montoya_42 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Προσπάθησα να εξαντλήσω την μπαταρία αλλά είναι μάλλον αδύνατο. Απίστευτη αυτονομία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Προσπάθησα να εξαντλήσω την μπαταρία αλλά είναι μάλλον αδύνατο. Απίστευτη αυτονομία. Άσε...την εξάντλησα εγώ εχθές και έβγαλε 8 με 9 ώρες οθόνη...Το θέμα είναι ότι δεν μπόρεσα να το ξαναφορτησω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Άσε...την εξάντλησα εγώ εχθές και έβγαλε 8 με 9 ώρες οθόνη...Το θέμα είναι ότι δεν μπόρεσα να το ξαναφορτησω.. Το άφησες ώρα στη φόρτιση και δεν ξεκίνησε να φορτίζει? Τσέκαρες αν φταίει ο φορτιστής, το καλώδιο ή η πρίζα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Το άφησες ώρα στη φόρτιση και δεν ξεκίνησε να φορτίζει? Τσέκαρες αν φταίει ο φορτιστής, το καλώδιο ή η πρίζα? Εννοείτε...είναι ήδη στο service για επισκευή. Απλός πριν το ανακαλύψω έφαγε μια τουμπιτσα. Εξωτερικά δεν έκανε ούτε σημάδι (έπεσε με την οθόνη αλλά φόραγε τζάμι προστασίας) και δούλευε κανονικα. Το βράδυ που το έβαλα για φόρτιση δεν ξεκίναγε. Τα δοκίμασα όλα τα παραπάνω και με διαφορετικούς φορτιστές και καλώδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Παιδια το εχει η κοπελα μου το συγκεκριμενο κινητο . Στις κλησεις για καποιο λογο βαζει σε αναμονη με αυτον που μιλαει .Το κανει και σε εσας αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Οχι, δε μου το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Παιδια το εχει η κοπελα μου το συγκεκριμενο κινητο . Στις κλησεις για καποιο λογο βαζει σε αναμονη με αυτον που μιλαει .Το κανει και σε εσας αυτο? Έχω προσέξει πως μερικές φορές ενώ μιλάς με το κινητό στο αφτί, ανάβει η οθόνη. Μάλλον εκείνη τη στιγμή πατάει κατά λάθος την αναμονή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Μήπως έχετε περάσει κάποια ζελατίνα η οποία καλύπτει τους αισθητήρες; Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskar26 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Τζαμακι εχω βαλει διαφανη που πιανει ολη την οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Με τζαμακι spigen δεν έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Καλησπέρα. Το κινητό από ότι ξέρω υποστηρίζει usb on the go. Κάποια φλασακια μου όμως μου λέει ότι έχουν πρόβλημα και πρέπει να τα σαρωσω για επιδιόρθωση ενώ ο υπολογιστής τα αναγνωρίζει. Πιστεύετε ότι αν βάλω άλλον file explorer αντί της samsung θα διορθωθεί το πρόβλημα; Το samsung j7 που είχα τα αναγνωρίζει τα συγκεκριμενα . Μπορεί να φταίει ο προσαρμογεας λετε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Καλημέρα σε όλους! Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για την γυναίκα μου μπορείτε να μου πείτε πως τα πάει με την κάμερα (βραδυ)κ το δακτυλικό αποτύπωμα; Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Led φόρτισης - ειδοποιήσεις δεν έχει το κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Δίνω το δικό μου, 250€, αγορά από Κωτσόβολος, στις 10/5/2019. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Δίνω το δικό μου, 250€, αγορά από Κωτσόβολος, στις 10/5/2019. 220€ το πολύ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Σε αναμονή για black Friday, να δούμε τις τιμές που θα δίνουν για καινούργιο. Δεν είναι έξυπνο να αγοράσει κάποιος κινητό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Led φόρτισης - ειδοποιήσεις δεν έχει το κινητό ; Όχι δεν εχει ! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους! Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για την γυναίκα μου μπορείτε να μου πείτε πως τα πάει με την κάμερα (βραδυ)κ το δακτυλικό αποτύπωμα; Μέτρια και στα δύο ! ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δίνω το δικό μου, 250€, αγορά από Κωτσόβολος, στις 10/5/2019. Γιατί το δίνεις αν επιτρέπεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Θέλω να αγοράσω άλλο κλπ, και περιμένε την black Friday, αν θες ένα note 8, εγγύηση μέχρι 31/1/2020 πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Led φόρτισης - ειδοποιήσεις δεν έχει το κινητό ; aodnotify κατέβασε από playstore και είσαι μια χαρά.μπορεις να βάλεις να αναβοσβήνει γύρω από την κάμερα η γύρω από την οθόνη.εχεις πολλές Επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 aodnotify κατέβασε από playstore και είσαι μια χαρά.μπορεις να βάλεις να αναβοσβήνει γύρω από την κάμερα η γύρω από την οθόνη.εχεις πολλές Επιλογές.aodnotify το εμφανίζει στο play store μόνο σε συσκευές Samsung? γιατί εγώ με mi a3 δεν το βλέπω Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 (edited) Εχει προσέξει κανείς αν ακούγονται ήχοι ειδοποιήσεων (SMS, viber, messenger) με τα ακουστικά "κουμπωμένα"? Στο J7, με το που πήρε Pie, σταμάτησαν να ακούγονται. Update: Δυστυχώς κι εδώ τα ίδια. Edited November 28, 2019 by linosmas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Έχετε παρατηρήσει να χαμηλώνει αρκετά από μόνο του το τηλ. τον ήχο κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Όταν φορτίζω το κινητό δεν μου βγάζει ενδειξη φόρτισης στην οθόνη πώς γίνεται αυτό να το φτιάξω έχω ψάξει στις ρυθμίσεις αλλά άκρη δεν βγάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worksat Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα,από την αρχή,δεν δέχομαι ειδοποιησεις για mail καθόλου,και viber,messenger,sms με χρονική καθυστέρηση από 2 έως και 10 λεπτών,το αντιμετωπίζει αλλος αυτό το πρόβλημα; καλησπέρα το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ έβγαλες τίποτα άκρη, η να μας απάντηση κανεις από τα παιδιά εδώ μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Εχει προσέξει κανείς αν ακούγονται ήχοι ειδοποιήσεων (SMS, viber, messenger) με τα ακουστικά "κουμπωμένα"? Στο J7, με το που πήρε Pie, σταμάτησαν να ακούγονται. Update: Δυστυχώς κι εδώ τα ίδια.Έχετε παρατηρήσει να χαμηλώνει αρκετά από μόνο του το τηλ. τον ήχο κλήσης;Όταν φορτίζω το κινητό δεν μου βγάζει ενδειξη φόρτισης στην οθόνη πώς γίνεται αυτό να το φτιάξω έχω ψάξει στις ρυθμίσεις αλλά άκρη δεν βγάζωΚαλά σοβαρά τώρα; Τιναφταρε... Το πήρα μόλις χθες και φοβάμαι να το ανοίξω με αυτά που διαβάζω εδώ. Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts