niknith Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 καλημερα.σημερα παρελαβα τη θηκη SPIGEN NEO HYBRID.απλα εκπληκτικη.και με καρτα αυθεντικοτητας μεσα.μπαινεις μεσα στο επισημο site της SPIGEN βαζεις το PSN και σου απανταει αν ειναι αυθεντικο προιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Οι μονοευρες οι θήκες που αγοράσαμε αρκετοί.. Έπεσε του γιου μου από τα 30_40 εκατοστά στο πλακάκι και έσπασε στη πλευρά που είναι το power button. Τουλάχιστον έβγαλε τα λεφτά της αφού σώσαμε το κινητό. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα skins? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ξέρει κανείς αν θα πάρουν kitkat τα εξής μοντέλα της LG 1.lg optimus 4xhd p880 2.lg optimus g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Επειδή η μπαταρία του Nexus 5 είναι τίμια αλλά όχι και απίστευτη, το γκατζετάκι αυτό θα το βρουν χρήσιμο πολλοί. Power Bank απο την Anker, 5600 mah (που σημαίνει ότι το N5 το φορτίζεις εύκολα δύο γεμάτες φορές on the go), σε λογικό, συμμαζεμένο μέγεθος ώστε να χωράει άνετα στην τσέπη, με ένδειξη ώστε να ξέρεις πόση περίπου ενέργεια του έχει απομείνει, δυνατότητα να διατηρεί τη φόρτισή του για μέχρι και 4 μήνες και ledακι για να το δουλεύεις και σαν φακο :p Απο amazon μου βγήκε 19 λίρες (κάπου 23 ευρώ) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Χρήσιμο σίγουρα.. Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Επειδή η μπαταρία του Nexus 5 είναι τίμια αλλά όχι και απίστευτη, το γκατζετάκι αυτό θα το βρουν χρήσιμο πολλοί. Power Bank απο την Anker, 5600 mah (που σημαίνει ότι το N5 το φορτίζεις εύκολα δύο γεμάτες φορές on the go), σε λογικό, συμμαζεμένο μέγεθος ώστε να χωράει άνετα στην τσέπη, με ένδειξη ώστε να ξέρεις πόση περίπου ενέργεια του έχει απομείνει, δυνατότητα να διατηρεί τη φόρτισή του για μέχρι και 4 μήνες και ledακι για να το δουλεύεις και σαν φακο :p Απο amazon μου βγήκε 19 λίρες (κάπου 23 ευρώ) πολυ καλο!! αλλα θελω να ρωτησω η συγκεκριμενη μαρκα ειναι καλη την ξερεις; γιατι με ενα ψαξιμο που εκανα βρηκα και με λιγοτερα λεφτα αλλης εταιριας αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα πρεπει να προσεξουμε κατι πριν την αγορα; Edited February 23, 2014 by avgtoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Η Anker γενικά είναι εγγύηση. Υπάρχουν και πιο φθηνές επιλογές αλλά δεν ξέρω αν είναι πιθανό να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στη συσκευή η την μπαταρία της. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Η Anker γενικά είναι εγγύηση. Υπάρχουν και πιο φθηνές επιλογές αλλά δεν ξέρω αν είναι πιθανό να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στη συσκευή η την μπαταρία της. οκ ευχαριστω γιατι δεν την γνωριζω την συγκεκριμενη μαρκα και βλεπω κατι αλλα στο ebay κινεζικα με 7-8 ευρω και περισσοτερα mah:wacko:και σκεφτομαι κατι δεν παει καλα:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μολις παρελαβα την google bumber case για το nexus 5,απλα τελεια,ωραια αισθηση στο χερι,προστατευει αρκετα το κινητο,και το λογοτυπο NEXUS στην πισω πλευρα,απλα τα σπαει:) [ATTACH][ATTACH]41583[/ATTACH][/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μολις παρελαβα την google bumber case για το nexus 5,απλα τελεια,ωραια αισθηση στο χερι,προστατευει αρκετα το κινητο,και το λογοτυπο NEXUS στην πισω πλευρα,απλα τα σπαει:) [ATTACH][ATTACH]41583[/ATTACH][/ATTACH] Ειναι αυτή: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Official-Google-Bumper-Hard-TPU-Cover-Case-FOR-LG-Nexus-5-5G-D820-821-/151231456735?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item233618e5df ή την πήρες από google play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κάτι μου θυμίζει η υπογραφή σου. :-P Αυτή η θήκη είναι λάστιχο; δηλαδή ξεχειλώνει μετά από καιρό με το βάλε βγάλε; την παίρνετε από κάποιο Play store ή παίζει καμιά καλή τιμή σε ebay ή Amazon; αν ναι, δώστε κάνα link. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Την πηρα απο το αγγλικο ebay,ειναι γνησια,το υλικο κατασκευεις ειναι πολυ ποιοτικο,εχει την αισθηση που εχει και το κινητο οταν την πιανεις.Σας παραθετω το λινκ οπου την αγορασα: http://www.ebay.co.uk/itm/OFFICIAL-GOOGLE-LG-NEXUS-5-PREMIUM-BUMPER-CASE-COVER-GENUINE-MULTI-COLOUR-NEW-/321316780844?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4acff8fb2c Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Θα σου πώ ότι έχω ακούσει ...προς αρχές Μάρτη μάλλον. Επειδή έπεσε η τιμή στο LG G2 είπα και εγώ να το πάρω σαν hi end μοντέλο που είναι δεν θα αργήσει φαντάζομαι και το update. .....περιμένω και εγώ με υπομονή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Επειδή η μπαταρία του Nexus 5 είναι τίμια αλλά όχι και απίστευτη, το γκατζετάκι αυτό θα το βρουν χρήσιμο πολλοί. Power Bank απο την Anker, 5600 mah (που σημαίνει ότι το N5 το φορτίζεις εύκολα δύο γεμάτες φορές on the go), σε λογικό, συμμαζεμένο μέγεθος ώστε να χωράει άνετα στην τσέπη, με ένδειξη ώστε να ξέρεις πόση περίπου ενέργεια του έχει απομείνει, δυνατότητα να διατηρεί τη φόρτισή του για μέχρι και 4 μήνες και ledακι για να το δουλεύεις και σαν φακο :p Απο amazon μου βγήκε 19 λίρες (κάπου 23 ευρώ) Καλή επιλογή φαίνεται. Εγω εχω στο μυαλό μου το astro slim 3 της anker. Έιναι ποιο βολικο και έχει πάνω καλώδιο έτοιμο. Βέβαια ειναι και ποιο ακριβό... Αν θυμαμαι καλα απο amazon βγαίνει στα 32 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Την πηρα απο το αγγλικο ebay,ειναι γνησια,το υλικο κατασκευεις ειναι πολυ ποιοτικο,εχει την αισθηση που εχει και το κινητο οταν την πιανεις.Σας παραθετω το λινκ οπου την αγορασα: http://www.ebay.co.uk/itm/OFFICIAL-GOOGLE-LG-NEXUS-5-PREMIUM-BUMPER-CASE-COVER-GENUINE-MULTI-COLOUR-NEW-/321316780844?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4acff8fb2c φίλε πόσο σου βγήκε ακριβώς?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 φίλε πόσο σου βγήκε ακριβώς?? Γυρω στα 40 ευρω με τα μεταφορικα,αξιζει παντως εχει πολυ καλη εφαρμογη και το λογοτυπο πισω ειναι ολα τα λεφτα! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Γυρω στα 40 ευρω με τα μεταφορικα,αξιζει παντως εχει πολυ καλη εφαρμογη και το λογοτυπο πισω ειναι ολα τα λεφτα! το μόνο που προβληματίζει ειναι τα κουμπιά που δεν πιέζονται εύκολα Edited February 27, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το μόνο που προβληματίζει ειναι τα κουμπιά που δεν πιέζονται εύκολα Δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο,ισα ισα που οταν το εχεις στην τσεπη, η σε τσαντακι,δεν πιεζονται:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σημερα παρελαβα και το meenova mini micro sd reader,και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,σε συνδυασμο με την sandisk extreme micro ανοιγει τα αρχεια λες και ειναι μνημη του λειτουργικου,τα βιντεο τα ανοιγει σε χρονο tt! [ATTACH]41757[/ATTACH] [ATTACH]41758[/ATTACH] [ATTACH]41759[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Από που την πήρες, μπορείς να δώσεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Με ροοτ λειτουργει η χωρις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι με τον τελευταίο ασύρματο φορτιστή της Google το τηλέφωνο δεν υπερθερμαίνεται και δεν αποφορτίζει πιο γρήγορα. Καλησπέρα,μηπως μπορείς να δώσεις το site που εκανες την αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Από που την πήρες, μπορείς να δώσεις link? Την αγόρασα απο εδώ: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=99983 Με ροοτ λειτουργει η χωρις; Δουλεύει και χωρίς root. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 και πιο προγραμμα χρησιμοποιεις για otg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts