Jump to content

[Οδηγός] Αναβάθμιση: Sony Ericsson K750i σε W800i

K700i_maniakos
 Κοινοποίηση

Θα προτιμούσατε να μετατρέψετε το Κ750i σας σε W800i;  

253 members have voted

1. 1. Θα προτιμούσατε να μετατρέψετε το Κ750i σας σε W800i;

• ΝΑΙ
      178
    • ΟΧΙ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 312
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς στο Davinci δεν μου απαντούν αν τελικά είναι εφικτό να γίνει με ένα credit (10€) και με το USB καλώδιο (DCU-60) που συνοδεύει το K750i.

Το σίγουρο είναι πως γίνεται μετατροπή αλλά απαιτεί:

1. Ένα credit (10€)

2. Ένα service cable (το πουλάνε στο Davinci 25€ ή 20€ για τους πελάτες του)

3. Επιλογή στο client αρχείων W800 R1L002 EMEA3 για μετατροπή και επιλογή Ελληνικής γλώσσας

Τελικά δίνουμε 30-35 €+μεταφορικά του καλωδίου (?) και έχουμε ένα W800 με R1L έκδοση λογισμικού η οποία κατά την άποψή μου δεν αξίζει. Περιμένετε καλύτερα να βγεί καινούργια έκδοση ή επιτέλους να μπορεί να γίνει μετατροπή με το απλό καλώδιο DCU-60 και με 1 credit (10€)

Molis anakoinose ta eksis h SE:

The Sony Ericsson software update service now covers 12 phones, including the recently introduced K750, W800, K600 and Z520 mobile phones.

Anamenoume tin online anavathmisi pleon na doume ti tha gini kai me mas tous k750->w800arides!

• 2 weeks later...

Επιτέλους έγινε κι'αυτό.

Από τώρα και με 1 credit (10€) και με την χρήση του καλωδίου που συνοδεύει το Κ750 μπορείτε από το σπίτι σας μέσω του Davinci cliend (από έκδοση 13.7 και άνω) να μετατρέψετε το Κ750 σας σε W800 και μάλιστα στην τελευταία (ισοδύναμη με του Κ750) R1N035 !!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Δεν έχει κυκλοφορήσει όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η EMEA3 έκδοση (Ελληνικά, Αγγλικά, Αλβανικά) ακόμη. Είμαι σίγουρος πως είναι θέμα ημερών να κατεβούν κι αυτά τα αρχεία. Όλοι οι φίλοι που έχουν VL Κ750 να σκεφτούν σοβαρά την δυνατότητα να ξηλώσουν το ενοχλητικό VL και να μετατρέψουν το κινητό τους σε W800 με μια μόνο κίνηση (και 10€ βέβαια)

δύο ερωτήσεις.1) Αν μετατρέψουμε το k750 σε w800 μπορούμε να κάνουμε κανονικά update firmware απο το site της se? 2) Αν θέλουμε μπορούμε να επαναφέρουμε το firmware του k750?

δύο ερωτήσεις.1) Αν μετατρέψουμε το k750 σε w800 μπορούμε να κάνουμε κανονικά update firmware απο το site της se? 2) Αν θέλουμε μπορούμε να επαναφέρουμε το firmware του k750?

1) Όσοι το έχουν μετατρέψει σε w800 ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν home update.

2) Νομίζω πως γίνεται μ'ένα credit (10 ευρώ).Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. :)

129026.png?1640591734

1) Όσοι το έχουν μετατρέψει σε w800 ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν home update.

2) Νομίζω πως γίνεται μ'ένα credit (10 ευρώ).Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. :)

1) Σωστο

2) Σωστο... ;)

Σε σχέση με την δυνατότητα downgrade ή επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση αυτό ήταν και είναι δυνατό πάντα με ένα credit.

Όσο αφορά όμως στο αν το SEUS δίνει την δυνατότητα για αναβάθμιση, μετά την μετατροπή σε W800 μέσω Davinci, μάλλον πρέπει να δοκιμαστεί για να πούμε με σιγουριά. Η Υπηρεσία μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι λειτουργεί για red W800 και μάλιστα προσφέρει και την τελευταία έκδοση FW που κυκλοφορεί.

Έχω όμως την αίσθηση πως θα μας επιτρέπει την αναβάθμιση μέσω SEUS. Τουλάχιστον στον βαθμό που το κινητό μας πάρει νέο CDA και δεν έχει IMEI που βρίσκεται σε μαύρη λίστα. Ελπίζω !

Οι τελευταίες ειδήσεις που έρχονται δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες σχετικά με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το SEUS για αναβάθμιση σε ένα τροποποιημένο Κ750i σε W800i. Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο σωστός συνδυασμός CDA που πρέπει να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να επιτραπεί η αναβάθμιση από το SEUS, αν ποτέ υπάρξει κιόλας.

Αναμένωμεν ελπίζοντας!

Και η αναμονή τελείωσε ως προς το σκέλος της Γλώσσας.

Απο σήμερα είναι δυνατή μέσω Davinci η μετατροπή με το DCU-60 καλώδιο (Το συνοδευτικό καλώδιο) και με 10€ το Κ750i σε W800i με την ΕΜΕΑ3 έκδοση (Ελληνικά)

Το μόνο που μένει τώρα για να κάνουμε απροβλημάτιστα τη μετατροπή , είναι να βρεθεί το σωστό CDA για να μας αναγνωρίζει το SEUS σαν "γνήσιο" W800 για να εκτελούμε την εκάστοτε αναβάθμιση.

Άρα όσοι νοιάζονται για την δυνατότητα αναβάθμισης μέσω SEUS ας περιμένουν μέχρι να έχουμε διαβεβαίωση και μετά ας προχωρήσουν. Όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.....Βουρ για μετατροπή. (Με δικιά σας πάντα ευθύνη).

Eνα μικρο update .

Στο seuniverse υπαρχει μια λιστα με τα CDA του w800i ( h*tp://www.seuniverse.com/forums/showthread.php?t=1975 )

CDA102425/39 - W800i Generic Generic Greece

Λετε να ???

epeidi ypologizo polu tin egguisi mallon den tha to ekana arxika,isos meta to telos tis egguisis alla auto einai atopo giati den nomizo na exo to idio kinito gia 2 xronia!

Eνα μικρο update .

Στο seuniverse υπαρχει μια λιστα με τα CDA του w800i ( h*tp://www.seuniverse.com/forums/showthread.php?t=1975 )

CDA102425/39 - W800i Generic Generic Greece

Λετε να ???

Δυστυχώς παρά τις επιλογές που σου δίνει η παραπάνω λίστα, δεν έχει βρεθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να το μετέτρεψε και να μπόρεσε μετά να το αναβαθμίσει μέσω SEUS.

Το ποιό πιθανό τελικά είναι ότι το SEUS διαβάζει το ΙΜΕΙ μας. Αν δει ότι δεν είναι W800,...πάπαλα. Το CDA δεν φαίνεται να παίζει τελικά κανένα άλλο ρόλο εκτός της εμφάνισης της Ελληνικής γλώσσας.

Βγηκε και η R1N για το W800 στον Multiserver !

Αφού παρακολουθείς την εξέλιξη στο Multiserver για πές μας αν είναι δυνατή η μετατροπή και μετά η κανονική αναβάθμιση μέσω SEUS.!!! Γιατί με την R1N μέσω Davinci όπως ξέρεις .....ακόμη δεν.!

Αφού παρακολουθείς την εξέλιξη στο Multiserver για πές μας αν είναι δυνατή η μετατροπή και μετά η κανονική αναβάθμιση μέσω SEUS.!!! Γιατί με την R1N μέσω Davinci όπως ξέρεις .....ακόμη δεν.!

ΟΚ, θα σου πω!

ρε παιδια, ξερει κανενας αν ενα κ750 που εχει γινει w800, μπορει παλι να γινει κ750 μεσω davinci και μετα αναβαθμιση απο SEUS;
Αγγελίες στο Buy & Sell ,μόνο !

ρε παιδια, ξερει κανενας αν ενα κ750 που εχει γινει w800, μπορει παλι να γινει κ750 μεσω davinci και μετα αναβαθμιση απο SEUS;

Θεωρητικά μπορεί, και λέω θεωρητικά γιατί απλά δεν το έχω κάνει. Πάντως αν το επαναφέρει κάποιος απο "Κ750toW800" ξανά πίσω σε Κ750 με τα χαρακτηριστικά FW και CDA που είχε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αναβαθμίζεται από το SEUS.

Θεωρητικά μπορεί, και λέω θεωρητικά γιατί απλά δεν το έχω κάνει. Πάντως αν το επαναφέρει κάποιος απο "Κ750toW800" ξανά πίσω σε Κ750 με τα χαρακτηριστικά FW και CDA που είχε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αναβαθμίζεται από το SEUS.

Και εγώ λογικό το βλέπω. Παρόλο που από ότι φαίνεται κανείς δεν έχει κάνει επιστροφή. Και δεν βλέπω κανένα λόγο να ξαναγίνει 750.

Και εγώ λογικό το βλέπω. Παρόλο που από ότι φαίνεται κανείς δεν έχει κάνει επιστροφή. Και δεν βλέπω κανένα λόγο να ξαναγίνει 750.
Στην επόμενη επίσημη αναβάθμιση θα δούμε πόσοι θα ρωτάνε για το πώς θα το ξαναγυρίσουν σε κ750.

βασικα ο μονος λογος που το σκεφτομαι για επαναφορα σε 750 και αναβαθμιση, ειναι η ποιοτητα στο video που, οπως λεγεται τουλαχιστον, εχει βελτιωθει πολυ

βασικα ο μονος λογος που το σκεφτομαι για επαναφορα σε 750 και αναβαθμιση, ειναι η ποιοτητα στο video που, οπως λεγεται τουλαχιστον, εχει βελτιωθει πολυ

Πληροφοριακά να πώ πως η έκδοση R1N0035 και του W800 και του Κ750 έχει αναφερθεί ότι είναι ταυτόσημες τόσο στην λήψη clips όσο και στην λήψη φωτογραφιών.!!! Ο μόνος ουσιαστικός λόγος για να ξαναγυρίσει κάποιος στην προηγούμενη κατάσταση το K750 είναι μόνον η σίγουρη δυνατότητα για μελλοντικές αναβαθμίσεις (σαν K750 βέβαια) από to SEUS αλλά και λόγοι εγγύησης, όταν τα πράγματα απαιτούν εκτεταμένο service (εντός εγγύησης βέβαια).

Αν έχεις K750 που μετατράπηκε σε W800 με έκδοση R1L002 τότε αντί να πάς πίσω σε K750 με R1N0035 (μέσω Davinci), μπορείς να πας "μπροστά" με W800 R1N0035 (μέσω Davinci) και με τα ίδια Ευρά μάλιστα. Το μόνο αρνητικό είναι πως θα συνεχίσεις να μην μπορείς να αναβαθμίζεσαι μέσω SEUS.

η εκδοση που εχω ειναι η R1K001 με τη γνωστη διαδικασια αφαιρεσης του VL και μετατροπη σε W800. Μπορω μεσω Davinci να περασω την W800 R1Ν0035 τωρα η' δε γινεται; Δε με νοιαζει αν δε μπορω μεσω SEUS, αρκει να μπορει να αναβαθμιστει τουλαχιστον απο davinci.