kalober Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν έχεις να χάσεις τίποτα ;) Στείλε μου αν θες ένα PM το email που του έστειλες να έχω και εγώ μια ιδέα πως να τον αντιμετωπίσω τον κινέζο, που πόσο και αν πρέπει να τον πιέσω κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τελικά αγόρασα τον αυθεντικό φορτιστή χθές. Αρκετά ποιοτικός αλλά και ακριβότερος από τους υπόλοιπους. Tσαμπα τα παραπανω χρηματα για μενα αλλα οπως και να 'χει με γεια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Tσαμπα τα παραπανω χρηματα για μενα αλλα οπως και να 'χει με γεια σου :) Φίλος είχε πάρει από μαγαζί φορτιστή αυτοκινήτου κινεζικό μάλλον με 6€ και προχθες μόλις τον κούμπωσε στον αναπτήρα έβγαλε καπνό και αυτό ήταν! Τουλάχιστον εγώ έδωσα 7 8 ευρώ για original:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Φίλος είχε πάρει από μαγαζί φορτιστή αυτοκινήτου κινεζικό μάλλον με 6€ και προχθες μόλις τον κούμπωσε στον αναπτήρα έβγαλε καπνό και αυτό ήταν! Τουλάχιστον εγώ έδωσα 7 8 ευρώ για original:p Oπως το δει κανεις αλλα οι συγκεκριμενοι φορτιστες ειναι τεσταρισμενοι απο χρηστες σε καποιο βαθος χρονου στο xda οποτε εχεις και ενα συν παραπανω. Αλλα και στον ενα χρονο να καει δεν θα στεναχωρηθω και πολυ. Δινω αλλα 10 ευρω και ξαναπαιρνω...Μεχρι να φτασω τα χρηματα του original θα εχει περασει μια ζωη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 :!::!: Για πώληση/ανταλλαγή υπάρχει το Buy and Sell τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκτός της συγκεκριμένης ενότητας θα αφαιρούνται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkalel77 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπερα παιδες, ειμαι νεος στο forum και θα θελα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας για να βοηθησετε αν μπορειτε..Λοιπον εχω ενα lg g2 το οποιο το ειχα αγορασει πριν κατι μηνες απο το kaizershop (skroutzομαγαζο) και προχθες το ανανεωσα σε 4.4.2 μεσω lg pc suite και δεν μ εμφανιζε καθολου σημα..ενω ημουν κανονικα γραμμενος στη cosmote δεν μπορουσα να μπω ιντερνετ...ουτε 3g ουτε τιποτα..ξερετε μηπως τι μπορω να κανω; σας ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 παιδια θα ειμαι συντομα κ εγω ενας ιδιοκτητης nexus 5.. :cool: Στην αρχη κοιταγα για tempered glass αλλα μου φαινονται σχετικα χοντρα σε σχεση με την απλη ζελατινα.. Βεβαια δεν εχω δει κινητο απο κοντα με tempered glass αλλ διαβαζω για παχος μεταξυ 0.2-0.3 mm... Ποιες ζελατινες προτεινετε οι κατοχοι ως καλυτερες για το N5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ ζελατίνες της Spigen αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος επειδή μαζεύουν τις δαχτυλιές για πλάκα. Διαβάζω καλά λόγια για τις ismooth και μάλλον θα είναι οι επόμενες που θα δοκιμάσω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Κι εγώ πρόκειται να έχω τη συσκευή από βδομάδα και ήθελα γνώμες για value for money Screen Protector. Όπως επίσης μου αρέσει και η original bumper case της Google, αλλά είναι πανάκριβη κι εω διαβάσει και στα σχόλια στο Amazon πως δεν επιτρέπει τα κουμπιά να πατιούνται καλά. Το επιβεβαιώνει κανείς εδώ; Σε αυτό το στυλ έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο; Edited March 23, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrus23 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κι εγώ πρόκειται να έχω τη συσκευή από βδομάδα και ήθελα γνώμες για value for money Screen Protector. Όπως επίσης μου αρέσει και η original bumper case της Google, αλλά είναι πανάκριβη κι εω διαβάσει και στα σχόλια στο Amazon πως δεν επιτρέπει τα κουμπιά να πατιούνται καλά. Το επιβεβαιώνει κανείς εδώ; Σε αυτό το στυλ έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο; Για screen protector, i-smooth (ότι καλύτερο για nexus 5,αξίζει σίγουραντο το κάτι παραπάνω) Για case θα σου πρότεινα sgp neo hybrid(βέβαια αν διαβάσεις σχόλια από το Amazon θα δεις ότι έχει σαν μειονέκτημα τις μικρές τρύπες για την usb και την έξοδο ακουστικών),αλλά είναι αρκετά πιο φθηνή από την offícial Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για screen protector, i-smooth (ότι καλύτερο για nexus 5,αξίζει σίγουραντο το κάτι παραπάνω) Για case θα σου πρότεινα sgp neo hybrid(βέβαια αν διαβάσεις σχόλια από το Amazon θα δεις ότι έχει σαν μειονέκτημα τις μικρές τρύπες για την usb και την έξοδο ακουστικών),αλλά είναι αρκετά πιο φθηνή από την offícial Google. Από τη στιγμή που έχουν βγει αξιόλογα tempered glass δεν βρίσκω τον λόγο να προτιμήσει κάποιος ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Για screen protector, i-smooth (ότι καλύτερο για nexus 5,αξίζει σίγουραντο το κάτι παραπάνω) Για case θα σου πρότεινα sgp neo hybrid(βέβαια αν διαβάσεις σχόλια από το Amazon θα δεις ότι έχει σαν μειονέκτημα τις μικρές τρύπες για την usb και την έξοδο ακουστικών),αλλά είναι αρκετά πιο φθηνή από την offícial Google. Μπορείς να μου πεις απο που είναι πολυ πιο φτηνή απο την original? Γιατί εγώ στα ίδια λεφτά την βρίσκω πανω κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Από τη στιγμή που έχουν βγει αξιόλογα tempered glass δεν βρίσκω τον λόγο να προτιμήσει κάποιος ζελατίνα. Δώσε καμία παραπάνω πληροφορία... Να φανταστώ χρησιμοποιείς tempered glass ? Δεν προσθέτει αισθητό πάχος στη συσκευή? Επίσης με τις γρατσουνιές πως τα πάει? Γιατί με τις ζελατίνες εγώ αλλάζω δυο φορες το χρονο σε κάθε μου κινητό γιατί αρχίζει να μαζεύει σημαδακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δώσε καμία παραπάνω πληροφορία... Να φανταστώ χρησιμοποιείς tempered glass ? Δεν προσθέτει αισθητό πάχος στη συσκευή? Επίσης με τις γρατσουνιές πως τα πάει? Γιατί με τις ζελατίνες εγώ αλλάζω δυο φορες το χρονο σε κάθε μου κινητό γιατί αρχίζει να μαζεύει σημαδακια Ακριβώς. Για δώστε παιδες καμιά πληροφορία. Προτείνεται καποια συγκεκρικριμένη εταιρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Borg74 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Θέλω να πάρω μία pouch θήκη σαν τη συνημμένη....έχετε κάποια να προτείνετε...? Εγώ έχω Pouch θήκη της media devil και είναι μια χαρά. http://mediadevil.com/eu/browse-by-device/google/nexus-5/artisanpouch-leather-pouch-case-google-nexus-5-by-lg.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ακριβώς. Για δώστε παιδες καμιά πληροφορία. Προτείνεται καποια συγκεκρικριμένη εταιρία ; Εγώ προτείνω της nillkin. Ποιοτική και σε καλή τιμή. (Υπάρχει και η spigen και η iloome) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εγω παιδια ψηνομαι να χτυπησω αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Transparent-Clear-Back-Case-Cover-Colored-Soft-TPU-Bumper-for-LG-Google-Nexus-5-/390745993855?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item5afa46b27f Νταξει δεν ειναι ουτε Ringke ή Spiegen αλλα για 2.2 λιρες ειναι τζετ... 20αρικα κ 30αρικα για θηκες δεν δινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εγω παιδια ψηνομαι να χτυπησω αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Transparent-Clear-Back-Case-Cover-Colored-Soft-TPU-Bumper-for-LG-Google-Nexus-5-/390745993855?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item5afa46b27f Νταξει δεν ειναι ουτε Ringke ή Spiegen αλλα για 2.2 λιρες ειναι τζετ... 20αρικα κ 30αρικα για θηκες δεν δινω... Παρήγγειλα μια ιδια χθες.. Ελπίζω να ναι καλές;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalober Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κι εγώ πρόκειται να έχω τη συσκευή από βδομάδα και ήθελα γνώμες για value for money Screen Protector. Όπως επίσης μου αρέσει και η original bumper case της Google, αλλά είναι πανάκριβη κι εω διαβάσει και στα σχόλια στο Amazon πως δεν επιτρέπει τα κουμπιά να πατιούνται καλά. Το επιβεβαιώνει κανείς εδώ; Σε αυτό το στυλ έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο; Στο θέμα που λες για τα κουμπιά που δεν πατιούνται καλά, όντος υπήρχε θέμα άλλα πλέον της άλλαξαν και οι καινούριες έχουν κάτι μικρο διαφορές και είναι πολύ καλύτερες σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εχει παρει κανεις την nexus bumper απο το play247 να μας πει αν ειναι γνησια; ενα 20αρικακι π κανει μ φαινεται καλη τιμουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 πως καταλαβαινεις αν ειναι γνησια? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 όντως πως θα καταλαβουμε αν ειναι γνήσια κ οχι απο Κινα πιστό αντίγραφο.... μπορεί να μας πει κάποιος που εχει παρει bumber απο Κινα αν καταλαβαινει οτι δεν ειναι γνήσιο?? π.χ απο το κουτι??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παρέλαβα σήμερα το Meenova microSD card reader. Όποιος έχει ROM βασισμένη σε CM και το αγόρασε ενημερώνω ότι ο Chaos kernel έχει Auto mount OTG οπότε δε χρειάζεται να κατεβάσει από το playstore κάποια εφαρμογή για να το εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ρε παιδιά πως γίνεται να είναι γνήσια και να πουλιέται φθηνοτερα, ή μάλλον πολύ φθηνότερα απο την Google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 ποσο εχει της Google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts