andreas1022 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Θελει να παρει η αδερφη μου ενα bluetooth...εχετε να προτεινετε κανενα στυλατο αλλα ναναι κ καλο?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Ποιοτικά και στυλάτα είναι τα Plantronics. Εγώ πάντως είμαι εξίσου ευχαριστημένος και με τα Sony-Ericsson που ξεχνάς να τα φορτίσεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozonecy1 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 γεια σας. θα ηθελα να μου πειτε 2-3 μοντελα αρχιζοντας απο το ποιο ποιοτηκο στην αγορα. με ενδιαφερει πολυ η αυτονομια και η ποιοτητα ηχου. χωρις να σκεφτομαστε την τιμη.... καλυτερα να παρω κατι καλο παρα να το αγοραζω 2 φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Παιδιά είναι καλά τα Nokia Bluetooth Hands-Free;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_mperkis Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 kalo fenete .kai poli lepto .ego eixa ena sony ericcon etsi karfoto sto afti kai me ponoyse otan miloysa poli ora.kai gia thn timh einai mia xara. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Θελω να αγορασω αυτο: http://www.emarket.gr/item.php?id=14655474 Καπου λεει: support profile: Headset, handsfree, AVRCP, A2DP. Δηλαδη χρειαζεται και A2DP για να λειτουργησει με το κινητο? (το λεω γιατι το κινητο μου δεν εχει A2DP). Καπου αλλου, βρηκα επισης να λεει: Phone must support A2DP to enjoy stereo music and AVRCP to use remote control function. Δηλαδη θα ακουω και απο τα δυο ηχεια, αλλα μονοφωνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_mperkis Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Να σε ροτησω κατι πως γινετε ενω λεει οτι κανει 33,90 Ε και μετα οταν πας να το παγγειλης να βγενει στα 50,9Ε ευχαριστω και καλη χρονια με υγεια σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με.Αγόρασα ένα Nokia Bluetooth Headset BH-102.Στις οδηγίες χρήσεως λέει ότι πρέπει να φορτίσω το hands-free και να το συνδέσω με μια συμβατή συσκευή.Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:Πόση ώρα θέλει να φορτίσει το hands-free??Η συσκευή LG KF600 είναι συμβατή??Υπαρχεί λίστα με τις συμβατές συσκευές??.Σας παρακαλώ πολύ παιδιά όσοι ξέρετε διαφωτίστε με.:cry: Thanks και Καλή Χρονιά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 καλησπέρα φίλε μου, όλες οι συσκευέσ bluetooth είναι συμβατές με όλα τα ακουστικά.το θέμα ειναι τι ποιοτητα ήχου θα έχεις.επισης όλα τα bluetooth handsfree έχουν κάποια ενδηκτική λυχνία για να καταλάβεις αν φόρτισε καλή χρονιά να έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 καλησπέρα φίλε μου, όλες οι συσκευέσ bluetooth είναι συμβατές με όλα τα ακουστικά.το θέμα ειναι τι ποιοτητα ήχου θα έχεις.επισης όλα τα bluetooth handsfree έχουν κάποια ενδηκτική λυχνία για να καταλάβεις αν φόρτισε καλή χρονιά να έχεις Φίλε Kianokronos σε χιλιοευχαριστώ για την απάντηση σου.Μήπως ξέρεις να μου πείς και πως θα βρώ το hands-free;Θα πάω στην αναζήτηση νέων συσκευών μέσα από το menu του κινητού;;:worry::worry:Επείσης πρίν είπες ότι έχει κάποια λυχνία το hands-free για να καταλάβω πότε φόρτισε.Μόλις το έβαλα στη πρίζα άναψε ένα μπλέ φωτάκι.Μάλλον θα πρέπει να σβήσει για να καταλάβω ότι φόρτισε;;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Φίλε Kianokronos σε χιλιοευχαριστώ για την απάντηση σου.Μήπως ξέρεις να μου πείς και πως θα βρώ το hands-free;Θα πάω στην αναζήτηση νέων συσκευών μέσα από το menu του κινητού;;:worry::worry:Επείσης πρίν είπες ότι έχει κάποια λυχνία το hands-free για να καταλάβω πότε φόρτισε.Μόλις το έβαλα στη πρίζα άναψε ένα μπλέ φωτάκι.Μάλλον θα πρέπει να σβήσει για να καταλάβω ότι φόρτισε;;:worry::worry: ακριβως ετσι! μολις σβησει το μπλε φωτακι σημαινει οτι φορτισε! για να το βρεις και να γινει η συνδεση θα πας απο αναζητηση νεων συσκευων! θα κανεις την συνδεση μεσω του κωδικου του ακουστικου και μετα θα ειναι οκ! οποτε ενεργοποιεις το ακουστικο θα συνδεεται αυτοματα με το τηλεφωνο:) καλη χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 ακριβως ετσι! μολις σβησει το μπλε φωτακι σημαινει οτι φορτισε! για να το βρεις και να γινει η συνδεση θα πας απο αναζητηση νεων συσκευων! θα κανεις την συνδεση μεσω του κωδικου του ακουστικου και μετα θα ειναι οκ! οποτε ενεργοποιεις το ακουστικο θα συνδεεται αυτοματα με το τηλεφωνο:) καλη χρονια! Όταν λές ''Κωδικό ακουστικού'' τι εννοείς;Πάνω στο κουτί δεν αναγράφεται κανένας κωδικός ούτε και στην απόδειξη αγοράς.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 ποιο ακουστικο εχεις? μεσα στο βιβλιαρακι θα εχει τον κωδικο. αν εχει(κωδικο).... ισως ειναι 0000 ή 1234 ή 00000 ή 12345.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Έχω το Nokia Bluetooth Headset BH-102.Έναν 4ψήφιο κωδικό γράφει δίπλα από την ένδειξη ''CE'' μέσα στο βιβλιαράκι οδηγιών.Παίζει να είναι αυτός;;:worry:Και κάτι τελευταίο.Τώρα που φορτίζει το hands-free προσπάθησα να κάνω αναζήτηση συσκευών αλλά δεν βρίσκει τίποτα.Πρέπει να φορτίσει πρώτα για να φανεί στο κινητό;;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 το εχεις ανοιχτο το ακουστικο? δεν ξερω αμα ειναι αυτος ο κωδικος που χρειαζεσαι. αν διαβασεις τις οδηγιες χρησης θα καταλαβεις τι παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 το εχεις ανοιχτο το ακουστικο? δεν ξερω αμα ειναι αυτος ο κωδικος που χρειαζεσαι. αν διαβασεις τις οδηγιες χρησης θα καταλαβεις τι παιζει... Απ'ότι είδα και στις οδηγίες χρήσεως δεν έχει κάποιο κουμπί ON/OFF για να ανοίγει ή να κλείνει το κινητό.Δες ΕΔΩ τις οδηγίες χρήσεως όπως τις έχω και στο φυλλάδιο μου.Πάντως χρειάζεται 100% κωδικό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θελει κωδικο! αλλα τα περισσοτερα θελουν... για αυτο σε ρωτησα ποιο εχεις... αν το εχει καποιος αλλος ή γνωριζει ας βοηθησει τον φιλο johnthegreek εδιτ: στο pdf διαβασε την σελιδα 6 απο το συνολο των 11 σελιδων. σου λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις και ναι θελει κωδικο! αυτος ειναι: 0000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θελει κωδικο! αλλα τα περισσοτερα θελουν... για αυτο σε ρωτησα ποιο εχεις... αν το εχει καποιος αλλος ή γνωριζει ας βοηθησει τον φιλο johnthegreek εδιτ: στο pdf διαβασε την σελιδα 6 απο το συνολο των 11 σελιδων. σου λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις και ναι θελει κωδικο! αυτος ειναι: 0000 mol σε χιλιοευχαριστώ για τις απαντήσεις σου αλλά παρ'όλα αυτά ενώ το hands-free είναι φορτισμένο πλήρης και ενεργό και στα τρία κινητά που δοκίμασα (LG KF600,KE500 και Samsung U600) κανένα δεν βρήκε συσκευή ενώ το hands-free είναι ακριβώς δίπλα του.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Όλα τα hands free, για να συνδεθούν πρώτη φορά με κάποια συσκευή, πρέπει να τα βάλεις σε pairing mode. Το ακουστικό γίνεται ανιχνεύσιμο και μόλις το βρει η συσκευή, δίνεις τον κωδικό και πραγματοποιείται το ζευγάρωμα. Διάβασε τις οδηγίες χρήσης, υπάρχουν όλα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Έχω διαβάσει τις οδηγίες χρήσεως πολλές φορές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συνδέσω το κινητό μου για πρώτη φορά με το bt hands-free.Το κινητό μου συνεχίζει να γράφει ''Δεν βρέθηκαν συσκευές''.Τι να κάνω;;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 το ακουστικό σου με κάποιο σινδιασμό κουμπιών μπαίνει σε mode ανιχνευσης για να μπορέσει να το βρεί η συσκευή σου.για πες λίγο παλι φιλε μου ποιο ακουστικό έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 το ακουστικό σου με κάποιο σινδιασμό κουμπιών μπαίνει σε mode ανιχνευσης για να μπορέσει να το βρεί η συσκευή σου.για πες λίγο παλι φιλε μου ποιο ακουστικό έχεις Έχω το Nokia Bluetooth Headset BH-102.Αλλά μόνο ένα κουμπί έχει το οποίο είναι για απάντηση/αππόριψη κλήσεων και ON/OFF. http://www.nokia-asia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/B/BH-102/bh-102_312x312.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Νομίζω το κρατάς πατημένο μεχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει πιο γρήγορα ή να αλλάξει χρώμα η λυχνία. Αυτό σημαίνει οτι έχει μπει σε pairing mode. Τότε το ψάχνεις με την συσκευή σου και μόλις το βρείς δίνεις τον κωδικό 0000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Νομίζω το κρατάς πατημένο μεχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει πιο γρήγορα ή να αλλάξει χρώμα η λυχνία. Αυτό σημαίνει οτι έχει μπει σε pairing mode. Τότε το ψάχνεις με την συσκευή σου και μόλις το βρείς δίνεις τον κωδικό 0000. Το προσπάθησα αλλά όταν το κρατάω πατημένο κλείνει.Δεν πείραζει θα πάω αύριο στο Γερμανό να ρωτήσω πως δουλεύει.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Το προσπάθησα αλλά όταν το κρατάω πατημένο κλείνει.Δεν πείραζει θα πάω αύριο στο Γερμανό να ρωτήσω πως δουλεύει.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.:) Στο manual που μας δίνεις παραπάνω φίλε μου για το ακουστικό σου,δεν διαβάζεις την παράγραφο που λέει ΄Αντιστοίχιση του Ακουστικού΄?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts