gtctsiamp Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Γνωρίζετε αν το delivery estimate απο amazon.co.uk είναι ακριβές ή έρχονται νωρίτερα οι παραγγελίες όπως κανουν αλλά site; Edited March 31, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Κατά 90% ακριβές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλημερα σε ολους!εχετε να μου προτεινετε καμια λεπτη θηκη που να καλυπτει και περιμετρικα το κινητο;ελεγα για το bumper αλλα στα βιντεο βλεπω οτι το κανει πολυ χοντρο ή ετσι φαινεται;καμιαβαλλη προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ringke slim, πολύ καλή για την τιμή της, αν και δεν καλύπτει όλη την περίμετρο του κινητού, αλλά μόνο το πλάι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλημερα σε ολους!εχετε να μου προτεινετε καμια λεπτη θηκη που να καλυπτει και περιμετρικα το κινητο;ελεγα για το bumper αλλα στα βιντεο βλεπω οτι το κανει πολυ χοντρο ή ετσι φαινεται;καμιαβαλλη προταση; Spigen την πιο λεπτή της σειρας της ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Spigen την πιο λεπτή της σειρας της Παρέλαβε κανείς spigen neo hybrid να πει εντυπωσεις? Ακόμα την περιμένω εγώ απο φίλο που έρχεται απο Αγγλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καινούριος στην παρέα και εγώ, και μόλις παρήγγειλα αυτό: Nillking Tempered Glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Με 'γεια :) Περιμένουμε εντυπώσεις όταν ερθει με το καλό. Πάντως είναι μάλλον το καλυτερο απο οτι διαβασα δεξια αριστερά στο διαδίκτυον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Spigen την πιο λεπτή της σειρας της ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρέλαβε κανείς spigen neo hybrid να πει εντυπωσεις? Ακόμα την περιμένω εγώ απο φίλο που έρχεται απο Αγγλία Πολύς κοσμός την έχει. Αν ψάξεις λίγο στo thread θα βρεις πολλές εντυπώσεις. Σε γενικές γραμμές: - κορυφαία ποιότητα - μεγάλη προστασία - δίνει όγκο στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 καλημέρα!! εχει παρατηρήσει κανείς σε rearth ringke fusion και spigen ultra hybrid οταν ανοιγεις τον φακο το φως αντανακλάται μέσα στην πίσω διάφανη πλάτη της θήκης κ ίσως σε λήψεις να χάνει λιγο... λεω εγω.... εχω κ τις δυο κ παρατήρησα το ίδιο κ στις δύο...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ωχ μη μας λες τέτοια. Σήμερα παραλαμβάνω την Ringke και θα το τεστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ωχ μη μας λες τέτοια. Σήμερα παραλαμβάνω την Ringke και θα το τεστάρω. πήγαινε κάπου σκοτεινά κ άναψε φακό να δεις..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Ωχ μη μας λες τέτοια. Σήμερα παραλαμβάνω την Ringke και θα το τεστάρω. Πότε κι από που την παρήγγειλες; Εγώ από e-bay στις 27/3 κι έφυγε την ίδια μέρα. Μ' έχει κουράσει που έχω το κινητό χωρίς θήκη και screen protector και να είμαι τόσο προσεκτικός και τα περιμένω πως και πως να τα παραλάβω. Edited April 2, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ημουν ενα κλικ μακρυα απ το να παραγγειλω την Ringke Fusion... Αμα προκαλει flash bleeding θα ειμαι παλι σε αναζητηση θηκης... Οσοι ειστε κατοχοι δοκιμαστε να βγαλετε φωτο με φλας σε σκοταδι ωστε να δουμε αν υπαρχει bleeding... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 πήγαινε κάπου σκοτεινά κ άναψε φακό να δεις..... Πότε κι από που την παρήγγειλες; Εγώ από e-bay στις 27/3 κι έφυγε την ίδια μέρα. Μ' έχει κουράσει που έχω το κινητό χωρίς θήκη και screen protector και να είμαι τόσο προσεκτικός και τα περιμένω πως και πως να τα παραλάβω. Ημουν ενα κλικ μακρυα απ το να παραγγειλω την Ringke Fusion... Αμα προκαλει flash bleeding θα ειμαι παλι σε αναζητηση θηκης... Οσοι ειστε κατοχοι δοκιμαστε να βγαλετε φωτο με φλας σε σκοταδι ωστε να δουμε αν υπαρχει bleeding... Την παρήγγειλα απο το Αγγλικό Amazon πριν καμιά βδομάδα και χθες μου ήρθε η ειδοποίηση των ΕΛΤΑ. Η αλήθεια είναι οτι κι εγω κουράστηκα που το κυκλοφορώ χωρίς θήκη και ειδικά στη δουλειά δεν το βγάζω καν απο την τσέπη. Σχετικά με το bleeding παιδιά δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά πια τα πράγματα. Πόσες φωτογραφίες θα τραβήξουμε σε πλήρες σκοτάδι και εν πάση περιπτώση μπορούμε να βγάλουμε την θηκούλα για μερικά κλικς. Είναι αρκετά όμορφη θήκη και ας μην το ψειρίζουμε πια τόσο, ας χαρούμε τις συσκευές μας και τα παρελκόμενα τους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ψαχνομαι για αυτους του φορητους φορτιστες(σαν αναπτηρες που ειναι ) .Εχει καποιος να προτεινει κατι ? Πηρα αυτην http://www.ebay.com/itm/151231456735 και ειλικρινα για μενα ειναι τελεια.Δεν ξερω αν ειναι γνησια η οχι παντως προς το παρων μηδεν προβλημα, πολυ καλη εφαρμογη, αισθηση στο χερι και μου αρεσε και το χρωματακι (κιτρινο-λαχανι). Θα δοκιμασω να βγαλω και μια φωτο στο σκοταδι μπας και εχει και αυτη κανενα θεμα με το φλας. Δινει λιγο ογκο (οπως ολεες βεβαια) στο κινητο αλλα απο πισω με το λογοτυπο φαινεται τελεια. Πηρα και αυτην http://www.ebw.gr/el/Product/286322/Facade-for-LG-Nexus-5-amp;-quot;-Incipio-amp;-quot;-LGE-228-BLK-NGP-matte-black-case . Παρα πολυ καλη. Ωραια αισθηση δινει ιδιο ογκο με την πανω αλλα δεν την χρησιμοποιω προς το παρων γιατι εχω μονιμα το bumper. Tην πηρα σε περιπτωση που βγει πολυ μουφα το αλλο για να μην μεινω χωρις θηκη. http://s27.postimg.org/fqea83vb3/image.jpg' alt='image.jpg'> http://s27.postimg.org/az9tccd33/image.jpg http://s27.postimg.org/na7da5ohr/image.jpg http://s27.postimg.org/f25fp5wlb/image.jpg[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Σχετικά με το bleeding παιδιά δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά πια τα πράγματα. Πόσες φωτογραφίες θα τραβήξουμε σε πλήρες σκοτάδι και εν πάση περιπτώση μπορούμε να βγάλουμε την θηκούλα για μερικά κλικς. Είναι αρκετά όμορφη θήκη και ας μην το ψειρίζουμε πια τόσο, ας χαρούμε τις συσκευές μας και τα παρελκόμενα τους. :) Ααακριβώς ρε παιδιά. Πες τα μωρέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 απλά η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros23 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Παρέλαβα σήμερα το αυθεντικό bumper case και ενώ είμαι σχετικά ευχαριστημένος, αφήνει κενά μπροστά περιμετρικά και φαίνεται το χρώμα της συσκευής (μαύρη θήκη σε κόκκινη συσκευή) και δεν μου κάθεται καλά.. Σε παρόμοιες θήκες (spigen ultra hybrid, slim armor & ringke fusion) γίνεται το ίδιο; Ή καλύπτουν καλύτερα τα σημεία μπροστά περιμετρικά; Έχει αγοράσει κάποιος με κόκκινο N5; Κατά τ'άλλα το bumper case για όποιον ενδιαφέρεται προστατεύει σχετικά καλά την συσκευή, δίνει όγκο βέβαια στην συσκευή, είναι καλής ποιότητας με ωραία υφή αν και θα μπορούσε να γλιστράει λιγότερο από το χέρι, ενώ και τα κουμπιά πατιούνται κανονικά παρόλο που είναι παλαιότερης παρτίδας (στις τελευταίες έχουν αλλάξει τα σημεία στα κουμπιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Παρελήφθη και η διάφανη Ringke Fusion. Πολύ καλή αισθητικά και τέλεια εφαρμογή. Επιτέλους ξελάφρωσα και μπορώ να χαρώ τη συσκευή μου χωρίς τον φόβο να μου γλυστρίσει. Να προσθέσω οτι η συσκευή δοκιμάστηκε φορώντας τη θήκη σε απόλυτο σκοτάδι με φλας και δεν υπάρχει το παραμικρό bleeding. Edited April 3, 2014 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Παράγγειλα και εγώ τη δεύτερη spigen. Neo Hybrid (Satin Silver). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εμένα που δεν γράφει τίποτα απ όλα αυτά; Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 οσοι εχετε τα jays one + απο που τα πηρατε και ποσο; αξιζουν τα λεφτα τους; τωρα εχω κατι sony που ειχα παρει απο το πλαισιο με 15Ε, αξιζει η αλλαγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 οσοι εχετε τα jays one + απο που τα πηρατε και ποσο; αξιζουν τα λεφτα τους; τωρα εχω κατι sony που ειχα παρει απο το πλαισιο με 15Ε, αξιζει η αλλαγη; Αξιζει Με το παραπανω η αλαγη,ειναι οτι καλητερο στα λεφτα τους!!!Εγω τα πηρα απο Ηλεκτρονικη 40 ευρω:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Και εγώ φίλε μου έχω αγοράσει πριν 2 εβδομάδες το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχω το ίδιο θέμα.καθώς έκανα και την αναβάθμιση στην 4.4.2. το πρόβλημα συνεχίστηκε.Με τους φίλους μου που έχω μιλήσει και αυτοί έχουν το ίδιο πρόβλημα χώρις να έχουν αυτη την συσκευή,οπότε μη σ ανησυχεί,είναι θέμα φορέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εγώ έχω μια spigen neo hybrid και μια spigen slim armor. Πολύ καλές από προστασία και οι 2, με την πρώτη να έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι, ωραίο υλικό στην πλάτη και είναι λίγο πιο λεπτή από την δεύτερη. Το μείον και στις 2, κάνουν το κινητό τεράστιο. Βέβαια αν θες προστασία, πρέπει να κάνεις θυσίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts