johnnyman25 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Είδατε καμία διαφορά? Ίδιο changelog με την 9.5.9... Το γίνεται ρε παιδιά? Χαχα The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 (edited) Δεν το λες και ιδιο Απ' όσο διαβάζω στο community, υπήρχαν bugs στην 9.5.9 και μάλλον γι αυτό βγαίνει η 9.5.10. Οπότε ήταν limited η κυκλοφορία της 9.5.9 και θα έβγαζαν fix. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 17, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Σχεδόν ίδιο. Μήπως έχει τπτ fixes για τις επανεκκίνησεις The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Εμεις οι νεοι με την 9.5.8 θα παμε στην 9.5.10 απευθειας? Επειδη δεν πηραμε ποτε την 9.5.9 Πως δινονται τα updates υπο φυσιολογικες συνθηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 (edited) Εμεις οι νεοι με την 9.5.8 θα παμε στην 9.5.10 απευθειας? Επειδη δεν πηραμε ποτε την 9.5.9 Πως δινονται τα updates υπο φυσιολογικες συνθηκες?Πιθανότατα ναι. Αν περιμένεις, μπορεί να σου έρθει αύριο το ota, μπορεί και την επόμενη βδομάδα μάξιμουμ. Στο oxygen updater, το οποίο παρεμπιπτόντως εάν δεν το αναλάβει άλλος, τον Νοέμβριο μας τελειώνει, έχει κυκλοφορήσει νομίζω η τελευταία 9.5.10. Αλλιώς με VPN Γερμανίας το βρίσκεις επίσης άμεσα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 17, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Παρατήρησα το touch sensitivity είναι ακόμη καλύτερο και γενικά πιο γρήγορο το κινητό Απίστευτο!! The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christrans Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλημερα και απο εμενα προερχομενος απο το 6. Εχει καποιος εγκαταστησει kodi με Ελληνικο build; Ξεκιναει με μαυρη αθονη και μενει εκει. Παράθεση One Plus 8pro 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλημέρα σας. Έχω το απλό 7 αλλά εκείνο το τόπικ δεν το βλέπει κανείς, μάλλον είμαι ο μόνος που το έχω :lol: Δύο ερωτήσεις: 1. Στο μενού της μπαταρίας μου εμφανίζει ότι η εφαρμογή Επαφές παρουσιάζει υψηλά επίπεδα χρήσης μπαταρίας στο παρασκήνιο και μου προτείνει περιορισμό. Τι κάνω; και πού επηρεάζει; 2. Το βράδυ το έβαλα σε λειτουργία πτήσης και έχασα 7% μπαταρία. Δεν είναι υπερβολικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 (edited) Καλημέρα σας. Έχω το απλό 7 αλλά εκείνο το τόπικ δεν το βλέπει κανείς, μάλλον είμαι ο μόνος που το έχω :lol: Δύο ερωτήσεις: 1. Στο μενού της μπαταρίας μου εμφανίζει ότι η εφαρμογή Επαφές παρουσιάζει υψηλά επίπεδα χρήσης μπαταρίας στο παρασκήνιο και μου προτείνει περιορισμό. Τι κάνω; και πού επηρεάζει; 2. Το βράδυ το έβαλα σε λειτουργία πτήσης και έχασα 7% μπαταρία. Δεν είναι υπερβολικό; 1.Περιορισε την απο τις ρυθμίσεις - > εφαρμογες και ειδοποιησεις. Δεν επιρεαζει καπου. Κλεισε της και τα δεδομενα στο παρασκηνιο. 2.Κανε το ίδιο με οσες εφαρμογες δεν χρειαζεται να τρεχουν παρασκηνιο και να χρησιμοποιουν δεδομενα. Οχι απλα απο το μενου βελτιστοποιημενων εφαρμογων αλλα μια προς μια. Εφαρμογες τυπου messenger,viber κλπ δεν τις πειραζεις εφοσον θες να ερχονται ολα σωστα απο ειδοποιησεις. Καντο ομως και στις απενεργοποιημενες. 3. Τσεκαρε τις ρυθμισεις βελτιστοποιησης μπαταριας (απο τις 3 τελιτσες πανω δεξια)-> προηγμενη βελτιστοποιηση. Τουλαχιστον την τυπικη τσεκαρε αν δεν θες την βαθια βελτιστοποιηση. Χθες τα εκανα σε καθε εφαρμογη. Ανοιχτο wifi και σχεδον ανυπαρκτο σημα Q και εχασα 2% σε 7 ωρες στον υπνο (pro με εκδοση 9.5.8.). Σε οσες σου βγαζει μηνυμα οτι ισως δεν θα λειτουργουν σωστα, μην τις πειραζεις. Εννοειται και clear cache σε ολες και ενεργοποιηση Προσαρμοστικης μπαταριας. Αν θες τσεκαρε και τις αδειες των εφαρμογων.Καποιες ακυρες εφαρμογες μερικες φορανε ζητανε τοποθεσια με αποτελεσμα να ξυπνανε οπως τους βαρεσει.Οτι θεωρεις πως δεν εχει σχεση μπορεις να δοκιμασεις να το αφαιρεσεις. Και τελος, restart Edited July 18, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Ρε παιδία κανένα καλό δωρεάν vpn για να περναμε τα updates ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Ρε παιδία κανένα καλό δωρεάν vpn για να περναμε τα updates ???Turbo vpn έχω εγώ. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Το turbo vpn ζητάει συνδρομή vip για να επιλέξεις χώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Το turbo vpn ζητάει συνδρομή vip για να επιλέξεις χώραΈχει δύο καρτέλες με χώρες. Μια καρτέλα με VIP και μια με free. Στην αρχή ότι σου ζητάει η εφαρμογή, το προσπερνας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Σε ποια χώρα στο vpn μπαίνω για να κατεβάσω την 9.5.10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Νομίζω ότι έχει διορθωθεί το double tap. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Γενικά φαίνεται πολύ καλή ενημέρωση. Μπράβο τους Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Πέρασε η ενημετωση τελεια ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή η οθόνη εκεί που.καμπυλωνει μπλεδιζει λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Πέρασε η ενημετωση τελεια ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή η οθόνη εκεί που.καμπυλωνει μπλεδιζει λίγο; Εκεί που καμπυλώνει όχι δεν μπλεδιζει. Ιδέα σου είναι.ισως το βλέπεις έτσι αν έχεις ζελατίνα πάνω.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Εκεί που καμπυλώνει όχι δεν μπλεδιζει. Ιδέα σου είναι.ισως το βλέπεις έτσι αν έχεις ζελατίνα πάνω.! Ναι έχει την εργοστασιακή ζελατίνα σήμερα το πηρα. Θέλω να βάλω whitestone αλλά φοβαμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Ναι έχει την εργοστασιακή ζελατίνα σήμερα το πηρα. Θέλω να βάλω whitestone αλλά φοβαμαι.... Καλορίζικο λοιπόν. Βάλε ρε μην φοβάσαι.! Με προσοχή. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Νομίζω ότι έχει διορθωθεί το double tap. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Γενικά φαίνεται πολύ καλή ενημέρωση. Μπράβο τους Sent from my GM1913 using Tapatalk Μπα καμία διόρθωση. Μάλιστα έγινε και πιο ευαίσθητο όταν δουλεύει σε σημείο όταν το πιάνω και το κρατώ με τα δάχτυλα ξυπνάει. Πάλι όμως παρατηρώ αν αφήσεις το κινητό λίγη ώρα σε αδράνεια δεν ξυπνάει με την μια σήμερα μάλιστα σε μια προσπάθεια μου ούτε με δεύτερη ούτε με τριτη αλλά αναγκαστικα πατήσω power button. Τραγική η oneplus σε αυτό δεν περίμενα ότι μια basic λειτουργία να μην δουλεύει σωστά. Θα αναγκαστω βάλω custom kernel η και custom rom διότι με την Havoc που δοκίμασα με τη πρώτη συσκευή δούλευε πιο αξιόπιστα από stock rom. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μπα καμία διόρθωση. Μάλιστα έγινε και πιο ευαίσθητο όταν δουλεύει σε σημείο όταν το πιάνω και το κρατώ με τα δάχτυλα ξυπνάει. Πάλι όμως παρατηρώ αν αφήσεις το κινητό λίγη ώρα σε αδράνεια δεν ξυπνάει με την μια σήμερα μάλιστα σε μια προσπάθεια μου ούτε με δεύτερη ούτε με τριτη αλλά αναγκαστικα πατήσω power button. Τραγική η oneplus σε αυτό δεν περίμενα ότι μια basic λειτουργία να μην δουλεύει σωστά. Θα αναγκαστω βάλω custom kernel η και custom rom διότι με την Havoc που δοκίμασα με τη πρώτη συσκευή δούλευε πιο αξιόπιστα από stock rom. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Επειδή το ίδιο παρατηρώ και στο 5t που έχω, το φαινόμενο αυτό άρχισε με την αναβάθμιση σε pie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Επειδή το ίδιο παρατηρώ και στο 5t που έχω, το φαινόμενο αυτό άρχισε με την αναβάθμιση σε pie Ναι σε Oxygen με Pie εμφανίστηκε το θέμα με Oreo 8.1 δεν είχα θέμα με 5Τ 10 μήνες κοντά. Btw Έβαλα Android Q developer beta 3 Oxygen και σαν μου φαίνεται το dt2w δουλεύει πιο αξιόπιστα. Απίστευτα πράγματα :lol: Πιο ασφαλής συμπέρασμα θα βγάλω προς το βράδυ. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Με την Q beta εχεις θεματα; στο xz3 ειχε σοβαρο θεμα στις κλησεις (νεκρο) και η 3 και 4 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Μου ήρθε και εμένα από το bangood όλα μια χαρά αν και ειναι gm1910 με oxygen στην 9.5.8... Το θέμα μου είναι δεν μου παίζει το volte και vowifi παροτι έβαλα το logkit και τα άνοιξα και στο *#800# και στο *#801#, φαίνεται ανοιχτό και στις cellular ρυθμίσεις.. Sent from my GM1910 using Tapatalk Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 (edited) καμμια λυση για το wificalling τωρα που στην 9.5.9 και μετα απενεργοποιηθηκε το *#801# λοιπον το βρηκα,μπαίνουμε εδώ https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/engineermode/engineermode-v1-01-0-171117173719-25c8842-release/engineermode-v1-01-0-171117173719-25c8842-android-apk-download/download/ το κάνουμε εγκατάσταση και επανεκκίνηση και μετά δουλεύει το *#801# που είναι απαραίτητο για να δουλέψει το wificalling Edited July 19, 2019 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts