vrs5 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Η εγγύηση πρέπει να είναι σταθερή για να σου δημιουργήσει αισθήματα ότι έχεις .... εγγύηση. Από τη στιγμή που οι μισοί λένε ότι δεν έχουν θέμα (όπως εσύ και οι γνωστοί σου) ενώ οι άλλοι μισοί είναι μάρτυρες ιστοριών τρόμου (όπως οι δικοί μου γνωστοί), δεν υπάρχει κανένα αίσθημα ασφάλειας. Και αυτό είναι που πρέπει να προσφέρει μια εγγύηση. Αλλιώς δεν νοείται ως τέτοια, παρά μόνο ως παιχνίδι τύχης. Όπως το δεί ο καθένας. Στην τελική με 200€ διαφορά αξίζει να ρισκάρεις (για μένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Είναι καθαρά υποκειμενικό. Αλλά και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρξει θεμα και στην καλύτερη εντος εγγύησης θα πρεπει να στειλω Κινα να περιμενω και να μου στειλουν πισω, τοτε ακυρο απο εμενα. Στη χειρότερη να μπλέξεις και να χαθεις στη μετάφραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) Και εκτος αυτου,μιλαμε για εναν ολοκληρο επιπλεον χρονο.Ειναι διπλασια εγγυηση.Φανταζεσαι να αντιμετωπισεις προβλημα μετα τους πρωτους 12 μηνες? Φυσικα ο καθενας κρινει και επιλεγει αναλογα με τις εμπειριες του και των γυρω του. Επισης, ποια μεταπωλητικη αξια θα εχει η ιδια συσκευη μετα τον 1ο χρονο? Με και χωρις εγγυηση? Ισως χαθουν και απο την μεταπωληση χρηματα και τελικα το αρχικο οφελος να ειναι αρκετα μικροτερο απο οσο φαινεται Edited October 1, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios81 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Καλησπερα παιδια ερχεται η ωρα για αλλαγη κινητου κ ειμαι μεταξυ το one plus 7 pro και του mi9t pro με προτιμηση το one plus φυσικα Βλεπω ομως οτι πωλουνται/ανταλλασονται πολλα 7pro κ με προβλιματιζει η αληθεια ειναι ... Απο τα λιγα που εχω διαβασει τις τελευταιες μερες λενε για την καμερα κ για τις κυρτες γωνιες οτι ειναι ενοχλιτικες στη θεαση βιντεο / παιχνιδια Η καμερα δε με νοιαζει κ τοσο δεν ειμαι ολη μερα κλικι κλικι φωτο αλλα η θεαση βιντεο ομως με ενδιαφερει κ θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις ιδεα καποιο καταστημα που να εχει το 7προ ωστε να το πιασω στα χερια μου να δω το μεγεθος να το δουλεψω κ να το δω απο κοντα γενικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Αν είσαι Καβάλα έλα να δεις τι δικό μου. Είχα πριν Samsung note 9. Mate 20 pro, s9. Το one plus 7 pro είναι το ωραιότερο κινητό που έχω δει /πιάσει ποτέ. Απίστευτα όμορφο κ ωραίο στο χέρι. Οθοναρα τρομερή. Αστεία γρήγορο. Oxygen OS. Κάνει τη διαφορά διάολε. Κάμερα με gcam απογειώνεται. Μόνο μείον σε σχέση με το xiaomi Ίσως η μπαταρία... Αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει κ προσωπικά συμπέρασμα. Νομίζω όμως από note 9 καλύτερη. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 (edited) Η Wind το φερνει οποτε ισως το εχουν. Μολις το δουλεψεις θα καταλαβεις για τι συσκευη μιλαμε. Για καμερα, επειδη οι περισσοτεροι που τα λενε, μονο διαβαζουν sites με ακυρες βαθμολογιες και youtube και δεν ασχολουνται λιγο να βγαλουν σωστα φωτογραφιες, την παρουσιαζουν ως το μελανο σημειο της συσκευης. Και κατευθειαν ψαχνουν gcam.Νομιζα θα φωτογραφισω με nokia 10ετιας με οσα διαβαζα πριν... Για μενα, ειναι η ωραιοτερη συσκευη που εχω πιασει με την χορταστικοτερη οθονη, χωρις τρυπες, δόντια, σεμεδακια κλπ και με 90 ΗΖ που κι αυτο οι επιστήμονες το υποβαθμιζουν. Δες και το κομματι των updates... Edited October 2, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios81 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Καλημερα.... Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας αν κ οπως ειπα η καμερα δεν ειναι τοσο προτεραιότητα για μενα. Τα παιχνιδια ομως κ τα βιντεο ειναι κ διαβαζω οτι οι κουρμπες στα πλαγια του κινητου ειναι λιγο ενοχλητικες μια κ ειναι μεγαλυτερες απο αυτες των σαμσουνγκ. Στην γουιντ εχω παει σε 2 καταστηματα κ δεν το ειχαν σε βιτρινα να το δω κ να το πιασω... Ξέρουμε καποιο αλλο καταστημα? Φιλε μου απο την καβαλα νασαι καλα αλλα μενω Αθήνα βορεια προαστια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Καλημερα.... Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας αν κ οπως ειπα η καμερα δεν ειναι τοσο προτεραιότητα για μενα. Τα παιχνιδια ομως κ τα βιντεο ειναι κ διαβαζω οτι οι κουρμπες στα πλαγια του κινητου ειναι λιγο ενοχλητικες μια κ ειναι μεγαλυτερες απο αυτες των σαμσουνγκ. Στην γουιντ εχω παει σε 2 καταστηματα κ δεν το ειχαν σε βιτρινα να το δω κ να το πιασω... Ξέρουμε καποιο αλλο καταστημα? Φιλε μου απο την καβαλα νασαι καλα αλλα μενω Αθήνα βορεια προαστια Φίλε εγώ βρίσκομαι βόρεια προάστια. Αν θέλεις να το δεις από κοντά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Τόσες μέρες και ένα fix για τα άπειρα bugs της δεκάδας δεν έχουν δώσει. Έχω την εντύπωση ότι σταμάτησαν το roll out . Έχει έρθει σε όλους η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Τόσες μέρες και ένα fix για τα άπειρα bugs της δεκάδας δεν έχουν δώσει. Έχω την εντύπωση ότι σταμάτησαν το roll out . Έχει έρθει σε όλους η όχι? Ως φαίνεται, εδώ στην Ινδία έχει σταματήσει το roll out. Όσοι την έχουν την έχουν από τον updater app. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Τόσες μέρες και ένα fix για τα άπειρα bugs της δεκάδας δεν έχουν δώσει. Έχω την εντύπωση ότι σταμάτησαν το roll out . Έχει έρθει σε όλους η όχι? Είμαι σίγουρος εντός επόμενων 2 εβδομάδων θα βγάλουν νέα build με μπόλικα fix. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Είμαι σίγουρος εντός επόμενων 2 εβδομάδων θα βγάλουν νέα build με μπόλικα fix. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Πολύ είναι 2 βδομάδες! Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφόρησαν τέτοιο biuld. Πραγματικά σκέτη απογοήτευση για πρώτη φορά η OnePlus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 σε εποχές 3/3t, με το που έβρισκαν κάτι, ήταν σβέλτοι και δίνανε bug fixes τωρα, να χαμε να λεγαμε. ευτυχώς η 10αρα με την pie δεν έχει τόσο σημαντικές διαφορές για εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Καλημερα.... Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας αν κ οπως ειπα η καμερα δεν ειναι τοσο προτεραιότητα για μενα. Τα παιχνιδια ομως κ τα βιντεο ειναι κ διαβαζω οτι οι κουρμπες στα πλαγια του κινητου ειναι λιγο ενοχλητικες μια κ ειναι μεγαλυτερες απο αυτες των σαμσουνγκ. Στην γουιντ εχω παει σε 2 καταστηματα κ δεν το ειχαν σε βιτρινα να το δω κ να το πιασω... Ξέρουμε καποιο αλλο καταστημα? Φιλε μου απο την καβαλα νασαι καλα αλλα μενω Αθήνα βορεια προαστια Αν μπορείς στείλε μου προσωπικό μήνυμα γιατί κάτι έκανα και δεν βρίσκω αυτό που μου εστειλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Εγώ που έχω την 10αρα από την πρώτη ώρα της κυκλοφορίας της και δεν έχω κανένα bug να ανησυχήσω δηλαδή; Η μπαταρία πιο καλή από ποτέ, η smooth εμπειρία στα καλύτερα της και ένα κινητό χωρίς το παραμικρό bug. Άλλη έχω περάσει εγώ; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Εγώ που έχω την 10αρα από την πρώτη ώρα της κυκλοφορίας της και δεν έχω κανένα bug να ανησυχήσω δηλαδή; Η μπαταρία πιο καλή από ποτέ, η smooth εμπειρία στα καλύτερα της και ένα κινητό χωρίς το παραμικρό bug. Άλλη έχω περάσει εγώ; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπες τα φίλε η γκρινια δεν κάνει καλό αντιθέτως δημιουργεί άγχος κ κακή υγεία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Εγώ που έχω την 10αρα από την πρώτη ώρα της κυκλοφορίας της και δεν έχω κανένα bug να ανησυχήσω δηλαδή; Η μπαταρία πιο καλή από ποτέ, η smooth εμπειρία στα καλύτερα της και ένα κινητό χωρίς το παραμικρό bug. Άλλη έχω περάσει εγώ; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω φιλε μου την ίδια εμπειρία με εσένα.Εν τω μεταξύ στην επίσημη σελίδα στην one plus δεν εχει την 10 ακομα. Οπότε έχουμε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Εγώ που έχω την 10αρα από την πρώτη ώρα της κυκλοφορίας της και δεν έχω κανένα bug να ανησυχήσω δηλαδή; Η μπαταρία πιο καλή από ποτέ, η smooth εμπειρία στα καλύτερα της και ένα κινητό χωρίς το παραμικρό bug. Άλλη έχω περάσει εγώ; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα έχεις και εσύ φίλε μου απλά μάλλον δεν τα έχεις παρατηρήσει! Η μπαταρία είναι οντως καλη! Βλέπεις animation όταν ανοίγεις ειδοποίηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Εγώ που έχω την 10αρα από την πρώτη ώρα της κυκλοφορίας της και δεν έχω κανένα bug να ανησυχήσω δηλαδή; Η μπαταρία πιο καλή από ποτέ, η smooth εμπειρία στα καλύτερα της και ένα κινητό χωρίς το παραμικρό bug. Άλλη έχω περάσει εγώ; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι ακριβώς! Πες τα φίλε μου May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Κι εγώ παιδιά δε βλέπω τόσες μέρες κάποιο χτυπητό bug η κάτι επιλήψιμο που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συσκευή. Σίγουρα η αυτονομία είναι πιο πεσμένη από την Pie. Με την χρήση μου δηλαδή, βλέπω κάποιες ώρες διάφορα στο standby. Υπήρχαν περιπτώσεις δηλαδή που έβγαζα δύο μέρες γεμάτες και τώρα έχει πεσει κάπου στις 40 με 41 ώρες αναμονής. Τα gestures της OnePlus, μια χαρά μου λειτουργούν. Το double tap to wake βλέπω δουλεύει καλύτερα σε σύγκριση με την Pie. Επίσης όσο ενοχλητική φαίνεται να είναι στις ρυθμίσεις η σήμανση για τα δεδομένα στο επάνω μέρος, αρχίζει να με βολεύει και να μου λύνει τα χέρια. Αν πατήσεις πάνω της σε πάει κατευθείαν στην ενεργοποίηση δεδομένων και στην ρύθμιση του δικτύου που θες να δουλεύεις. Οπότε για εμένα που ανοιγοκλείνω αυτούς τους διακόπτες συχνά πυκνά, είναι χρήσιμο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι στο συρτάρι εφαρμογών, τα εικονίδια/κλειδιά αγορασμένων εφαρμογών, δεν κρύβονται πλέον και πιάνουν τζάμπα χώρο στο συρτάρι. Προς το παρόν το έλυσα κρύβοντας τα στο hidden space του launcher. Τώρα εάν υπάρχουν ασυμβατότητες στο Android 10 με κάποιες εφαρμογές, αυτό είναι στο χέρι των developers των εφαρμογών. Η μόνη που δεν μου δούλεψε εξαρχής, ήταν το wifi calling της Vodafone, που δεν ανοίγει καν για να το ρυθμίσω. Με κάποιο άλλο app, δεν παρατηρώ κάτι. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι δουλεύει άψογα, με μόνο μείον ότι μειώθηκε η αυτονομία όπως ανέφερα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Ποτε δεν είπα ότι υπάρχει χρυπητο bug παιδιά! Απλά υπάρχουν πολλά μικρά θέματα που χαλάνε την εμπειρία χρήσης της υπέροχης συσκευής μας! Και για αυτό τον λόγο άλλωστε έχουν σταματήσει και το update! Μια βόλτα από το xda αν κάνετε θα δείτε ότι όλοι λένε για 5 10 πράγματα που έχουν θέμα! Κάποιοι μπορεί να μην δίνουν σημασία κάποια άλλοι δινουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Ποτε δεν είπα ότι υπάρχει χρυπητο bug παιδιά! Απλά υπάρχουν πολλά μικρά θέματα που χαλάνε την εμπειρία χρήσης της υπέροχης συσκευής μας! Και για αυτό τον λόγο άλλωστε έχουν σταματήσει και το update! Μια βόλτα από το xda αν κάνετε θα δείτε ότι όλοι λένε για 5 10 πράγματα που έχουν θέμα! Κάποιοι μπορεί να μην δίνουν σημασία κάποια άλλοι δινουν!Ποια είναι αυτά; Επίσης το ότι αναφέρουν κάποιοι κάποια bugs, δεν σημαίνει ότι τα έχουν όλοι. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Ωραία, εσείς που έχετε bugs για πείτε ποια είναι αυτά... Να τα ψάξουμε κι εμείς ρε παιδί μου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Εγώ που χρησιμοποιώ Gestures είχα ψιλολαγκακια όταν γύριζα στη home σελίδα και η χειρονομία για τις πρόσφατες εφαρμογές δεν δούλευε σωστα στη 10. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο, καμιά 10αρια μέρες που την είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Εγώ που χρησιμοποιώ Gestures είχα ψιλολαγκακια όταν γύριζα στη home σελίδα και η χειρονομία για τις πρόσφατες εφαρμογές δεν δούλευε σωστα στη 10. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο, καμιά 10αρια μέρες που την είχαΔεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα. Τα gestures δουλεύουν υποδειγματικά και βουτυρένια. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts