Jump to content

Huawei P30 Pro

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/color]

παιδια εχω το εξης προβλημα.

οταν βαζω να ακουσω μουσικη μετα απο 30 δευτερολεπτα περιπου χαμηλωνει η ενταση.

οσο και αν εχω ψαηει δεν βρισκω λυση. εχεε καμια ιδεα.

από περιέργεια (για να δούμε αν ειναι σηστημικο το θέμα η κάτι άλλο)

κανε restart και δοκίμασε κάνα δυο Players διαφορετικά

αν εχεις κάποια smart θήκη βγαλτην

αν εχεις κάποια άλλα ακουστικά βάλε αυτά

κανε αυτές της δόκιμες και έλα με αποτελέσματα (με την σειρά πρώτα restart δοκιμάζεις μετά αλλο Player δοκιμάζεις και μετα αλλα ακούστηκα δοκιμάζεις)

αν και από οτι διάβασα το θεμα (αν ειναι το ίδιο με το δικό σου) υπάρχει απο mate 20 και πάνω Και στο adnorid 9 λύνεται με restore χωρις backup (αν και δεν κρατάει πάντα μόνιμα)

Αναρωτιέμαι αν το νέο μοντέλο 2020 edition, θα έχει υποστήριξη για 2 χρόνια με τις νέες εκδόσεις Android. Αυτό θα σημαίνει ότι και όσοι έχουν το παλιό μοντέλο, θα έχουν την έξτρα υποστήριξη μιας και αυτό είναι ήδη στην αγορά;

Θελω να αγοράσω το 2020 edition, αλλά είναι ουσιαστικά το ίδιο αν εξαιρέσεις την γρηγορότερη μνήμη και τον έξτρα χώρο και θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει καμία διαφορά στην πραγματικότητα.

Αν θα έδινα τα παραπάνω χρήματα θα ήταν μόνο για την μελλοντική υποστήριξη. Αν τελικά έχουν την υποστήριξη δεν αξίζει τα πάραπάνω χρήματα.

Εχει κανένας άποψη;

Θεωρητικα παντα λογω του οτι ειναι "νεα" συσκευη, δυο τουλαχιστον αναβαθμισεις θα τις παρει, οποτε θα επωφεληθουν και αυτοι που εχουν το περσινο μοντελο!

Αλλωστε νομιζω οτι ειναι και το τελευταιο μοντελο πριν απο το ban οποτε ισως το τραβηξουν λιγο παραπανω στην υποστηριξη.

Υποψιν, γνωμη λεω, δεν τα εχω δει πουθενα δημοσιευμενα.

Θεωρητικα παντα λογω του οτι ειναι "νεα" συσκευη, δυο τουλαχιστον αναβαθμισεις θα τις παρει, οποτε θα επωφεληθουν και αυτοι που εχουν το περσινο μοντελο!

Αλλωστε νομιζω οτι ειναι και το τελευταιο μοντελο πριν απο το ban οποτε ισως το τραβηξουν λιγο παραπανω στην υποστηριξη.

Υποψιν, γνωμη λεω, δεν τα εχω δει πουθενα δημοσιευμενα.

Κατά 99% δεν θα έχει περρισωτερο support από το άλλο καθος ότι κινιτα κόβονται από το επόμενο Android είναι λόγο cpu (και συγκεκριμένα κάποιας δυνατότητας που απαιτεί το OS για να είναι full supported)

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνοντας στο Support σήμερα μου έβγαλε αυτό το μικρό update. Έχει κανείς ιδέα τι είναι γιατί εγώ δε κατάλαβα..... 6736106ba2524ebc29d6daaaf2304849.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνοντας στο Support σήμερα μου έβγαλε αυτό το μικρό update. Έχει κανείς ιδέα τι είναι γιατί εγώ δε κατάλαβα..... 6736106ba2524ebc29d6daaaf2304849.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Και εμένα ήρθε ποιο μικρό μάλιστα κάπου στα 3 και κάτι kb δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν μέσα σε 3 kb καλά καλά ούτε το ίδιο το πακέτο δεν ζυγίζει τόσο

Και εμένα ήρθε ποιο μικρό μάλιστα κάπου στα 3 και κάτι kb δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν μέσα σε 3 kb καλά καλά ούτε το ίδιο το πακέτο δεν ζυγίζει τόσο

Καλήμερα, ήρθε και σε εμένα, έκανε update μέσα σε δευτερόλεπτα, ούτε που πρόλαβα να δω τι ήταν.

Κατά 99% δεν θα έχει περρισωτερο support από το άλλο καθος ότι κινιτα κόβονται από το επόμενο Android είναι λόγο cpu (και συγκεκριμένα κάποιας δυνατότητας που απαιτεί το OS για να είναι full supported)

Οκ μπορει, αλλα δεν ειναι και φοβερο απο android 9 να παει στο 12, γιατι το 11 το εχει σιγουρα!

Εκεινο που ειναι βεβαιο ειναι το emui 12, οποτε μικρο το κακο.

Ρε παιδιά με τον Chrome τι γίνεται πολύ κόλλημα. Τι μπορούμε να κάνουμε;
Τπτ Firefox το κάνει παντού σχεδόν σε όλα τα κινιτα και σε πάρα πολλά pc

Τπτ Firefox το κάνει παντού σχεδόν σε όλα τα κινιτα και σε πάρα πολλά pc

Α καλά!!!!! τόσο καλός ο Chrome χαχα ευχαριστώ!!!

Περιμένουμε γερή αναβάθμιση του Chrome όπου θα είναι επιτέλους 64 bit

Και η 64bit εκδοση παλι κολλαει.

Ειναι στην μηχανη chromium το θεμα κι επηρεαζει ολους τους browser που εχουν την chromium 81 και πανω.

Σημερα εκανα μια μεγαλη δοκιμη πολλων browser και ολοι οσοι ειναι ενημερωνοι με νεα chromium engine κολλανε σε σελιδες με βιντεο και gif.

Κατι πρεπει να παιζει με τα codecs και το hardware acceleration, θελουν να προωθησουν ντε και καλα τον open source codec τους (AV1).

Προσωπικα γυρισα στον KIWI λογω dark mode κι επειδη μπορω εστω μεσω extension να δουλευει το lastpass.

Οταν με το καλο ο Samsung browser αποκτησει σωστη υποστηριξη για pasword managers κι οχι αυτην που εχει τοτε θα παω προς τα εκει με την μια.

Αν βεβαια δεν εχει χαλασει, γιατι τωρα ειναι ακομα με την 79 chromium δεν εχει μπει 81+.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ρε παιδιά με τον Chrome τι γίνεται πολύ κόλλημα. Τι μπορούμε να κάνουμε;

Δοκίμασε την 79 ή την 80 από apk mirror κλπ.

Εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες το έχω γυρίσει σε Edge. Όλα πάνε ρολόι και μέχρι στιγμής δεν είχα κόλλημα.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες το έχω γυρίσει σε Edge. Όλα πάνε ρολόι και μέχρι στιγμής δεν είχα κόλλημα.

Φαντάζομαι όσοι συζητάνε και "καίγονται" για Chrome ενδιαφέρονται γιατί θέλουν και το auto sync που κάνει σε bookmarks, κωδικους, κλπ με τον desktop Chrome. Είναι ένα θέμα αυτό.

Chrome και αυτός μόλις πάρει update θα γίνει το ίδιο βαρύς

Δοκιμάστε τον καναρίνι (Chrome canary), ο χθεσινός και ο σημερινός φαίνεται να μην crashαρει.

Μονο στην σελίδα html5test crashαρε σε μένα.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Σύγκρινα ορισμένες φώτο σήμερα με φώτο του nova 5t και οι φώτο απο

Nova μου άρεσαν πιο πολύ. Πιο κορεσμένα χρώματα, καλύτερη απόδοση το hdr σε

σκοτεινά σημεία, και καθόλου φίλτρο ομορφιάς στο πορτραίτο. Ιδίως οι φώτο του πορτραιτου

είχαν τρομερή λεπτομέρεια. Για να πάρω το ίδιο αποτέλεσμα στο p30 θέλω snapseed.

Τραβά σε Pro mode χωρίς να πειράξεις τπτ δεν βιάζει τόσο πολύ της φώτο με φίλτρα του (το παράπονο το ειχα εκφράσει ποιο πριν)

Το '' πρόβλημα '' εμφανίστηκε μετσ το μεγάλο update στο τελευταίο 10.1.0. Το ίδιο έγινε και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας το ίδιο λογικά θα παίξει και στο nova οταν το κάνουν.

Απλά η huawei έκανε στροφή στης social media photos όσο λιπηρο και αν είναι αυτό

Τραβά σε Pro mode χωρίς να πειράξεις τπτ δεν βιάζει τόσο πολύ της φώτο με φίλτρα του (το παράπονο το ειχα εκφράσει ποιο πριν)

Το '' πρόβλημα '' εμφανίστηκε μετσ το μεγάλο update στο τελευταίο 10.1.0. Το ίδιο έγινε και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας το ίδιο λογικά θα παίξει και στο nova οταν το κάνουν.

Απλά η huawei έκανε στροφή στης social media photos όσο λιπηρο και αν είναι αυτό

Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση γιατι νόμιζα ότι με γελούσαν τα μάτια μου

μόλις είδα τη διαφορά. Αν δε διορθωθεί σε επόμενο update που μάλλον δεν πρόκειται με βάση τα λεγόμενα σου, θα κάνω στροφή σε pixel. Με χαλάει πολυ

αν η φώτο δεν έχει λεπτομέρεια. Επίσης είχες δίκιο για το night mode. Στο κινητό

εντυπωσιακές στο pc mickey maouss.

Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση γιατι νόμιζα ότι με γελούσαν τα μάτια μου

μόλις είδα τη διαφορά. Αν δε διορθωθεί σε επόμενο update που μάλλον δεν πρόκειται με βάση τα λεγόμενα σου, θα κάνω στροφή σε pixel. Με χαλάει πολυ

αν η φώτο δεν έχει λεπτομέρεια. Επίσης είχες δίκιο για το night mode. Στο κινητό

εντυπωσιακές στο pc mickey maouss.

Δεν θα αλλάξει εκεί προσανατολιζονται πλέον και το nova το ίδιο θα γίνει μετά από update

Δεν θα αλλάξει εκεί προσανατολιζονται πλέον και το nova το ίδιο θα γίνει μετά από update

Και τι προτεινεις egodemis στα ιδια χρηματα, op7t pro, mi note 10 pro, κατι αλλο?

Εγω σκεφτομαι το op7t pro απο bangood ή realme x2 pro 8/128 απο εδω.

ps Μιλαμε παντα με προυποθεση την καλη φωτογραφικη, γιατι απο αποψη λογισμικου το p30 pro ειναι πολυ καλο.

Και τι προτεινεις egodemis στα ιδια χρηματα, op7t pro, mi note 10 pro, κατι αλλο?

Εγω σκεφτομαι το op7t pro απο bangood ή realme x2 pro 8/128 απο εδω.

ps Μιλαμε παντα με προυποθεση την καλη φωτογραφικη, γιατι απο αποψη λογισμικου το p30 pro ειναι πολυ καλο.

Δυστιχος τπτ δεν έχει εγώ αναγκαστικά θα μείνω με το μήλο μέχρι να βρεθεί να πάρω κάτι σε Android και καλή Camera (και όχι μόνο camera όλο το πακέτο ψάχνω ανεξάρτητος τημης) μάλλον κάποιο τελευταίο one plus θα είναι δεν έχει κάτι άλλο

Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το p30 pro με το one plus 7 pro η το realme??? Οκ άλλαξε το λογισμικό στην επεξεργασία των φωτό. Ας κάνετε downgrade όπως έκανα εγώ, αλλά είναι πολυ πάνω από τα δύο.προαναφερομενα καθώς και από τα i phone πλην των φετινών ίσως.

Αξιόλογη επιλογή είναι τα mi 10 pro όσον αφορά την κάμερα αν και όχι πια vfm