minovg Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Τι FedExpress, ti UPS... Με οποιαδήποτε κούριερ και να παραγγείλεις, αν δε πετάνε αεροπλάνα, δεν έρχεται τίποτα. Ε ρε γκαντεμιά... Θα περιμένω το 925 μέχρι να καταλαγιάσει το ηφαίστειο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Προς i.Tech μεριά? Το Samsung SBH650 Stereo Bluetooth Headset? Το εχει καποιος? Tο εχω παρει εγω Κορυφαια ακουστικη στην ακροαση μουσικης , σαν να φορας ακουστικα με καλωδιο. Και στη συνομιλια κανενα απολυτως προβλημα. Κατα τη γνωμη μου για τα λεφτα που κανει , δεν βρισκεις τιποτα καλλιτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Τι FedExpress, ti UPS... Με οποιαδήποτε κούριερ και να παραγγείλεις, αν δε πετάνε αεροπλάνα, δεν έρχεται τίποτα. Ε ρε γκαντεμιά... Θα περιμένω το 925 μέχρι να καταλαγιάσει το ηφαίστειο. :p Έπρεπε να το περιμένεις αφού το εργαλείο είναι φωτιά και λάβ(ρ)α :p:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Αν θέλετε πραγματική ποιότητα στην συνομιλία (εγγυημένο αφου το χρησιμοποιεί και ο Αμερικανικός στρατός) πάρτε Jawbone. Ποιότητα κατασκευής άριστη, design πανέμορφο και ποιότητα συνομιλίας που καλύτερη ίσως δεν υπάρχει. Εχω το jawbone 3 prime black περίπου 1,5 μήνες και συνέχεια συνδεδεμένο με HD2 και iphone 3g. Οταν λες jawbone 3 prime black εννοείς το jawbone prime ρωτάω γιατί το 3 δεν το είδα στην ιστοσελίδα του της εταιρείας,, μια δεύτερη ερώτηση μουσική το iphone παίζει μέσο του jawbone ?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Το πήρα από pixmania 64€ + 14€ fedex express. Το περιμένω αύριο. Μπορούσα και με μόλις 4€ μεταφορικά αλλά τα ΕΛΤΑ είναι κίνδυνος-θάνατος ειδικά στα Γιαννιτσά... Βασικά ξενέρωσα μόλις έμαθα ότι έχει βγει 975, το έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω. :( ακριβω το πηρες νομιζω. εγω απο ebay αγγλιας κατω απο 60€ το ειχα παρει πριν κανα 2μηνο μαζι με την μεταφορα. δες http://cgi.ebay.co.uk/PLANTRONICS-DISCOVERY-925-WIRELESS-BLUETOOTH-HEADSET-UK_W0QQitemZ170465385408QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET?hash=item27b0875bc0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iTechHellas Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Αγαπητοί φίλοι "Analyzer" και "pittas", Σαν εταιρία προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στον καταναλωτή που μας εμπιστεύεται και μας τιμά αγοράζοντας τα προιόντα μας. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να εξυπηρετούμε και να λύνουμε προβλήματα στο μέτρο του δυνατού και η καλύτερη απόδειξη είναι αυτή ακριβώς η επικοινωνία μας καθώς και η επέκταση της εγγύησης των 2 ετών ισοβίως ( και νομίζω ότι είμαστε η μοναδική εταιρία που τα κάνει αυτά ). Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ας ξεκινήσουμε με το νομικό πλαίσιο που ισχύει το οποίο σας παραθέτω : Στο Φύλλο Εφημερίδος της Κυβέρνησης με αριθμό 152 και ημερομηνία 10/7/2007, ανακοινώθηκε ο νόμος 3587, ο οποίος τροποποιεί και συμπληρώνει το νόμο 2251/1994 «Προστασία των καταναλωτών», και ενσωματώνει την οδηγία 2005/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (ΕΕ L 149). Στο άρθρο 6, παράγραφος 3 αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει στο πλαίσιο της επαγγελματικής, εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητάς του, απευθείας στον καταναλωτή καταναλωτικά προϊόντα, υποχρεούται, με επιμέλεια του και χωρίς καμία επιβάρυνση του καταναλωτή, στην επισκευή του προϊόντος, εντός των ορίων της εγγύησης που παρέχεται γι’ αυτό, συμβατικά ή από το νόμο.» Δηλαδή, την ευθύνη για παροχή οποιασδήποτε εγγύησης έχει το σημείο πώλησης το οποίο φροντίζει να καλύπτεται από τον προμηθευτή του. Αυτό σημαίνει ότι πλέον ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από το σημείο πώλησης να διαχειριστεί τη διαδικασία επισκευής κάποιας συσκευής την οποία αγόρασε και η οποία βρίσκεται υπό εγγύηση και δεν πρέπει να απευθύνεται στον οποιοδήποτε αντιπρόσωπο ή εισαγωγέα. Εμείς σαν εταιρία επεκτείνουμε την 2ετή εγγύηση που καλύπτει τα καταναλωτικά προιόντα , ισοβίως με όρους και προυποθέσεις που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.tech4u.gr . Εάν το προιόν που έχετε αγοράσει είναι εντός της 2ετούς εγγύησης τότε εμπίπτετε στην κάλυψη που σας παρέχει το σημείο πώλησης. Εάν έχουν περάσει τα 2 έτη από την αγορά του προιόντος τότε σας καλύπτουμε εμείς με τους ανωτέρω όρους ( εάν προσέξετε στο σήμα της ισόβιας εγγύησης αναγράφεται ότι αυτή παρέχεται από την Tech4u ). Παρ’ όλα αυτά προτρέπουμε τα καταστήματα να σας εξυπηρετούν και σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν είναι υποχρεωμένα για διαδικαστικούς κυρίους λόγους, Στους όρους ισχύος της ισόβιας εγγύησης αναφέρονται τα κάτωθι : Θα πρέπει να στείλετε mail η fax με τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του προιόντος και θα λάβετε απαντητικό email επιβεβαίωσης. Ενώ δεν έχετε ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία δεν σας φέραμε καμία αντίρρηση να σας εξυπηρετήσουμε. Θα πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς. Επειδή κατανοούμε ότι αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο (δεν μπορείτε να κρατάτε μία απόδειξη αγοράς ισοβίως) το παραβλέπουμε και δεν τη ζητήσαμε. Με ισόβια εγγύηση καλύπτονται τα προιόντα που έχουν κυκλοφορήσει από την Tech4u και όχι από άλλους εισαγωγείς (γι αυτό ζητάμε να στείλετε mail με τα στοιχεία του προιόντος , για να σας απαντήσουμε για την ισχύ της εγγύησης). Εσείς μας φέρατε τα προιόντα με S/N CLIP V - BA722EAN5889 (εισαγωγή Tech4u) και CLIP V – BA747EBA1982 (παράλληλη εισαγωγή) Ενώ μας φέρατε προιόν που δεν είναι δικής μας εισαγωγής σας εξυπηρετήσαμε. Το ελαττωματικό προιόν αντικαθίσταται με άλλο ίδιο ή αντίστοιχο ίσης αξίας. Και εδώ προκύπτει το πρόβλημα. Παρέχοντας εγγύηση χωρίς χρονικό όριο, εμφανίζονται περιπτώσεις (όπως η δική σας) που φέρνεται προς αντικατάσταση προιόν που ούτε κυκλοφορεί πλέον ούτε υπάρχει εντελώς αντίστοιχο. Καθ’ όσον δε οι τιμές των ηλεκτρονικών προιόντων έχουν φθίνουσα πορεία , είναι αδύνατο να βρεθεί και ίσης αξίας. Για την επιλογή του προιόντος που δίνουμε ως αντικατάσταση λαμβάνουμε υπ’ όψιν την τελευταία λιανική τιμή που πωλείτο και βρίσκουμε το αντίστοιχο προιόν που κυκλοφορεί στην πλησιέστερη τιμή. Το CLIP V αν και έχει καταργηθεί πολύ καιρό εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα σε μερικά καταστήματα με τιμή από 23 – 25 € (π.χ. MOBILEPRO) Το πλησιέστερο μοντέλο που κυκλοφορούσε τη στιγμή που απευθυνθήκατε σε εμάς, ήταν το CLIP ME304 με τιμή λιανικής 29.00 € και σας το προσφέραμε. Το συμπέρασμα είναι ότι ενώ δεν πληρούσατε καμία από τις προϋποθέσεις που θέτουμε για ισόβια εγγύηση εμείς σας καλύψαμε θέλοντας να εξυπηρετήσουμε. Το αποτέλεσμα είναι να λάβουμε αρνητικά σχόλια εντελώς αναίτια. Ζητάμε την υποστήριξη όλων των καταναλωτών για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες γιατί εμείς δεν ξεχνάμε ότι πριν από οποιαδήποτε δουλειά κάνουμε ξεκινήσαμε ως καταναλωτές (και ακόμη είμαστε) και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Φιλικά, Edited April 20, 2010 by iTechHellas Παράθεση i.Tech Bluetooth Team http://www.itech-bluetooth.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Θα πρέπει να στείλετε mail η fax με τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του προιόντος και θα λάβετε απαντητικό email επιβεβαίωσης. Ενώ δεν έχετε ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία δεν σας φέραμε καμία αντίρρηση να σας εξυπηρετήσουμε. ΛΑΘΟΣ Νο1. Εστειλα mail οπου εξεθεσα αρχικα το προβλημα οχι με outllook αλλα μεσω της φορμας που παρεχετε στην http://www.tech4u.eu/epikoinonia (οπου φυσικα δεν δινεται receipt μεσω της ηλεκτρονικης φορμας) και μιλησα και με εκπροσωπο σας στο τηλεφωνο οπου εξεθεσα το προβλημα. Αν θεωρειτε οτι δεν ακολουθησα την ορθη διαδικασια, δικαιωμα σας αλλα εγω ετσι επραξα. Τα imei των συσκευων δεν ηταν ευαναγνωστα στη θεση που ηταν γραμμενα και για αυτο και δεν τα εγραψα. Παρολα αυτα τα ειδατε οταν σας τα εστειλα ταχυδρομικως Με ισόβια εγγύηση καλύπτονται τα προιόντα που έχουν κυκλοφορήσει από την Tech4u και όχι από άλλους εισαγωγείς (γι αυτό ζητάμε να στείλετε mail με τα στοιχεία του προιόντος , για να σας απαντήσουμε για την ισχύ της εγγύησης). Εσείς μας φέρατε τα προιόντα με S/N CLIP V - BA722EAN5889 (εισαγωγή Tech4u) και CLIP V – BA747EBA1982 (παράλληλη εισαγωγή) Ενώ μας φέρατε προιόν που δεν είναι δικής μας εισαγωγής σας εξυπηρετήσαμε. ΛΑΘΟΣ Νο2. Δηλωστε λοιπον ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην ιστοσελίδα σας οτι το καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ φερνει ΚΑΙ παραεισαγωγες itech τα οποιά ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΥΤΕ ΙΣΟΒΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΕΤΗ. Το ελαττωματικό προιόν αντικαθίσταται με άλλο ίδιο ή αντίστοιχο ίσης αξίας. Και εδώ προκύπτει το πρόβλημα. Παρέχοντας εγγύηση χωρίς χρονικό όριο, εμφανίζονται περιπτώσεις (όπως η δική σας) που φέρνεται προς αντικατάσταση προιόν που ούτε κυκλοφορεί πλέον ούτε υπάρχει εντελώς αντίστοιχο. Καθ’ όσον δε οι τιμές των ηλεκτρονικών προιόντων έχουν φθίνουσα πορεία , είναι αδύνατο να βρεθεί και ίσης αξίας. Για την επιλογή του προιόντος που δίνουμε ως αντικατάσταση λαμβάνουμε υπ’ όψιν την τελευταία λιανική τιμή που πωλείτο και βρίσκουμε το αντίστοιχο προιόν που κυκλοφορεί στην πλησιέστερη τιμή. Το CLIP V αν και έχει καταργηθεί πολύ καιρό εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα σε μερικά καταστήματα με τιμή από 23 – 25 € (π.χ. MOBILEPRO) Το πλησιέστερο μοντέλο που κυκλοφορούσε τη στιγμή που απευθυνθήκατε σε εμάς, ήταν το CLIP ME304 με τιμή λιανικής 29.00 € και σας το προσφέραμε. Εγω ξερω ΠΛΗΡΩΣΑ 70 € ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ CLIP V ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΑΤΕ ΚΑΝΟΥΝ 40€. Βγαλτε οπως ειπε και ο αλλος χρηστης ενα bluetooth chinatown με 10 ευρω και αντικαταστηστε οποιο προιον και να σας στειλουνε για αντικατασταση. Επισης εγω συγκρινα ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ESHOP και δεν πηρα να πλασσαρω το ακριβότερο CLIP ME304 με το φθηνότερο CLIP V για να αποδειξω κατι!!! Επίσης οπως βλεπω εδω http://www.mobilepro.gr/index.php?cPath=26&osCsid=383c330038e1b13c34e363bbe10ccb07 η τιμη αρχικα ηταν 35,59 και το παρεχουν τωρα με εκπτωση στα 23,50. Προσωπικα δεν με απασχολει καθοτι εγω δεν επωφεληθηκα αυτης της εκπτωσης. Τελος, ουδεμια αναφορα ειδα να γινεται περι τεχνικων χαρακτηριστικων. Γιατι η εταιρια σας οπως εχω διαπιστωσει εχει bluetooth με τιμες απο 20 εως 80€. Ολα ιδια ειναι???? Δεν νομιζω... Εν πασει περιπτωση εγω το εκανα θεμα για το ΜΕ304 εχει απαραδεκτη αυτονομια. Εγω αλλο πληρωσα και αλλο ελαβα. Τελος. Ευχαριστω. Edited April 21, 2010 by Analyzer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 παιδια μην ασχοληστε με τα itech. δεν αξιζει τον κοπο......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iTechHellas Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Εγω ξερω ΠΛΗΡΩΣΑ 70 € ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ CLIP V ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΑΤΕ ΚΑΝΟΥΝ 40€. Βγαλτε οπως ειπε και ο αλλος χρηστης ενα bluetooth chinatown με 10 ευρω και αντικαταστηστε οποιο προιον και να σας στειλουνε για αντικατασταση. Επισης εγω συγκρινα ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ESHOP και δεν πηρα να πλασσαρω το ακριβότερο CLIP ME304 με το φθηνότερο CLIP V για να αποδειξω κατι!!! Επίσης οπως βλεπω εδω http://www.mobilepro.gr/index.php?cPath=26&osCsid=383c330038e1b13c34e363bbe10ccb07 η τιμη αρχικα ηταν 35,59 και το παρεχουν τωρα με εκπτωση στα 23,50. Προσωπικα δεν με απασχολει καθοτι εγω δεν επωφεληθηκα αυτης της εκπτωσης. Τελος, ουδεμια αναφορα ειδα να γινεται περι τεχνικων χαρακτηριστικων. Γιατι η εταιρια σας οπως εχω διαπιστωσει εχει bluetooth με τιμες απο 20 εως 80€. Ολα ιδια ειναι???? Δεν νομιζω... Εν πασει περιπτωση εγω το εκανα θεμα για το ΜΕ304 εχει απαραδεκτη αυτονομια. Εγω αλλο πληρωσα και αλλο ελαβα. Τελος. Ευχαριστω. Αγαπητέ Analyzer, Πιστέυω πως με την τελευταία μας απάντηση έχουμε καλύψει πλήρως το θέμα και δεν θα επανέλθουμε σε αυτό. Θα ήθελα μόνο να σας παρακαλέσω να προσέχετε τι γράφετε και αναφέρομαι στο σχόλιο σας σχετικά με το κατάστημα Γερμανός και τις παραεισαγωγές. Δεν αναφέρθήκαμε πουθενά πως το κατάστημα Γερμανός κάνει παραεισαγωγές. Εφόσον δε μας προσκομίσατε τις αποδείξεις αγοράς δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε την προέλευση των προϊόντων όσον αφορά το κατάστημα, παρα μόνο εαν έχουν εισαχθεί απο εμάς. Με εκτίμηση, Παράθεση i.Tech Bluetooth Team http://www.itech-bluetooth.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Οταν λες jawbone 3 prime black εννοείς το jawbone prime ρωτάω γιατί το 3 δεν το είδα στην ιστοσελίδα του της εταιρείας,, μια δεύτερη ερώτηση μουσική το iphone παίζει μέσο του jawbone ?? Ευχαριστώ. 1. ναι το ίδιο είναι 2. Δεν άκουγα τα τραγουδια που είχα στο iphone 3g αλλα δεν είχα ασχοληθεί να το ψάξω. Το πούλησα εχθές. Με ένα nokia E52 που πήρα πριν μερικές μέρες ακούω τα τραγούδια που έχει μέσα περασμένα η συσκευή στο jawbone όταν πατάω αναπαραγωγή. Με το HD2 δεν ακούω τα τραγούδια και δεν ξέρω ποια ρύθμιση είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Το πήρα από pixmania 64€ + 14€ fedex express. Το περιμένω αύριο. Μπορούσα και με μόλις 4€ μεταφορικά αλλά τα ΕΛΤΑ είναι κίνδυνος-θάνατος ειδικά στα Γιαννιτσά... Βασικά ξενέρωσα μόλις έμαθα ότι έχει βγει 975, το έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω. :( Kαι το 925 καλό είναι αλλά ... το 975 έχει άλλη αίσθηση ... και σαν ομορφιά και σαν πρακτικότητα με τη θήκη που έχει (λόγω των ενδείξεων) ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Αγαπητέ ellohim, Στην καρτέλα της εγγύησης αναγράφεται το mail στο οποίο χρειάζεται να στείλετε για να ενεργοποιηθεί η ισόβια εγγύηση. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με εκτίμηση, Λοιπόν , έστειλα εχθές το email για την ισόβια εγγύηση. Πρέπει να περιμένω καμιά απάντηση η δεν χρειάζεται τίποτα άλλο Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Πες μας για τι ασυμβατότητα μιλάς, να ξέρουμε και εμείς... Όταν άνοιγα το iphone και το ακουστικό δεν συνδεόταν αυτόματα αλλά κάθε φορά έπρεπε να το κάνω pairing χειροκίνητα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Πες μας για τι ασυμβατότητα μιλάς, να ξέρουμε και εμείς... Όταν άνοιγα το iphone και το ακουστικό δεν συνδεόταν αυτόματα αλλά κάθε φορά έπρεπε να το κάνω pairing χειροκίνητα . Σε εμένα απευθύνεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iTechHellas Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Λοιπόν , έστειλα εχθές το email για την ισόβια εγγύηση. Πρέπει να περιμένω καμιά απάντηση η δεν χρειάζεται τίποτα άλλο Ευχαριστώ Οχι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Θα σας απαντήσουμε με email για την επιβεβαίωση ενεργοποίησης της ισόβιας εγγύησης. Με εκτίμηση, Παράθεση i.Tech Bluetooth Team http://www.itech-bluetooth.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) Σε εμένα απευθύνεσαι; Βασικά ο ibiza με είχε ρωτήσει καθυστέρησα να απαντήσω γιατί δεν έχω internet. Edited April 23, 2010 by zxr Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) Σε εμένα απευθύνεσαι; Βασικά ο ibiza με είχε ρωτήσει καθυστέρησα να απαντήσω γιατί δεν έχω internet. Μου φαίνεται κουφό αυτό που λες. Είχα IPhone για ένα πολύ μικρό διάστημα και με το mini κανένα πρόβλημα. Που σε ενημερώσανε ότι δεν είναι συμβατό? Edited April 23, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) Μου φαίνεται κουφό αυτό που λες. Είχα IPhone για ένα πολύ μικρό διάστημα και με το mini κανένα πρόβλημα. Που σε ενημερώσανε ότι δεν είναι συμβατό? Απλά μου το εκανε αυτό κάθε φορά στο iPhone και στο Nokia 5800. Όταν όμως χρησιμοποιώ ποιο παλιό κινητό δεν έχω πρόβλημα . Και από εκεί συμπερανα ότι υπάρχει προβλαμα ασυμβατοτητας .Δεν μιλάω για το μίνι αλλά για το clip II. Κάνω κάτι λάθος ; Edited April 23, 2010 by zxr Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Καλησπέρα! Ειχα το Plantronics Voyager 520 αλλα δυστυχως το εχασα και σκεφτομαι για αγορα κάποιου άλλου ΒΤ. Επειδή δεν θέλω να δώσω παλι ενα 60αρι σκεφτομουν το Samsung WEP 460 (20 euro) ή το Samsung WEP 850 (39 euro) (το οποιο ειναι multi bluetooth οπως και το Plantronics που ειχα και με εξυπηρετουσε πολυ). Θα ειμαι οκ με το ενα ή αλλο Samsung, ή να ξαναπερνα το ίδιο ή καποιο αλλο???? ΥΓ. Με βολεύει BT με αγκιστρο και οχι με καλώδιο ή ''ψείρα''.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) Απλά μου το εκανε αυτό κάθε φορά στο iPhone και στο Nokia 5800. Όταν όμως χρησιμοποιώ ποιο παλιό κινητό δεν έχω πρόβλημα . Και από εκεί συμπερανα ότι υπάρχει προβλαμα ασυμβατοτητας .Δεν μιλάω για το μίνι αλλά για το clip II. Κάνω κάτι λάθος ; Clip II Mini δεν εννοείς? Όσον αφορά το 5800, ξέρω ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει γενικά πρόβλημα συνδεσιμότητας με οποιοδήποτε Bluetooth Hands Free. Edited April 23, 2010 by ibiza1_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Όσον αφορά το 5800, ξέρω ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει γενικά πρόβλημα συνδεσιμότητας με οποιοδήποτε Bluetooth Hands Free. Κανει ''αυτοματες'' αποσυνδεσεις, συνδεσεις..... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Κανει ''αυτοματες'' αποσυνδεσεις, συνδεσεις..... :lol: Όντως..! Ότι Bluetooth και να πάρεις..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Clip II Mini δεν εννοείς? Όσον αφορά το 5800, ξέρω ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει γενικά πρόβλημα συνδεσιμότητας με οποιοδήποτε Bluetooth Hands Free. Ναι , αυτό λέω αλλά δεν ήξερα ότι λεγότανε και μίνι. Κανει ''αυτοματες'' αποσυνδεσεις, συνδεσεις..... :lol: Όντως..! Ότι Bluetooth και να πάρεις..:p Αυτό δεν το ήξερα . 'Ομως το ίδιο μου έκανε και στο iphone . Στα παλιά κινητά και το σταθερο ασύρματο siemens που έχω δεν υπάρχει πρόβλημα . Με το καινούργιο στο iphone δεν έχω πρόβλημα . Είναι ότι ζητούσα . Στο 5800 δεν το δοκίμασα για να πω την αλήθεια . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Αγαπητέ Analyzer, Πιστέυω πως με την τελευταία μας απάντηση έχουμε καλύψει πλήρως το θέμα και δεν θα επανέλθουμε σε αυτό. Θα ήθελα μόνο να σας παρακαλέσω να προσέχετε τι γράφετε και αναφέρομαι στο σχόλιο σας σχετικά με το κατάστημα Γερμανός και τις παραεισαγωγές. Δεν αναφέρθήκαμε πουθενά πως το κατάστημα Γερμανός κάνει παραεισαγωγές. Εφόσον δε μας προσκομίσατε τις αποδείξεις αγοράς δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε την προέλευση των προϊόντων όσον αφορά το κατάστημα, παρα μόνο εαν έχουν εισαχθεί απο εμάς. Με εκτίμηση, ΔΕΝ με καλυψατε φυσικα, απλα κανατε γαργαρες το θεμα. Αnyway, ο νοοων νοείτο. Παντως εσγ προσωπικά itech ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω .. αλλά αφού πρόκειται για bluetooth θα το κάνω! Λοιπόν .. ίσως να είναι κι απορία ξανθιάς αυτό που θα πω τώρα ... αλλά συγχωρέστε με .. !! :O :worry: επειδή βαριέμαι να φορτίζω το Μ810 μέσα από τη θύρα usb του mac (2 έχει ο καημένος, τι να πρωτοβάλεις πάνω) .. το συνέδεσα στο wall charger που έχω για το iphone (usb θύρα έχει κι αυτό) .. Δεν παίζει να έχω κανά θέμα και να πάθει τίποτα το bluetooth, ε; usb υποδοχή έχει και το ένα usb και το άλλο .... :blink: Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts