Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Έχει τσιμπιμένη τιμή θεωρώ και θα προτιμούσα κάτι άλλο,όπως το JABRA BT8040

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχει τσιμπιμένη τιμή θεωρώ και θα προτιμούσα κάτι άλλο,όπως το JABRA BT8040

Το οποιο ομως στην περιπτωση μου εχει αποδειχθει ιδιατερως προβληματικό... δες ποστ στην προηγουμενη σελιδα...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Ίσως να έτυχε ρε φίλος ;)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Έρχεται στο Πλαίσιο το Nokia BH-215. Φαίνεται καλή εναλλακτική στα i-tech.

Επειδή ψάχνω για καλό clip-on μάλλον θα το χτυπήσω. Η προηγούμενη εμπειρία μου με i-tech δεν ήταν και τόσο καλή... (clip II mini)

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Όχι όμως μόνο σ'αυτόν αλλά και σε μένα και σε πολλούς άλλους....

Εχεις κι εσυ προβληματα με αυτο το ρημαδι? Εχεις κανει κατι για αυτο? Εγω προσπαθω να το αλλαξω απο την αντιπροσωπεια, αλλα μεχρι στιγμης ακομα προσπαθω...:(

Παντως καλο ειναι να μην λεμε μονο τα καλα εδω μεσα, αλλα και τα κακα των bluetooth. Μετα την πατατα νουμερο 1 (Jabra 8040) αγορασα πατατα νουμερο 2 (Motorola H780). Μπορει να μην αποσυνδεεται και να απανταει αμεσως, αλλα τοσο ο εισερχομενος ηχος οσο και ο εξερχομενος ειναι αθλιος, σαν ντενεκες και γεματος παρασιτα. Θα ηθελα να ηξερα τι τρομερη τεχνολογια ειναι αυτο το crystal talk, με τα δυο μικροφωνα, μαλλον denekes talk θα επρεπε να το ονομασουν.

Πάντως σκεφτόμουνα να αγοράσω το JABRA BT8040,αλλά μετά τις απαντήσεις σας,λέω να την ακυρώσω την αγορά και να δω για i-tech κλασικά που όσο να πεις είναι πιο αξιόπιστη.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δεν ξερω παιδια, αλλα τετοια ηττα με bluetooth ειχα καιρο να την παθω. Και τα δυο ειχαν τα καλυτερα reviews σε οποίο σαιτ και να κοιταξα.

Και τα δυο ειναι απλα τραγικα. Ολοι μου παραπονουνται οτι δεν με ακουν. Νιωθω οτι πεταξα 120 ευρω (67 το Jabra, 55 to motorola)

Αναρωτιεμαι λοιπον. Ποιο ειναι το multipoint ακουστικο που και καλη αυτονομια εχει (το plantronics 650 που ειχα πριν με το ζορι εβγαζε μια μερα, μιλαω πολυ βλεπετε) και να εχει καλη ποιοτητα ηχου?

Στομεταξυ θα τα παω και τα δυο για σερβις. Θα σας ενημερωσω για το τι εγινε

Εχεις κι εσυ προβληματα με αυτο το ρημαδι? Εχεις κανει κατι για αυτο? Εγω προσπαθω να το αλλαξω απο την αντιπροσωπεια, αλλα μεχρι στιγμης ακομα προσπαθω...:(

Το είχα πάρει από το mediamark μόλις είχε πρωτοβγεί και το κράτησα-το τεστάρισα για δύο μέρες και τους το πήγα πίσω και πήρα πίσω τα λεφτά μου.Πολλά παράσιτα,δύσκολη χρήση με δύο κινητά,πολύ χαμηλό ήχο και κακιστη συνομιλία γενικώς...:!:

Παιδιά σας το'χω πεί πολλές φορές,τα έχω δοκιμάσει όλα σχεδόν τα ΒΤ ακουστικά,τα καλύτερα είναι τα plantronics και τα SE...

Όλα τ'άλλα απλά λειτουργούν....

για το συγκεκριμενο ποια ειναι η αποψη σας ? http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-pv740?lc=el&cc=gr
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τερααααστιος χρονος αναμονης και ομιλιας!!Θα ξεχνας να το φορτιζεις....αν δεν σε ενδιαφερει η οθονη που το μονο που κανει ειναι να διχνει την σταθμη της μπαταριας(δεν εχει αναγνωριση κλησης) μπορεις να παρεις το πιο φθηνο HBH-PV720 που εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα χωρις την οθονη...

Το μονο αρνητικο κατ εμε σε αυτα τα ακουστικα,οπως ειπα και παραπανω,ειναι οτι δεν ειναι multipoint

:)

Τερααααστιος χρονος αναμονης και ομιλιας!!Θα ξεχνας να το φορτιζεις....αν δεν σε ενδιαφερει η οθονη που το μονο που κανει ειναι να διχνει την σταθμη της μπαταριας(δεν εχει αναγνωριση κλησης) μπορεις να παρεις το πιο φθηνο HBH-PV720 που εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα χωρις την οθονη...

Το μονο αρνητικο κατ εμε σε αυτα τα ακουστικα,οπως ειπα και παραπανω,ειναι οτι δεν ειναι multipoint

δε με ενδιαφερει το multipoint .στο 720 δε μου αρεσει η εμφανιση του.μου κανει περισσοτερο για γυναικες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mια βοήθεια σχετικά με την αγορά νέου bluetooth...

Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω δύο:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003886

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003947

Ποιά από τα δύο και γιατί?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

και γιατι οχι το Plantronics 925 απο ebay?

Εγώ μάλλον είμαι έτοιμος να το χτυπήσω... :)

Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι οτί είναι in ear. Την τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει ένα in ear (SE HBH-IV835) είχα ψιλοαπογοητευτεί γιατί δεν ήταν βολικό. Το plantronics βέβαια έχει άλλο τύπο ear puds βέβαια, αλλά και πάλι είμαι λίγο προβληματισμένος...

Ένα άλλο θέματάκι βέβαια είναι η αυτονομία της μπαταρίας του βέβαια, η οποία μετά από ένα SE HBH-GV435 το οποίο απλά ξεχνάς να το φορτίσεις, μου έρχεται κάπως...

Άλλα μάλλον είμαι αποφασισμένος να την δεχτώ...

To plantronics 925 προσαρμόζεται πολύ εύκολα και με διάφορους τρόπους στο αυτί. Εγω όταν το έχω σε μια στάση αρκετή ώρα και αρχίζει να με ενοχλεί το γυριζω λίγο για να καθεται διαφορετικά στο αυτί και είμαι πάλι ok.

Για όσους ενδιαφέρονται για το Plantronics Discovery 925 ας ρίξουνε μιά ματιά εδώ

Αυτό πρέπει να ανέβηκε στο site τους τη Δευτέρα το βράδυ, γιατί εγώ που έψαξα το site Δευτέρα μεσημέρι δεν υπήρχε αυτή η καταχώρηση.

Και η ειρωνία της τύχης μου είναι ότι το μεσημέρι πέρασα από e-shop στο Μενίδι και "χτύπησα" το Jabra BT530.

Που να το φανταζόμουν γμτ!!!

Μάλλον δεν το είχες παρατηρήσει γιατί υπήρχε στο eshop και πριν από την Δευτέρα. Στην τιμή που το έχει βέβαια καλά κάνει και ας το έχει... :p

Μάλλον δεν το είχες παρατηρήσει γιατί υπήρχε στο eshop και πριν από την Δευτέρα. Στην τιμή που το έχει βέβαια καλά κάνει και ας το έχει... :p

Δεν είναι καλή η τιμή του στα 90Ε;;

Ρωτάω γιατί το έβρισκα - μέσα από το skroutz.gr - μόνο σε 2 μαγαζιά:

το pixmania όπου ερχότανε στα 105Ε και

το 1,2,3 play όπου έφτανε στα 110Ε με τα μεταφορικά και στα δύο.

Στο skroutz.gr δεν μου έβγαζε καταχώρηση του e-shop μέχρι τη Δευτέρα πάντως.

Έτσι πήρα το jabra BT530 και θα το δοκιμάσω λίγες μέρες να σας πω εντυπώσεις.

Είναι καλή αγορά για τα 60Ε που πλήρωσα;

Είναι καλό και αξιόπιστο bluetooth;

Σας ευχαριστώ φιλαράκια μου:thanks:

Καλώς ή κακώς το iphone 3G "δεν συμπαθεί" όλα τα bluetooth hands-free.

Επειδή όμως για μένα είναι πολύ σημαντικό να με ακούνε καθαρά και δυνατά χωρίς διακοπές, χρειάζομαι ένα ανάλογο bluetooth που να συνεργάζεται άψογα με το iphone 3G.

Από την εμπειρία σας, ποιο ή ποιά έχετε να προτείνεται για πραγματικά επαγγελματικό bluetooth?

αυτή τη στιγμή έχω 1 ΝΟΚΙΑ BH 803 το οποιο είναι επιεικώς απαράδεκτο! όλος ο κόσμος μου διαμαρτύρεται ότι δεν με ακούει καλά!