giankyr Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ρε παιδιά μια ερώτηση, το bluetooth v2.0 έχει απτή διαφορά σε κάτι από το v1.2. Δηλαδή τί κερδίζουμε και γιατί να προτιμήσουμε (ή όχι) το v2.0; Τα πιο σημαντικά είναι μεγαλύτερη εμβέλεια, χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Έχω εδώ και 6 μήνες το Κ800 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εδώ και ένα μήνα περίπου αγόρασα και το bluetooth handsfree Plantronics 655το οποίο στην αρχή λειτουργούσε κανονικά, αλλά εδώ και δύο μέρες όταν είναι συνδεδεμένο και με πάρει κάποιος τηλ. μετά από μερικά (2-3) κουδουνίσματα η κλήση κόβεται και στο τηλ. γράφει "στάλθηκε τόνος κατειλημένου". Τί μπορεί να φταίει..; Υ.Γ. Να προσθέσω ότι το handsfree είναι πλήρως φορτισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Φίλε TheGuru, Κι εγώ ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη τεχνολογία-λειτουργίας bluetooth headset με δυο συσκευές ταυτόχρονα- που ανέφερες.Έχεις ακούσει για καμία ασυμβατότητα με Κ750ι για κάποιο από αυτά? Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας. ποιό bluetooth μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ως ακουστικό για να ακούμε τη μουσική απο το κινητό μας με καλή εμβέλεια και αυτονομία?:( Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Double post, διέγραψε με! Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Φίλε TheGuru, Κι εγώ ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη τεχνολογία-λειτουργίας bluetooth headset με δυο συσκευές ταυτόχρονα- που ανέφερες.Έχεις ακούσει για καμία ασυμβατότητα με Κ750ι για κάποιο από αυτά? Γενικά το k750 φαίνεται να είναι συμβατότατο, τουλάχιστον στo plantronics στο itech και στο bluetrek υπάρχει μέσα στο compatibility list. (σσ. To k750i υποστηρίζει bluetooth v1.2.). Στην πράξη δεν έχω ακούσει κάτι. Εκείνο που ακούγεται για τα plantronics είναι η μικρή διάρκεια μπαταρίας. Επίσης το κακό με τα plantronics όπως και του bluetrek είναι ότι έχουν bluetooth v1.2. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 "Επίσης το κακό με τα plantronics όπως και του bluetrek είναι ότι έχουν bluetooth v1.2." ναι αλλα νομιζω υπερκαλυπτει η μπαταρια του μπλουτρεκ..για μενα τουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Μόλις παράγγειλα ένα Bluetrek G2.Ας ελπίσουμε ότι θα βγει καλό.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Από τα I-Tech μόνο τα Clip mini II είναι που υποστηρίζουν τη δυνατότητα "multi pair"? Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Με γειά! Περιμένουμε όποτε μπορείς να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου. Με ενδιαφέρει κι εμένα και μάλλον κλείνω προς να το πάρω κι εγώ. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας. ποιό bluetooth μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ως ακουστικό για να ακούμε τη μουσική απο το κινητό μας με καλή εμβέλεια και αυτονομία?:( kanenas re paidia?egw psaxnontas vrika ayto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=949000&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE34B5C798FF3210F6DE8B60F0D3227266B41CE57BC38D7B9DC18A619E9DFE786A97B16B80B4204248254AD7FFDB48FD201459C95702D10FC4BC00312FBA76BCA875A813A28B499045041F16734D6666CB3AA880EF4D4A9B2D768C40DF3DA9BBD4846544BF6CD4AA26943D4D8626AE7DA20317B0BCF2B86F105BBFFB49327E5C05 tha ithela ti gnwmi sas an mporeite giati den exw poliasxolithei me ayta Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Με γειά! Περιμένουμε όποτε μπορείς να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου. Με ενδιαφέρει κι εμένα και μάλλον κλείνω προς να το πάρω κι εγώ. Ok.Μόλις το παραλάβω και έχω διαμορφώσει γνώμη θα την ποστάρω. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Απορία: Κοιτώντας στο site της SE βλέπω ότι το BLUETOOTH SE HBH-PV702 εκεί που λέει τις συμβατές συσκευές δεν έχει το SE k700. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Εδώ λέμε ότι υπάρχει συμβατότητα μεταξύ διαφορετικών κατασκευαστών και δεν έχουμε στην ίδια εταιρία; Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 well... :( Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Το ότι θα δουλεύει είναι σίγουρο, απλά δεν θα αποδίδει 100% κι αυτό λογικά επειδή το headset είναι bluetooth 2 και το K700 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 κοιταω να παρω κι εγω ενα bluetooth και ειμαι αναμεσα στα samsung 180 και samsung 185. Επειδη ολοι βλεπω αγοραζουν το 185, το 180 δεν ειναι καλυτερο αφου εχει και αγκιστρο για το αυτι; Δεν εχω δει αλλη σημαντικη διαφορα, αναμεσα σε αυτα τα 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 και εγω ενδιαφερομαι να παρω ενα για νοκια αλλα δεν ξερω μηπως ειναι καρκινογονα .ισχυει κατι τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 παιδια το nokia bh 800 ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 και εγω ενδιαφερομαι να παρω ενα για νοκια αλλα δεν ξερω μηπως ειναι καρκινογονα .ισχυει κατι τετοιο ? Γενικά η ισχύς του κινητού είναι εξαιρετικά πιο ισχυρή (η εμβέλεια του bluetooth περιορίζεται στα 10 μέτρα, ενώ του κινητού χιλιόμετρα λογικά), απ΄όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια έρευνα που τεκμηριώνει ότι το bluetooth είναι καρκινογόνο-όπως άλλωστε δεν υπάρχει και με τα κινητά, συνεπώς είναι σίγουρα πιο ασφαλές από το αν έχεις το κινητό απ΄ευθείας στο κεφάλι σου. Τώρα αν είναι καλύτερο από hands free με καλώδιο, κι αυτό χωράει συζήτηση, κάποιες εταιρίες λένε ότι στο bluetooth το sar είναι μηδενικό και με το καλώδιο έχω ακούσει απόψεις που λένε ότι μεγενθύνουν το sar λειτουργώντας ως κεραία. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι τα bluetooth headsets που κυκλοφορούν για κινητά μπορούν να συνδεθούν και στα pc για χρήση με Skype, ΜSN κτλ ή είναι διαφορετικά? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα headset αλλά θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιώ και στο pc και στο κινητό. Αν έχει καποιος καμιά καλή πρόταση σε headset... είμαι όλος αυτιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 τελικα αγορασα το samsung 180. Η διαφορα του με το 185 ειναι οτι αυτο εχει και αγκιστρο για το αυτι, κατι που τελικα αποδεικνυεται πολυ χρησιμο. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες θα ελεγα. Ειναι μικρο σε μαυρο και ασημι χρωμα, ταιριαξε γαντι με το nokia 6233. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarinmousikis Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παιδια,μια ερωτηση.Μολις αγορασα το i-tech clip II mini το οποιο λεει οτι μπορει να συνδεθει με 2 κινητα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Για τον λογο αυτο το αγορασα αλλωστε.Το προβλημα μου ειναι οτι μετα το pairing που εκανε και με τα 2 κινητα μου,συνδεθηκα με το ενα αλλα οσο και να προσπαθω δε μπορω να συνδεθω ταυτοχρονα και με το αλλο.Μονο με 1 καθε φορα.Ελπιζω να μην εννοουσε οτι απλα κανει pairing με 2 συσκευες και τις κραταει στην μνημη του...Παντως εχει αναφερθει οτι το συγκεκριμενο handsfree συνδεεται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με 2 συσκευες και μπορεις να δεχτεις κλησεις και απο τις 2.Τι συμβαινει και εγω δε μπορω να συνδεθω και με τα 2 ομως??? Το εχει κανεις,το εχει δοκιμασει??? :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Προσπαθώ να συνδέσω τη Bluetooth συσκευή itech II μe motorola V3 & sony ericsson k700i κ δεν τα καταφέρνω.. μήπως κάποιος ξέρει να μου πει τη διαδικασία αναλυτικά ... γιατί το χρειάζομαι ?? (από την ιστοσελίδα της εταιρείας υποστηρίζονται οι συγκεκριμένες συσκευές πάντως) Ευχαριστώ!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Έχεις κλειστά και το ακουστικό και το bt στο κινητό σου.Πατάς συνεχόμενα για 10 δευτερόλεπτα το κουμπί που βρίσκεται πάνω στο μικρό ακουστικό του bluetooth και περιμένεις να αναβοσβήνει εναλλάξ μπλε και κόκκινο το φωτάκι.Τότε ανοίγεις το bt στο κινητό και ψάχνεις για νέες συσκευές,εκεί θα το βρει και θα βάλεις για κωδικό το *0000* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 ρε παιδια εχω παρει το i.tech clip v και μοθ εχει σπασει τα νευρα,το εχω δοκιμασει σε διαφορα κινητα και σε ολα δουλευει λιγη ωρα και μετα κλεινει συνεχεια,αν το παω στο γερμανο που το πηρα θα μου δωσουν αλλο το ιδιο η μπορω αν πληρωσω τη διαφορα να παρω αλλης εταιριας?? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Όταν ενεργοποιώ το ακουστικό ... ανάβει αρχικά ένα μπλε φωτάκι ... κ μετά ενώ όπως λες πρέπει να είναι εναλλασόμενο μπλε-κόκκινο ... είναι ταυτόχρονο... φαίνεται σαν 1 λυχνία με διχρωματισμό... Δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω... δεν το βρίσκει καμία συσκευή.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts