Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ πιθανό. Ούτε εμένα το εμφανίζει. Επίσης τα phone services έχουν φτάσει στο Θεό. Έκανα και restart αλλά δε διορθώθηκε. Να φταιει το προβλημα με τις τηλεπικοινωνίες; Edited by stapd_21

Με την καμερα,η καλυτερη ποιοτητα-λεπτομερια ειναι η 4:3? Για 16:9 τι πρεπει να κανουμε?

Η πληρης οθονη αν και γεμιζει ολη την οθονη οταν εστιαζεις,παρολαυτα η ποιοτητα ειναι ενα κλικ κατω.

Ζουμαρισμενο ελαφρως αποτελεσμα και στον υπολογιστη δεν φαινονται καλα αφου ειναι στενομακρες.

Οι νυχτερινες φωτογραφιες εσωτερικου χωρου με φωτομετρηση βλεπω οτι βγαινουν καταπληκτικες στην λειτουργια νυχτερινο τοπιο.

Ενα απλο ταπ στα σκοτεινα σημεια και ζωγραφιζει. Και αυτο να μην γινει,παλι ειναι φοβερες.

Αν και το γνωρίζουν ήδη, έστειλα feedback για το double tap to wake, γιατί πραγματικά δεν παλεύεται ώρες ώρες. Σε κάποιες φάσεις είναι λες και είναι εντελώς νεκρό. Δεν ξέρω εάν έχει να κάνει με κάποιον σενσορα όλο αυτό, ελπίζω να μην έχει σχέση με τα ghost touches που τελικά έφτιαξαν και ίσως χάλασαν κάτι άλλο.

Και για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι τι συμπεριφορά είχε το double tap 2 wake με τις πρώτες OOS versions.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αν και το γνωρίζουν ήδη, έστειλα feedback για το double tap to wake, γιατί πραγματικά δεν παλεύεται ώρες ώρες. Σε κάποιες φάσεις είναι λες και είναι εντελώς νεκρό. Δεν ξέρω εάν έχει να κάνει με κάποιον σενσορα όλο αυτό, ελπίζω να μην έχει σχέση με τα ghost touches που τελικά έφτιαξαν και ίσως χάλασαν κάτι άλλο.

Και για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι τι συμπεριφορά είχε το double tap 2 wake με τις πρώτες OOS versions.

Πάντως με developer beta 3 Q δουλεύει πιο αξιόπιστο, όχι στο μέγιστο βαθμό που θα ήθελα αλλά λιγότερες η αποτυχίες σε σχέση με Pie.

Επίσης δεν έχω το φαινόμενο εκεί που κρατάω τη συσκευή και ακουμπάω την οθόνη με τα δάχτυλα να ανάβει η οθόνη που μου έκανε μετά την αναβάθμιση σε 9.5.10.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

εγω παντως δεν εχω τετοιο θεμα.. ξυπναει με την μια..!!την 9,5,10 φοραω εννοειται..

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Παρέλαβα χθες το απόγευμα και ακόμα δεν έχω ξεκολλήσει από την οθόνη του. Νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό.

Στα + σίγουρα ο ήχος, το δακτυλικό

Στα - με χαλάει λίγο το μέγεθος και η edge οθονη. Αλλά τα προσπερνώ.

Αυτά τα λίγα μέχρι στιγμής καθώς δεν έχω προλάβει και πολύ να το δω.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παρέλαβα χθες το απόγευμα και ακόμα δεν έχω ξεκολλήσει από την οθόνη του. Νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό.

Και εγώ έτσι ήμουν. Πίστευα ότι δε θα βολευτω με τέτοιο μέγεθος συσκευής. Πίστευα ότι οι 5,5" ήταν αρκετές για μένα, μέχρι που το έπιασα στα χέρια μου. Από τότε έχω χαζεψει με την οθόνη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Έτσι ακριβώς, όπως τα λέτε παιδιά!

Καλορίζικο στους νέους κατόχους!

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Δεν έχω να προσθέσω τπτ περισσότερο από αυτό που είπε ο Άλεξ.

Δοκιμάζω σήμερα σε φουλ ρυθμο τη μπαταρία για να δω ένα δύο πράγματα.

Ενθουσιασμός αλλά τα έχετε πει τα περισσότερα.

Η οθόνη είναι απίστευτη. Επίσης απίστευτο είναι ο αθόρυβος μηχανισμός για τη κάμερα. Αν κάποιον τον αποθαρρύνει δεν υπάρχει κανένας θόρυβος. Για να δοκιμάσω μάλιστα την ώρα που κοιμόταν τι σκυλί μου το έβαλα σχεδόν δίπλα στο αυτί του και γύρισα σε front camera. Είναι απίστευτο.

Θα δοκιμάσω το βράδυ τον ήχο σπίτι ενώ θα δω και φωτό δίπλα σε Νοτε9 το οποίο μετά την p σειρά το θεωρώ τοπ 3.

Γενικά πιστεύω κινητό που θα σταθώ για 4 χρόνια μίνιμουμ. Και μάλλον στα 3 θα πάω για ρουταρισμα κτλ γιατί απλά προσωπικά δε το χρειάζομαι με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Δεν κάθομαι να κάνω ανάλυση σε βάθος έχουν αναφερθεί τα +. Λιιιγο λιγότερη edge το κινητό θα ήταν απίστευτο. Προσωπικά μέγεθος και βάρος δε μου προκαλούν θέμα. Προφανώς για κάποιους που θα ήθελαν ακουστικά και sd θα ήταν καλό να υπήρχαν όπως και η ασύρματη για άλλους αλλά γενικά παααρα παααρα πολύ δυνατό κινητό.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Παιδες Όποιος γνωρίζει τα φώτα του plz γιατί αγχωθηκα. Πήρα το oneplus 7 pro από αγγελία με απόδειξη από την επίσημη oneplus. Αγορασμενο 11/7 και έψαχνα μέσα στο τηλέφωνο να δω ημερομηνία παραγωγής πήγα στο Σχετικά με το τηλεφωνο-Ρυθμιστικές ετικέτες και εκεί μου βγάζει Model GM1913 και από κάτω kingdon of saudi arabia CITC (TA 2019-962) ανησυχω ότι δεν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο. Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς τα φώτα σας.

Έκανα το λάθος και έκανα update μέσω του updater στην 9.5.10 επιλέγοντας σαν μοντέλο το oneplus 7 pro και όχι το oneplus 7 pro EU πώς μπορώ να το διορθώσω;

Έκανα το λάθος και έκανα update μέσω του updater στην 9.5.10 επιλέγοντας σαν μοντέλο το oneplus 7 pro και όχι το oneplus 7 pro EU πώς μπορώ να το διορθώσω;
Μοντέλο και αριθμό εκδοσης τι σου γράφει δηλαδή; GM21AA η GM21BA;ccc9a72927f6679052678a20fdd1d92f.jpg

Edited by baiosss

Μοντέλο GM1913 & αριθμός έκδοσης 9.5.10.GM21AA
Άρα πρέπει να βρεις να κατεβάσεις το αρχείο zip για GM21BA. Απλά το περνάς από πάνω και είσαι έτοιμος.

Άρα πρέπει να βρεις να κατεβάσεις το αρχείο zip για GM21BA. Απλά το περνάς από πάνω και είσαι έτοιμος.

Και πως γίνεται αυτό; Που το βρησκω πώς το περνάω από πάνω;

Και πως γίνεται αυτό; Που το βρησκω πώς το περνάω από πάνω;
Κατέβασε εδώ το full zip της 9.5.10. Είναι για το μοντέλο μας.

https://www.androidfilehost.com/?fid=6006931924117918720

Μετά το zip που θα κατεβάσεις, το αντιγραφείς στον φάκελο ota μέσα στην διαχείριση αρχείων η το αφήνεις χύμα μέσα στην διαχείριση αρχείων. Πας ρυθμίσεις > σύστημα > ενημερώσεις συστήματος, πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά > τοπική αναβάθμιση. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν θα μπορέσεις να το κάνεις από εκεί. Εναλλακτικά μπες στην recovery και λογικά θα μπορέσεις από εκεί.

Edited by baiosss

Καλορίζικο βρε το θηρίο :D

Σίγουρα θα μείνεις σε μεγάλο βαθμό ευχαριστημένος.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κατέβασε εδώ το full zip της 9.5.10. Είναι για το μοντέλο μας.

https://www.androidfilehost.com/?fid=6006931924117918720

Και μετά το περνάω μέσω updater?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι διαφορά υπάρχει μεταξύ του GM21AA & GM21BA?

Και μετά το περνάω μέσω updater?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι διαφορά υπάρχει μεταξύ του GM21AA & GM21BA?

Μάλλον τίποτα το ιδιαίτερο από διαφορές. Αλλά εάν θες να περνάς την σωστή έκδοση και να λαμβάνεις ota γι'αυτην, πρέπει να περάσεις το zip που σου έστειλα. Εσύ την κατέβασες είπες από το oxygen updater; Λογικά και εκείνο πρέπει να το ξαναρυθμισεις για να εντοπίσει την συσκευή σου σαν GM21BA.

Παιδες Όποιος γνωρίζει τα φώτα του plz γιατί αγχωθηκα. Πήρα το oneplus 7 pro από αγγελία με απόδειξη από την επίσημη oneplus. Αγορασμενο 11/7 και έψαχνα μέσα στο τηλέφωνο να δω ημερομηνία παραγωγής πήγα στο Σχετικά με το τηλεφωνο-Ρυθμιστικές ετικέτες και εκεί μου βγάζει Model GM1913 και από κάτω kingdon of saudi arabia CITC (TA 2019-962) ανησυχω ότι δεν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο. Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς τα φώτα σας.
Λογικά δεν είναι από το site της oneplus...

Ειναι η global έκδοση γι αυτό είναι ΑΑ.

Της oneplus η European είναι ΒΑ..

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Λογικά δεν είναι από το site της oneplus...

Ειναι η global έκδοση γι αυτό είναι ΑΑ.

Της oneplus η European είναι ΒΑ..

Αναφέρεσαι στην έκδοση του firmware ή στην συσκευή γιατί η συσκευή είναι αγορασμενη από OnePlus υπάρχει απόδειξη

• The title was changed to OnePlus 7 Pro