jor1ge Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Tα έχω και γω κανά 5μηνο και είναι πάρα πολύ καλά και από πλευράς ήχου και ευκολίας. Το μόνο πρόβλημα είναι με το "μαξιλαράκι" που μπαίνει στο αυτί, που βγαίνει εύκολα και παρότι έχει αρκετά ανταλλακτικά μέσα στο κουτί του, έχω μείνει στο τελευταίο! :( Και γω στο τελευταίο είμαι:mad: Ενας φίλος τα είχε χάσει όλα. Δεν νομίζω να μπορούμε να βρούμε απο την sonyericsson ανταλλακτικά. Αψογο ακουστικο στην συμβατότητα με διαφορετικα τηλέφωνα αλλά χαμηλη αυτονομία γμτ. Αυτο με χαλάει και το έχω τώρα για εφεδρικό Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 το wep200 με το Νοκια 6120 μου βγαζει οτι η συνδεση του bluetooth ειναι αδυνατη,ενω στο Ν70 μου μπαινει κανονικα! ΥΣ. απο το Ν70 το χω διαγραψει!κανω κατι σαν ρεσετ και το βρισκει,το βαζω και αξιοπιστο και μετα δεν συνδεεται..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 παιδιά μήπως γνωρίζετε κάποιο bluetooth που να χτυπάει όταν χτυπάει και το κινητό? δεν εννοώ να ακουγετε ο ήχος κλήσεως στο ακουστικό αλλά να χτυπάει η ίδια συσκευή. παλιά είχα ένα i-tech που έκανε ήχο στο μανταλάκι όταν χτύπαγε το κινητό αλλά εγώ θέλω κάτι που να είναι στο αυτί και όχι με καλώδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για ένα bluetooth handsfree με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. 1) Να συνδέεται με δύο συσκευές ταυτόχρονα nokia 6290 και 3110 - Αυτό οπωσδήποτε γιατί είναι ο λόγος που το θέλω!! 2) Να φορτίζει από φορτιστή nokia (ή mini usb ως δεύτερη λύση) 3) Καλό θα είναι να αντέχει τουλαχιστον 150 ώρες αναμονή και 5 ώρες ομιλία Από κει και πέρα όσο καλύτερη ποιότητα στη ομιλία και ότι παραπάνω προσφέρει καλοδεχούμενα! Από τα όσα είδα παραπάνω δεν υπάρχει κανένα nokia handsfree που να συνδέεται με δύο κινητά ταυτόχρονα? Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι αν έχει symbian το ένα κινητό (nokia 6290 S60 3rd Edition στην περίπτωσή μου) τότε υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα και με άλλο κινητό ή να χάνει τη σύνδεση μόνο του. ισχύει αυτό?? Όπως διαπίστωσα οι περισσότεροι εδώ είναι fan του Plantronics 650. Στις σελίδα της Plantronics δεν έχει στις υποστηριζόμενες συσκευές ούτε το 3110 ούτε το 6290. Υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει και γιατί? Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει με τις ΑΑΑ μπαταρίες που παίρνει (όπως είδα στο manual)? Δεν έχει δική του μπαταρία γιατί δε κατάλαβα!? Ευχαριστώ όποιον κάνει τον κόπο να μου απαντήσει :):) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Το plantronics 650 συνδέεται με οποιες συσκευές υποστηρίζουν bluetooth επομένως και με τις συσκευές που αναφέρεις. Ενας φίλος μου το έχει συνδέσει με 2 symbian συσκευές ταυτοχρονα χωρίς πρόβλημα. Τωρα αν έχει καλή ποιότητα ήχου συνδεδεμένο με symbian συσκευες, λαμβάνοντας υπ'οψιν και κάποια προβλήματα συμβατότητας με bluetooth ακουστικά που έχουν κάποιες nokia συσκευές,δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Εγω με τον φίλο μου που μιλάω συνήθως τον ακουώ καλά αλλά κάποιες φορες και πολύ άσχημα. Μέσα στη συσκευασία έχει ένα ανταπτοράκι που παιρνει μια μπαταρία ΑΑΑ. Αν χρειαστεί συνδέεις το ανταπτοράκι με το ακουστικο και το φορτίζεις παιρνοντας ρεύμα απο την μπαταριούλα ΑΑΑ. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 εγώ πάλι δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα σε windows mobile συσκευές το 650!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Αγόρασα τα stereo bluetooth της Motorola, τα S9. Τα ακουστικά δεν παίζονται. Ο ήχος είναι μοναδικός. Αξίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχω δοκιμάσει τα sony ds980, siemens hhb-750, και πραγματικά είναι 10 κλάσεις πάνω.:) Πολύ δυνατά και ήχος κρυστάλλινος Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 λοιπόν να αναφέρω τα εξής: το σήμα το 650 σε σχέση με το jabra 10 version 2 είναι μέρα με την νύχτα,καμία σχέση. το ακουστικό του 650 σε σχέση με το jabra όμως ει ναι καλύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Άδικα συγκρίνετε το plantronics 650 με τα υπόλοιπα ΒΤ της αγοράς;) Είναι και θα είναι μακράν το καλύτερο,μέχρι φυσικά να έρθει ο αντικαταστάτης του,δηλαδή το Plantronics Voyager 815 :) Υ.Γ:Τα έχω δοκιμάσει όλα τα ΒΤ της αγοράς και γι'αυτό έχω καταλήξει στο παραπάνω συμπέρασμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Άδικα συγκρίνετε το plantronics 650 με τα υπόλοιπα ΒΤ της αγοράς;) Είναι και θα είναι μακράν το καλύτερο,μέχρι φυσικά να έρθει ο αντικαταστάτης του,δηλαδή το Plantronics Voyager 815 :) Υ.Γ:Τα έχω δοκιμάσει όλα τα ΒΤ της αγοράς και γι'αυτό έχω καταλήξει στο παραπάνω συμπέρασμα:p δεν θα συμφωνήσω μαζί σου το jabra version 2 καθώς και το Aliph Jawbone είναι πολλά βουνά μπροστά!!!!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 δεν θα συμφωνήσω μαζί σου το jabra version 2 καθώς και το Aliph Jawbone είναι πολλά βουνά μπροστά!!!!! :D Κανένα πρόβλημα φίλε μου,άλλωστε πάντα οι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν,αρκεί να συνοδεύονται από εμπειρία και όχι απο το τι έχουμε ακούσει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 πάντως αυτό που αναφέρεις δείχνει να είναι καλό. Plantronics Voyager 815 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Αυτό πιστεύω και εγώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Το plantronics 650 συνδέεται με οποιες συσκευές υποστηρίζουν bluetooth επομένως και με τις συσκευές που αναφέρεις. Ενας φίλος μου το έχει συνδέσει με 2 symbian συσκευές ταυτοχρονα χωρίς πρόβλημα. Τωρα αν έχει καλή ποιότητα ήχου συνδεδεμένο με symbian συσκευες, λαμβάνοντας υπ'οψιν και κάποια προβλήματα συμβατότητας με bluetooth ακουστικά που έχουν κάποιες nokia συσκευές,δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Εγω με τον φίλο μου που μιλάω συνήθως τον ακουώ καλά αλλά κάποιες φορες και πολύ άσχημα. Μέσα στη συσκευασία έχει ένα ανταπτοράκι που παιρνει μια μπαταρία ΑΑΑ. Αν χρειαστεί συνδέεις το ανταπτοράκι με το ακουστικο και το φορτίζεις παιρνοντας ρεύμα απο την μπαταριούλα ΑΑΑ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Το είχε και προσφορά ο Γερμανός μέχρι σήμερα 5/1 στα 49 ευρώ. Αν δεν ήταν το θέμα που αναφέρω πραπάνω για τους φορτιστές θα το είχα ήδη τσιμπήσει!! Από μικρή έρευνα που έκανα βρήκα ότι το nokia BH-902 μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με δύο τηλέφωνα. check το έχει δοκιμάσει κανείς? έχει βγάλει κανένα πρόβλημα?? με symbian όλα ok? από ποιότητα ήχου πως πάει? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Το είχε και προσφορά ο Γερμανός μέχρι σήμερα 5/1 στα 49 ευρώ. Αν δεν ήταν το θέμα που αναφέρω πραπάνω για τους φορτιστές θα το είχα ήδη τσιμπήσει!! Από μικρή έρευνα που έκανα βρήκα ότι το nokia BH-902 μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με δύο τηλέφωνα. check το έχει δοκιμάσει κανείς? έχει βγάλει κανένα πρόβλημα?? με symbian όλα ok? από ποιότητα ήχου πως πάει? Στο επίσημο site της ΝΟΚΙΑ,δεν το αναφέρει αυτό:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Ναι το πρόσεξα ότι δε το αναφέρει... δε ξέρω γιατί.. παντως στο manual που κατέβασα γράφει: Switch between connections If the headset has been paired with two compatible devices (for example, a PC and mobile device), you can switch the connection between them. Ensure the other device is available for connection, and press and hold both volume keys at the same time. Λες να μη μπορεί να δουλέψει μεταξύ δύο κινητών? Αλλά αν δουλεύει με δύο κινητά θα πρέπει να είναι σπαστικό να πρέπει να πατάς συνδιασμούς πλήκτρων για να απαντήσεις μια κλήση!! Ενώ στα άλλα (plantronics 650, i-tech mini clip II) απλά πατάς το πλήκτρο απάντησης.. Γι' αυτό βασικά θέλω να ξέρω αν το έχει ήδη πάρει κάποιος και πως δουλεύει! αλλιώς ψήνομαι πολύ να το πάρω από pixmania που έχει επιστροφή χρημάτων αν δε μείνεις ικανοποιημένος και να το δοκιμάσω μόνος μου να τελειώνουμε!! :D:D Μήπως κάποιος ξέρει τίποτα για το NOKIA BH-902? θέλω να το ζευγαρώσω με το Ν82 που θα πάρω σύντομα.. το πήρες τελικά το 902?? καλό? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Μεταξύ κινητού και pc συνδέονται σχεδόν όλα τα ΒΤ της αγοράς,μεταξύ κινητού και κινητού όμως μόνο τα γνωστά εώς τώρα;) Άδικος ο κόπος αν πας και το αγοράσεις γι'αυτήν την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 κρίμα :( έστειλα πάντως ερώτημα στο support της nokia επί του θέματος.. να δούμε τι θα πουν κι από κει.. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Μεταξύ κινητού και pc συνδέονται σχεδόν όλα τα ΒΤ της αγοράς,μεταξύ κινητού και κινητού όμως μόνο τα γνωστά εώς τώρα;) Άδικος ο κόπος αν πας και το αγοράσεις γι'αυτήν την χρήση. Τελικά η απάντηση από το support της nokia σε επιβεβαιώνει ΔΕΝ υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο κινητά το BH-902 Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Τελικά η απάντηση από το support της nokia σε επιβεβαιώνει ΔΕΝ υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο κινητά το BH-902 Να'σαι καλά φίλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Το περιοδικό ή όπως αλλιώς θέλεις να το πείς (διαφημιστικό έντυπο?) ,είναι αυτό πού έχουν μέσα στο μαγαζί για να βλέπεις τις συσκευές και τις τιμές τους, και είναι του μήνα Δεκεμβρίου 2007. Μέσα στην σελίδα 56/57 έχει ένα κουπόνι 10ευρώ. Νομίζω ότι η τιμή του έτσι κ΄αλλιώς είναι 15ευρώ. http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=accessoryDetails&pid=prod2920002&tid= καλησπερα παιδες....με Ν80 ειναι συμβατο?μονο 15 ευρω κανει?αν ειναι ετσι παω να το χτυπησω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 @ atrias Όχι φίλε μου δεν το πήρα.. Δεν το έχω βρει σε κανένα μαγαζί της Λάρισας ακόμα.. Μάλλον από βδομάδα.. Βέβαια αυτό που διάβασα ότι δεν κάνει 2 ταυτόχρονες συνδέσεις, με αποτρέπει λίγο.. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Αναμεσα στα Plantronics 650 και 655 οσο αναφορα την ποιτητα ηχου ποιο να προτιμησω ? Αξιζει την διαφορα του το 665 στα 90 ευρω ενω το 650 στα 50 ? Τα Plantronics Voyager 815 και 855 γιατι δεν εχει κυκλοφορισει ακομα ευρωπη ? Απο οτι βλεπω στο ebay ειναι διαθεσιμα. Αν το παρει κανεις απο εκει θα εχει προβλημα εδω (ειτε με φορτιση ειτε με συνδεση με κινητο)? Παντως ειναι εντυποσιακα και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 To Plantronics Voyager 815 υποστηρίζει σύνδεση με 2 συσκευές ταυτόχρονα? Θέλω να συνδέσω ένα P1i και ένα Νοκια 6630 ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 μια χαζή ερώτηση αν μου επιτρέπετε :O ένα bt πότε καταλαβαίνεις ότι είναι έτοιμο προς τον άλλο κόσμο ; έχω ένα samsung wep200 1+ χρόνο τώρα, και ενω συνδέεται κανονικά και δουλεύει άψογα με όλα τα κινητά μου μέχρι σήμερα, τελευταία έχει αρχίσει και ξεσυνδέεται ξαφνικά, κρατάει η μπαταρία λιγότερο κλπ.... Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts