Jump to content

Samsung Galaxy A70

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 790
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλά σοβαρά τώρα; Τιναφταρε... Το πήρα μόλις χθες και φοβάμαι να το ανοίξω με αυτά που διαβάζω εδώ.

Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανοιξέ το και απόλαυσε αυτή την άψογη συσκευή. Δεν ξέρω γιατί έχουν αυτά τα προβλήματα οι φίλοι πιο πάνω αλλά εγώ προσωπικά έχω μια άψογη εμπειρία χρήσης. Και να σημειώσω πως προέρχομαι από note 9 8/512.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ανοιξέ το και απόλαυσε αυτή την άψογη συσκευή. Δεν ξέρω γιατί έχουν αυτά τα προβλήματα οι φίλοι πιο πάνω αλλά εγώ προσωπικά έχω μια άψογη εμπειρία χρήσης. Και να σημειώσω πως προέρχομαι από note 9 8/512.....
Μόλις το άνοιξα και το στήνω. Τι οθονάρα είναι αυτή...;;;

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερωτηση:

1. Γινεται να παιζει βιντεο στη lockscreen, και οχι απλα να δειχνει φωτο? Το εκανε το note 8, και ηθελα να ξερω αν το βαζει και εδω η σαμσουγκ ή μονο στις ναυαρχιδες.

2. Ειχε κανεις το νοτε 8 να συγκρινει πως το φαινεται το Α70 σε σχεση με αυτο σε ταχυτητα κλπ?

3. Υπαρχει πουθενα οδηγος ροοτ στο xda, ισως αλλη custom rom?

edit Σε αυτο απανταω μονος μου μιας και το βρηκα: https://forum.xda-developers.com/galaxy-a70

4. Καπου διαβασα οτι η πραγματικη μπαταρια εχει μετρηθει ως 4000 και οχι 4500 που λεει η σαμσουνγκ. Επειδη ειναι βασικος λογος να το προτιμησω απο το Α80 (που μου αρεσει πολυ περισσοτερο γιατι δεν εχει τρυπα για καμερα στην οθονη), ισχυει κατι τετοιο? Δεν εχει αρκετα μεγαλυτερη αυτονομια απο το Α80?

Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Edited by sosimple2

Μπορείς να βάλεις ταπετσαρία video στην οθόνη κλειδώματος αρκει να είναι λιγότερο από 100ΜΒ. Από την συλλογή διαλέγεις το βίντεο που θέλεις και πατάς ορισμός ως φόντο.

4500 είναι η μπαταρία του. Εγώ προσωπικά με την αυτονομία του δεν είμαι ικανοποιημένος, βγάζει ίδιο sot ή και λιγότερο από το προηγουμενο κινητό μου με 4100.

Μπορείς να βάλεις ταπετσαρία video στην οθόνη κλειδώματος αρκει να είναι λιγότερο από 100ΜΒ. Από την συλλογή διαλέγεις το βίντεο που θέλεις και πατάς ορισμός ως φόντο.

4500 είναι η μπαταρία του. Εγώ προσωπικά με την αυτονομία του δεν είμαι ικανοποιημένος, βγάζει ίδιο sot ή και λιγότερο από το προηγουμενο κινητό μου με 4100.

Εμένα πάλι μου φαίνεται μια χαρά. ada5087fbc7b74364d0a8a66734d4d90.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Πήρα κι εγω την συσκευή (προηγούμενη συσκευή Samsung A50) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος για την ώρα. Πολύ καλή οθόνη λίγο πιο στενόμακρη και με μικρότερα bezels απο το Α50 και καλή μπαταρία. Γενικώς είναι αρκετά βολικό στο χέρι για 6.7 ίντσες.

2 θέματα πού έχω μέχρι τώρα και θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει:

1) Το υδατογράφημα της κάμερας είναι τεράστιο...καλύπτει σχεδόν όλο το κάτω μέρος τής φωτογραφίας. Δοκίμασα επαναφορά ρυθμίσεων στη κάμερα, καθαρισμό της cache δοκιμές σε διαφορετική ανάλυση αλλά παραμένει και αναγκαστικά το απενεργοποίησα.

2) Το Samsung Pay ή κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή πχ Google Pay δουλεύει στην συσκευή μας;

2) Το Samsung Pay ή κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή πχ Google Pay δουλεύει στην συσκευή μας;

Δεν λειτουργει ακομη ελλαδα το Pay αυτο που μπορεις να κανεις για να πληρωνεις μεσο κινητου ειναι https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.mobile.icard&hl=el

Κανένα πρόβλημα από αυτά που αναφέρετε δεν έχω εγώ πάντως.

Αποκλείεται να ακούς ήχους ειδοποίησης με handsfree ή με bluetooth. Για ξανακοίτα το.

Δεν λειτουργει ακομη ελλαδα το Pay αυτο που μπορεις να κανεις για να πληρωνεις μεσο κινητου ειναι https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.mobile.icard&hl=el

Ευχαριστώ...το κατεβάζω να δω.

Αποκλείεται να ακούς ήχους ειδοποίησης με handsfree ή με bluetooth. Για ξανακοίτα το.
Και με τα Galaxy buds (ανενεργές οι ειδοποιήσεις από την εφαρμογή) και με καλώδιο ακούω τον ήχο κλήσης, και τον ήχο από τις ειδοποιήσεις. Ίσως να μην παίζει το messenger, αλλά sms, ημερολόγιο και Instagram κάνουν ήχο 100%.

Ειμαι μεταξύ Α70 και xiomi m9t pro.. Βασικά οτι δεν εχει το ενα, το εχει το αλλο. Πολυ ποιο γρήγορο το xiomi, αλλα το Α70 εχει μεγαλύτερη οθόνη (το βασικότερο, αν είχαν ιδιο μεγεθος θα πήγαινα στο xiomi εννοειται) και δεν εχει microSD το xiomi. Επίσης δεν εχω ιδέα τι λεει η οθόνη του xiomi, στα χαρτιά ειναι ιδιες super amoled, αλλα στα βιντεο που βλεπω γιατι μου φαίνεται χειροτερη και με χειροτερη φωτεινότητα του xiomi? Τα ειχε κανεις και τα 2 ή να τα εχει δει απο κοντα?

Αν ειχε τον 855 το Α70.. Κατι διαβάζω οτι θα βγει με τον 855 ως Α91 αλλα ποτέ ειναι το θεμα..

Κι εγώ ακούω με Bluetooth

Καλησπέρα. Μόλις το πήρα και εγώ. Πρώτη εντύπωση αρκετά καλή. Είμαι στο ψάξιμο της συσκευής τώρα. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να ενεργοποιηθεί έτσι ώστε να εμφανίζονται ολόκληρες οι οιδοποιησεις στην αρχική οθόνη σε κατάσταση αναμονής? Έχω ταυτόχρονα και το προυγουμενο και όταν δέχομαι μυνηματα στο messenger ενώ στο παλιό ανάβει η οθόνη και μου δείχνει την ειδοποίηση, στο Samsung πρέπει να ενεργοποιήσω οθόνη και να δω το σύμβολο μόνο.

Ειμαι μεταξύ Α70 και xiomi m9t pro.. Βασικά οτι δεν εχει το ενα, το εχει το αλλο. Πολυ ποιο γρήγορο το xiomi, αλλα το Α70 εχει μεγαλύτερη οθόνη (το βασικότερο, αν είχαν ιδιο μεγεθος θα πήγαινα στο xiomi εννοειται) και δεν εχει microSD το xiomi. Επίσης δεν εχω ιδέα τι λεει η οθόνη του xiomi, στα χαρτιά ειναι ιδιες super amoled, αλλα στα βιντεο που βλεπω γιατι μου φαίνεται χειροτερη και με χειροτερη φωτεινότητα του xiomi? Τα ειχε κανεις και τα 2 ή να τα εχει δει απο κοντα?

Αν ειχε τον 855 το Α70.. Κατι διαβάζω οτι θα βγει με τον 855 ως Α91 αλλα ποτέ ειναι το θεμα..

MI 9t pro χωρίς δεύτερη σκέψη

Έχω το Mi9 128αρι και ξέρω τι λέω

Είχα το max 3 με την τεράστια οθόνη πριν απ αυτό.

Ο δε φίλος μου με αδυναμία να αλλάζει συσκευές σαν τα πουκάμισα είχε αυτά τα 2 που θες, τα έχω δει και δουλέψει από κοντά.

Την οθόνη του Xiaomi μη τη φοβάσαι είναι πολύ καλή ανώτερη απ του Α70

Ειδικά έξω σε ήλιο.

Σε εσωτερικούς χώρους ίσως λόγο μεγέθους σου αρέσει πιο πολύ του Samsung

Σαν ταχύτητα καμιά σχέση απλά με το Xiaomi να πετάει..

Σαν ευκολία το Miui είναι αλλού με στάνταρτ πράγματα που στα Samsung's ήθελες ρουτ παλιά προ knox εποχή να πετύχεις.

Κάμερα το ίδιο και σαν μαμά εφαρμογή και το βράδυ ειδικά με gcam

Μπαταρία το t pro είναι πολύ κοντά στο A70 άσε που είναι και πιο βολικό στο χέρι κουβάλημα κλπ.

Μόνη μου ένσταση η αγορά του Xiaomi από σκρουτζομάγαζο καθώς έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος και τα ανταλλακτικά που βάζουν συνήθως δεν είναι γνήσια.

Σε 2 δικές μου περιπτώσεις που χρειάστηκα σέρβις πχ σε αλλαγή οθόνης σε redmi note4 μπήκε μια σκοτεινή τριτοτέταρτης ποιότητας που το χάρισα μετά δεν άντεχα να το βλέπω

Αυτά κι ότι άλλο θες ρώτα

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

MI 9t pro χωρίς δεύτερη σκέψη

Έχω το Mi9 128αρι και ξέρω τι λέω

Είχα το max 3 με την τεράστια οθόνη πριν απ αυτό.

Ο δε φίλος μου με αδυναμία να αλλάζει συσκευές σαν τα πουκάμισα είχε αυτά τα 2 που θες, τα έχω δει και δουλέψει από κοντά.

Την οθόνη του Xiaomi μη τη φοβάσαι είναι πολύ καλή ανώτερη απ του Α70

Ειδικά έξω σε ήλιο.

Σε εσωτερικούς χώρους ίσως λόγο μεγέθους σου αρέσει πιο πολύ του Samsung

Σαν ταχύτητα καμιά σχέση απλά με το Xiaomi να πετάει..

Σαν ευκολία το Miui είναι αλλού με στάνταρτ πράγματα που στα Samsung's ήθελες ρουτ παλιά προ knox εποχή να πετύχεις.

Κάμερα το ίδιο και σαν μαμά εφαρμογή και το βράδυ ειδικά με gcam

Μπαταρία το t pro είναι πολύ κοντά στο A70 άσε που είναι και πιο βολικό στο χέρι κουβάλημα κλπ.

Μόνη μου ένσταση η αγορά του Xiaomi από σκρουτζομάγαζο καθώς έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος και τα ανταλλακτικά που βάζουν συνήθως δεν είναι γνήσια.

Σε 2 δικές μου περιπτώσεις που χρειάστηκα σέρβις πχ σε αλλαγή οθόνης σε redmi note4 μπήκε μια σκοτεινή τριτοτέταρτης ποιότητας που το χάρισα μετά δεν άντεχα να το βλέπω

Αυτά κι ότι άλλο θες ρώτα

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάνο διαφωνώ.

Πρώτη αιτία το πολύ ψηλό sar του t pro. 1,03 vs 0,26. Χαοτική διαφορά

Οθόνη. Για κάποιον λάτρη μεγάλων οθονών, η χορταστική οθόνη του Α70 κάνει την διαφορά έναντι της μικρότερης του xiaomi.

Μπαταρία. Μεγάλη διαφορά υπέρ του Α70. 4500 vs 4000 δεν υπάρχει σύγκριση. Προσωπικά δουλεύω πολύ την συσκευή αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερα ποτέ να την αδειάσω......!!!!

Service. Όπως ανέφερες κι εσύ δεν υπάρχει σύγκριση. Τα Samsung έχουν απίστευτη υποστήριξη. Την χρειάστηκα με s7edge και note 8 και έπαθα πλάκα. Ταχύτατη εξυπηρέτηση, δωρεάν αλλαγή μπαταρίας και χωρίς Πόλα πολλά.

Μάνο διαφωνώ.

Πρώτη αιτία το πολύ ψηλό sar του t pro. 1,03 vs 0,26. Χαοτική διαφορά

Οθόνη. Για κάποιον λάτρη μεγάλων οθονών, η χορταστική οθόνη του Α70 κάνει την διαφορά έναντι της μικρότερης του xiaomi.

Μπαταρία. Μεγάλη διαφορά υπέρ του Α70. 4500 vs 4000 δεν υπάρχει σύγκριση. Προσωπικά δουλεύω πολύ την συσκευή αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερα ποτέ να την αδειάσω......!!!!

Service. Όπως ανέφερες κι εσύ δεν υπάρχει σύγκριση. Τα Samsung έχουν απίστευτη υποστήριξη. Την χρειάστηκα με s7edge και note 8 και έπαθα πλάκα. Ταχύτατη εξυπηρέτηση, δωρεάν αλλαγή μπαταρίας και χωρίς Πόλα πολλά.

Πάντως το gsmarena τα δινει ιδιες ωρες αυτονομιας. Το xiomi εχει 500ma λιγότερα, αλλα εχει και μικροτερη οθονη και λιγότερο ενεργοβορο cpu οποτε δε μου φαινεται απίθανο . Το προβλημα μου ειναι καθαρά η οθόνη. Εχω galaxy note 8 και η οθόνη του ηδη μου φαίνεται μικρη, θελω να πάω σε μεγαλύτερη . Έπεσε και ράγισε στη γωνία η οθόνη αλλιως δε θα άλλαζα τωρα συσκευη. Το α70 με καλύπτει σε μέγεθος οθόνης. Βασικά ακομα μεγαλύτερη ήθελα. Στο πλάτος που ειναι το ποιο σημαντικό η οθονη του Α70 ειναι ελαφρώς ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ απο το νοτε 8 των 6,3 ιντσών λογω της αναλογιας 20:9. Καλα το xiomi είναι ακόμα μικροτερη. Βλεπω ταινίες, δουλεύω excel κλπ που το μεγεθος της οθόνης παιζει ρολο. Με ενδιαφέρει και η ταχύτητα ομως οπου οντως σκοτώνει το xiomi ενώ το 70 ειναι υποβαθμιση σε σχέση με το νοτε 8.. :lol: Το σέρβις δε με απασχολει καθολου μιας και θα ρουταρω και θα το χάσω. Τέλος πάντων δε θελω να το κανω versus, απλα ειναι πολλοί με το ιδιο δηλημα πιστευω.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .

(Εχει βγει διαβαζω το α90 αν θυμάμαι το μοντελο που ουσιαστικά ειναι το α70 με 855 αλλα μεχρι να έρθει Ελλάδα , αν έρθει, και πεσει και η τιμη, θα παρει καιρο).

Edited by sosimple2

Πάντως το gsmarena τα δινει ιδιες ωρες αυτονομιας. Το xiomi εχει 500ma λιγότερα, αλλα εχει και μικροτερη οθονη και λιγότερο ενεργοβορο cpu οποτε δε μου φαινεται απίθανο . Το προβλημα μου ειναι καθαρά η οθόνη. Εχω galaxy note 8 και η οθόνη του ηδη μου φαίνεται μικρη, θελω να πάω σε μεγαλύτερη . Έπεσε και ράγισε στη γωνία η οθόνη αλλιως δε θα άλλαζα τωρα συσκευη. Το α70 με καλύπτει σε μέγεθος οθόνης. Βασικά ακομα μεγαλύτερη ήθελα. Στο πλάτος που ειναι το ποιο σημαντικό η οθονη του Α70 ειναι ελαφρώς ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ απο το νοτε 8 των 6,3 ιντσών λογω της αναλογιας 20:9. Καλα το xiomi είναι ακόμα μικροτερη. Βλεπω ταινίες, δουλεύω excel κλπ που το μεγεθος της οθόνης παιζει ρολο. Με ενδιαφέρει και η ταχύτητα ομως οπου οντως σκοτώνει το xiomi ενώ το 70 ειναι υποβαθμιση σε σχέση με το νοτε 8.. :lol: Το σέρβις δε με απασχολει καθολου μιας και θα ρουταρω και θα το χάσω. Τέλος πάντων δε θελω να το κανω versus, απλα ειναι πολλοί με το ιδιο δηλημα πιστευω.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .

(Εχει βγει διαβαζω το α90 αν θυμάμαι το μοντελο που ουσιαστικά ειναι το α70 με 855 αλλα μεχρι να έρθει Ελλάδα , αν έρθει, και πεσει και η τιμη, θα παρει καιρο).

Οποίος ενδιαφέρεται για μεγάλη οθόνη δεν έχει δίλημμα. Επίσης μη ξεχνάς το sar.

Γιατί θέλεις να το ρουταρεις??

Οποίος ενδιαφέρεται για μεγάλη οθόνη δεν έχει δίλημμα. Επίσης μη ξεχνάς το sar.

Γιατί θέλεις να το ρουταρεις??

Ξερω που δεν εχει custom rom, κυριως για διαφημίσεις, debloating αλλα και καποια δικα μου πραγματάκια που απαιτούν ροοτ. Μπορει και να αντέξω και να μη ρουταρω βέβαια. Στο note 8 με ειχε βολέψει το adhell (εξακολουθει να δουλευει σε μενα, δεν εκλεισε ποτε).

Το ιδανικο για μενα θα ηταν το Α90 που εχει τον 855 αλλα δε συμφέρει αυτη τη στιγμη..

Ξερω που δεν εχει custom rom, κυριως για διαφημίσεις, debloating αλλα και καποια δικα μου πραγματάκια που απαιτούν ροοτ. Μπορει και να αντέξω και να μη ρουταρω βέβαια. Στο note 8 με ειχε βολέψει το adhell (εξακολουθει να δουλευει σε μενα, δεν εκλεισε ποτε).

Το ιδανικο για μενα θα ηταν το Α90 που εχει τον 855 αλλα δε συμφέρει αυτη τη στιγμη..

Οι διαφημίσεις λύνονται. Όπως επίσης νη σαβούρα της Samsung. Δεν θα θυσιαζα την εγγύηση εύκολα.

Οι διαφημίσεις λύνονται. Όπως επίσης νη σαβούρα της Samsung. Δεν θα θυσιαζα την εγγύηση εύκολα.

Τέλος πάντων, θα δω, αν βολευτώ χωρίς ροοτ. Thanks

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία τη συσκευή, για ανέπαφες πληρωμές, με το ibank της εθνικής. Έστησα την εφαρμογή κανονικά, αλλά πλησιάζοντας το pos δεν το έβρισκε.

Το ibank pay δεν λειτουργεί με nfc, λειτουργεί με Bluetooth μόνο σε τερματικά της εθνικής που έχουν ibank pay.

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία τη συσκευή, για ανέπαφες πληρωμές, με το ibank της εθνικής. Έστησα την εφαρμογή κανονικά, αλλά πλησιάζοντας το pos δεν το έβρισκε.

Εγώ πληρώνω με την εφαρμογή της alpha χωρίς κανένα πρόβλημα

• The title was changed to Samsung Galaxy A70