Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα ;)

Στείλε μου αν θες ένα PM το email που του έστειλες να έχω και εγώ μια ιδέα πως να τον αντιμετωπίσω τον κινέζο, που πόσο και αν πρέπει να τον πιέσω κλπ...

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά αγόρασα τον αυθεντικό φορτιστή χθές. Αρκετά ποιοτικός αλλά και ακριβότερος από τους υπόλοιπους.

Tσαμπα τα παραπανω χρηματα για μενα αλλα οπως και να 'χει με γεια σου :)

Tσαμπα τα παραπανω χρηματα για μενα αλλα οπως και να 'χει με γεια σου :)

Φίλος είχε πάρει από μαγαζί φορτιστή αυτοκινήτου κινεζικό μάλλον με 6€ και προχθες μόλις τον κούμπωσε στον αναπτήρα έβγαλε καπνό και αυτό ήταν! Τουλάχιστον εγώ έδωσα 7 8 ευρώ για original:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Φίλος είχε πάρει από μαγαζί φορτιστή αυτοκινήτου κινεζικό μάλλον με 6€ και προχθες μόλις τον κούμπωσε στον αναπτήρα έβγαλε καπνό και αυτό ήταν! Τουλάχιστον εγώ έδωσα 7 8 ευρώ για original:p

Oπως το δει κανεις αλλα οι συγκεκριμενοι φορτιστες ειναι τεσταρισμενοι απο χρηστες σε καποιο βαθος χρονου στο xda οποτε εχεις και ενα συν παραπανω. Αλλα και στον ενα χρονο να καει δεν θα στεναχωρηθω και πολυ. Δινω αλλα 10 ευρω και ξαναπαιρνω...Μεχρι να φτασω τα χρηματα του original θα εχει περασει μια ζωη!

:!::!:

Για πώληση/ανταλλαγή υπάρχει το Buy and Sell τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκτός της συγκεκριμένης ενότητας θα αφαιρούνται .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα παιδες, ειμαι νεος στο forum και θα θελα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας για να βοηθησετε αν μπορειτε..Λοιπον εχω ενα lg g2 το οποιο το ειχα αγορασει πριν κατι μηνες απο το kaizershop (skroutzομαγαζο) και προχθες το ανανεωσα σε 4.4.2 μεσω lg pc suite και δεν μ εμφανιζε καθολου σημα..ενω ημουν κανονικα γραμμενος στη cosmote δεν μπορουσα να μπω ιντερνετ...ουτε 3g ουτε τιποτα..ξερετε μηπως τι μπορω να κανω; σας ευχαριστω προκαταβολικα :)

παιδια θα ειμαι συντομα κ εγω ενας ιδιοκτητης nexus 5.. :cool:

Στην αρχη κοιταγα για tempered glass αλλα μου φαινονται σχετικα χοντρα σε σχεση με την απλη ζελατινα.. Βεβαια δεν εχω δει κινητο απο κοντα με tempered glass αλλ διαβαζω για παχος μεταξυ 0.2-0.3 mm...

Ποιες ζελατινες προτεινετε οι κατοχοι ως καλυτερες για το N5??

Προσωπικά χρησιμοποιώ ζελατίνες της Spigen αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος επειδή μαζεύουν τις δαχτυλιές για πλάκα.

Διαβάζω καλά λόγια για τις ismooth και μάλλον θα είναι οι επόμενες που θα δοκιμάσω.

Κώστας

Κι εγώ πρόκειται να έχω τη συσκευή από βδομάδα και ήθελα γνώμες για value for money Screen Protector.

Όπως επίσης μου αρέσει και η original bumper case της Google, αλλά είναι πανάκριβη κι εω διαβάσει και στα σχόλια στο Amazon πως δεν επιτρέπει τα κουμπιά να πατιούνται καλά. Το επιβεβαιώνει κανείς εδώ;

Σε αυτό το στυλ έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο;

Edited by spdrosin

Κι εγώ πρόκειται να έχω τη συσκευή από βδομάδα και ήθελα γνώμες για value for money Screen Protector.

Όπως επίσης μου αρέσει και η original bumper case της Google, αλλά είναι πανάκριβη κι εω διαβάσει και στα σχόλια στο Amazon πως δεν επιτρέπει τα κουμπιά να πατιούνται καλά. Το επιβεβαιώνει κανείς εδώ;

Για screen protector, i-smooth (ότι καλύτερο για nexus 5,αξίζει σίγουραντο το κάτι παραπάνω)

Για case θα σου πρότεινα sgp neo hybrid(βέβαια αν διαβάσεις σχόλια από το Amazon θα δεις ότι έχει σαν μειονέκτημα τις μικρές τρύπες για την usb και την έξοδο ακουστικών),αλλά είναι αρκετά πιο φθηνή από την offícial Google.

Για screen protector, i-smooth (ότι καλύτερο για nexus 5,αξίζει σίγουραντο το κάτι παραπάνω)

Για case θα σου πρότεινα sgp neo hybrid(βέβαια αν διαβάσεις σχόλια από το Amazon θα δεις ότι έχει σαν μειονέκτημα τις μικρές τρύπες για την usb και την έξοδο ακουστικών),αλλά είναι αρκετά πιο φθηνή από την offícial Google.

Από τη στιγμή που έχουν βγει αξιόλογα tempered glass δεν βρίσκω τον λόγο να προτιμήσει κάποιος ζελατίνα.

Μπορείς να μου πεις απο που είναι πολυ πιο φτηνή απο την original? Γιατί εγώ στα ίδια λεφτά την βρίσκω πανω κάτω

Από τη στιγμή που έχουν βγει αξιόλογα tempered glass δεν βρίσκω τον λόγο να προτιμήσει κάποιος ζελατίνα.

Δώσε καμία παραπάνω πληροφορία... Να φανταστώ χρησιμοποιείς tempered glass ?

Δεν προσθέτει αισθητό πάχος στη συσκευή?

Επίσης με τις γρατσουνιές πως τα πάει? Γιατί με τις ζελατίνες εγώ αλλάζω δυο φορες το χρονο σε κάθε μου κινητό γιατί αρχίζει να μαζεύει σημαδακια

Δώσε καμία παραπάνω πληροφορία... Να φανταστώ χρησιμοποιείς tempered glass ?

Δεν προσθέτει αισθητό πάχος στη συσκευή?

Επίσης με τις γρατσουνιές πως τα πάει? Γιατί με τις ζελατίνες εγώ αλλάζω δυο φορες το χρονο σε κάθε μου κινητό γιατί αρχίζει να μαζεύει σημαδακια

Ακριβώς. Για δώστε παιδες καμιά πληροφορία. Προτείνεται καποια συγκεκρικριμένη εταιρία ;

Θέλω να πάρω μία pouch θήκη σαν τη συνημμένη....έχετε κάποια να προτείνετε...?

Εγώ έχω Pouch θήκη της media devil και είναι μια χαρά.

http://mediadevil.com/eu/browse-by-device/google/nexus-5/artisanpouch-leather-pouch-case-google-nexus-5-by-lg.html

Ακριβώς. Για δώστε παιδες καμιά πληροφορία. Προτείνεται καποια συγκεκρικριμένη εταιρία ;

Εγώ προτείνω της nillkin. Ποιοτική και σε καλή τιμή. (Υπάρχει και η spigen και η iloome)

Εγω παιδια ψηνομαι να χτυπησω αυτη

http://www.ebay.co.uk/itm/Transparent-Clear-Back-Case-Cover-Colored-Soft-TPU-Bumper-for-LG-Google-Nexus-5-/390745993855?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item5afa46b27f

Νταξει δεν ειναι ουτε Ringke ή Spiegen αλλα για 2.2 λιρες ειναι τζετ...

20αρικα κ 30αρικα για θηκες δεν δινω...

Εγω παιδια ψηνομαι να χτυπησω αυτη

http://www.ebay.co.uk/itm/Transparent-Clear-Back-Case-Cover-Colored-Soft-TPU-Bumper-for-LG-Google-Nexus-5-/390745993855?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item5afa46b27f

Νταξει δεν ειναι ουτε Ringke ή Spiegen αλλα για 2.2 λιρες ειναι τζετ...

20αρικα κ 30αρικα για θηκες δεν δινω...

Παρήγγειλα μια ιδια χθες.. Ελπίζω να ναι καλές;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Στο θέμα που λες για τα κουμπιά που δεν πατιούνται καλά, όντος υπήρχε θέμα άλλα πλέον της άλλαξαν και οι καινούριες έχουν κάτι μικρο διαφορές και είναι πολύ καλύτερες σε αυτό το θέμα.

πως καταλαβαινεις αν ειναι γνησια?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

όντως πως θα καταλαβουμε αν ειναι γνήσια κ οχι απο Κινα πιστό αντίγραφο.... μπορεί να μας πει κάποιος που εχει παρει bumber απο Κινα αν καταλαβαινει οτι δεν ειναι γνήσιο?? π.χ απο το κουτι???

IPhone 15 Pro 

Παρέλαβα σήμερα το Meenova microSD card reader. Όποιος έχει ROM βασισμένη σε CM και το αγόρασε ενημερώνω ότι ο Chaos kernel έχει Auto mount OTG οπότε δε χρειάζεται να κατεβάσει από το playstore κάποια εφαρμογή για να το εγκαταστήσει.

Ρε παιδιά πως γίνεται να είναι γνήσια και να πουλιέται φθηνοτερα, ή μάλλον πολύ φθηνότερα απο την Google?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG