Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακυρώνει όμως το led στο κάτω μέρος! ;)

Έχει βρει κανείς απλή θήκη pouch που να μην κουμπώνει πουθενά στη συσκευή? Απλά να εφαρμόζει απόλυτα το κινητό μέσα της χωρίς να είναι generic μέγεθος και να ...κολυμπάει η συσκευή μέσα.

Σιχαίνομαι τις θήκες που είναι μόνιμα πάνω στη συσκευή και καταστρέφουν την αίσθηση στο χέρι, το μέγεθος κλπ κλπ. Τη θήκη τη θέλω απλά για τη μεταφορά όταν η συσκευή είναι μέσα σε καμιά τσάντα ή στην τσέπη.

:)

Δες στο αμαζον την mediadevil pouch. Απλά προσοχή έχει δύο μεγέθη. Ένα για το μαύρο nexus και ένα για τα άλλα χρώματα,καθώς έχουν διαφορές

Edited by guido

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα πως μπορώ από το P700 που έχω να παρακολουθήσω τους Αγώνες του Μουντιάλ είτε από την Νέριτ (το Web) είτε από κάπου αλλού ??????

Εάν δεν είναι σε σωστό σημείο στο sait θα παρακαλούσα από τους MOD να το καταχωρήσουν οπού κρίνουν ότι πρέπει

Επιβεβαιωνω κκ εγω. ;)

δοκιμασα να κανω παραγγελεια την θηκη + 2 πακετακια ismooth και βγαινει 70 κατι ευρω!!! απο καπου φθηνοτερα εντος Ευρωπης ισως υπαρχει περιπτωση να τ βρουμε? (το νεο μοντελο, το play24 εχει το παλιο )

Μου ήρθε το δεύτερο nillkin tempered glass και αυτή την φορά πρόσεξα και μπήκε σωστά και ακριβώς!!Χωρίς ιστό καθόλου!!Ίσως και να ήμουν τυχερός η προηγούμενη είχε κάνει.... πραγματικά είναι φοβερό 'γυαλί'!!!Άψογη αίσθηση τέρμα οι ζελατίνες!!!!!Ένα και καλό και σε καλή τιμή!!Σκέφτομαι να παραγγείλω κι'άλλο!!Έχει δέσει τελεία με την tpu caseology carbon!!!

IPhone 15 Pro 

Όσοι είχατε βάλει πρώτοι Nillkin μαζί με εμένα, έχετε παρατηρήσει να μαζεύει δαχτυλιές τελευταία;

Υποψιάζομαι ότι το oleophobic coating έχει αρχίσει να φεύγει, ειδικά στο κάτω μέρος όπου γίνεται η μεγαλύτερη χρήση.

Ίσως και να είναι η ιδέα μου βέβαια, και να είναι απλά πιο λιπαρά τα δάχτυλά μου :p

Όσοι είχατε βάλει πρώτοι Nillkin μαζί με εμένα, έχετε παρατηρήσει να μαζεύει δαχτυλιές τελευταία;

Υποψιάζομαι ότι το oleophobic coating έχει αρχίσει να φεύγει, ειδικά στο κάτω μέρος όπου γίνεται η μεγαλύτερη χρήση.

Ίσως και να είναι η ιδέα μου βέβαια, και να είναι απλά πιο λιπαρά τα δάχτυλά μου :p

Νομίζω ότι λόγω ζέστης είναι πιο "ιδρωμένα" τα δάκτυλα και γι'αυτό συμβαίνει αυτό.

Έχει δοκιμάσει κανείς τα aluminium bumper που υπάρχουν στο ebay??

http://m.ebay.com/itm/111313195576?nav=SEARCH

Νομίζω ότι λόγω ζέστης είναι πιο "ιδρωμένα" τα δάκτυλα και γι'αυτό συμβαίνει αυτό.

Μπορεί να είναι και αυτό.

Βρήκα ένα ακόμα tempered glass, φθηνότερο και από το Nillkin.

Μπορεί να αγοράσω ένα αργότερα, αν το πάρει κανείς ας αναφέρει εντυπώσεις.

Spartan Shieldz Anti-Explosion Tempered Glass στο ebay (τυχαίο link)

Έχει δοκιμάσει κανείς τα aluminium bumper που υπάρχουν στο ebay??

http://m.ebay.com/itm/111313195576?nav=SEARCH

Φίλε μου εγώ το έχω τώρα 2 μέρες και μπορώ να πω ότι χάνει σήμα η συσκευή. Δεν μπορω να μιλησω καν και στο wifi πρέπει να είμαι στο ίδιο δωμάτιο με το router αλλιως με δυσκολία πιάνει έστω και 1 γραμμή.Το αλουμίνιο κάνει τη ζημιά μάλλον.Να προσθέσω εδώ ότι είχα τη συσκευή χωρίς το bumper για 1 βδομάδα και δεν είχα κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.

Edited by alien2

Φίλε μου εγώ το έχω τώρα 2 μέρες και μπορώ να πω ότι χάνει σήμα η συσκευή. Δεν μπορω να μιλησω καν και στο wifi πρέπει να είμαι στο ίδιο δωμάτιο με το router αλλιως με δυσκολία πιάνει έστω και 1 γραμμή.Το αλουμίνιο κάνει τη ζημιά μάλλον.Να προσθέσω εδώ ότι είχα τη συσκευή χωρίς το bumper για 1 βδομάδα και δεν είχα κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.

Τόσο άσχημα??? Κρίμα και φαινόταν καλό...

Ναι αστα και εγω ξενερωσα γιατί όταν το βάλεις πάνω στη συσκευή είναι πολύ ωραίο. Εγώ το είχα πάρει σε skyblue και με το μαύρο έκανε καλή αντίθεση. Πριν από λίγο το έβγαλα και πλέον έχω φουλ σήμα,στο ίδιο σημείο που πριν με το bumper μου άναβε το led επειδή δεν είχε καθόλου σήμα.Το wifi έστρωσε και πλέον από όποιο σημείο του σπιτιού και αν είμαι πιάνει. Χθες πήρα αυτό.

Ναι αστα και εγω ξενερωσα γιατί όταν το βάλεις πάνω στη συσκευή είναι πολύ ωραίο. Εγώ το είχα πάρει σε skyblue και με το μαύρο έκανε καλή αντίθεση. Πριν από λίγο το έβγαλα και πλέον έχω φουλ σήμα,στο ίδιο σημείο που πριν με το bumper μου άναβε το led επειδή δεν είχε καθόλου σήμα.Το wifi έστρωσε και πλέον από όποιο σημείο του σπιτιού και αν είμαι πιάνει. Χθες πήρα αυτό.

Πήρα και γω το bumper που έβαλες στο τέλος, δε με βόλεψε πολύ. Δε με βόλευε στο πιάσιμο

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Κρίμα δεν λες τίποτα, έχω κάποιες ώρες που την παρέλαβα, προς το παρών δεν έχω πρόβλημα αλλά θα το δω με τις μέρες.

Εκανε 3 βδομάδες να έρθει(Ολλανδία). το κινητό είναι όμορφο αλλά δεν καλύπτει την κάμερα πίσω, δηλαδή ακουμπάει κάτω. Γλιστράει πιο εύκολα λόγο του ότι δίνει ελάχιστο όγκο και είναι από αλουμίνιο. Από την άλλη το τηλέφωνο έχει θήκη αλλά και δεν έχει και αυτό είναι η μαγεία του 'γυμνού'μεν με κιλότα δε χαχα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με την κάμερα και φυσικά να μην έχει λειτουργικά προβλήματα κάτι το οποίο θα το διαπιστώσω μέσα στις επόμενες ημέρες και θα απαντήσω σχετικά.http://www.geekbuying.com/item/New-Ultra-Thin-Aluminum-Bumper-Metal-Case-for-Google-Nexus-5---Silver-325788.html

update bumper αλουμινιου 24-06

Τελικα εκτος οτι εχανε ελαχιστα σημα wifi και τηλεφωνου,δεν καλυπτε καλα ,καθολου καλα την καμερα πισω.

Απο κρατημα χαλια.....κριμα....

Edited by sikuonas
update
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

http://www.e-shop.gr/rock-flip-case-excel-preview-for-google-nexus-5-black-p-TEL.015546

Την έχει κανείς να μου πεί εντυπώσεις;;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Η ''προίκα'' του nexus μου!!! :)

Έχουμε και λέμε.. Nilkin glass , 2 απλές θήκες ελάχιστης προστασίας ( μαύρη και κοκκινη) , μια spg slim armor gold , ενα πλαστικο bumper και η θήκη της google στο πολύ ωραίο καλοκαιρινό γαλάζιο..

Συν το τέλειο sbh50 της Sony . :D :D

Edited by dimitrissa

Καλημερα !!Σημερα μου ηρθε και εμενα το τζαμακι απο Nilkin !!Mπαινει ευκολα ??

Γεια σου φιλε μου.. Πολυ ευκολα , βεβαια μου αφησε διπλα στο λεντακι το συχνο σημαδακι σαν ιστο αραχνης το οποιο δεν με ενοχλει ..

Βεβαια ειχαν αναφερει τα παιδια οτι μπορει να φυγει αν το σηκωσεις οποτε ισως στο μελλον το κανω ;)

Καλημερα !!Σημερα μου ηρθε και εμενα το τζαμακι απο Nilkin !!Mπαινει ευκολα ??

Ακολούθησε με ευλάβεια τις οδηγίες εγκατάστασης και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και φυσικά, μεγάλη προσοχή στο καθάρισμα της οθόνης.

Η ''προίκα'' του nexus μου!!! :)

Έχουμε και λέμε.. Nilkin glass , 2 απλές θήκες ελάχιστης προστασίας ( μαύρη και κοκκινη) , μια spg slim armor gold , ενα πλαστικο bumper και η θήκη της google στο πολύ ωραίο καλοκαιρινό γαλάζιο..

Συν το τέλειο sbh50 της Sony . :D :D

φίλε από πoυ πείρες την γαλάζια μπορείς να στείλεις link?

IPhone 15 Pro 

φίλε από πoυ πείρες την γαλάζια μπορείς να στείλεις link?

Απο εδώ φίλε μου .

Αν θέλεις απο Ελλάδα, υπάρχει στα 20 ευρω, πες μου για λινκ.. :)

Απο εδώ φίλε μου .

Αν θέλεις απο Ελλάδα, υπάρχει στα 20 ευρω, πες μου για λινκ.. :)

σευχαριστω!! μαλλον θα παρω απο εδω γιατι ειναι πολλα τα 20 για tpu....

IPhone 15 Pro 

σευχαριστω!! μαλλον θα παρω απο εδω γιατι ειναι πολλα τα 20 για tpu....

Σε 18 μέρες ήρθε... Όπως και το γυαλί.. Τέλειος συνδυασμός για το καλοκαίρι :)

Σε 18 μέρες ήρθε... Όπως και το γυαλί.. Τέλειος συνδυασμός για το καλοκαίρι :)

ναι μαρεσε πολυ το χρωματακι θα το τσιμπήσω..... το γυαλι ειναι τελειο το έχω

IPhone 15 Pro 

ναι μαρεσε πολυ το χρωματακι θα το τσιμπήσω..... το γυαλι ειναι τελειο το έχω

Ωραίος... Εφτιαξα και την οθόνη έτσι ωστε να ταιριάζει με τη θήκη και τα σπάει σα συνολο :)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG