγω , ειδικα στο ραδιο

η μπαταρια του αν και εγω δεν κανω και πολυ χρηση για τα δεδομενα μου ειναι μια χαρα

αυτα

Ευχαριστώ φίλε μου. Και από ότι άκουσα και εγώ όσον αφορά την ένταση του υπάρχει ένα θέμα όπως λες και συ ειδικά στο ράδιο.

Καλησπερα!Εχω αν GS3 και πηρα bluetooth handsfree το Sony mw600. Ολα καλα απλα το μονο που δεν μπορω να καταφερω ειναι οτι οταν παταω το πληκτρο του τηλεφωνου στο ακουστικο αντι να παρει την τελευταια κληση μου ανοιγει το Svoice. Γινεται να κανω κατι και να μην ανοιγει, απλα να κανει επανακληση?

αυτα

Δηλ ποσο διαρκει η μπαταρια του με την χρηση που του κανεις;

Καλησπερα!Εχω αν GS3 και πηρα bluetooth handsfree το Sony mw600. Ολα καλα απλα το μονο που δεν μπορω να καταφερω ειναι οτι οταν παταω το πληκτρο του τηλεφωνου στο ακουστικο αντι να παρει την τελευταια κληση μου ανοιγει το Svoice. Γινεται να κανω κατι και να μην ανοιγει, απλα να κανει επανακληση?

πρέπει να ενεργοποιήσεις το password στην οθόνη αφετηρίας: πρέπει δλδ να σου ζητά 4-ψηφιο password όταν ανοίγεις το κινητό. Αυτό γίνεται από ρυθμίσεις--> γενικά--->κλείδωμα (ή κάτι τέτοιο). μόλις το ενεργοποιήσεις, θα δεις ότι σου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το voice activation. Κάν'το και δες αν γίνεται η δουλειά σου.

Γενικά το iOs έχει θέμα με το A2DP.

Δηλ ποσο διαρκει η μπαταρια του με την χρηση που του κανεις;

2 μερες περιπου , μπορει και 3 , δεν κανω πολυ χρηση ομως , καποιες λιγες κλησεις οταν ειμαι πανω στην μηχανη , και ακουω και ραδιο οταν ειμαι παλι με την μηχανη , σε διαδρομες του 20λεπτου.

Δεν ειμαι το απολυτο δειγμα που θα σου πει για την μπαταρια , υπαρχουν πιστευω αρκετοι εδω μεσα που θα σου πουν πιο αναλυτικα μιας και κανουν πιο μεγαλη χρηση. Ποιο πολυ σου απαντησα για το θεμα με την ενταση για να γνωριζεις.

πρέπει να ενεργοποιήσεις το password στην οθόνη αφετηρίας: πρέπει δλδ να σου ζητά 4-ψηφιο password όταν ανοίγεις το κινητό. Αυτό γίνεται από ρυθμίσεις--> γενικά--->κλείδωμα (ή κάτι τέτοιο). μόλις το ενεργοποιήσεις, θα δεις ότι σου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το voice activation. Κάν'το και δες αν γίνεται η δουλειά σου.

Γενικά το iOs έχει θέμα με το A2DP.

Εχω galaxy s3 οχι iphone

Για να μη σου ανοίγει το s voice, αν είσαι root πάγωσε το από το titanium, αλλιώς δοκίμασε την επιβολή διακοπης απο την διαχείριση εφαρμογών.
Αντώνης.

μετά από "συμβίωσή" μου με το samsung hm1500 από παλιότερη συμμετοχή μου για συμβουλές σε αυτή την ενότητα..

επανέρχομαι για "συμβουλη" σχετικά με αγορά νέου handsfree..

θέλω πάλι το ίδιο στυλ..με τη διαφορά, ότι πλέον με νοιάζει πολύ περισσότερο η αναγνώριση κλήσεις στο Handsfree..

μέχρι στιγμής έχω στα υπόψιν το se mw600 και Sony Smart Wireless Headset Pro ..

υπάρχει κάποια εναλλακτική που μου διαφεύγει...?

να προσθέσω ότι ένα πράγμα που "λάτρεψα" στο hm1500 είναι η πολύ μεγάλη αυτονομία του...και θα θελα και στο επόμενο να την έχω..

Edited by nik0las6600

μετά από "συμβίωσή" μου με το samsung hm1500 από παλιότερη συμμετοχή μου για συμβουλές σε αυτή την ενότητα..

θέλω πάλι το ίδιο στυλ..με τη διαφορά, ότι πλέον με νοιάζει πολύ περισσότερο η αναγνώριση κλήσεις στο Handsfree..

να προσθέσω ότι ένα πράγμα που "λάτρεψα" στο hm1500 είναι η πολύ μεγάλη αυτονομία του...και θα θελα και στο επόμενο να την έχω..

Καλησπέρα

Αναγνώριση κλήσης έχει και το NOKIA BH-221

Καλησπέρα

Αναγνώριση κλήσης έχει και το NOKIA BH-221

σ'ευχαριστώ :) αρκετά όμορφο..το έχεις? ή το έχεις δοκιμάσει?

Το Sony Smart Wireless Headset Pro δεν ειναι στις επιλογες σου; Και αν οχι, για ποιον λόγο;

Επειδη και εγω μπηκα στην διαδικασια αυτη μεχρι και προχθες, να σου πω οτι ειχα παρει το Sony Smart Wireless Headset Pro οταν πρωτοβγηκε....

Ενω μου αρεσε σε ολα του, το θεωρουσα αβολο...δεν ηξερα πως να το φορεσω....συν οτι εκανε μερικα κουλα (τα οποια διορθωθηκαν με τα 2 update). Το εδωσα σε εναν συναδελφο μου, και πραγματικα λες και το εχει βιδωσει επανω του.

Το θεωρει απιστευτα βολικο σε ολα του.....Επομενως, οπως μπορεις ευκολα να συμπαρανεις....το ξαναπηρα :lol:

Και τωρα εχω αυτο, και το Plantronics M1100.

Για μενα ειναι τα 2 κορυφαια bluetooth που κυκλοφορουν. Ακριβά μεν αλλα αψογα δε :)

σ'ευχαριστώ :) αρκετά όμορφο..το έχεις? ή το έχεις δοκιμάσει?

Καλημέρα.

Όχι δεν το έχω αλλά το ζαχαρώνω. Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω το προηγούμενο μοντέλο (ΒΗ-214) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και τώρα το καινούριο (ΒΗ-221) έχει και ράδιο και αναγνώριση κλήσης. Επειδή όμως δεν έχει κυκλοφορήσει και πολύ ακόμα, δεν ξέρω αν έχει την ιδιαιτερότητα του MW600, σε κάποια κινητά δηλαδή να βγάζει και το όνομα του καλούντος ενώ σε κάποια άλλα μόνο τον αριθμό.

Το Sony Smart Wireless Headset Pro δεν ειναι στις επιλογες σου; Και αν οχι, για ποιον λόγο;

Επειδη και εγω μπηκα στην διαδικασια αυτη μεχρι και προχθες, να σου πω οτι ειχα παρει το Sony Smart Wireless Headset Pro οταν πρωτοβγηκε....

Ενω μου αρεσε σε ολα του, το θεωρουσα αβολο...δεν ηξερα πως να το φορεσω....συν οτι εκανε μερικα κουλα (τα οποια διορθωθηκαν με τα 2 update). Το εδωσα σε εναν συναδελφο μου, και πραγματικα λες και το εχει βιδωσει επανω του.

Το θεωρει απιστευτα βολικο σε ολα του.....Επομενως, οπως μπορεις ευκολα να συμπαρανεις....το ξαναπηρα :lol:

Και τωρα εχω αυτο, και το Plantronics M1100.

Για μενα ειναι τα 2 κορυφαια bluetooth που κυκλοφορουν. Ακριβά μεν αλλα αψογα δε :)

Σάκη, είναι στις επιλογές μου..με κολάει λίγο η τιμή, αλλά έχει στα ++ του το Mp3 player και το ράδιο μαζί και την αναγνώριση κλήσης, και νομιζω ότι ειδικά στη μηχανή θα είναι πολύ καλό..

Δεν ειναι οτι καλυτερο για την μηχανη , ειδικα το ραδιο , ολα τα αλλα που ειπες ειναι οκ με την αναγνωριση κτλ.Αλλα δεν ειναι τοσο δυνατο σε ηχο που να βοηθαει στην μηχανη, επισης τα mp3 δεν τα παιζει ολα για καποιο δικο του λογο που κανεις δεν ξερει , δεν αναγνωριζει καποια κομματια

Και εγώ θα προτεινα το Sony Wireless Pro, το έχω από το καλοκαίρι και είναι άψογο τουλάχιστον με android, βέβαια δεν βολεύει το καλοκαίρι με t-shirts,για τα mp3 και σε εμένα κάποια κομμάτια δεν παίζουν(στα δάχτυλα του ενός χεριού) αλλά έχω 10gb συλλογή επομενος μικρό το κακό.

Ελπίζω να δουλεύει εξίσου καλά και με το 920 και ας μην έχει καποιες λειτουργιες που στάνταρ δεν θα έχει όπως στο android.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Για να δω αν ειμαι τυχερος,μιας και σας πετυχα να ξερετε για το http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/smart-wireless-headset-pro/ .

Το ειχα βαλει με ενα Galaxy S3,και δουλευε 100%,με εμφανιση και των 4 εικονιδιων στην οθονιτσα του,και δυνατοτητα να παιρνω τηλεφωνο απ αυτο,χωρις να βγαζω το τηλεφωνο απ την τσεπη,αν υπηρχε ο αριθμος του στη μνημη του.

Απο ραδιοφωνο,ψιλοχαλια,μιας και το "βημα" του,ειναι μεγαλο,100KHz,και λογω πολλων Σταθμων,μπερδευεται ευκολα.

Επειδη εδωσα το S3 στον ανηψιο μου,και αγορασα το Note II,δυστυχως,to BT,δεν δουλευει 100%,διοτι δεν εμφανιζεται τωρα το 4° εικονιδιο,και δεν μπορω να παρω αρα,τηλεφωνο ,ουτε και φαινεται ποιος καλει.

Απο τη στιγμη που τα δυο τηλεφωνα,εχουν το ιδιο λειτουργικο,ειναι ιδιας εταιριας,και εχουν και τον ιδιο επεξεργαστη και την ιδια εκδοχη του Android,τι στο καλο εχει γινει;

Για πειτε καμια καλη συμβουλη ρε ΄παιδια,γιατι εχω σπαστει.:mad:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Για να μη σου ανοίγει το s voice, αν είσαι root πάγωσε το από το titanium, αλλιώς δοκίμασε την επιβολή διακοπης απο την διαχείριση εφαρμογών.

Τωρα μου ανοιγει το google voice πατωντας το πληκτρο απο το bluetooth handsfree mw600 και οχι η τελευταιες κλησεις

Δεν ειναι οτι καλυτερο για την μηχανη , ειδικα το ραδιο , ολα τα αλλα που ειπες ειναι οκ με την αναγνωριση κτλ.Αλλα δεν ειναι τοσο δυνατο σε ηχο που να βοηθαει στην μηχανη, επισης τα mp3 δεν τα παιζει ολα για καποιο δικο του λογο που κανεις δεν ξερει , δεν αναγνωριζει καποια κομματια

το ράδιο θα βόλευε πολύ, από θέμα έντασης ήχου, δεν ξέρω πόσο έντονο είναι το πρόβλημα, με την έννοια ότι προφανώς δεν θέλω να με "απομονώνει" από το περιβάλλον, αλλά φυσικά να μπορώ να ακούω σε αξιοπρεπές επίπεδο κάποιο κομμάτι..

Και εγώ θα προτεινα το Sony Wireless Pro, το έχω από το καλοκαίρι και είναι άψογο τουλάχιστον με android, βέβαια δεν βολεύει το καλοκαίρι με t-shirts,για τα mp3 και σε εμένα κάποια κομμάτια δεν παίζουν(στα δάχτυλα του ενός χεριού) αλλά έχω 10gb συλλογή επομενος μικρό το κακό.

Ελπίζω να δουλεύει εξίσου καλά και με το 920 και ας μην έχει καποιες λειτουργιες που στάνταρ δεν θα έχει όπως στο android.

Βγαινουν και τα 4 εικονιδια στην οθονιτσα του;Γατι εμενα με το Note II ,δεν βγαινουν.

Οσον αφορα στους φιλους που μιλανε για ραδιο σε μηχανη,μη βαλετε ακουστικα και στα δυο αυτια,γιατι θα χασετε τον προσανατολισμο σας.Και χαμηλα,γιατι το ατυχημα καραδοκει,και μετα δεν ξερω αν θα εχετε κεφαλι για να το χτυπατε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα,

βγαίνει ελάχιστα εκτός θέματος... Ελάχιστα... Γιατί και bluetooth είναι και Hands-free είναι... Απλά, είναι ΜΟΝΟ για αναβάτες μηχανής και κυρίως για αυτούς που φοράνε κράνος...

Αν θέλεις λοιπόν Bluetooth που:

1) Υποστηρίζει 2 κινητά ταυτόχρονα.

2) Αναπαραγει ήχο από εξωτερική πηγή, πέρα από το κινητό σου είτε ενσύρματα είτε ασύρματα.

3) Έχει ενσωματομένο ραδιοφώνο με μνήμες (έξι αν θυμάμαι καλά).

4) Έχει αναγνώριση καλούντος στα ακουστικά (αν η καταχώρηση είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες)

5) Τότε η λύση σήμερα είναι ΜΙΑ: Interphone F5.

Απροβλημάτιστη ακρόαση μέχρι και ταχύτητες που φτάνουν τα 140km/h ακόμα και με χαμηλή ζελατίνα.

Τέλος!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Βγαινουν και τα 4 εικονιδια στην οθονιτσα του;Γατι εμενα με το Note II ,δεν βγαινουν.

Οσον αφορα στους φιλους που μιλανε για ραδιο σε μηχανη,μη βαλετε ακουστικα και στα δυο αυτια,γιατι θα χασετε τον προσανατολισμο σας.Και χαμηλα,γιατι το ατυχημα καραδοκει,και μετα δεν ξερω αν θα εχετε κεφαλι για να το χτυπατε.

γι'αυτό έγραψα και εγώ παραπάνω, επειδή γίνεται αναφορά στο θέμα της έντασης, ότι ναι μεν θέλω να ακούγεται ο ήχος κλήση/μουσική κλπ, αλλά σε επίπεδα που να μην με αποκόπτουν από το περιβάλλον..

η καλύτερη λύση είναι κιτ όπως αυτό που παρέθεσε ο φίλος από πάνω, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ και εκτός μηχανής, οπότε θέλω κάτι που να με βολεύει σε περισσότερες περιπτώσεις..τουλάχιστον η εώς τώρα περιγραφή νομίζω πως συγκλίνει στο headset pro

.

Δεν το έχω πάρει ακόμα είμαι αναμονή, το S3 χρησιμοποιώ.

Αν θυμάμαι το καλοκαίρι σου είχα γράψει τα βήματα που πρέπει να κανεις έτσι ώστε να σου εμφανίζονται τα 4 εικονίδια.

Δες εκεί που είναι στο νημα του S3 στις απόψεις για μπαταρία η αξεσουάρ-θήκες που το εγραψα στις πρώτες 20-25 σελίδες.

Αν και πάλι δεν........τότε καποια πατατα της Samsung.

Δες το παντως και λογικά θα εμφανιστούν και τα 4 εικονίδια.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα κι από εμένα.

Ψάχνω ένα bluetooth με βομβητή.

Απλό, δε με ενδιαφέρει να έχει ράδιο, να ακούω ασύρματα μουσική

από το κινητό, να έχει οθόνη. Θέλω απλά όταν χτυπάει το κινητό να χτυπάει και το

bluetooth. Όχι στο ακουστικό όταν το έχω στο αυτί μου, αλλά στη βάση του,

έτσι ώστε αν είμαι κάπου μακριά από το κινητό και το έχω πάνω μου να το ακούσω

να χτυπάει. Θα ήθελα κάτι σαν το εξαιρετικό iTech clip ii mini.

Ευχαριστώ!

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: