DjHoya Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Σας έχει τύχει ενώ είναι στην AOD να ανάβει η οθόνη μόνη της; μου το κάνει αρκετές φορές κ δε μπορώ να βρω το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Δεν έχει γίνει φαντάζομαι κανένα από τα γνωστά τεστ για αντοχή σε γρατζουνιες.... Δεν βρήκα κάτι στο YouTube. Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Σας έχει τύχει ενώ είναι στην AOD να ανάβει η οθόνη μόνη της; μου το κάνει αρκετές φορές κ δε μπορώ να βρω το λόγο. Είναι γνωστό bug, το έχει παραδεχτεί η Huawei, και είπαν στο επόμενο update θα το διορθώσουν. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Σε σύγκριση με το pro πως τα παει σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού; Τα έχει συγκρίνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Σήμερα ήρθε η αναβάθμιση 153... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 ωραια, να δουμε αν διορθωσανε το κολημα που αναβει το δαχτυλικο καθε τρεις κ λιγο μονο του. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Μέχρι στιγμής δε μου το έχει κάνει... Κ ήταν συχνό φαινόμενο σε μένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Α ωραία. είχαν πει ότι θα το διορθώσουν με αυτό το update. Οπότε μάλλον ισχύει. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Σήμερα ήρθε η αναβάθμιση 153...Καλησπέρα φίλος σου ήρθε στο p30 η αναβάθμιση με το dual view video? Από που το έχεις πάρει? Μήπως μπορείς να στείλεις το changlelog? Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Ναι αυτή η αναβάθμιση ήρθε φίλε μου.. Από κωτσοβολο το έχω πάρει κ κάρτα έχω cosmote. Φωτο: https://photos.app.goo.gl/m55UBuAq91ZYsLZg6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Έκανε κανένας από εσάς την αναβάθμιση;; Διαπιστώνω τώρα που τράβηξα βίντεο ότι όταν πας να το δεις το δείχνει λες κ έχεις βάλει fast forward. Οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες που είχα κ πριν την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 εγω ακομα δεν εχω παρει την αναβαθμηση Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Έκανε κανένας από εσάς την αναβάθμιση;; Διαπιστώνω τώρα που τράβηξα βίντεο ότι όταν πας να το δεις το δείχνει λες κ έχεις βάλει fast forward. Οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες που είχα κ πριν την αναβάθμιση.Ίσως σου είναι στα 60fps Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο γιατί όταν το έχεις να τραβάει 4k έχει μια επιλογή από κάτω που γράφει να ρυθμίζει αυτόματα τον ρυθμό καρέ. Το είχα ενεργοποιημενο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Μόλις έλαβα την 153 Θα κοιτάξω για ότι νεότερο και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 εγω ακομα να παρω την αναβάθμιση. ολα καλα με τη huawei alla με τις αναβαθμίσεις ειναι ενα μπαχαλο. :( Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Καλημέρα μια ερώτηση που έκανα πριν λόγο καιρό πάλι Στης φωτογραφίες άλμπουμ Τα βγάζει άνω κάτω δεν είναι τα άλμπουμ στην σειρά Κατέβασα ένα πρόγραμμα ωραίο αλλά χάνει πολλά από αυτό της μάνας του Τα έχει μεν στην αλφαβητική σειρά αλλά κάτι λείπει Ενώ το κανονικό άνω κάτω είναι Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει λύση Όπως στο Emui 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε 153 πέρα από το dual video δεν είδα καμιά διαφορά, νομίζω ότι έφτιαξε το wake up screen με το αποτύπωμα που άναβε μόνο του αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί σε μένα το έκανε μια στο τόσο. Να μας πει και κανένας άλλος εντυπώσεις. Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Πως γίνεται αυτό με το ντουαλ βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Πας κάμερα και στο μενού περισσότερα που είναι το HDR Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Πας κάμερα και στο μενού περισσότερα που είναι το HDR Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Dual Video κάμερα και Hdr? Φωτογραφια είναι εκεί ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα αλλά όχι στο HDR Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Παιδιά τα φώτα σας. Ψήνομαι να το πάρω μαζί με το ρολόι που δίνει. Περίμενα το OnePlus αλλά ξενέρωσα με το μέγεθος και μπαταρία. Από θέμα ταχύτητας θα έχω πρόβλημα; Ξέρω ότι έχω καλομαθει με το OnePlus 6. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Παιδιά τα φώτα σας. Ψήνομαι να το πάρω μαζί με το ρολόι που δίνει. Περίμενα το OnePlus αλλά ξενέρωσα με το μέγεθος και μπαταρία. Από θέμα ταχύτητας θα έχω πρόβλημα; Ξέρω ότι έχω καλομαθει με το OnePlus 6. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΕίχα το 6t σχεδόν ίδιο smooth με stock launcher το p30 όπως και σε ταχύτητα Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 (edited) Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 20, 2019 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts