scorpios44 Δημοσιεύτηκε April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2019 (edited) 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 & TD-SCDMA - China 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 - Global HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - China 4G bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 38, 40 - Global 1, 3, 5, 7, 8, 34, 38, 39, 40, 41 - China Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A LAUNCH Announced 2019, March 18 Status Available. Released 2019, March 20 BODY Dimensions 158.7 x 75.6 x 8.5 mm (6.25 x 2.98 x 0.33 in) Weight 180 g (6.35 oz) Build Glass front (Gorilla Glass 5), plastic back, plastic frame SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Splash resistant DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.26 inches, 97.8 cm2 (~81.5% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1520 pixels, 19:9 ratio (~269 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass 5 PLATFORM OS Android 9.0 Pie, upgradable to Android 10, MIUI 11 Chipset Qualcomm SDM632 Snapdragon 632 (14 nm) CPU Octa-core (4x1.8 GHz Kryo 250 Gold & 4x1.8 GHz Kryo 250 Silver) GPU Adreno 506 MEMORY Card slot microSDXC (dedicated slot) Internal 16GB 2GB RAM, 32GB 2GB RAM, 32GB 3GB RAM, 64GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM eMMC 5.1 MAIN CAMERA Single 12 MP, f/2.2, 1/2.9", 1.25µm, PDAF 2 MP, (depth) Features LED flash, HDR, panorama Video 1080p@30/60fps SELFIE CAMERA Single 8 MP, f/2.0, 1/4", 1.12µm Features HDR Video 1080p@30fps SOUND Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 4.2, A2DP, LE, aptX HD GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS Infrared port Yes Radio FM radio USB microUSB 2.0, USB On-The-Go FEATURES Sensors Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, proximity, compass BATTERY Non-removable Li-Po 4000 mAh battery Charging Charging 10W Colors Lunar Red, Eclipse Black, Comet Blue https://www.mi.com/global/redmi-7/ Ειδα οτι δεν εχει ανοιθξει κανενας ακομη θεμα με το Redmi 7 και εκανα την αρχη. το εχει αγορασει η γυναικα μου λαο εγω εχω το Mi Max 2. Ασχοληθηκα αρκετα με το Redmi 7 και θεωρρω πως ειναι πολυ αξιοπιστο για την σειρα του. Καμμια σχεση με το περυσινο Redmi 6Α, ή με το Redmi 5A παλιοτρο ακομη. Η οθονη του ρολαρει απροβληματιστα και με τισ εφαρμογες δεν εχει παρουσιασει μια εβδομαδα τωρα κανενα απολυτως θεμα. Εχω πιασει τον εαυτο μου να ασχολουμαι με το Redmi 7 της γυναικας μου κατεβαζοντας εφαρμογες και παιχνιδια για να το φτασω στα ορια του. Μενω εκπληκτος για την τιμη που το αγορασαμε (130 ευρω)!! Φυσικα η τιμη του εχει κατεβει ακομα περισσοτερο απο οσον παρατηρω στον "Σκωτσεζο". Πολυ ευχαριστημενος με αυτη την αγορα. Θα αξιζε και πανω απο 200 ευρω αν ειχε αλλη φιρμα κατασκευαστη. Ακουω γνωμες κατοχων. Edited August 10, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 https://www.mi.com/global/redmi-7/ Ειδα οτι δεν εχει ανοιθξει κανενας ακομη θεμα με το Redmi 7 και εκανα την αρχη. το εχει αγορασει η γυναικα μου λαο εγω εχω το Mi Max 2. Ασχοληθηκα αρκετα με το Redmi 7 και θεωρρω πως ειναι πολυ αξιοπιστο για την σειρα του. Καμμια σχεση με το περυσινο Redmi 6Α, ή με το Redmi 5A παλιοτρο ακομη. Η οθονη του ρολαρει απροβληματιστα και με τισ εφαρμογες δεν εχει παρουσιασει μια εβδομαδα τωρα κανενα απολυτως θεμα. Εχω πιασει τον εαυτο μου να ασχολουμαι με το Redmi 7 της γυναικας μου κατεβαζοντας εφαρμογες και παιχνιδια για να το φτασω στα ορια του. Μενω εκπληκτος για την τιμη που το αγορασαμε (130 ευρω)!! Φυσικα η τιμη του εχει κατεβει ακομα περισσοτερο απο οσον παρατηρω στον "Σκωτσεζο". Πολυ ευχαριστημενος με αυτη την αγορα. Θα αξιζε και πανω απο 200 ευρω αν ειχε αλλη φιρμα κατασκευαστη. Ακουω γνωμες κατοχων. Φίλε Καλημέρα. Τι λέει η οθόνη από φωτεινότητα έξω στο φως της ημέρας; Από μπαταρία με την δικιά σου χρήση πως τα πάει; Γενικά το κινητό είναι γρήγορο στην καθημερινότητα; Θέλω να αντικαταστήσω ένα redmi note 4 SD και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το redmi note 7 Ευχαριστώ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas1978_ Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Είμαι κάτοχος του Mi Max 2 όπως τον φίλο που άνοιξε το θέμα του Redmi 7. Το κινητό είναι αποκάλυψη για την κατηγορία του αλλά και την αμέσως επόμενη. Ο 632 διδάσκει στην διαχείριση ενέργειας. Μετά την πρώτη φόρτιση έβγαλε τέσσερις μέρες χωρίς υπερβολή και υπολογίστε ότι σ' αυτές το κινητό στήθηκε, ενημερώθηκε κ.τ.λ Οθόνη μια χαρά. Αν δεν στο πούνε ότι είναι Hd ready κι όχι full δεν το καταλαβαινεις. Πολύ γρήγορο, δεν μασάει πουθενά, μαζεμένο, ποιοτικό και με ξεχωριστή θέση για sd συν δίκαρτο. Εγω βέβαια δεν το πρόσεξα και πήρα στην γυναίκα μου το 64άρι. Θα άφησει εποχή το κινητό ως το καλύτερο vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Οσο το ανακαλυπτω σαν κινητο τοσο με ενθουσιαζει! Ειναι πραγματικα, για τα χρηματα που το αγοραζεις, απολυτη ευκαιρια. Πολυ καλες φωτογραφιες την ημερα και σχετικα καλες με ελλειψη φωτος, νυχτα, χαμηλο φωτισμο. Η selfie πολυ καλη, πραγματικα. Το τηλεφωνο το εχει η γυναικα μου κι εχω πιασει τον εαυτο μου να ασχολουμαι αρκετες φορες μαζι του. Roll-αρει απροβληματιστα, εφαρμογες παιχνιδια, υπακουει πιστα. Οσον αφορα για την μπαταρια ειναι εφαμιλλο του mi max 2 που εχω!. Στο τελος της δευτερης μερας στο 20-25% μπαινει στην φορτιση! Αξιοπιστο, καλο κρατημα στο χερι. Εγω που εχω κοντα 2 χρονια το mi max 2, μου φαινεται μικροτερο, αλλα το κρατημα του ειναι καλο. Καλα υλικα. Καλη φωτεινοτητα και στον ηλιο βλεπεις με φουλ φωτεινοτητα ομως. Μπραβο στην Xiaomi που μας εκπλησει και στην κατηγορια αυτη εχει φτιαξει ενα ομορφο προσεγμενο και δυναμικο κινητο. Στις αλλες εταιριες με τα ονοματα-διαφημιση, πιστευω με αυτα τα χαρακτηριστικα πρεπει να ξεπερασεις το 200-ευρο. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Κάτοχος και εγώ πλέον Μην γράφω τα ίδια, να προσθέσω μόνο Πραγματικό 60fps βίντεο και όχι 40 που έχουν πολλά και πλασαρονται ως 60, ακόμα και μέσα στην ίδια εταιρία Όταν μιλάς από το ακουστικό του τηλεφώνου, αν πατήσεις το πλήκτρο της έντασης ακόμα μια φορά προς τα πάνω ενεργοποιεί μια λειτουργία "βελτίωση έντασης ήχου", αλλά το καλό είναι πως δεν κάνει μόνο αυτό αλλά φτιάχνει την ποιότητα σε εκπληκτικό βαθμό, λες και τον έχεις δίπλα σου την συνομιλητή Στα συν οι manual ρυθμίσεις της κάμερας και από ότι διάβασα παίρνει και εύκολα Google camera, γνωρίζει κάποιος ποια έκδοση είναι συμβατή; Η μπαταρία δείχνει να αντέχει πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Έλα να σας φτιάξω λίγο Πηγαίνετε εδώ και κατεβάστε την extreme 6.1, μέχρι στιγμής δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση και δεν ξέρω αν λειτουργούν όλα, για φωτογραφία που θέλω πάντως λειτουργεί Google camera xtreme 6.1 https://forum.xda-developers.com/Mi-9/themes/xiaomi-mi9-googlecam-port-t3910034 Edit: Δεν λειτουργεί το nightsite και φυσικά το photosphere λόγω του ότι δεν έχει γυροσκόπιο Βάλτε στις ρυθμίσεις config το τελευταίο κάτω κάτω που λέει BSG config pixelplus, κάνει πολύ πιο γρήγορη και σωστή επεξεργασία hdr+ Back camera pixel 3 XL Επίσης πατήστε ενεργοποίηση HDR+ Edited May 16, 2019 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παιδιά ξέρετε αν οι θήκες για το redmi note 7 και το redmi 7 είναι ίδιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Έχουν διαφορετικές διαστάσεις οι συσκευές Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Καλησπέρα σε όλους.Εχω το redmi 7 και τις τελευταίες ημέρες ενώ είναι σε κατάσταση αναμονής ανοίγουν συγκεκριμένες εφαρμογές χωρίς να ακουμπήσω το τηλέφωνο.Συνηθως είναι το ξυπνητήρι και το ημερολόγιο.Εχει κάνεις παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Ήρθε αναβάθμιση σε miui 10.3.1.0 και δεν ξέρω αν είναι λάθος του μετρητή, το φορτισα στο 100 και μετά από 6 ώρες ατελείωτης μουσικής μέσω bt, μερικών κλήσεων και browsing, η μπαταρία είναι στο 92 Δηλαδή για να γίνω πιο κατανοητός έχει βελτιωθεί σε επίπεδο "δεν κατεβαίνει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Στα 101€ το 3/32 απο Κίνα Μοιάζει μια καλη επιλογή GPS? Volte? Ποιότητα 4G? Camera? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Στα 101€ το 3/32 απο Κίνα Μοιάζει μια καλη επιλογή GPS? Volte? Ποιότητα 4G? Camera? Το παρήγγειλα και γω εδώ και λίγες μέρες στα 101€...Κάτοχος Meizu m6 note,δεν νομίζω ότι είναι αναβάθμιση αλλά κατάφερα και έζησα για λίγες μέρες με ένα Doogee Y8 και ήμουν μια χαρά,οπότε θα είναι πολύ κομπλέ για μένα.Ας μας πούνε όποιος το έχει τα συμπεράσματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Το κινητό δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα η Ελληνική αγορά διότι κοιτάει προς note 7 Κακώς γιατί το κινητό θα μπορούσε άνετα να κοστίζει 200€ Έρχομαι από mi5s και δεν μου λείπει τίποτα, σε όλα το βρίσκω καλύτερο Με την gcam και το αντίστοιχο xml αρχείο οι φωτογραφίες που βγάζει είναι εκπληκτικές, ειδικά οι βραδινές, nightsite κτλ Η αυτονομία, το ξαναγράφω, ειδικά με την τελευταία ανανέωση, είναι σε άλλο επίπεδο, δεν μιλάμε πλέον για ώρες, μιλάμε για μερες Σε κάνει να σκέφτεσαι γιατί να δώσεις 400-500-800€ για κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Το κινητό δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα η Ελληνική αγορά διότι κοιτάει προς note 7 Κακώς γιατί το κινητό θα μπορούσε άνετα να κοστίζει 200€ Έρχομαι από mi5s και δεν μου λείπει τίποτα, σε όλα το βρίσκω καλύτερο Με την gcam και το αντίστοιχο xml αρχείο οι φωτογραφίες που βγάζει είναι εκπληκτικές, ειδικά οι βραδινές, nightsite κτλ Η αυτονομία, το ξαναγράφω, ειδικά με την τελευταία ανανέωση, είναι σε άλλο επίπεδο, δεν μιλάμε πλέον για ώρες, μιλάμε για μερες Σε κάνει να σκέφτεσαι γιατί να δώσεις 400-500-800€ για κινητό Άρα θα μας καλύψει και με το παραπάνω..Να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο που με καίει αν και ειπώθηκε πιο πάνω..Η δουλειά μου είναι μέσα στους δρόμους και ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τόσο ήλιο,η οθόνη θα με καλύψει ή θα έχω θέμα κάτω από έντονο φως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Δεν έχω θέμα, με την τελευταία αναβάθμιση έχει πέσει λίγο η αυτόματη φωτεινότητα το βράδυ, καλύτερα να το έχεις manual Το πρωί δεν θα έχεις θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Έχω ακούσει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ για το GPS. Camera trick για το ΧΙΑΟΜΙ 7? Έχουμε τα steps? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) Σήμερα το χρησιμοποίησα με το Google maps και δεν είχα πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι θέμα παρτίδας Για GCam υπάρχει ανάλογο θρεντ στο XDA https://forum.xda-developers.com/redmi-7/help/google-camera-redmi-7-t3922223 Edited June 24, 2019 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) Σήμερα το χρησιμοποίησα με το Google maps και δεν είχα πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι θέμα παρτίδας Για GCam υπάρχει ανάλογο θρεντ στο XDA https://forum.xda-developers.com/redmi-7/help/google-camera-redmi-7-t3922223Με Garmin το δοκίμασε κάποιος; Εντός πόλεως; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 25, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Όσον αφορά το Android Q,επειδή δεν το είδα κάπου στις συσκευές που γράφεται ότι θα αναβαθμιστουν,σημαίνει ότι δεν θα το πάρει ή έχουμε πιθανότητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Το κινητό είναι πολύ μικρό διάστημα που βγήκε στην αγορά, αποκλείεται να μην πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Το κινητό είναι πολύ μικρό διάστημα που βγήκε στην αγορά, αποκλείεται να μην πάρει Αυτό σκεφτόμουν και γω και παρόλο που δεν είχα ποτέ Xiaomi διαβάζω ότι αναβαθμίζει τα κινητά απλά δεν το είδα κάπου.Το περιμένω από Κίνα σε καμια 20αρια μέρες ελπίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Θα φτιάξουν και custom roms..... Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Ήδη έχουν φτιάξει gsi ROM και φυσικά θα έχει συνέχεια Ευτυχώς οι dev ασχολούνται με όλα τα κινητά, όχι σαν την Ελλάδα που παίρνουν 800€ κινητό για να μπαίνουν στο fb Δώστε τους λίγο χρόνο γιατί πριν λίγο καιρό δωθηκαν οι πηγές, είναι πολύ νωρίς ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 (edited) Ήδη έχουν φτιάξει gsi ROM και φυσικά θα έχει συνέχεια Ευτυχώς οι dev ασχολούνται με όλα τα κινητά, όχι σαν την Ελλάδα που παίρνουν 800€ κινητό για να μπαίνουν στο fb Δώστε τους λίγο χρόνο γιατί πριν λίγο καιρό δωθηκαν οι πηγές, είναι πολύ νωρίς ακόμαΈτσι. Εχω ένα Asus ZenFone 2 laser του 2016 ....με snapdragon Και του έβαλα custom ΡΙΕ ..... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 28, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Είδα στο XDA πως μετά το ROOT μπόρεσαν να αλλάξουν τις συχνότητες στο 3G/4G, ενεργοποοιωντας ανενεργές συχνότητες.... Γίνεται αυτό (??) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts