souliar Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Γιάννη, καλή η iSmooth; Kωστα μεχρι στιγμης οτι καλητερο εχω βαλει,Πολυ καλη ποιοτητα ευκολη εγκατασταση χωρις bubbles,και απολυτη διαφανεια! Υ.Γ Μου ηρθε απο Las Vegas οπου ειναι η ismooth μεσα σε 4 εργασιμες,μαλλoν με F16 την εστειλαν!!!!!!!!:lol: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πήρα και γω σήμερα από το public τη spigen. Πολύ καλή εφαρμογή και πολύ ωραία αίσθηση. Μεγαλώνει λίγο το κινητό αλλά δεν με χαλάει. Απορώ γιατί φέραν μόνο ένα χρώμα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πήρα και γω σήμερα από το public τη spigen. Πολύ καλή εφαρμογή και πολύ ωραία αίσθηση. Μεγαλώνει λίγο το κινητό αλλά δεν με χαλάει. Απορώ γιατί φέραν μόνο ένα χρώμα. Χρυσό εννοείς ε;; Εγω το λάτρεψα , δε ξέρω γιατί. Προστασία 100% μου έπεσε και χθες δεν έπαθε τίποτα. Αξίζει τα 20 ευρώ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Kωστα μεχρι στιγμης οτι καλητερο εχω βαλει,Πολυ καλη ποιοτητα ευκολη εγκατασταση χωρις bubbles,και απολυτη διαφανεια! Υ.Γ Μου ηρθε απο Las Vegas οπου ειναι η ismooth μεσα σε 4 εργασιμες,μαλλoν με F16 την εστειλαν!!!!!!!!:lol: Οντως πολύ καλη....τη φοραω και εγώ απο εχθες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smichalis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 τελικα tempered glass ή screen protector?? Προσωπικά προτιμώ tempered glass, γιατί προστατεύουν και την οθόνη ειδικά τα 9Η. Έχω πάνω το nillkin πολύ καλό συγκριτικά με ένα screen protector που είχα, πολύ πιο καθαρό, καλύτερη αίσθηση και χωρίς να λερώνεται εύκολα. Το μόνο κακό ότι είχε κάποιο πάχος αλλά δεν με ενοχλεί είναι ελάχιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Χρυσό εννοείς ε;; Εγω το λάτρεψα , δε ξέρω γιατί. Προστασία 100% μου έπεσε και χθες δεν έπαθε τίποτα. Αξίζει τα 20 ευρώ :) Ναι το χρυσό. Δεν με χαλάει σαν χρώμα. Είναι η πρώτη φορά που έχω κάτι τέτοιο σε χρώμα. Αλλά σαν ποιότητα είναι φοβερή! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπέρα φίλοι! Πριν μιάμιση εβδομάδα παρήγγειλα από το amazon τον ασύρματο φορτιστή + powerbank της lugulake. Προχθές έφτασε στα χερια μου. Τελικό κόστος (με τα μεταφορικά μαζί) 57 euro. Εντυπώσεις: Για την ώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος, το κινητό με το που το ακουμπήσεις επάνω στην επιφάνεια αμέσως ξεκινάει την φόρτιση. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μην το πετύχεις με την πρώτη, πιάνει πολύ καλά και σε σχέση με άλλους ασυρμάτους φορτιστές που δοκίμασα ξεκινάει την φόρτιση πολύ πιο εύκολα, ούτε να το κεντράρεις χρειάζεται ούτε τίποτα, κυριολεκτικά ούτε που το κοιτάω πως το αφήνω ξέρω οτι θα πιάσει φορτιση με την μια. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία 6000mah. Όταν ήρθε δεν ήταν τέρμα γεμάτο και μου έβγαλε καθαρά δυόμισι φορτίσεις στο nexus 5. Φορτίζει αρκετά γρήγορα, όχι όσο γρήγορα όσο με το καλώδιο βεβαια, αλλα αν για παράδειγμα με το καλώδιο θέλει 2 ώρες από τέρμα άδειο να πάει 100%, με την ασύρματη φόρτιση γεμίζει σε δυόμισι ώρες το πολύ. Το feature που επίσης μου άρεσε πολύ είναι ότι έχει και usb out οποτε μπορείς να φορτίσεις και δεύτερη συσκευή ταυτόχρονα (ενσύρματα βεβαια). Η επιφάνεια είναι πλαστική με ένα δαχτυλίδι στο κέντρο από γομώδες υλικό να το πω το οποιο βοηθάει στο να μην γλιστράει το κινητό από την επιφάνεια. Από ποιότητα κατασκευής η μονη ένσταση μου είναι ότι στο δικό μου προσωπικά κάτι πρέπει να μπήκε μέσα κατά την παραγωγή το οποιο μέσα είναι ελεύθερο οποτε αν το κουνήσεις δεξιά αριστερά, ακούς κάτι μέσα να χτυπάει. Δεν πρέπει να είναι κάποιο εξάρτημα της συσκευής γιατί η συσκευή δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής. Θα φανεί στο μέλλον υποθέτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Να ρωτήσω κάτι; Επιπλέον φορτιστή μπορούμε να προμηθευτούμε από την εδώ αντιπροσωπεία; Δε βλέπω γιατί όχι βέβαια, αλλά ξέρω 'γω, πολλά έχουμε δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukiman Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 παιδια εχει ενας γνωστος το nexus 5 και ψαχνει θηκη και ακουστικα (το πολυ 20-25 το καθενα). screen protector χρειαζεται με το gorilla glass?μειωνουν την αισθηση της οθονης?αμα το βγαλεις καποια στιγμη αφηνει σημαδι-κολλα κτλπ? (κινηταρα το nexus σκεφτομαι και εγω να το αγορασω αλλα ειμαι σε διλημμα αυτο η το g2?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Νέξους φίλε , Νέξους. Χωρίς ζελατίνα θέλει προσοχή για να αποφύγει τις γρατσουνιές. Αισθητή διάφορα δεν βλέπω. Για ακουστικά και θήκες ανάλογα τα γούστα του καθένα, δες όμως αν θες εδώ στο φόρουμ έχουν συζητηθεί αρκετά και τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 http://www.aliexpress.com/item/NEXUS5-Case-Spigen-SGP-Slim-Armor-Case-for-LG-Google-Nexus-5-E980-Back-Skin-Protective/1590988058.html Τι παίζει με αυτή; μαϊμού; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πόσο άθλιο site; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πόσο άθλιο site; :p Καλά πέρα από αυτό:p τι να παίζει με τη θήκη; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αυτην την εχει καποιος? Κυριως για το αν δινει ογκο στο κινητο ενδιαφερομαι. http://www.ebw.gr/el/Product/286322/Facade-for-LG-Nexus-5-amp;-quot;-Incipio-amp;-quot;-LGE-228-BLK-NGP-matte-black-case-8400761546540-LGE-228-BLK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παιδια εχει ενας γνωστος το nexus 5 και ψαχνει θηκη και ακουστικα (το πολυ 20-25 το καθενα). screen protector χρειαζεται με το gorilla glass?μειωνουν την αισθηση της οθονης?αμα το βγαλεις καποια στιγμη αφηνει σημαδι-κολλα κτλπ? (κινηταρα το nexus σκεφτομαι και εγω να το αγορασω αλλα ειμαι σε διλημμα αυτο η το g2?) Για θήκη προτίμησε spigen. Έχει για όλα τα γούστα. Εγώ παρέλαβα σήμερα την Ultra fit από ebay και έχει μέσα και screen protector. Για ακουστικά μια καλή λύση είναι Jays one+ Plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποιο ασύρματο φορτιστή ? Εδώ βρήκα ένα συγκριτικό για φορτιστές έως 15$: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676249 Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποιο ασύρματο φορτιστή ? Εδώ βρήκα ένα συγκριτικό για φορτιστές έως 15$: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676249 Εγώ αγόρασα αυτόν http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=191077662495 από διαφορετικό πωλητή όμως. Ο συγκεκριμένος τον έχει 2€ φθηνότερα. Είναι εξαιρετικός. Μικρός, όμορφος και ελαφρύς. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει ματ επάνω επιφάνεια ώστε να συγκρατεί το κινητό. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 ΑΠο που ρε παιδια αγοραζουμε την επισημη bumper? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 ΑΠο που ρε παιδια αγοραζουμε την επισημη bumper? http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-OFFICIAL-LG-GOOGLE-NEXUS-5-BUMPER-CASE-COVER-/331138572370?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4d1965a052 :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Έχει αγοράσει κάποιος το ADATA ? ψάχνομαι για otg usb flash drive , Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-OFFICIAL-LG-GOOGLE-NEXUS-5-BUMPER-CASE-COVER-/331138572370?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4d1965a052 :) 30 ευρω !!! φωτια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Έχει αγοράσει κάποιος το ADATA ? ψάχνομαι για otg usb flash drive , Αγόρασα το meenova,από το επίσημο site και μου κόστισε 11,27 ευρώ.Είχα και μια κάρτα 32gb class 10 και πάει πετώντας.:)Ρίξε μια ματιά και προς τα εκεί.Έχει και αντάπτορα για να το συνδέεται στο pc. Μπορείς να το πάρεις και από το eshop 1 ευρώ ακριβότερα :http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331082 Edited March 18, 2014 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ήρθε σήμερα! Περιμένω κ καλά την official case και μια spigen που παρήγγειλα από Ali. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ήρθε σήμερα! Περιμένω κ καλά την official case και μια spigen που παρήγγειλα από Ali. πόσο κι από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Χθες βρήκα στο κουτί του HD2 t mobile που είχα ξεχασμένο το hands free που είχε μέσα. Ήταν σφραγισμένα ακόμη στο σακουλάκι τους. Τα δοκίμασα με το nexus και μπορώ να πω πως δουλεύουν μια χαρά. Τα πλήκτρα που έχει για αλλαγή τραγουδιού δουλεύουν στο nexus για αυξομείωση την έντασης και το "play" ξεκινάει και σταματάει το Google music. Με παρατεταμένο πάτημα ανοίγει η φωνητική λειτουργία του Google now και η φωνητική κλήση σε ένα μενού που δεν είχα ξαναδεί. Η ποιότητα του ήχου είναι νομίζω σε πολύ υψηλά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts