hal9000dp Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Έχω πάρει πρόσφατα το τάμπλετ OnePlus PAD 2 με android 14.1.0.602. Σήμερα άνοιξε ένα παράθυρο για ενημέρωση συστήματος σε android 15.0.0.202 αλλά όταν επιχείρησα τη λήψη απέτυχε. Μέγεθος λήψης 2.95 GB Το περίεργο είναι ότι όταν πάω στις ρυθμίσεις >σύστημα και ενημέρωση>ενημέρωση λογισμικού ΔΕΝ αναφέρει ότι υπάρχει ενημέρωση προς λήψη όπως ξέρω μέχρι τώρα. Αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο έως και ύποπτο. Ξέρει κανείς κάτι ? Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Τελικά σήμερα έδειξε και το σύστημα του OnePlus PAD 2 στις ρυθμίσεις>ενημέρωση συστήματος ότι υπάρχει διαθέσιμη OS 15.0 και δέχτηκε να γίνει η ενημέρωση επιτυχώς. Τέλος καλό όλα καλα. Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Υπάρχει κάποια ρύθμιση γιά auto start apps;; Είναι η πρώτη μου συσκευή oneplus και από ότι έψαξα λίγο είδα ότι παλιά είχε την επιλογή για τις εφαρμογές στο μπουτ αλλά την έχει αφαιρέσει!!! Όταν λοιπόν θέλουμε να ξεκινά μία εφαρμογή μετά την επανεκκίνηση τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts