gsioutas Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 μήπως μπορείτε να προτείνετε κάποιο site για αγορά για NOKIA BH-903 bluetooth? το ιδανικό θα ήταν σε τιμή κάτω από κατοστάρικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 μήπως μπορείτε να προτείνετε κάποιο site για αγορά για NOKIA BH-903 bluetooth? το ιδανικό θα ήταν σε τιμή κάτω από κατοστάρικο... http://cgi.ebay.co.uk/Nokia-Bluetooth-Headset-BH-903-For-Nokia-N95-8GB-6500_W0QQitemZ350101031520QQcmdZViewItem?hash=item350101031520&_trkparms=72%3A12%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 To πιο φτηνό που βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Εγω πηρα το itech απο πλαίσιο με 49 ευρώ. Αξιζει να δωσεις αυτα τα παραπανω χρηματα, γτ υποστηριζει συνδεση ταυτοχρονη δυο κινητων.Επισης εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου/ επικοινωνιας και εμβελεια. Eγω απο την itech ειχα δει αυτο και μου αρεσε http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003594 Ειναι και πιο κοντα στα λεφτα που δινω.Αξιζει? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 μήπως μπορείτε να προτείνετε κάποιο site για αγορά για NOKIA BH-903 bluetooth? το ιδανικό θα ήταν σε τιμή κάτω από κατοστάρικο... Δες στο emarket.gr εχει με 75 καινουριο συν μεταφορικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δες στο emarket.gr εχει με 75 καινουριο συν μεταφορικα link? (....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Τελικά δεν υπάρχει ακόμα bluetooth που να κάνει pairing με 2 κινητά, να έχει οθόνη και καλωδιάκι??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Όποιος έχει το Itech clip d radio, πόσο διαρκεί η μπαταρία του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ego pou exo to Itech clip vibrate doulevei apo tin proigoumeni triti k sigkekrimena prin ligo arxise na anavosvinei kokkino.diladi doulevei mia vdomada aneta to vibrate k to doulevo para poli tora to clip radio kamia 4-5 meres aneta pistevo.analoga me tin xrisi vevea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δες στο emarket.gr εχει με 75 καινουριο συν μεταφορικα που στο emarket? το έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 που στο emarket? το έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα... Γιώργο άσε το συγκεκριμένο και ψάξε κάτι σε plantronics;) Υ.Γ. Κέρασε και κανέναν καφέ...μην ντρέπεσαι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δημήτρη αν δεν κατέβαινα την Παρασκευή Κύπρο, με μεγάλη μου χαρά! Καλά τα plantronics... εξαιρετικά θα έλεγα, αλλά δεν έχουν την ριμαδο-αναγνώριση... και έμπλεξα πάλι με iphone... Για τον καφέ από Δευτέρα που θα είμαι πίσω! Στείλε 1 PM με το κινητό σου γιατί δεν το έχω πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ego pou exo to Itech clip vibrate doulevei apo tin proigoumeni triti k sigkekrimena prin ligo arxise na anavosvinei kokkino.diladi doulevei mia vdomada aneta to vibrate k to doulevo para poli tora to clip radio kamia 4-5 meres aneta pistevo.analoga me tin xrisi vevea 2,5 μέρες το μέγιστο μου κρατά. Λες να φταίει που το φορτίζω από usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 emena auti ti stigmi einai stin deuteri fortisi apo ti mera pou to agorasa.gi auto isos krataei poli.ego to fortizo me ton fortisti pantos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neni_eleni Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Γειά σε όλους και από μένα... Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας... Χρειάζομαι ένα Bluetooth handsfree για επαγγελματική χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αναγκαίο να έχει αρκετή αντοχή μπαταρίας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα με 2 συσκευές, εκ των οποίων η μια είναι ένα HTC PDA και η άλλη -προς το παρόν- ένα Sony Ericsson K770i. Τέλος θα ήθελα να είναι ιδιαίτερα άνετο στο αυτί και να έχει καλή ακουστική... Η βοήθεια σας θα είναι πραγματικά πολύτιμη!!! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων... :) :) :rolleyes: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Γειά σε όλους και από μένα... Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας... Χρειάζομαι ένα Bluetooth handsfree για επαγγελματική χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αναγκαίο να έχει αρκετή αντοχή μπαταρίας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα με 2 συσκευές, εκ των οποίων η μια είναι ένα HTC PDA και η άλλη -προς το παρόν- ένα Sony Ericsson K770i. Τέλος θα ήθελα να είναι ιδιαίτερα άνετο στο αυτί και να έχει καλή ακουστική... Η βοήθεια σας θα είναι πραγματικά πολύτιμη!!! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων... :) :) :rolleyes: :) 1)Plantronics 650 2)Plantronics 925 Και τα δύο συνδέονται ταυτόχρονα με δυο συσκευές,έχουν τέλεια και δυνατή ακουστική και στα συνιστώ ανεπιφύλακτα για επαγγελματική χρήση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neni_eleni Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Thanks, αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση θα ήμουν υπόχρεη μια και είχα ένα παλαιότερο Plantronics αλλά δεν με βόλευε στο αυτί... Βέβαια μπορεί αυτά να είναι διαφορετικά αλλά αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση... θα με ενδιέφερε!! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 To 925 είναι πολύ άνετο στο αυτί (το δικό μου τουλάχιστον :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Plantronics 925 εκτός eshops μπορούμε να βρουμε; Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Plantronics 925 εκτός eshops μπορούμε να βρουμε; Δύσκολα... Μόνο αν βρεις κανένα μαγαζί που να τα εισάγει μόνος του, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Τελικά παρηγγειλα το plantronics 925 μέσω e-shop και θα το παραλάβω απ'το καταστημά τους στη καλλιθέα. Αυτό με βολευει γιατί προτιμώ να μη μπλέκω με ταχυδρομεία.. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Τελικά παρηγγειλα το plantronics 925 μέσω e-shop και θα το παραλάβω απ'το καταστημά τους στη καλλιθέα. Αυτό με βολευει γιατί προτιμώ να μη μπλέκω με ταχυδρομεία.. Πόσο το πήρες φίλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πόσο το πήρες φίλε? 90E έχει. jor1ge τι λέει? Είναι καλό? Λέω να το πάρω και εγώ. Μου άρεσε που έχει θήκη και το βάζεις οπότε δεν σπάει και εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Εχω το hc touch diamond μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο bluetooth Μεχρι 30 ευρω περιπου και να ειναι καλο? (να ακους καλα,να ποιανει καλο σημα και να ειναι ωραιο εμφανισιακα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 90E έχει. jor1ge τι λέει? Είναι καλό? Λέω να το πάρω και εγώ. Μου άρεσε που έχει θήκη και το βάζεις οπότε δεν σπάει και εύκολα. Η θήκη το φορτίζει κιόλας!http://www.laymark.com/i/m/m121.gif (Έχει ενσωματωμένη μπαταρία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Η θήκη το φορτίζει κιόλας!http://www.laymark.com/i/m/m121.gif (Έχει ενσωματωμένη μπαταρία) To πήρα σήμερα αλλά θα το πουλήσω γιατι δε μου κάθεται καλά στο μάτι:p Θα μείνω με το 650 και ίσως δοκιμάσω το jabra 8040. Απο ακουστική που το δοκίμασα λίγο είναι καλό. Στο αυτί καλά κάθεται αλλά μου προκαλει μία αισθηση οτι μπορεί να πέσει ανα πάσα στιγμή κάτι που δύσκολα συμβαίνει Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts