dimgeo Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Το κινητό πάει σφαίρα.. Και το λειτουργικό μια χαρά μου φαίνεται. Απλά στις ρυθμίσεις τα έχει λίγο μπάχαλο.. Κάτοχος του pro Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 (edited) ακυρο το δημοσιευμα.οι αγγελιες εξαφανιστικαν μιστηριωδως Edited May 20, 2019 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Παίδες σήμερα ήρθε η 161.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Δε μου ήρθε κάτι για αναβάθμιση. Όταν έβαλα την κάρτα μέσα της Vodafone μου έκανε αναβάθμιση λογισμικού Vodafone. Παίζει ρόλο αυτό; γίνεται να το αποφύγω - απεγκαταστησω; Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Η 153 δεν είναι αυτή; Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με τη Vodafone δεν κατάλαβα τι είναι Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Η 153 δεν είναι αυτή; Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με τη Vodafone δεν κατάλαβα τι είναι Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι η 153 είναι.. Για να δούμε πότε θα μας έρθει η 161 μιας και την 153 την πήρα από τους τελευταίους.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) Ακυρο delete Edited June 7, 2019 by le_bron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Από σήμερα πρωί η 161 ήρθε Γερμανία Την πήρε κανείς? Κάτι κάπου καμία διαφορά? Αυτό με τις φωτογραφίες που είναι άνω κάτω τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Σήμερα χωρίς να έχω πειράξει κάτι μου έχει βγάλει δίπλα από τα εικονίδια με το σήμα κινητής την ένδειξη vowifi ή volte.. Το έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς;; κ τις προηγούμενες μέρες ήταν ενεργοποιημενο αλλά δε μου το έδειχνε στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Από σήμερα πρωί η 161 ήρθε Γερμανία Την πήρε κανείς? Κάτι κάπου καμία διαφορά? Αυτό με τις φωτογραφίες που είναι άνω κάτω τι να πωΣτο pro τουλάχιστον την 161 την έχουμε εδώ και δύο εβδομάδες.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Γιατί όταν παίζω παιχνίδια στο κινητό δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις για μηνύματα;; είναι κάποια ρύθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Γιατί όταν παίζω παιχνίδια στο κινητό δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις για μηνύματα;; είναι κάποια ρύθμιση;; Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Appgallery assistant Απενεργοποιείς την κάτω δεξιά επιλογή. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Σ'ευχαριστω πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Σήμερα ήρθε ενημέρωση... Αριθμός 178. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Καλησπερα. Στο σκρουτζ dual με single εχουν 300 ευρω διαφορα γιατι αυτο? Επισης υπαρχει εκδοση με 8 giga ram επίσημη για Ευρώπη? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Mono δεν περνει κάνεις για αυτό.. Υπάρχει έκδοση κανονικά με 8gb Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Mono δεν περνει κάνεις για αυτό.. Υπάρχει έκδοση κανονικά με 8gb Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και η έκδοση με τα 8gb εχει εγγύηση κανονικα? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Καλησπέρα. Ήμουν σε Mate 20Pro και ήρθα σε Ρ30. Τραβάει πολλά κολλήματα με Instagram και Facebook.. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Χειρίζομαι εδώ και μήνες όλες τις εφαρμογές δεν έχω καταλάβει το παραμικρό όλα είναι ωραία ίσως το ίντερνετ σου Η κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Βλεπω εχει την τελευταια 185 ενημερωση το firmware finder. Να τη βαλω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Από σήμερα κάτοχος και εγώ Σετ μαζί με το ρολόι gt active Ωραίο μέγεθος για αρχή βλέπω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Κάτοχος και εγώ λίγες μέρες τώρα. Έχεις κανεις ιδέα γτ με σχεδόν μηδενική χρήση που του κάνω ζεσταίνεται τόσο πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ήρθε η 185. Μα 4 γιγα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Ήρθε η 185. Μα 4 γιγα???? Διαβασες τι προσφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Δώσε κανένα λινκ να διαβάσουμε εγώ την πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts