vpapZ2 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Νομίζω έστρωσε λίγο η κάμερα στο night mode μετά το τελευταίο update. 10.1. 0.133 https://ibb.co/Nx2XwBf https://ibb.co/X3zYC1W https://ibb.co/x6M1q5y Εντάξει φαίνεται . Το πιστεύεις ότι δεν κάνω το update μετά από όσα έχω διαβάσει για την κάμερα?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όταν μιλάμε για camera pro, κανείς ότι γουστάρεις εσύ και όχι αυτό. Ας κάνει ότι γουστάρει στο αυτόματο και ας αφήσουν το pro στην ησυχία του. Έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά τα λες εσύ καλά τα απολάμβανα εγώ αυτά εδώ και χρόνια τώρα... Πάρτα... Μόνο σε raw παίρνεις καλό αποτέλεσμα αλλά εκεί μονόδρομος επεξεργασία στο pc μαμά jpeg after processing έγινε για κλοτσιές μόνο πορτραίτα και beauty modes όλα τα αλλα γισ κλοτσιές ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε night mode? Σε σχέση με android 9?Με την πρώτη ματιά φαίνεται καλύτερο μέχρι να κάνεις λίγο crop η το βάλεις στο pc με μεγάλη οθόνη, aggressive noice reduction πάει σύννεφο η αλλιος παστελι, αν της βάζεις φώτο σε κάνα Instagram κλπ φαίνεται super wow αν το βάλεις στο pc να τα δεις η και στο κινητό λίγο '' zoom'' να κάνεις θα φας μεγάλη απογοήτευση ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τον Chrome? Συνέχεια μου "κολλάει"!Ναιμ είμαι καιρό στο Firefox αλλά κάνα διο φορές που άνοιξα είναι για κλοτσιές (παίζει να το έκαναν και επίτηδες να ποοθησουν το δικό τους browser) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Λοιπόν έκανα την αναβάθμιση στην 133 και διορθώθηκε το πρόβλημα με το Facebook με την κατανάλωση της μπαταρίας. Και η νυχτερινή λήψη λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Egodemis προτείνεις δηλαδή κάτι σε xiaomi mi note 10 pro στα ιδια λεφτά για καμεροτηλεφωνο, ή το p30 pro συνεχίζει να είναι καλύτερο; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Έτσι και σε εμένα ειδικά η νυχτερινή λήψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Για αυτο https://huaweiadvices.com/download-gcam-7-3-mod-for-huawei-and-honor-devices/ τι γνωμη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Egodemis προτείνεις δηλαδή κάτι σε xiaomi mi note 10 pro στα ιδια λεφτά για καμεροτηλεφωνο, ή το p30 pro συνεχίζει να είναι καλύτερο; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi ούτε στον εχθρό ότι άλλο θες όχι xiaomi ότι θα κερδίσεις σε Camera χάνεις στην σταθερότητα λειτουργίας. Σε κάνα note 10 plus πας η ναυαρχίδα της oppo η s20 plus κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Xiaomi ούτε στον εχθρό ότι άλλο θες όχι xiaomi ότι θα κερδίσεις σε Camera χάνεις στην σταθερότητα λειτουργίας. Σε κάνα note 10 plus πας η ναυαρχίδα της oppo η s20 plus κλπ Επειδη της ιδιας αποψης ειμαι και γω, νομιζω οτι πολυ καλη λυση ειναι το realme x2 pro που ειδικα με την χρηση gcam απογειωνεται, καθως και το καινουργιο που θα κυκλοφορησει τωρα σε global το vivo x50 pro με τον 765G που εχει εξαιρετικες κριτικες. Κριμα για το p30 pro, ειναι η μεγαλη μου αγαπη. Ισως το σωσουν με επομενο update εαν λαβουν υποψιν τους καποιες αντιδρασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Για αυτο https://huaweiadvices.com/download-gcam-7-3-mod-for-huawei-and-honor-devices/ τι γνωμη εχετε? Δεν "παίζει". Το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Τι πάθατε ρε παιδιά με την κάμερα; η τελευταία συσκευή Huawei που είχα ήταν το mate 20 pro όταν κυκλοφόρησε και δεν ξανασχοληθηκα λόγο της τραγικής επεξεργασίας της κάμερας, μετά από 1,5 χρόνο πήρα πριν λίγες μέρες το P30 το μικρό και ευτυχώς οι φωτογραφίες είναι πολύ φυσικές εκτός του προβλήματος στις κίτρινες λάμπες λόγο σενσορα η κάμερα είναι εξαιρετική και δεν βλέπω διαφορά τώρα με την 10.1 133 πριν ήμουν στην 10.195 Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Δεν "παίζει". Το δοκίμασα. Εννοεις δεν παιζει καθολου ή ειναι κακο το αποτελεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Εννοεις δεν παιζει καθολου ή ειναι κακο το αποτελεσμα? Καθόλου. Κρασαρει. Δεν ανοίγει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapZ2 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Τι πάθατε ρε παιδιά με την κάμερα; η τελευταία συσκευή Huawei που είχα ήταν το mate 20 pro όταν κυκλοφόρησε και δεν ξανασχοληθηκα λόγο της τραγικής επεξεργασίας της κάμερας, μετά από 1,5 χρόνο πήρα πριν λίγες μέρες το P30 το μικρό και ευτυχώς οι φωτογραφίες είναι πολύ φυσικές εκτός του προβλήματος στις κίτρινες λάμπες λόγο σενσορα η κάμερα είναι εξαιρετική και δεν βλέπω διαφορά τώρα με την 10.1 133 πριν ήμουν στην 10.195 Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θέμα είναι η διαφορά με την 9...Όχι μεταξύ των εκδόσεων της 10. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Xiaomi ούτε στον εχθρό ότι άλλο θες όχι xiaomi ότι θα κερδίσεις σε Camera χάνεις στην σταθερότητα λειτουργίας. Σε κάνα note 10 plus πας η ναυαρχίδα της oppo η s20 plus κλπ Το s20 plus έχει σοβαρά θέματα με το focus ...Προσπαθεί να το σώσει με συνεχόμενα updates η samsung αλλά μάταια... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι και σε εμένα ειδικά η νυχτερινή λήψη Τι εννοείς? Ότι είναι οκ η νυχτερινή, η έχει θα θέματα στην αρχική έκδοση της 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Το θέμα είναι η διαφορά με την 9...Όχι μεταξύ των εκδόσεων της 10. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το s20 plus έχει σοβαρά θέματα με το focus ...Προσπαθεί να το σώσει με συνεχόμενα updates η samsung αλλά μάταια... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς? Ότι είναι οκ η νυχτερινή, η έχει θα θέματα στην αρχική έκδοση της 10?Δεν είχα την συσκευή με την 9 για να κρίνω αλλά επειδή έχω κρατήσει φωτογραφίες από το mate 20 pro που ήταν τραγικό έγραψα την γνώμη μου Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Γιατί δεν κάνετε downgrade στην 9αρα μέχρι να δείτε εν σας ικανοποιεί κάποιο update στη 10αρα, μετά τη 10.1.0133, και ίσως με την 11αρα. Μετά αν δεν σας κάνει απλά πουλήστε το και αγοράστε αυτό που σας ικανοποιεί τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 (edited) Το θέμα είναι η διαφορά με την 9...Όχι μεταξύ των εκδόσεων της 10. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το s20 plus έχει σοβαρά θέματα με το focus ...Προσπαθεί να το σώσει με συνεχόμενα updates η samsung αλλά μάταια... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς? Ότι είναι οκ η νυχτερινή, η έχει θα θέματα στην αρχική έκδοση της 10?Ε προφανος πρώτα θα ψάξω, Δεν θέλω να μείνω μόνο με iPhone πάντα είχα και τα διο στρατόπεδα ταυτόχρονα το iphone για δουλειά ολκή το Android για όλα τα άλλα ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν κάνετε downgrade στην 9αρα μέχρι να δείτε εν σας ικανοποιεί κάποιο update στη 10αρα, μετά τη 10.1.0133, και ίσως με την 11αρα. Μετά αν δεν σας κάνει απλά πουλήστε το και αγοράστε αυτό που σας ικανοποιεί τότε.Το να φάω μια μέρα να στήσω το κινιτο δεν παίζει ειδικά με της ώρες που δουλεύω 12 ωρα) Το έχω έτσι και φώτο από iphone αν δεν στρώσει όπως είπα θα πάρει πόδι μέχρι τότε θα μείνω με αυτό Και χλομό να αλλάξει κάτι καθος δεν είναι bug αυτά απλά προαστμοζεται στο κοινό η huawei (εστιάζει έντονα σε κάποια πράγματα που πουλάνε) Edited July 18, 2020 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Ε προφανος πρώτα θα ψάξω, Δεν θέλω να μείνω μόνο με iPhone πάντα είχα και τα διο στρατόπεδα ταυτόχρονα το iphone για δουλειά ολκή το Android για όλα τα άλλα ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το να φάω μια μέρα να στήσω το κινιτο δεν παίζει ειδικά με της ώρες που δουλεύω 12 ωρα) Το έχω έτσι και φώτο από iphone αν δεν στρώσει όπως είπα θα πάρει πόδι μέχρι τότε θα μείνω με αυτό Και χλομό να αλλάξει κάτι καθος δεν είναι bug αυτά απλά προαστμοζεται στο κοινό η huawei (εστιάζει έντονα σε κάποια πράγματα που πουλάνε)Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι είναι η τελευταία ναυαρχίδα με gms και όσο πουλάει θα την κρατήσει με αναβαθμίσεις μέχρι να τελειώσει το ban, αν τελειώσει. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Φίλε μου egodemis έχω φάει ώρες μέχρι να φτιάξω οποιαδήποτε ναυαρχίδα οποιασδήποτε εταιρίας στα μέτρα μου. Και update έκανα και downgrade και έσβησα εφαρμογές που δεν ήθελα και πολλά άλλα. Κανένα κινητό δεν ήταν απόλυτα όπως το ήθελα. Καταλαβαίνω και πίστεψε με ξέρω ότι είναι πολύ κουραστικό αλλά στο τέλος το έχω όπως εγώ θέλω και όχι όπως το δίνει μια εταιρία. Κανένα δεν ήταν out of the box οπως Το ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 (edited) Φίλε μου egodemis έχω φάει ώρες μέχρι να φτιάξω οποιαδήποτε ναυαρχίδα οποιασδήποτε εταιρίας στα μέτρα μου. Και update έκανα και downgrade και έσβησα εφαρμογές που δεν ήθελα και πολλά άλλα. Κανένα κινητό δεν ήταν απόλυτα όπως το ήθελα. Καταλαβαίνω και πίστεψε με ξέρω ότι είναι πολύ κουραστικό αλλά στο τέλος το έχω όπως εγώ θέλω και όχι όπως το δίνει μια εταιρία. Κανένα δεν ήταν out of the box οπως Το ήθελα. αν μπορούσα να βάλω καποιος στην θέση μου να δουλέψει μεχρι να το κάνω ναι μεγάλη μου χαρά....... αλλιώς χρόνος δεν μένει για τετεοια χαζα (κάποτε είχα χρόνο τώρα ουτε για αστείο) ξέρεις τι ειναι να ξυπνάς 8,30 να πας στην δουλειά (ευτιχος δίπλα) και να φεύγεις απο την δουλειά 9 το βράδυ.......... ουτε στον εχθρό μεχρι τώρα ότι κινιτο είχα έπαιζε day one (απο android huawei κύριός είχα για κύρια συσκευη ) με μοναδική διαφορά (εκεί ειναι το μέγα fail μου ........) δεν εκανα πότε τον ποτόν κανένα update Edited July 18, 2020 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Πώς μπορώ να μεταφέρω αρχεία χωρίς hisuite της huawei; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Πώς μπορώ να μεταφέρω αρχεία χωρίς hisuite της huawei; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkOtg καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Otg καλώδιοΜε το καλώδιο που φορτίζει δε γίνεται;να το αναγνωρίσει απλά σαν μνήμη ; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Με το καλώδιο που φορτίζει δε γίνεται;να το αναγνωρίσει απλά σαν μνήμη ; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γίνεται. Μόλις το συνδέσεις στον υπολογιστή σου βγάζει 3 επιλογές τι θες να κάνεις: φόρτιση, μεταφορά αρχείων και την άλλη δεν τη θυμάμαι. Επιλέγεις μεταφορά αρχείων και όλα οκ. Αν γράφω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 αν μπορούσα να βάλω καποιος στην θέση μου να δουλέψει μεχρι να το κάνω ναι μεγάλη μου χαρά....... αλλιώς χρόνος δεν μένει για τετεοια χαζα (κάποτε είχα χρόνο τώρα ουτε για αστείο) ξέρεις τι ειναι να ξυπνάς 8,30 να πας στην δουλειά (ευτιχος δίπλα) και να φεύγεις απο την δουλειά 9 το βράδυ.......... ουτε στον εχθρό μεχρι τώρα ότι κινιτο είχα έπαιζε day one (απο android huawei κύριός είχα για κύρια συσκευη ) με μοναδική διαφορά (εκεί ειναι το μέγα fail μου ........) δεν εκανα πότε τον ποτόν κανένα update Φιλε επειδη τωρα εχω το 1plus 7 pro θα και επειδη διαβασα πιο πανω οτι θες να πας σε αυτο γιατι σε χαλαει η καμερα του P30 θα απογοητευτεις ειδικα αν εχεις μικρα παιδια.Σε εσωτερικους χωρους περνεις πολυ δυσκολα σωστη φωτογραφια παιδιου χωρις να ειναι κουνημενο.και γενικα ανεβαζει το iso στο θεο ,εξω απο την αλλη ειναι πολυ καλο. Τo iphone 11 που εχεις σε εσωτερικους χωρους και προσωπα πως τα παει? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Φιλε επειδη τωρα εχω το 1plus 7 pro θα και επειδη διαβασα πιο πανω οτι θες να πας σε αυτο γιατι σε χαλαει η καμερα του P30 θα απογοητευτεις ειδικα αν εχεις μικρα παιδια.Σε εσωτερικους χωρους περνεις πολυ δυσκολα σωστη φωτογραφια παιδιου χωρις να ειναι κουνημενο.και γενικα ανεβαζει το iso στο θεο ,εξω απο την αλλη ειναι πολυ καλο. Τo iphone 11 που εχεις σε εσωτερικους χωρους και προσωπα πως τα παει?11 pro max έχω πάει άψογα εκεί και σε όλα τσ αλλά αλλα είναι κινιτο για δουλειά και λόγο τον εφαρμογών της εταιρείας και ότι δεν θέλω να μπλέξω τα δικά μου με της δουλειάς. Παιδιά μικρά δεν έχω δεν θα έχω θέμα. Στην χειρότερη θα πάω σε κάποιο μεγάλο Samsung όσο και να συχαίνομαι το λογισμικό τους και πως καταντάει μετά από ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts