anastasiszn Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Εγώ την έχω κανονικά την non rooted Μήπως κατέβασες άλλο αρχείο; Κατέβασε την από εδώ https://youtubevanced.com Βρε ολα τα δοκιμασα. Δεν γινετε με τιποτα εγκατασταση και δεν ξερω τον λογο. Απο εκει το κατεβασα. Xiaomi redmi 7A ειναι η συσκευη αλλα δεν νομιζω να παιζει καποιο ιδιαιτερο ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Δεν νομίζω και εγώ να παίζει ρόλο που είναι το 7Α Επειδή δεν θυμάμαι, γίνεται απεγκατασταση η μαμά εφαρμογή YouTube να δοκιμάσεις χωρίς αυτή; (Edit: τώρα είδα ότι το δοκίμασες) Επίσης, δοκίμασε και κάποια παλιότερη έκδοση ή αυτή που λέει για όλες τις αρχιτεκτονικές https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/ Αν δεν βρεις άκρη καλύτερα ρώτα στο ανάλογο θρεντ στο XDA ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit2: τελικά την 14.10.53 έχω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Πάντως και εγώ στο redmi 7 βέβαια μια χαρά το εγκατέστησα από το λινκ του φίλου Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Καλωσόρισα με redmi 7 (της συζύγου) ελπίζω να βελτιώνετε....τρέχει άνετα στο internet....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Νομίζω τα λέγαμε στο νήμα του θρυλικού ZTE 967 οπότε καλώς μας ήρθες και εδώ. Δε βλέπω να το παίρνει πίσω η σύζυγος χαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 (edited) Νομίζω τα λέγαμε στο νήμα του θρυλικού ZTE 967 οπότε καλώς μας ήρθες και εδώ. Δε βλέπω να το παίρνει πίσω η σύζυγος χαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ZTE 967 δεν έχω ! Εγώ έχω το LG G6 ! Ελπιζω (το redmi) να μην του ''βγάλει τα μάτια'' η σύζυγος .....:lol: Edited July 31, 2019 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ που τα λέγαμε και το βρήκα ... Στο lg Optimus 2x... Είσαι παλιά καραβάνα και συ εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ που τα λέγαμε και το βρήκα ... Στο lg Optimus 2x... Είσαι παλιά καραβάνα και συ εδώ Α γεια σου.........lg Optimus 2x - LG G2 - LG G FLEX2 - LG G6..........και πάει λέγοντας ...! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Το πήρα στην μάνα μου αντικαθιστώντας ένα Redmi Note 3. Ειδικά για γονείς είναι ιδανικό. Value for money συσκευή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Το πήρα στην μάνα μου αντικαθιστώντας ένα Redmi Note 3. Ειδικά για γονείς είναι ιδανικό. Value for money συσκευή.Έκανες εξαιρετική επιλογή. Και εγώ παρά το ότι έχω το note 7 δουλεύω με αυτό όλη μέρα λόγω 2 σιμ και sd και είναι σκυλί Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Καλησπέρα κατά την αγορά τι πρέπει να προσέξουμε? Λέω να πάρω 2 τμχ για τους γονείς μου Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Καλησπέρα κατά την αγορά τι πρέπει να προσέξουμε? Λέω να πάρω 2 τμχ για τους γονείς μου Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω το πήρα απο ΕΔΩ και σε 2 μέρες το είχα στα χέρια μου αντικαταβολή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Κι εγώ ίδια τιμή με 2 έτη εγγύηση καταστήματος από drele. Φοβάμαι λίγο όταν είναι διαδικτυακό κατάστημα. Έχω αγοράσει πάλι από αυτούς και όλα ήταν οκ Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Εγγύηση γιατί 1 ετος? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 (edited) στο hotspot που ανοιγω κουμπωνουν τα αλλα τηλεφωνα,αλλα δεν δινει προσβαση στο νετ.εχει κανα κρυφο κουμπι που δεν βλεπω?ή πετυχα τζακποτ? επισης,το πισω καπακι αλλαζει?καμια ωραια θηκη σιλικονη με εντονο χρωμα,απο που? Edited August 16, 2019 by stauros772000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Θέλει και να είναι ανοιχτά τα δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 εννοειται οτι τα δεδομενα ειναι ανοιχτα,και το κντ σερφαρει κανονικα.αλλα οσοι κουμπωνουν πανω του,δεν εχουν προσβαση στο νετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 εννοειται οτι τα δεδομενα ειναι ανοιχτα,και το κντ σερφαρει κανονικα.αλλα οσοι κουμπωνουν πανω του,δεν εχουν προσβαση στο νετ.... Έχουν βάλει τον κωδικό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 κουμπωνουν αλλα δεν εχουν νετ απο το 7αρι.....σε κανεναν δεν ετυχε?να παω για τζοκερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Μήπως το πρόγραμμα δεδομένων σου δεν επιτρέπει tethering; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Έσκασε αναβάθμιση 10.3.4.0 Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κυρίως η μπαταρία. Επίσης αν έχεις το αρχείο με τι αλλαγές φέρνει η νέα έκδοση.... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Η μπαταρία είχε ήδη βελτιωθεί από την 3.1.0, που ήταν ήδη καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλησπέρα, μια ερώτηση Gcam παίρνει χωρίς root όπως το note 7? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ναι, ψάξε πιο πίσω στο νήμα να βρεις το λινκ που έχω βάλει, πέρασε επίσης το xml για να λειτουργεί και το nightsite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts