Jump to content

Sin City Movies

ahill2
 Κοινοποίηση

Πως σας φάνηκε η ταινία?  

83 members have voted

1. 1. Πως σας φάνηκε η ταινία?

• Τέλεια
      29
    • Πάρα πολύ καλή
      31
    • Καλή
      10
    • Μέτρια
      3
    • Κακή
      10

Recommended Posts

Την είδα και εγώ την ταινία. Μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα και τώρα (την επόμενη μέρα) κλίνω προς το ότι μου άρεσε... τελικά! :D Τώρα, όσον αφορά αυτό:

2) Ποιος ήταν και πού κολλούσε ο γιατρός στο τέλος της ταινίας;!;!;! Τρεις φορές την έχω δει την ταινία κι ακόμα να καταλάβω... :worry:

Μήπως ήταν ο πληρωμένος δολοφόνος στην αρχή της ταινίας που είχε πληρωθεί από την γκόμενα (όρος από την ταινία, μην με φάτε :grin: ) για να σκοτώσει την ίδια; Ίσως δε τον έβαλαν οι γκόμενες (πάλι!) της Παλαιάς Πόλης να «φάει» το καρφί την Ντέπι ή όπως την έλεγαν. Λέω εγώ τώρα (μην νομίζετε και εμένα μου το επισήμαναν, δεν είχα καταλάβει ποιός ήταν)....

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 129
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο που λεει ο aimilios ειναι. αφου στην πρωτη σκηνη σου δειχνει τη δουλεια κανει ο τυπος

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

σφαιράτο το έργο!

ίσως και να πάω να το ξαναδώ.

σημ.: ο κολλητός μου είπε ότι στο EXODOS το έργο το κατατάσσουν στις κοινωνικές κομεντί και στο exodos.gr είναι στα ART (;;).

κάτι δεν πάει καλά...

The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

Για εμένα είναι ίσως η καλύτερη ταινία του 2005. :)

Όσοι δεν τη δείτε χάνετε. Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, καθώς όντως ή τη λατρεύεις ή την απεχθάνεσαι, αλλά αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε. Γενικά είναι μια πολύ ιδιαίτερη ταινία και λόγω αυτού είναι αδύνατον να εντυπωσιάσει το ευρύ κοινό. Προσωπικά πάντως τη βρήκα αριστούργημα!

Πολύ απλά θα συμφωνήσω μαζί σου... Η ταινία ήταν φοβερή :) και της πήγαινε το ασπρόμαυρο.

Η ατμόσφαιρα εκπληκτική !!! Και φυσικά η Jessica Alba θεά :D

Κι όλα αυτά χωρίς να έχω διαβάσει το κόμικ...

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Υπάρχει κανείς που έχει διαβάσει το comic να μας πει γιατί

θέλουν όλοι για να πεθάνουν κυριολεκτικά να τους διαλύσεις; Έχουν κάποια στοιχεία όπως π.χ. μετάλλαξη ή κάτι άλλο όπως οι υπερήρωες (που είπε και ο Flamenerve);

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Την είδα την ταινία χθες το βράδυ (χωρίς να έχω διαβάσει το κόμικ), και μπορώ να πω ότι μου άφησε θετική εντύπωση ;)

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

Από όλη την ταινία ένα πράγμα μου φάνηκε παράλογο κι ένα δεν κατάλαβα:

1) Πώς γίνεται ο ανθρωποφάγος-δολοφονική μηχανή που καθόταν στην καρέκλα και διάβαζε το χριστιανικό βιβλίο να μην πήρε χαμπάρι τον Willis (όταν πήγε να σώσει την Alba) ενώ βρισκόταν τόσο κοντά του; - το παράλογο... :blink:

Πιστεύω πως

απλά δεν ήθελε να ασχοληθεί και έτσι τον έγραψε στα @@ του... Άλλωστε δεν είχε άμεση σχέση με τον yellow man

Πάντως παιδιά πολύ φρίκαρα από κάποιες σκηνές... αλλά μου άρεσε το έργο αν και αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη του Frank Miller.

Είναι απλό παιδιά...Ο χαρακτήρας το Wood δεν νοιαζόταν απλά για τον γιο του Rork, και πιθανότατα τον αντιπαθούσε. Οπότε δεν είχε κανένα λόγο να σταματήσει τον Hartigan που πήγαινε να τον σκοτώσει.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Είναι απλό παιδιά...Ο χαρακτήρας το Wood δεν νοιαζόταν απλά για τον γιο του Rork, και πιθανότατα τον αντιπαθούσε. Οπότε δεν είχε κανένα λόγο να σταματήσει τον Hartigan που πήγαινε να τον σκοτώσει.

Θα συμφωνισω. Και μην ξεχναμε οτι ο Wood ηταν ανεκφραστος, μην πω οτι ειχε ενα παραξενο χαμογελο οτι και να του εκανες...Αρα πολυ πιθανο να τον αντιληφθηκε αλλα "αντεδρασε" ετσι οπως λες.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Υπάρχει κανείς που έχει διαβάσει το comic να μας πει γιατί

θέλουν όλοι για να πεθάνουν κυριολεκτικά να τους διαλύσεις; Έχουν κάποια στοιχεία όπως π.χ. μετάλλαξη ή κάτι άλλο όπως οι υπερήρωες (που είπε και ο Flamenerve);

Καμμία σχέση, ούτε στο κόμικ στο εξηγεί πάντως. Απλά μην περιμένετε αληθοφάνεια από μία τέτοια ταινία, αφού ούτε στο κόμικ υπάρχει.

Ίσως ο Miller ήθελε να δώσει υπεράνθρωπα χαρακτηριστικά στους πρωταγωνιστές για να δείξει ότι η θέληση για εκδίκηση (ή κάτι άλλο, όπως η αγάπη του Hartigan για τη Nancy) είναι μερικές φορές τόσο δυνατή που ξεπερνάει κ το θάνατο. Αυτό γίνεται πιο έντονα αντιληπτό στο δεύτερο βιβλίο (A Dame To Kill For) που θα υπάρχει στο κινηματογραφικό sequel

Better to save the mystery than surrender to the secret

Tην είδα σήμερα

σε θερινό σινεμά

αν και έχασα λίγο απο την αρχή,και μου άρεσε αρκετα. Το Β&W έδενε ωραία με την ατμόσφαιρα.

Mickey Rourke πολύ καλός. :up:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Παιδια αν δεν εχετε τη διαθεση να ασχοληθειτε λιγο με το κομικ,μην κανετε ανοητες ερωτησεις του στυλ γιατι αυτο γιατι το αλλο...Οταν παμε να δουμε το Sin city και ειμαστε τουλ 18 ετων, εχουμε κανει μια συμβαση με τον εαυτο μας να μην τα αντιμετωπιζουμε ολα ορθολογιστικα.Εκτος κι αν παμε για το μπαλαμουτι,το ποπ κορν,καμμια καλη ταξιθετρια κτλ

Σημερα την πηρα σε DVD και συμφωνω με την παρακατω αποψη: :)

Καταρχάς, το Sin City σε καμία περίπτωση δεν είναι ταινία για όλα τα γούστα. Έχει πολλές σκηνές ωμής βίας, είναι πολύ σκοτεινό. Αν χαρακτήριζα με μία πρόταση αυτό που απεικονίζει η ταινία, θα έλεγα "κόλαση επί της γης". Εάν σοκάρεστε από την βία, γενικά, τότε μάλλον δεν πρέπει να το δείτε. Εάν πάλι σας αρέσουν οι ταινίες που έχουν επηρεαστεί από την "Σχολή Ταραντίνο", τότε σίγουρα θα σας αρέσει.

Ακριβώς επειδή το περιεχόμενό του είναι ακραίο και επειδή, παράλληλα, βασίζεται σε ένα κόμικ που δεν είναι για όλους, το Sin City είτε θα το λατρέψει κανείς, είτε θα το μισήσει. Μέση οδός δεν υπάρχει, είναι ταινία πραγματικά ξεχωριστή, κυρίως λόγω του στυλ της.

Τέτοια ταινία, εγώ προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί... αφήγηση νουάρ, αίσθηση κόμικ, σκοτεινοί χαρακτήρες, ασπρόμαυρη με πινελιές χρώματος εκεί και εδώ. Πάντως, εγώ ανήκω σε αυτούς που την λάτρεψαν... :up:

Μια ερωτηση μονο:θα βγει σιγουρα και δευτερο; :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το δευτερο σιγουρο και λενε πανε για τριτο

Και ποιους θα εχει για ηρωες παιδια;Θελω να πω,αφου Χαρτιγκαν,Μαρβ εχουν πεθανει;Δεν ξερω γιατι δεν εχω ιδεα απο το κομικ...
[sIGPIC][/sIGPIC]

αναλογος ποια θα βαλουν στο καθενα. παντως το sin city εχει παρα πολλους χαρακτηρες.

• 4 weeks later...
αψογη ταινια κι απο βια πηγαινε πολυ καλα,θα ηθελα και περισσοτερη,ο mickey ηταν all the money.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επιτέλους ήρθε Κύπρο (νομίζω έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή) και επιτέλους αύριο πάω να την δω. Ελπίζω να θυμηθώ να γράψω εντυπώσεις. Πάντως ήδη είμαι θετικά διακείμενος...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Τελικά δεν μου άρεσε όσο περίμενα. Ο Bruce κλασσικά θεός και η ιστορία του πολύ ωραία...τα άλλα όμως δεν μου κόλλησαν. Και δεν θα δω και τα επόμενα...
Namaste!

Τελικά δεν μου άρεσε όσο περίμενα. Ο Bruce κλασσικά θεός και η ιστορία του πολύ ωραία...τα άλλα όμως δεν μου κόλλησαν. Και δεν θα δω και τα επόμενα...

και σε μια φιλη μου που πηγαμε μαζι δεν αρεσε,εγω με το αλλο παιδι που ημαστα μαζι μας αρεσε αρκετα.

Είναι περισσότερο αντρική ταινία (no offence girls). Πήγα σήμερα με μεγάλη παρέα (3 αγόρια, 3 κορίτσια). Στα κορίτσια δεν άρεσε καθόλου, πήγαν και δυό φορές τουάλεττα κατά την διάρκεια :). Προσωπικά την λάτρεψα, ήταν η καλύτερη ταινία που έχω δει φέτος το καλοκαίρι. Η μαυρόασπρη εικόνα υπέροχη, η υπόθεση αρκούντως μυστηριώδης, οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Το ξαναλέω. Η καλύτερη ταινία που έχω δει φέτος το καλοκαίρι, και από τις καλύτερες που έχω δει ever.

Και ποιους θα εχει για ηρωες παιδια;Θελω να πω,αφου Χαρτιγκαν,Μαρβ εχουν πεθανει;Δεν ξερω γιατι δεν εχω ιδεα απο το κομικ...

Τα graphic novels του Frank Miller που αποτελούν το sin city εμπεριέχουν πολλές ιστορίες, που θα χρησιμοποιηθούν για τα sequels. Oι ιστορίες που χρησιμοποιήθηκαν για το πρώτο Sin City είναι οι : The Customer is Always Right, The Hard Goodbye, The Big Fat Kill, That Yellow Bastard. :cool:

Προσωπικά ανυπομονώ...

ασε που επαιζαν και κορμαρες