VeCo Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 ασε που επαιζαν και κορμαρες Και ενδεδειμένες με μόνο τα βασικά... :blink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ρε μην γινεστε χλιμιτζουρες...Λες και η ταινια αξιζε μονο για τις ωραιες κοπελες! Αξιζε και για τον Bruce!loool Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ρε μην γινεστε χλιμιτζουρες...Λες και η ταινια αξιζε μονο για τις ωραιες κοπελες! Αξιζε και για τον Bruce!loool Καλά οι κοπέλες που ήταν μαζί μου ο μόνος λόγος που παρακολούθησαν όλη τη ταινία ήταν ο Clive Owen και ο Josh Hartnett (δύο λεπτά στην αρχή και δύο στο τέλος :p ). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Πρωτοτυπία: 10/10 σκηνοθεσία: 8/10 ερμηνείες: 6/10 πλοκή-σενάριο: 2/10 συνολο: 3/10 (Δεν μπορεί να μου αρέσει μια ταινία μόνο και μόνο επειδή είναι πρωτότυπη.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Θα διαφωνήσω μόνο για τη πλοκή-σενάριο... Ένα 7/10 θα ταν ΟΚ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Καλά οι κοπέλες που ήταν μαζί μου ο μόνος λόγος που παρακολούθησαν όλη τη ταινία ήταν ο Clive Owen και ο Josh Hartnett (δύο λεπτά στην αρχή και δύο στο τέλος :p ). Καλος ο Χαρτνετ αλλα οχι και 4 λεπτα ρολος μονο γμτ! :( (λιγοτερο μου φαινεται ηταν-του μεγαλωνεις τον ρολο!) :p Ο Οουεν μονο εμενα μου φαινεται αντιπαθητικος και χαλια ηθοποιος; :mad: Ουτε στον Αρθουρο μ'αρεσε...Εχει και χαλια προφορα :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ρε μην γινεστε χλιμιτζουρες...Λες και η ταινια αξιζε μονο για τις ωραιες κοπελες! Αξιζε και για τον Bruce!loool :D συμφωνω και ο bruce οπως παντα κορυφη ο ανθρωπος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Καλος ο Χαρτνετ αλλα οχι και 4 λεπτα ρολος μονο γμτ! :( (λιγοτερο μου φαινεται ηταν-του μεγαλωνεις τον ρολο!) :p Ο Οουεν μονο εμενα μου φαινεται αντιπαθητικος και χαλια ηθοποιος; :mad: Ουτε στον Αρθουρο μ'αρεσε...Εχει και χαλια προφορα :X Όντως. Έπρεπε να πω "κανένα λεπτό" :p Όσο για τον Όουεν περί ορέξεως ουδείς λόγος. Σαν ηθοποιός εμένα μου άρεσε στο Closer. Και για την προφορά ευτυχώς υπάρχουν και υπότιτλοι... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Yeap, akousate kala.. H sinexeia tou SIN CITY me tin prwin Tomb Raider Angelina Jolie kai tin prwin Charmed Rose Mcgowan.. more info here: http://filmforce.ign.com/articles/699/699314p1.html Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Nokia 6230; en; U; ssr)) Teleio!!! Gia na doume ti tha doume... Arage tha einai apo tous idious skinothetes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Απ'τη μια καλο, απ'την αλλη το κακο ειναι οτι θα αργησει λιγο γιατι η Τσολή είναι φουσκωμένη... Eγω χαιρομαι πιο πολυ για την Salma Hayek, νομιζω οτι με αυτην την φωνη ταιριαζει απολυτα στο Sin City :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) mou arese para polu to sin city,kai pleon anipomonw gia to deutero meros!elpizw na einai o idios skuno8etis,kai poly 8a i8ela na valei tin diki tou maestria kai sto sin city2 o taradino. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 tha einai o idios skinothetis kai apo oti exo akousei tha ypar3ei kai tria! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 χαχαχαχαχα η Rose McGowan με ποιο ακριβως ταλεντο θα παιξει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) tha einai o idios skinothetis kai apo oti exo akousei tha ypar3ei kai tria! : -) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ξ΅ΟΟΞ±ΟΞΉΟΟΟ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞ· Ξ³ΞΊΟΞΉΞΌΞ±ΟΟΞ± ΟΞΏΟ ΟΟΞ±ΞΏΟλινα αλλα ΟΞΏ ΟΟΞΉΟΞΏ ΞΌΞ΅ΟΞΏΟ Ξ΄Ξ½ Ριναι ΟΞΉΞ³ΞΏΟΟΞΏ Ξ±Ολα Ξ΅ΟΞΏΟΞ½ Ξ±Ξ³ΞΏΟΞ±ΟΡι ΟΞ± δικαιΟΞΌΞ±ΟΞ± Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏ Ξ±Ξ½ΟΞΉΟΟΞΏΞΉΟΞΏ ΟΞ±ΞΉΟ! TΟΟΞ± Ξ΄ΟΟΟΟΟΟΟ Ξ΄Ξ½ ΞΌΟΞΏΟΟ Ξ½Ξ± ΟΞΏ ΞΊΞ±Ξ½Ο ΟΞΉΞΏ λιανα Ξ³ΞΉΞ±ΟΞΉ ΟΟΞ΅Ξ»Ξ½Ο Ξ±ΟΟΞΏ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞΏ! :P Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Βασικά το imdb δεν έχει επιβεβαιωμένες τέτοιες πληροφορίες. Μήπως ήταν ψιλό fake η είδηση? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Να ρωτησω κατι; Το post του paulito το βλεπετε ή μονο εγω εχω προβλημα και το βλεπω ως αλαμπουρνεζικα;; :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Όχι κανείς δεν το βλέπει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) an exei tin kalosuni o paulito na ksanagrapsei to munima tou stan greegl an postarei apo wap.kai emena mou ta vgazei kinezika,ektos kai an fteei i kodikopoiisi tou kinitou mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 an valete ton browser sas na diavasei tin selida me UNICODE tha to deite to minima... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 ευχαριστω για τη γκριματσα σου φραουλινα αλλα το τριτο μερος δν ειναι σιγουρο απλα εχουν αγορασει τα δικαιωματα για το αντιστοιχο σαιτ! Tωρα δυστυχως δν μπορω να το κανω πιο λιανα γιατι στελνω απτο κινητο! :P ayta egrapse o paylito. egrafe apo mobile gi; afto den fainotan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) na sai kala paulito.toulaxistwn 8a doume sin city 2 kai auto einai polu kalo:-D ευχαριστω για τη γκριματσα σου φραουλινα αλλα το τριτο μερος δν ειναι σιγουρο απλα εχουν αγορασει τα δικαιωματα για το αντιστοιχο σαιτ! Tωρα δυστυχως δν μπορω να το κανω πιο λιανα γιατι στελνω απτο κινητο! :P ayta egrapse o paylito. egrafe apo mobile gi; afto den fainotan. se euxaristoume gia tin metafrasi:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Μακάρι να επαληθευτεί το cast. Όχι ότι είναι τίποτα εξαιρετικό υποκριτικά, αλλά τουλάχιστον συνεχίζει στα βήματα του απίστευτου cast της πρώτης ταινίας... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Έλεος με τα sequels. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts