Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έφερε το e-click tempered Glass

http:// http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=66194

Δεν είναι η γνωστή Nillkin. Καλή είναι και η X-One;

Μπορεί να είναι και καλύτερη.

http://

Edited by sinepofli

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει και αλλο ενα αλλα τι διαφορα εχει με το tempered ? :confused:

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60859

Αφού το λέει ότι είναι ζελατίνα.

Παιδια πηρα ενα στικακι transcend usb και otg το βαζω αλλα ο es Explorer δεν το διαβάζει... Ξερει κανένας αν θέλει κανα κόλπο;;

Τσέκαρε εδώ : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.transcend.otg&hl=en

στο description λέει: The Transcend JetFlash OTG Flash Drive is not supported for Google Nexus 4 / 5 / 7 / 10

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνεις να δουλέψει, αν είσαι root κανε μια δοκιμή και με το stick mount.Αν δεν δουλέψει ούτε τότε δεν νομίζω να δουλέψει

Τσέκαρε εδώ : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.transcend.otg&hl=en

στο description λέει: The Transcend JetFlash OTG Flash Drive is not supported for Google Nexus 4 / 5 / 7 / 10

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνεις να δουλέψει, αν είσαι root κανε μια δοκιμή και με το stick mount.Αν δεν δουλέψει ούτε τότε δεν νομίζω να δουλέψει

Tελικα επαιξε με το ES file explorer κανονικα...απλως επρεπε να το ψαξω γιατι ειναι και ατελειωτη η εφαρμογη....Το ειχε διαβασει απο την αρχη αλλα ηταν σε ενα σημειο μεσα στο αππ και επρεπε να πατησω εκει να ενεργοποιηθει...

Κατέφθασε το nilkin tempered glass.. Κάποια ιδιαίτερη συμβουλή από άτομα που το τοποθέτησαν άψογα??

Κατέφθασε το nilkin tempered glass.. Κάποια ιδιαίτερη συμβουλή από άτομα που το τοποθέτησαν άψογα??

καλό καθάρισμα φίλε την οθόνη πριν το βάλεις!!!και χρησιμοποιησε και τα στικ για να τραβήξεις τυχόν σκόνη

IPhone 15 Pro 

Παίδες είμαι νέος στο άθλημα, ποιες οι διαφορές μεταξύ των διαφόρων προστατευτικών οθόνης; Ποιο είναι καλύτερο από άποψη προστασίας; Tempered glass;

Όσον αφορά τις θήκες, οι flip/fold θήκες προστατεύουν καθόλου το κινητό από κραδασμούς/πτώσεις/γρατζουνιές;

btw γιατί τόσο μικρή ποικιλία σε αξεσουάρ εντός Ελλάδας; Μόνο 2 tempered glass παίζουν..

Διαβάζοντας σ'αυτό το thread, αγόρασα το tempered glass 9H+ της Nillkin και έχω πάθει πλάκα με την αίσθηση και την εμφάνιση της. Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις screen protector...

Παιδια απο την εμπειρία σας ποιες θήκες αξίζουν. Να πάρω? Από θέμα προστασίας και εμφανίσεις?

Από εμφάνιση και προστασία οι τύπου tpu. Της Google, οι Spice & ringke reach από γνωστές. Επίσης της capdase ήταν ωραίες που είχα δει στο ebay.

Έχω της Google αλλά υστερεί μόνο στο ότι είναι λίγο με γωνίες το σχέδιο και δεν κάνει καμπύλη στα πλαϊνά να βοηθάει στο πιάσιμο. Έχει όμως ωραίο φινίρισμα.

Από εμφάνιση και προστασία οι τύπου tpu. Της Google, οι Spice & ringke reach από γνωστές. Επίσης της capdase ήταν ωραίες που είχα δει στο ebay.

Έχω της Google αλλά υστερεί μόνο στο ότι είναι λίγο με γωνίες το σχέδιο και δεν κάνει καμπύλη στα πλαϊνά να βοηθάει στο πιάσιμο. Έχει όμως ωραίο φινίρισμα.

Της Google Την bumper case φίλε? Την είδα κ εγώ το yellowαν αν λες αυτή μου είχε αρέσει που φαίνεται κ λίγο σαν πράσινο φωσφόρουχο

Την google, bumper case εννοώ. Εμένα με κάλυψε σε ποιότητα και δεν είναι και ογκώδης για την περιμετρική προστασία που παρέχει. Μοναδικό αρνητικό είναι η μειωμένη ευαισθησία στα πλήκτρα ήχου και οθόνης.

LG QuickCover for Nexus 5 black

απο εδω, τον πηρες το ματι σας καπου?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=100317

Έχει εξαντληθεί βέβαια αλλά πάρε ένα τηλ. και ζήτα να σου φέρουν μια !!!

μπααα δεν παιζει!!

το ψαχνω ακομα,οποιος εχει παρει καποια

τυπου ας πει λογια εαν και εχει καμποσα reviews ηδη

Edited by akalos

Εγώ δεν θα έβαζα κάρτες και κινητό μαζί.

Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά το τελευταίο 6μηνο μου έχουν χαλάσει 2 κάρτες τράπεζας, και υποψιάζομαι το κινητό. Ίσως οφείλεται στο μαγνήτη του NFC, αλλά δεν θα ρίσκαρα να "ξεμείνω" από κάρτα όταν την χρειάζομαι.

Πλέον βάζω κινητό και κάρτα σε διαφορετικές τσέπες.

Αγόρασα το αυτό για ανάγνωση microSD και δουλεύει άψογα με CM11 που το δοκίμασα. Δοκίμασα επίσης να το κάνω mount σε recovery (CWM 6.0.4.5) με το "mount USB storage" αλλά χωρίς επιτυχία. Έχει δοκιμάσει κανείς τη σχετική επιλογή με κάποιο usb storage;

Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο εδώ και μέρες για να μπορέσω να μεταφέρω την βιβλιοθήκη του itunes στο android κινητό μου. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος τρόπος να συμπιέσει τα αρχεία όπως κάνει το itunes . Ακούω πολύ μουσική απ το κινητό. Έχει κανείς να προτίνει κάποιον τρόπο που να μπορώ να συμπιέσω την μουσική έτσι ώστε να μην πιάνει χώρο ; και αν γίνεται να είναι και το itunes playlists.

Εγώ δεν θα έβαζα κάρτες και κινητό μαζί.

Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά το τελευταίο 6μηνο μου έχουν χαλάσει 2 κάρτες τράπεζας, και υποψιάζομαι το κινητό. Ίσως οφείλεται στο μαγνήτη του NFC, αλλά δεν θα ρίσκαρα να "ξεμείνω" από κάρτα όταν την χρειάζομαι.

Πλέον βάζω κινητό και κάρτα σε διαφορετικές τσέπες.

αμα δεν εχεις το ενα ειναι safe το αλλο,ελπιζω να μην χαλαει το 50€

καλησπέρα,κανένα καλο φορτιστή αυτοκινητου έχετε να προτείνεται?

Θα σου πρότεινα τον official αλλά τον έστειλα, γιατί για να τον βάλω στην υποδοχή έπρεπε να του ρίχνω μπουνιές και να τον βγάζω με πένσα..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλησπερα παιδια,

Ξαχνω για φορτιστη αυτοκινητου και βαση για αυτοκινητο. Εχετε να προτεινετε κατι καλο ?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG