tsamo Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 κατσε στο p30 pro καλυτερο σε ολα ειναι και με το (emui 10)το κινητο απογειωθηκε.. OK, υποθέτω ότι γούστα είναι αυτά αλλά επειδή πριν καταλήξω στο Oneplua 7 pro, πέρασα από 2-3 τηλέφωνα(Ανάμεσα σε αυτά και το P30 Pro) , μερικά σχόλια. 1.Το P30 pro, με τη χρήση που του έκανα εγώ τουλάχιστον(Δεδομένα, Bluetooth και τοποθεσία πάντα ανοιχτά, galaxy watch συνδεδεμένο συνέχεια, Bluetooth ακουστικά 2 ωρες την ημέρα) μου έβγαζε 2 μέρες και κάτι, όπως ακριβώς και το Oneplus 7 pro. Απλά με το P30 pro έμενα με 15-18% μπαταρία, με το Op7 pro μένω με 10-12%. Επίσης με το P30 rpo είχα θέμα με ειδοποιήσεις, οι οποίες δεν ερχόντουσαν επειδή το EMUI έκανε πολύ επιθετικό power management. 2.Καμερα είχε καλύτερη το P30 pro, αλλά ειλικρινά η διαφορά δε μου φαινόταν χαοτική όπως την παρουσιάζουν πολλοί. Τα μόνα features που μου έχουν λείψει είναι το πολύ καλό ζοομ και οι νυχτερινές λήψεις σε πάρα πολύ χαμηλό φωτισμό. Όχι ότι τις χρειάστηκα ποτέ σε πραγματικές συνθήκες αλλά... 3..Οθόνη έχει ξεκάθαρα καλύτερη το Op7 pro. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι δεν καταλαβαίνουν διαφορά ανάμεσα σε fhd+ και qhd+ αλλά προσωπικά η διαφορά φαινόταν άνετα. Κι επίσης μην ξεχνάμε ότι το panel του Op7 pro είναι 90 hertz που κάνει γενικότερα όλη την εμπειρία πολύ πιο ομαλή. Και μη το ξεχάσω, ΟΧΙ τρύπες στην οθόνη!! Δε με νοιάζει τι λένε μερικοί του στυλ, ε και τι έγινε που έχω μια τρύπα στην οθόνη, δε με πειράζει. Κακώς, αλλά τέλος πάντων αυτή είναι η άποψή μου. 4.Στο θέμα του ήχου τώρα. Προτιμώ το stereo setup του Op7 pro σε σχέση με το μοναδικό ηχείο του P30 pro. Audio jack δεν έχει κανένα από τα δύο δυστυχώς. Στις κλήσεις και τα δύο ήταν ικανοποιητικά. 5. Όσον αφορά το μέγεθος, νομίζω ότι εδώ ο νικητής είναι το P30 pro. Το Op 7 pro είναι λίγο πιο μεγάλο από το ιδανικό μέγεθος για μένα, μιας που έχω και σχετικά μικρά χέρια. Οπότε όποιος σκέφτεται το μέγεθος, καλύτερα να πάει σε P30 pro ή να τα δει από κοντά πρώτα. 6. Εγγύηση. Προσωπικά δεν έχω χρειαστεί κάτι από Oneplus οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Όσον αφορά την Huawei όμως, θα μοιραστώ μια κλαη εμπειρία που είχα πρόσφατα. Πριν το P30 pro είχα δοκιμάσει το mate 20 pro, το οποίο μου έβγαλε ένα κολλημένο pixel. Πολλές εταιρίες όταν έχεις ένα κολλημένο pixel δεν ασχολούνται και σου λένε ότι από τρία και πάνω το φτιάχνουν, οπότε το είχα ένα άγχος. Αλλά η Huawei μου άλλαξε οθόνη, πίσω panel και μπαταρία κανονικά χωρίς το παραμικρό, οπότε αυτό είναι ένα θετικό για το P30 pro. Εν τέλει, εγώ θα πρότεινα ανάμεσα από τα δύο το op7 pro, αλλά αν έχεις ήδη το P30 pro πιστεύω ότι δεν αξίζει να αλλάξεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις χρήματα. Προσωπικά αν θέλει κάποιος να πάει σε Huawei, εγώ θα του πρότεινα να πάει σε mate 20 pro. Ίδιο τσιπακι με το P30 pro, καλύτερη οθόνη, stereo ηχεία, παρεμφερής κάμερα σε καλύτερη τιμή. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 κατσε στο p30 pro καλυτερο σε ολα ειναι και με το (emui 10)το κινητο απογειωθηκε.. πηγα προς το παρον στο mate 20 pro και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 πηγα προς το παρον στο mate 20 pro και βλεπουμεΔηλαδή για να καταλάβω έδωσες p30 pro και πήγες σε mate 20 pro;ο λόγος; Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 κοινωνία ωρα μηδέν χωρίς ζωή....πέταγμα χρημάτων χωρις καμια ουσία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Πάντως σε θεμα φωτό τα huawei δεν παίζονται, πριν λίγο σε δεκάδες φωτογραφίες που βγάλαμε σε παιδικό πάρτυ ένα p30 lite σε εσωτερικό χώρο έβγαλε καλύτερες και από το δικό μου και από το iPhone X , όσο και καλύτερα να έπαιξε με ρυθμίσεις ο κάτοχος δεν δικαιολογείται. Εμένα τελευταία μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα με κάποια φριζαρισματα σε κάποιες εφαρμογές όπως τον chrome που ανέφερα πριν λίγες μέρες ,αλλά και αλλού , κάτι μου λέει πως ίσως και να φταίει το mocolo τζαμακι που δεν έχει την τέλεια αίσθηση, σαν να χάνει αγγίγματα. Έχω επίσης βαρεθεί απίστευτα και αυτή την κυρτή οθόνη από θέμα design, δείχνει γκουμουτσα με οποιαδήποτε θήκη ενώ δεν είναι. Λεπτομέρειες θα μου πείτε , κάτι πρέπει να βρω για να παραπονιεμαι μάλλον καθώς γλυκοκυταω το ... Mi note 10! (Το οποίο επίσης όμως έχει κυρτή οθόνη και με πιο μεγάλο πάχος) Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Πάντως σε θεμα φωτό τα huawei δεν παίζονται, πριν λίγο σε δεκάδες φωτογραφίες που βγάλαμε σε παιδικό πάρτυ ένα p30 lite σε εσωτερικό χώρο έβγαλε καλύτερες και από το δικό μου και από το iPhone X , όσο και καλύτερα να έπαιξε με ρυθμίσεις ο κάτοχος δεν δικαιολογείται. Εμένα τελευταία μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα με κάποια φριζαρισματα σε κάποιες εφαρμογές όπως τον chrome που ανέφερα πριν λίγες μέρες ,αλλά και αλλού , κάτι μου λέει πως ίσως και να φταίει το mocolo τζαμακι που δεν έχει την τέλεια αίσθηση, σαν να χάνει αγγίγματα. Έχω επίσης βαρεθεί απίστευτα και αυτή την κυρτή οθόνη από θέμα design, δείχνει γκουμουτσα με οποιαδήποτε θήκη ενώ δεν είναι. Λεπτομέρειες θα μου πείτε , κάτι πρέπει να βρω για να παραπονιεμαι μάλλον καθώς γλυκοκυταω το ... Mi note 10! (Το οποίο επίσης όμως έχει κυρτή οθόνη και με πιο μεγάλο πάχος) Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι μάλλον χειρότερη κάμερα :) Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ενημέρωση https://www.insomnia.gr/articles/hardware/oneplus/one-plus-thima-hacking-deyteri-fora/ Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Δηλαδή για να καταλάβω έδωσες p30 pro και πήγες σε mate 20 pro;ο λόγος; Λάζαρος.. Note 10+ οικονομικος και μονο ηθελα καποια χρηματα αλλα θα ξαναγυρισω στο p30 pro ειναι παροδικό φιλαρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 οικονομικος και μονο ηθελα καποια χρηματα αλλα θα ξαναγυρισω στο p30 pro ειναι παροδικό φιλαρακιΤότε πάσο. Εννοείται ότι το p30 είναι πολύ ποιο μπροστά και χωρίς το τεράστιο notch. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Τότε πάσο. Εννοείται ότι το p30 είναι πολύ ποιο μπροστά και χωρίς το τεράστιο notch. Λάζαρος.. Note 10+ ναι φιλαρακι δεν παιζεται και στην καμερα αλλα και στη μπαταρια και ομολογο τοσα χρονια ειμαι samsunakias αλλα το p30 pro με εκλεψε πολυ φιλαρακι και πλεον δεν κοιταζω τα samsung ειναι ενα βημα ποιο γρηγορο και το λεω το συγκρινα με το s10+ που ειχα ετσι? το note 10+ το εχω δοκιμασει μονο σε μεγαλα μαγαζια δεν το εχω παρει γιατι σκεφτομαι την μπαταρια φιλαρακι δεν φοβομουνα καθολου με το p30 το ρημαδι εχει ΤΕΡΑΣ μπαταρια πραγματικα αλλα και με τις απιστευτες φωτο του. ουφφφφφφφφφφφφ που θα παει θα ξαναεπιστρεψω χαχαχαχαχαχαχα Edited November 25, 2019 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ποια Samsung , γελάνε οι πέτρες , ως και καλά γνωστής έκαψα φίλο καλο και συγγενή που ήθελαν δυνατές συσκευές στο θέμα φωτό , μετα την αγορά τους από όταν έπεσε δίπλα τους το P30 και το σύγκριναν δεν έχουν σταματήσει να με βρίζουν. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Για ενημέρωση https://www.insomnia.gr/articles/hardware/oneplus/one-plus-thima-hacking-deyteri-fora/ Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και τι κάνουμε τώρα; Αγοράζουμε ή όχι;* Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται η Oneplus έβαλε το 7 Pro σε προσφορά για την Black Friday με 599 ευρώ μαζί με την Bumper Case Nylon. https://www.oneplus.com/gr/black-friday-2019 Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται η Oneplus έβαλε το 7 Pro σε προσφορά για την Black Friday με 599 ευρώ μαζί με την Bumper Case Nylon. https://www.oneplus.com/gr/black-friday-2019 Ωχ και τι κάνουμε τώρα; Μέχρι εχτές την έδειχνε μη διαθέσιμη τη θήκη. Παραγγέλνουμε ή το αφήνουμε λόγω του χακαρίσματος; Εγώ έτσι κι αλλιώς με paypal θα παραγγείλω αν παραγγείλω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Αναφερθηκε λιγο πιο πισω η εκπτωση λογω black friday αλλα πολυ out of stock παιζει. Για τα θεματα ασφαλειας της σελιδας,εγω αλλαξα κωδικους και βλεπουμε... Δεν μου ηρθε email απο την εταιρεια σχετικα με πιθανη παραβιαση του λογαριασμου μου ακομα αλλα μπορει να μην ερθει και ποτε...Οποτε ή διαγραφεις λογαριασμο ή εστω στοιχεια καρτων κλπ και αλλαγη κωδικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) Αν πληρώνεις με PayPal δεν υπάρχει κίνδυνος όπως κάνω εγώ. Μόνο με σκέτη κάρτα κινδυνεύεις. Και λογαριασμό μπαίνω μέσω Google account όπου έχω two steps verification και όχι αυτόνομο λογαριασμό σε oneplus Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 25, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Αν πληρώνεις με PayPal δεν υπάρχει κίνδυνος όπως κάνω εγώ. Μόνο με σκέτη κάρτα κινδυνεύεις. Και λογαριασμό μπαίνω μέσω Google account όπου έχω two steps verification και όχι αυτόνομο λογαριασμό σε oneplus Sent from my iPad using Tapatalk ProΑπαράδεκτη πάντως ως εταιρεία, εάν θέλει να λέγεται και εταιρεία. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 ηρεμήστε κ ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο δεν ηρθε κ το τέλος του κόσμου.... λίγο ζωη ρε παιδιά μην χαλατε την ψυχολογία υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 παιδια εδω κ 1 βδομάδα εχω έντονο battery drain. 2 ωρες sot. τι να κάνω μήπως γλιτωσω την επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 παιδια εδω κ 1 βδομάδα εχω έντονο battery drain. 2 ωρες sot. τι να κάνω μήπως γλιτωσω την επαναφορά;Με την 10.0.2; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Αν πληρώνεις με PayPal δεν υπάρχει κίνδυνος όπως κάνω εγώ. Μόνο με σκέτη κάρτα κινδυνεύεις. Και λογαριασμό μπαίνω μέσω Google account όπου έχω two steps verification και όχι αυτόνομο λογαριασμό σε oneplus Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δηλαδή λες να το παραγγείλω; Και τότε που είχε γίνει η φάση με το 5Τ είχα πληρώσει με PayPal και δεν είχα πρόβλημα. Όχι, σκέτη κάρτα δε θα έβαζα. PayPal σε προπληρωμένη έχω. Και εγώ μέσω του gmail μου με two steps verification αλλά παρόλα αυτά εχτές άλλαξα κωδικό. Δηλαδή να πάω να το παραγγείλω; Επίσης, με το voucher πώς είναι η διαδικασία να πάρω άλλη μια θήκη; Προσθέτω τη θήκη και μετά βάζω τον κωδικό από το referral; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Με την 10.0.2; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σωστα με τη 10.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 σωστα με τη 10.0.2Στείλε μερικά screenshots από την αναλυτική χρήση της μπαταρίας να δούμε τι στην τρώει. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) δε ξέρω αν φαίνονται οι φωτο έκανα upload αλλα κατι δε κάνω σωστα μάλλον; ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στείλε μερικά screenshots από την αναλυτική χρήση της μπαταρίας να δούμε τι στην τρώει. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://prnt.sc/q1v96h https://prnt.sc/q1v9ur να σημειώσω οτι πριν 1 βδομάδα περίπου έφτανα 7 ώρες περίπου σοτ Edited November 25, 2019 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Δηλαδή λες να το παραγγείλω; Και τότε που είχε γίνει η φάση με το 5Τ είχα πληρώσει με PayPal και δεν είχα πρόβλημα. Όχι, σκέτη κάρτα δε θα έβαζα. PayPal σε προπληρωμένη έχω. Και εγώ μέσω του gmail μου με two steps verification αλλά παρόλα αυτά εχτές άλλαξα κωδικό. Δηλαδή να πάω να το παραγγείλω; Επίσης, με το voucher πώς είναι η διαδικασία να πάρω άλλη μια θήκη; Προσθέτω τη θήκη και μετά βάζω τον κωδικό από το referral; Δεν υπάρχει φόβος μέσω PayPal σε καμία περίπτωση. Τώρα με τις θήκες δεν ξέρω τι παίζει διότι έχω να πάρω από 5Τ προ 2 ετών και δεν το πολύ θυμάμαι. Το 7 Pro το πήρα από Amazon. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Δηλαδή λες να το παραγγείλω; Και τότε που είχε γίνει η φάση με το 5Τ είχα πληρώσει με PayPal και δεν είχα πρόβλημα. Όχι, σκέτη κάρτα δε θα έβαζα. PayPal σε προπληρωμένη έχω. Και εγώ μέσω του gmail μου με two steps verification αλλά παρόλα αυτά εχτές άλλαξα κωδικό. Δηλαδή να πάω να το παραγγείλω; Επίσης, με το voucher πώς είναι η διαδικασία να πάρω άλλη μια θήκη; Προσθέτω τη θήκη και μετά βάζω τον κωδικό από το referral; Μόνο 1 voucher μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό είναι μόνο της έκπτωσης τα 130ευρω. Επίσης μπορείς για δώρο να επιλέξεις την bumper carbon αντί για την nylon. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts