guy_fawkes Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Καλημέρα! Xperia 5 στα γρήγορα μέσα στο σπίτι....Full auto DSC_0747 by l200kerasia, on FlickrΚαλά εσύ παίζεις σε άλλο επίπεδο champions league Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Δυνατο!!!!!!! Δες τον καναπε , που ειναι αυτο στυλ το γραφιστικό . Ολο το έγραψε . Ελα πες την αλήθεια . Δε θα σου λείψει το παστελι που έτρωγες στην μαπα με το xz1 ; Αυτη η λάσπη; RATATOUIS οταν τραβας με την super στο βγαζει αυτο το εικονίδιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Καλημέρα! Xperia 5 στα γρήγορα μέσα στο σπίτι....Full auto DSC_0747 by l200kerasia, on Flickr Καταπληκτική φίλε μου.. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Πολύ λεπτομέρεια το 5αρι ελπίζω να το χαρείς! Ναι Γιώργο αν εννοείς το εικονίδιο που λέει ότι τράβηξε καμία 7-8 φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Πολύ λεπτομέρεια το 5αρι ελπίζω να το χαρείς! Ναι Γιώργο αν εννοείς το εικονίδιο που λέει ότι τράβηξε καμία 7-8 φωτογραφιες Με ξενερώσες! Πως στον κόρακα δε δουλεύει σε εσένα σαν εμένα; Σπάει το κεφάλι μου. Την χθεσινή στο γυμναστήριο θα την εβγαζα με αυτην και θα πετσονε . Γιατι ρε φουστη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Βάζω ακόμα δύο ενδεικτικά στο αυτόματο... Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το κινητό λόγω δουλειάς... Από βδομάδα.. Η μια είναι πορτραίτο νυχτερινό... Xperia 5 2019-11-29_04-24-30 by l200kerasia, on Flickr 2019-11-29_06-54-48 by l200kerasia, on Flickr ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυνατο!!!!!!! Δες τον καναπε , που ειναι αυτο στυλ το γραφιστικό . Ολο το έγραψε . Ελα πες την αλήθεια . Δε θα σου λείψει το παστελι που έτρωγες στην μαπα με το xz1 ; Αυτη η λάσπη; RATATOUIS οταν τραβας με την super στο βγαζει αυτο το εικονίδιο ; Το XZ1 δε το δίνω για κανένα λόγο... Θα είναι σίγουρα το 2ο κινητό μου ειδικών συνθηκών... Μα πετάει ακόμα το άτιμο μετά από 2 plus Χρόνια... Δηλαδή Respect.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Παρά πολύ καλές οι φώτο χωρίς θόρυβο και καθαρές Μπράβο Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Ναι υπάρχει βελτίωση , σαφέστατα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ωραίος Γιώργη Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ουτε ο developer δεν την προώθησε έτσι. Ολες χέρι με την super , 3 ολες , στις 2 εκανε ένα μικρό edit για γινουν πιο έτοιμες. Αχ βρε ratatouis , έχω σκάσει με την επίδοση στην συσκευή σου. Εδωσαν κατι 20φευγα mb αρχεία. Τέτοια αρχεία σε ημερισιες με σύννεφα κ.α ειναι σχεδον edit αλλα raw ! Δειτε τον υπάλληλο στο patatallica (ονομα και αυτο ) !!! Νικο σε ευχαριστώ για τον καλο σου λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Στο ξαναείπα Γιώργο όντως με εντυπωσιαζουν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε μένα. Δεν πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ουτε ο developer δεν την προώθησε έτσι. Ολες χέρι με την super , 3 ολες , στις 2 εκανε ένα μικρό edit για γινουν πιο έτοιμες. Αχ βρε ratatouis , έχω σκάσει με την επίδοση στην συσκευή σου. Εδωσαν κατι 20φευγα mb αρχεία. Τέτοια αρχεία σε ημερισιες με σύννεφα κ.α ειναι σχεδον edit αλλα raw ! Δειτε τον υπάλληλο στο patatallica (ονομα και αυτο ) !!! Νικο σε ευχαριστώ για τον καλο σου λόγο. Έχω πάθει την πλάκα μου, δλδ συγγνώμη τώρα, αυτές είναι τραβηγμένες με το XZ3 και με την Super χωρίς καν φλάς; Μήπως το δικό μου έχει κάνα πρόβλημα;;; Απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Οχι πιο κάτω πήγαινε. Με το xz1 . Ναι ρε φιλε , έτσι τραβάει , μονο του , στο χέρι . Η sony είναι γνωστό οτι βαζει αισθητήρες απο το άνω ραφι και οτι πυροβολεί τα πόδια της μετά. Κατέβασε το app και δοκίμασε. Ειπα βαλε max το jpeg αρχειο max το resolution και ενεργο το debug mode . Εξοικείωσου με το photoshop express , από εκεί ρίχνε το jpg αρχείο καπου αναμεσα στο 40 με 50% , παιζε με 5 πράγματα εκτος απο τα πολύ καλα φίλτρα που έχει. Με αφαίρεση θαμπαδας , φωτεινά σημεία σκιές λευκά μαύρα . Και θα έχεις αποτέλεσμα top . Κάνει για στατικά θέματα για ανθρώπους που ποζάρουν και για selfie . Δεν μιλάω για όλες τις φωτογραφίες,αλλά για φωτογραφίες που πραγματικά θέλουμε να κρατήσουμε αξίζει να ασχοληθείς έστω και 60 δεύτερα μαζί τους ! Πότε μία φωτογραφία δεν σταματάει στο κλικ , ακόμα και με την καλύτερη κάμερα. Τουλάχιστον για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Οχι πιο κάτω πήγαινε. Με το xz1 . Ναι ρε φιλε , έτσι τραβάει , μονο του , στο χέρι . Η sony είναι γνωστό οτι βαζει αισθητήρες απο το άνω ραφι και οτι πυροβολεί τα πόδια της μετά. Κατέβασε το app και δοκίμασε. Ειπα βαλε max το jpeg αρχειο max το resolution και ενεργο το debug mode . Εξοικείωσου με το photoshop express , από εκεί ρίχνε το jpg αρχείο καπου αναμεσα στο 40 με 50% , παιζε με 5 πράγματα εκτος απο τα πολύ καλα φίλτρα που έχει. Με αφαίρεση θαμπαδας , φωτεινά σημεία σκιές λευκά μαύρα . Και θα έχεις αποτέλεσμα top . Κάνει για στατικά θέματα για ανθρώπους που ποζάρουν και για selfie . Δεν μιλάω για όλες τις φωτογραφίες,αλλά για φωτογραφίες που πραγματικά θέλουμε να κρατήσουμε αξίζει να ασχοληθείς έστω και 60 δεύτερα μαζί τους ! Πότε μία φωτογραφία δεν σταματάει στο κλικ , ακόμα και με την καλύτερη κάμερα. Τουλάχιστον για εμένα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ρυθμίσεις, η απορία μου είναι πως χωρίς φλας καταφέρνεις να έχεις τόσο ωραίες φωτογραφίες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ειναι μακρινές δε θα εκανε κάτι εαν μιλας για τις νυχτερινές στο τέλος. Εαν μιλας για τις παραπάνω τρενάκι και στολίδι ειχαν φως επάνω τούς. Το τρενάκι το εβαλα σε 2-3 θέσεις πριν το βγάλω για να δείξει καλα αυτο που ηθελα , το μπροστά σημείο. Παίζουν οι μικροί παίζω και εγω , αλλιως "ειναι λίγο ντροπή που το λεω" βαριέμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ειναι μακρινές δε θα εκανε κάτι εαν μιλας για τις νυχτερινές στο τέλος. Εαν μιλας για τις παραπάνω τρενάκι και στολίδι ειχαν φως επάνω τούς. Το τρενάκι το εβαλα σε 2-3 θέσεις πριν το βγάλω για να δείξει καλα αυτο που ηθελα , το μπροστά σημείο. Παίζουν οι μικροί παίζω και εγω , αλλιως "ειναι λίγο ντροπή που το λεω" βαριέμαι! Για τις νυχτερινές μιλάω, απλά φανταστικές. Τώρα όσον αφορά τις άλλες, ειδικά το τρενάκι είναι επαγγελματική.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Σε ευχαριστώ φιλε , να σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Πολύ καλές φίλε , άρτιες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Πολυ ωραιες. Τωρα με τους στολισμους των Χριστουγεννων πρεπει να παρει φωτια το τοπικ και να δουμε απιθανα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Πολύ καλές φίλε , άρτιες ! Ευχαριστώ φίλε. Νταξει έχουν φάει καλο edit. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να κάνω edit, γιατί με το προηγούμενο xperia c4 είχα φάει τρελο ξενέρωμα με την φωτογραφία του και είχα πει δε θα ξαναπάρω σονυ. Ναι τώρα τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να δούμε όμορφα πράγματα παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Ευχαριστώ φίλε. Νταξει έχουν φάει καλο edit. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να κάνω edit, γιατί με το προηγούμενο xperia c4 είχα φάει τρελο ξενέρωμα με την φωτογραφία του και είχα πει δε θα ξαναπάρω σονυ. Ναι τώρα τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να δούμε όμορφα πράγματα παιδιά! Πολυ καλες. Με τι εκανες edit; με Photoshop express; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Το εχω γραψει πάρα πάνω . αφαίρεση θαμπαδας , φωτεινά σημεία σκιές λευκά μαύρα. Ειναι η 5αδα που θες για να βγει οτι εχει μεσα η φωτογραφία σου στο express . Μετα πανω δεξια να κάνετε αποθήκευση κατω στο 50% το jpeg αρχείο που θα παραχθεί . Μειώνετε πολύ τα mb ετσι και δεν χάνετε τίποτα σε θέαση και λεπτομέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Xperia 5 λοιπόν... Θα σας παραθέσω ένα μίνι σεντόνι όλες στo auto! Το Manual το προσπαθώ ακόμα γιατί πρέπει να βρω Ballance.. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα από το XZ1 στις ίδιες συνθήκες... Έχω δουλειά μπροστά για το μέγιστο αποτέλεσμα.... Ύ.Γ Οι ημερήσιες είναι με το Wide φακό! DSC_0746 by l200kerasia, on Flickr DSC_0740 by l200kerasia, on Flickr DSC_0778 by l200kerasia, on Flickr DSC_0770 by l200kerasia, on Flickr DSC_0779 by l200kerasia, on Flickr DSC_0782 by l200kerasia, on Flickr DSC_0780 by l200kerasia, on Flickr DSC_0781 by l200kerasia, on Flickr DSC_0783 by l200kerasia, on Flickr DSC_0745 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts