johnnyman25 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Στείλτω πίσω για άμεση αντικατάσταση οθόνης άμα είναι από το επίσημο site. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Στείλτω πίσω για άμεση αντικατάσταση οθόνης άμα είναι από το επίσημο site. The Power of Oneplus 7 Pro be with youΝομίζω μεταχειρισμένο τι αγόρασε ο φίλος, αλλά μπορεί να το στείλει πίσω εννοείται. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Απογοήτευση πλήρης! Used το πήρα σήμερα. Κ μόλις παρατηρήσα το burn in. Ευτυχώς είναι από το επίσημο κατάστημα. Περιμένω την δικιά μου, να βγάλω φωτογραφίες κ βίντεο ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους. Ελπίζω να μου λύσουν το πρόβλημα κ να μην τη "φάω". Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Θα στο λύσουν φίλε μου μην στεναχωριέσαι. Αμα βαζιεσαι τόσο πολύ ζητά τα λεφτά σου πίσω από το παιδί που το αγόρασες. Πες του ότι έχει burn in κτλ. Ποσο καιρό το είχε? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Ούτε 3 μήνες. Αλλά νταξει απογοήτευση. Το σεταρα του γούσταρα τρελά κ τώρα το παρατήρησα. Ξενερα τρελή. Ούτε μισή μέρα δε το έχω στα χέρια μου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Ούτε 3 μήνες. Αλλά νταξει απογοήτευση. Το σεταρα του γούσταρα τρελά κ τώρα το παρατήρησα. Ξενερα τρελή. Ούτε μισή μέρα δε το έχω στα χέρια μου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΖήτα πίσω τα λεφτά σου από τον τύπο και τέλος. Ποσο πρέπει να το ζόρισε για να αφήσει burn in ο fingerprint sensor?? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Μπες η άνοιξε One plus account, πάνε ενότητα service request βάλε μέσα το imei και άνοιξε ticket για RMA. Κάνε μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος ανέβασε στη φόρμα φωτογραφια και εντός 48ωρων θα σου απαντήσουν λογικά με θα σου στείλουν ups label αποστολής θα καλέσεις ups θα παραλάβουν από το χώρο και όταν στο φτιάξουν θα στο στείλουν πίσω. Δωρεάν το πήγαινε έλα χωρίς δικιά σου επιβάρυνση. Εκτός βρεις άκρη με τον πωλητή για κάτι διαφορετικό. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Edited September 11, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoureki4 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Βρίσκομαι στο Android Q beta 1 και το κεφάλαιο Σ εμφανίζεται παντού ως C. Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Άλλος με τέτοιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Ερώτηση έχει το 1plus7 ufs3.0? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Βρίσκομαι στο Android Q beta 1 και το κεφάλαιο Σ εμφανίζεται παντού ως C. Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Άλλος με τέτοιο θέμα; Με χρήση SwiftKey δεν είχα τέτοιο θέμα,μαμά πληκτρολόγιο δεν κάνω χρήση. Ερώτηση έχει το 1plus7 ufs3.0? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι............. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoureki4 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Είναι παντού. Στα μενού, στις ρυθμίσεις, στο Viber.. Όλα τα ελληνικά κανονικά εκτός από το κεφαλαιο Σ.. Edited September 11, 2019 by tsoureki4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Μπες η άνοιξε One plus account, πάνε ενότητα service request βάλε μέσα το imei και άνοιξε ticket για RMA. Κάνε μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος ανέβασε στη φόρμα φωτογραφια και εντός 48ωρων θα σου απαντήσουν λογικά με θα σου στείλουν ups label αποστολής θα καλέσεις ups θα παραλάβουν από το χώρο και όταν στο φτιάξουν θα στο στείλουν πίσω. Δωρεάν το πήγαινε έλα χωρίς δικιά σου επιβάρυνση. Εκτός βρεις άκρη με τον πωλητή για κάτι διαφορετικό. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk μολις εκανα service requests και το δεχτηκε ο τυπος που συνομιλω live ! αντε να δουμε τι θα γινε ! ποσες μερες περιπου θελει ωστε να παει και να ερθει το εργαλειο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Εμένα το πρόβλημα με το ς λύθηκε χρησιμοποιώντας το dark mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 (edited) μολις εκανα service requests και το δεχτηκε ο τυπος που συνομιλω live ! αντε να δουμε τι θα γινε ! ποσες μερες περιπου θελει ωστε να παει και να ερθει το εργαλειο ? Υπολόγιζε 5-7 ημέρες στην πλοιοψηφια των περιπτώσεων. Θα σου γίνει και αλλαγή στο σασι διότι πάει μαζί με την οθόνη άρα στην ουσία καινούργιο θα στο στείλουν. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited September 12, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Παιδιά κανένα νέο ποτέ θα βγει νέα open beta?? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Υπολόγιζε 5-7 ημέρες στην πλοιοψηφια των περιπτώσεων. Θα σου γίνει και αλλαγή στο σασι διότι πάει μαζί με την οθόνη άρα στην ουσία καινούργιο θα στο στείλουν. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Σοβαρα μιλας ???? κ αλλαγη σασι !!?? αυτα ειναι ! κ ειχε ενα παρα πολυ μικρο σημαδακι ! σημερα εστειλα το δεμα με Γενικη ταχυδρομικη μιας κ στη Καβαλα δεν εχει UPS . αυριο θα ειναι Αθηνα ! μακαρι να γινει συντομα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Παιδιά κανένα νέο ποτέ θα βγει νέα open beta?? The Power of Oneplus 7 Pro be with youΚάθε 15 μέρες βγαίνουν οι open beta συνήθως. Οπότε κάπου 18 του μήνα λογικά η επόμενη. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Οπότε από βδομάδα! Αντε να δούμε τι θα δούμε! Thx! The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Καλησπέρα υπάρχει η δυνατότητα να έχω το always on στο τηλέφωνο μόνιμα ενεργοποιημένο όπως για παράδειγμα έχουν τα Samsung? Επίσης υπάρχει καμία εφαρμογή που να αντικαταστει την έλλειψη notification led ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Καλησπέρα υπάρχει η δυνατότητα να έχω το always on στο τηλέφωνο μόνιμα ενεργοποιημένο όπως για παράδειγμα έχουν τα Samsung? Επίσης υπάρχει καμία εφαρμογή που να αντικαταστει την έλλειψη notification led ευχαριστώ πολύAlways on display δεν έχει. Έχει όμως ambient display, που με το σήκωμα της συσκευής, ανοίγει η ambient display και σου δείχνει τυχόν ειδοποιήσεις και πληροφορίες για κάποια δευτερόλεπτα. Εφαρμογές που ζητάς υπάρχουν αρκετες. Πχ noled. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Always on display δεν έχει. Έχει όμως ambient display, που με το σήκωμα της συσκευής, ανοίγει η ambient display και σου δείχνει τυχόν ειδοποιήσεις και πληροφορίες για κάποια δευτερόλεπτα. Εφαρμογές που ζητάς υπάρχουν αρκετες. Πχ noled. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο ambient display καταναλώνει ενέργεια?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Γνωρίζεις καμία που να δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 το ambient display καταναλώνει ενέργεια??Όχι. Η τουλάχιστον όχι τόσο όσο η AOD. Κατά εμέ, αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβαίνει κάτι τετοιο, το ambient display έχει και εάν άλλο υπέρ. Δε θα αφήσει screen ghosting στην οθόνη, εφόσον δεν είναι μόνιμα ενεργοποιημένο σαν στατική εικόνα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζεις καμία που να δουλεύει σωστά;Δεν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή. Κοίτα εάν θες και το always on edge/edge lighting. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Ούτε 3 μήνες. Αλλά νταξει απογοήτευση. Το σεταρα του γούσταρα τρελά κ τώρα το παρατήρησα. Ξενερα τρελή. Ούτε μισή μέρα δε το έχω στα χέρια μου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε τι χρώμα το πήρες? Note 10+ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για της απάντησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts