leo06 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Πως βλέπω αν δουλεύει το WiFi calling? Βλέπω μονο το volte.. Sent from my GM1910 using Tapatalk Βάζεις flight mode και ανοίγεις WiFi, αν μπορείς να κάνεις και να δεχτείς κλήσεις τότε δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Όχι δεν έκανα tap για εστίαση εάν εννοείς αυτό. Το έχω παρατηρήσει γενικότερα όμως. Οτι κινείται, θολώνει και νομίζω πως δε έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Είναι ένα θέμα που θυμάμαι είχε συζητηθεί παλαιοτερα και στο community και στο XDA. Για μένα είναι το μόνο μελανό σημείο της κάμερας του. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά το δοκίμασες και με gcam να δεις αν υπάρχει το θόλωμα στην κίνηση; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Τελικά το δοκίμασες και με gcam να δεις αν υπάρχει το θόλωμα στην κίνηση;Όχι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αυτό το σενάριο. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 (edited) Το tap το δοκίμασα μόνο στο auto και δεν είδα κάποια μεγάλη διαφορά. Σε νυχτερινό τοπίο δεν δοκιμασα γιατί δεν έβλεπα την ανάγκη να το κάνω βλέποντας το αποτέλεσμα. Αυτό που παρατηρώ όμως στις φωτό με νυχτερινό τοπίο της stock, είναι ότι αν μεγενθυνεις, ειδικά εκει που είναι οι ξαπλώστρες με τον μωβ φωτισμό, γίνεται ένα oil paint effect. Συγγνώμη κιόλας που τις ανέβασα εδώ τις φωτό και το συζητάμε κι εδώ. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τις ζουμαρα.Αυτο με το oil paint που λες στην gcam το βλεπω(αυτη χωρις το λογοτυπο δεν ειναι?). Εχει αλλαξει εντελως το χρωμα και φαινεται κυριως το χρωμα και οχι οι λεπτομεριες. Edited July 23, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Τις ζουμαρα.Αυτο με το oil paint που λες στην gcam το βλεπω(αυτη χωρις το λογοτυπο δεν ειναι?). Εκει αλλαξει εντελως το χρωμα και φαινεται κυριως το χρωμα και οχι οι λεπτομεριες.Ναι εκείνη είναι της Gcam. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Με την 9.5.10 και με vodafone cu δεν βλέπω τις επιλογές wifi calling & VoLTE πως μπορώ να τις ενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Με την 9.5.10 και με vodafone cu δεν βλέπω τις επιλογές wifi calling & VoLTE πως μπορώ να τις ενεργοποιήσω;Με Vodafone μόνο WiFi calling έχεις προς το παρόν και με εφαρμογή της Vodafone από το plsystore. Στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζονται επιλογές. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Σαν να δουλεύει καλύτερα τώρα τελευταία το double tap to wake. Σήμερα ούτε μια αποτυχία. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Πέρασα το whitestone dome πριν απο λίγο. Ότι καλύτερο θα μπορούσατε να βάλετε σε γυαλί προστασίας. Όποιος σκοπεύει να το περάσει 1 ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες τοποθέτησης 2 πλύσιμο καλά τα χέρια πριν και μετά την τοποθέτηση 3 καθαρίστε την περιοχή που θα κάνετε την τοποθέτηση από άχρηστα αντικείμενα και σκόνη 4 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 7 Όταν πέσει το τζαμί και αρχίσει και απλώνεται η κόλλα δώστε χρόνο να απλωθεί θελει ενάμισι με δύο λεπτά μην αγχωθειτε και ΜΗΝ πιέσετε το τζαμί στα άκρα για να επιταχυνθεί η διαδικασια. 8 Να είστε χαλαροί κατά την τοποθέτηση μην σας πιάνει άγχος και όλα θα πάνε καλα. 9 πριν την τοποθέτηση βαλτε με προσοχή το αυτοκόλλητο που προφυλάσσει το ηχείο έχει δυο μαύρα κομμάτια ένα χοντρό και ένα λεπτό το λεπτό πρέπει να καλύπτει την γραμμή του ηχείου το αυτοκόλλητο θα το αφαιρέσετε τελευταίο όταν τελειώσει η διαδικασία. Οι χρόνοι για την υπεριώδη ακτινοβολία είναι 15" πάνω κάτω μέση στο κάθε ένα μόλις απλωθεί η κόλλα μετά καλό σκούπισμα με το υγρό μαντιλακι αφαίρεση του αυτοκόλλητου από το ηχείο και μετά βάζετε το τηλέφωνο σε μια στέρεη επιφάνεια και 3 λεπτά σύνολο πάνω κάτω μέση δηλαδή ένα λεπτό στο καθε ένα πάλη υπεριώδη και είστε έτοιμοι Και μια ερώτηση κυκλοφορούν εφεδρικά Τζαμάικα για το whitestone????? Edited July 24, 2019 by xristos1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ιεροτελεστία κανονική!! Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Πόσο κάνει αυτό κ από πού το πήρες φίλε? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Πόσο κάνει αυτό κ από πού το πήρες φίλε? https://www.skroutz.gr/s/19419708/Whitestone-Dome-Liquid-Dispersion-Tech-Tempered-Glass-OnePlus-7-Pro.html?keyphrase=whitestone+oneplus+7+pro Το πήρα από το πρώτο κατάστημα στην λίστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Παιδες εχουμε αντιστοιχο τοπικ για αξεσουαρ,προστασια κλπ Κριμα να χαθουν-κρυφτουν αυτες οι πληροφοριες εδω Edited July 24, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Παιδες εχουμε αντιστοιχο τοπικ για αξεσουαρ,προστασια κλπ Κριμα να χαθουν-κρυφτου αυτες οι πληροφοριες εδω Έχεις δίκαιο συγγνώμη αν μπορεί κάποιος moderator να το μεταφέρει εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Τα rumors για το αν θα κυκλοφορησει το T μοντελο ποτε συνηθως σκανε?Απο Σεπτεμβριο και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Τα rumors για το αν θα κυκλοφορησει το T μοντελο ποτε συνηθως σκανε?Απο Σεπτεμβριο και μετα? Αρχές Σεπτέμβρη θα ξέρουμε σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Πήγε κάνεις σε κανένα κατάστημα wind να μας πει αν το έχουν; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς με την τελευταία αναβάθμιση frame drops κυρίως στα animation ανοίγματος και κλεισίματος εφαρμογών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Άλλο ένα συγκριτικό με stock και Gcam με νυχτερινό τοπίο και νυχτερινή όραση αντίστοιχα. Πολύ κάψιμο η Gcam αν και δείχνει κάτι παραπάνω από λεπτομέρειες ίσως. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Ισχύει και είναι όντως πολύ ενοχλητικό. Νομίζω είναι πολύ πιο έντονο με dark theme. Σερφαρωντας με λευκό background μόνο και μόνο κατεβάζοντας την κουρτίνα μετά από λίγο μειώνεται η φωτεινότητα σε υπερβολικό βαθμό. Δεν ξέρω πώς αλλά πρέπει να βρει τρόπο η ΟΡ να το διορθώσει. Λύνεται αν απενεργοποιήσεις το DC dimming τελικά. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Άλλο ένα συγκριτικό με stock και Gcam με νυχτερινό τοπίο και νυχτερινή όραση αντίστοιχα. Πολύ κάψιμο η Gcam αν και δείχνει κάτι παραπάνω από λεπτομέρειες ίσως. ............ Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ειναι καμμενο, ολες οι λεπτομερειες ειναι εκει. φαινεται οτι εχει μεγαλυτερο χρονο εκθεσης, κυριως απο τα κυματα που ειναι σαν πεπλο. και τα δυο αποδεκτα ειναι παντως, δεδομενου οτι ειναι βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς με την τελευταία αναβάθμιση frame drops κυρίως στα animation ανοίγματος και κλεισίματος εφαρμογών? Κανείς????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ξέρει κανένας πως ενεργοποιείται το wifi και lte switch στο κινητό ; Γιατί πατάω *#800# και δεν μπορώ να βρω πλέον που είναι να τα ενεργοποιήσω .... Πήρα το κινητό από service και προσπαθώ να τα ενεργοποιησω για Vodafone και κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Τελικά όπως μου είπε και κάποιος στο XDA, το motion blur και το ghosting στην κάμερα σε κινούμενα αντικείμενα κλπ, οφείλεται στο HDR που το είχα στο αυτόματο. Αν και δεν έχει τύχει να τραβήξω παρόμοια φωτό στις ίδιες συνθήκες από το ίδιο σημείο, νομίζω ότι όντως αυτό έφταιγε. Τι σκυλάκι τουλάχιστον, στα αριστερά της φωτό που έτρεχε, δε φαίνεται να έχει το ίδιο θέμα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανένας πως ενεργοποιείται το wifi και lte switch στο κινητό ; Γιατί πατάω *#800# και δεν μπορώ να βρω πλέον που είναι να τα ενεργοποιήσω .... Πήρα το κινητό από service και προσπαθώ να τα ενεργοποιησω για Vodafone και κοσμοτεΠότε το έστειλες για service κιόλας και γιατί; Το *#800# δε δουλεύει με την τελευταία αναβάθμιση 9.5.10, ούτε με την 9.5.9 εάν θυμάμαι. Κάπου στο XDA υπήρχε όμως ένα APK που κάνεις εγκατάσταση και υποτίθεται λειτουργεί. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Η μονη φωτο με κινηση που ειχα βγαλει ακομα με την 9.5.8 ειναι η παρακατω,με το HDR Auto αλλα δεν εχει blur πχ. στο ποδηλατο. Σε ποια εκδοση το διαπιστωσες? IMG_20190714_124822 by Dim Tsak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts