ratatouis Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Χαίρομαι που σας άρεσαν. Τελικά ξαναχρησιμοποιω την MX, βγάζει ωραίο HDR και δίνει πληροφορία παραπάνω την ημέρα. Και νομίζω διόρθωσε αυτό το glow που έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Ναι δίνει αυτο είναι σίγουρο. Και ειναι και σταθερά καλή,δηλαδη θα πάρεις καλο αποτέλεσμα στην πλειοψηφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Σήμερα μια κοπελιά που έχουμε στο γραφείο στην δουλειά ζήτησε να βγει φωτογραφίες με ενα βεσπακι που εσκασε μύτη το απόγευμα για να κ@υλαντισει στο insta. Επειδή έχει παλιό κινητό την εβγαλα με το δικό μου. Στο θεμα μας. Ειχε φως αλλα όχι καθαρό δυνατό. Για iso 40 ηθελε 1/4 κλείστρο. Νίκο ειτε με iso 40 είτε παραπάνω το πρόσωπο της έβγαινε ελαιογραφία του θανάτα , 0 φυσικότητα. Ξέρεις εσύ,σαν αυτες που μου έχεις δείξει. Γύρισα καπάκι mx και εβγαλα με και διχως hdr και πήρα σοβαρές φωτογραφίες να μπορω να τις επεξεργαστώ και να τις δώσω. Νικόλα,τραβα με mx και πες μου. Κατι αλλο που έχω εντοπίσει ειναι ότι βγαίνουν πιο σπάνια κουνημενες σε ζορικους χρόνους κλείστρου που με την μαμα τρώω κούνημα για πλάκα. Για νυχτερινά σκηνικά εχει modes αυτή, δηλαδή night mode. Hdr μπαινοβγαζεις εσύ κατα το δοκούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Τα ξέρω, το μείον του κινητού, ο θόρυβος στα πρόσωπα Πίστεψε με κάνω μεγάλη υπομονή μέχρι το έπομενο. Θα δοκιμασω με mx δεν χάνω κάτι Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 για δες και πες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Θα το κάνω τσέκαρε λίγο xperia 1 thread Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 (edited) Με την MX τραβηγμένη στο σκηνικό για νύχτα. Πραγματικά έβγαλε ακριβώς ότι έβλεπα εκείνη την στιγμή και κυρίως με καλή λεπτομέρεια. Με αφορμή τα όσα διαβάζω έβαλα και την δεύτερη, αν το δει κανένας να καταλάβει ότι μπορεί να την φτιάξει την φωτογραφία ύστερα όπως αυτός την θέλει. Δε χρειάζεται να την βγάλει το κινητό σαν ψεύτικη. Γιατί έβγαλα και μερικές με του φίλου μου το mi a3 και δεν μου άρεσαν. Τις έβγαζε σαν ψεύτικες στο night mode. Δεν ξέρω με gcam, δεν ασχολήθηκα να το περάσω. Edited October 12, 2019 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εντάξει τα σπάνε,αφού έπιασες τα φύλα βραδιάτικα μέσα στο δέντρο είσαι σούπερ. Μου αρέσει και η μαμά αλλά και η άλλη . Γενικά τούμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Φοβερες πλην τις λαμπες που ειναι εχθρος στις καμερες μας. Εστω την εμπρος κοντινη λαμπα αμα δεν επιανε απευθειας ο φακος,θα εβγαινε συνολικα πιο ξεκουραστη στο ματι. Απο λεπτομερια φυσικα ειναι πολυ ωραια!Και σαν τοπιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Μια ερώτηση.. ως κάτοχος του xz1 έχω χρησιμοποιήσει κατά κύριο λόγο την στοκ κάμερα. Ακολουθώντας τις συμβουλές του Γιώργου έχω πετύχει ωραίες βραδινές φωτογραφίες, παίζοντας με iso, κλείστρο κλπ και τραβώντας κατά ριπές. Μετά από όσα διάβασα εδώ εγκατέστησα και την MX camera για δοκιμές. Έχει manual;; Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάτι πλην του hdr... Ευχαριστώ. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Εδώ οι διαφορές της stock με mx ειναι εμφανείς Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Μια ερώτηση.. ως κάτοχος του xz1 έχω χρησιμοποιήσει κατά κύριο λόγο την στοκ κάμερα. Ακολουθώντας τις συμβουλές του Γιώργου έχω πετύχει ωραίες βραδινές φωτογραφίες, παίζοντας με iso, κλείστρο κλπ και τραβώντας κατά ριπές. Μετά από όσα διάβασα εδώ εγκατέστησα και την MX camera για δοκιμές. Έχει manual;; Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάτι πλην του hdr... Ευχαριστώ. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Οχι δεν εχει manual, έχει σκηνές έτοιμες. Στο night mode ρίχνει για πλακα το κλείστρο και δίνει φοβερά αποτελέσματα. Για αυτό φυσικά και θελει προσοχή. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την μονταρα απο βαρεμάρα. Γιατι μου άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ελεύθερα να κάνεις ότι θες! Γι αυτό τις ανεβάζω Το μόνο που έσωζε λίγο το mia3 ήταν οι λάμπες. Στο xz1 όντως βγαίνουν κακές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Άρχισα να ακολουθώ το θέμα μετά από προτροπή του @georgerapp και τον ευχαριστώ. Δεν το είχα δει. Κάτοχος του xz2. Υπάρχει τρόπος να μειώσω την ταχύτητα του κλείστρου; με τη μαμά εφαρμογή δε βλέπω να γίνεται. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Άρχισα να ακολουθώ το θέμα μετά από προτροπή του @georgerapp και τον ευχαριστώ. Δεν το είχα δει. Κάτοχος του xz2. Υπάρχει τρόπος να μειώσω την ταχύτητα του κλείστρου; με τη μαμά εφαρμογή δε βλέπω να γίνεται. Μεχρι ένα δευτερόλεπτο δίνει την δυνατότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Ναι παρακάτω δεν πάει. Τι θα ήθελες να βγάλεις με παραπάνω; Νυχτερινό ουρανό ; Car trails; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Ναι παρακάτω δεν πάει. Τι θα ήθελες να βγάλεις με παραπάνω; Νυχτερινό ουρανό ; Car trails; Γενικά νυχτερινά χωρίς να χρειάζεται να ανεβάζω πολύ το ISO. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Πιστεύω νυχτερινά τα βγάζει με το 1 δευτερόλεπτο και όχι και τόσο μεγάλο ISO. Όχι θεοσκοταδα αλλά μια πλατεία ένα κτίριο μια κατοικημένη περιοχή από απόσταση. Ωστόσο μη το πολυφοβασαι το ISO , όλα τα κινητά πλέον ανεβάζουν κάτι 1600αρια και παραπάνω για καλαμπουρι . Παραπάνω από 1 δεύτερο ωστόσο προϋποθέτει σίγουρα τρίποδο η κάπου πλήρως ακίνητο και χωρίς tap αλλά με χρονόμετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Πιστεύω νυχτερινά τα βγάζει με το 1 δευτερόλεπτο και όχι και τόσο μεγάλο ISO. Όχι θεοσκοταδα αλλά μια πλατεία ένα κτίριο μια κατοικημένη περιοχή από απόσταση. Ωστόσο μη το πολυφοβασαι το ISO , όλα τα κινητά πλέον ανεβάζουν κάτι 1600αρια και παραπάνω για καλαμπουρι . Παραπάνω από 1 δεύτερο ωστόσο προϋποθέτει σίγουρα τρίποδο η κάπου πλήρως ακίνητο και χωρίς tap αλλά με χρονόμετρο. Ναι καλά σίγουρα μόνο με τρίποδο, δεν γίνεται χωρίς αν μιλάμε για πάνω απ 1sec. Βγάζει και με 1 σίγουρα, αλλά όπως είπες κατοικημένη, φωτισμένη σχετικά περιοχή. Το ψιλοφοβάμαι το ISO γιατί στα μεγάλα σκοτάδια μου ανεβάζει θόρυβο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Επειδή έχω βγάλει με το ΧΖ3 με τριποδο και στο 1s να ξέρεις ότι μπορείς να ρυθμίσεις το iso εσύ αν και πίστεψε με δεν θα χρειαστεί. Παίξε μόνο με κλείστρο, δες πόσο iso ανέβασε και ανάλογα μετά κάνεις τις αυξομειώσεις σου Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 (edited) Να σου δώσω 2 παραδείγματα χωρίς όμως τρίποδο εδώ μια στο αυτόματο τελείως https://photos.google.com/share/AF1QipOLZsGEA1h4puDlmrtBsfEv6MuJMwoCjFKoZ87POK7jMNSQ9oni0_zGk6SoZ-AYgg/photo/AF1QipMHINN52tqdulOaNz6sHb0i4atMi8D95-Lu5muc?key=T1hYSHcxQ0FnM3hid0owQ3pmczBMSzgxNWxFc29B και εδώ στο 1/2 κλείστρο με αυτόματο iso στα 2500 https://photos.google.com/share/AF1QipOLZsGEA1h4puDlmrtBsfEv6MuJMwoCjFKoZ87POK7jMNSQ9oni0_zGk6SoZ-AYgg/photo/AF1QipND2JkqeRnplaEiWByGjtf8JmoPrymv5fJxRIaP?key=T1hYSHcxQ0FnM3hid0owQ3pmczBMSzgxNWxFc29B και εδώ ένα δεύτερο παράδειγμα με την πρώτη στο 1/2 iso 2500 https://photos.google.com/share/AF1QipOLZsGEA1h4puDlmrtBsfEv6MuJMwoCjFKoZ87POK7jMNSQ9oni0_zGk6SoZ-AYgg/photo/AF1QipPzvyEBy5ZJkLTevvRu0X8H_SEzdzDi1HcZovgk?key=T1hYSHcxQ0FnM3hid0owQ3pmczBMSzgxNWxFc29B και εδώ με κλείστρο 1 δεύτερο και iso 1000 https://photos.google.com/share/AF1QipOLZsGEA1h4puDlmrtBsfEv6MuJMwoCjFKoZ87POK7jMNSQ9oni0_zGk6SoZ-AYgg/photo/AF1QipO4qEnSElfme4LA93LjGMutGorBukZ2lKFLIp7U?key=T1hYSHcxQ0FnM3hid0owQ3pmczBMSzgxNWxFc29B αν κάνεις κλικ σε κάποιο λινκ κάτω απο τις φωτο θα δεις και ένα δείγμα από το λεύκωμα,απλά αυτό που θέλω να σου πω ότι σε τέτοιους χρόνους το iso άστο στο αυτόματο,μην το φοβάσαι καθόλου.Αν πάλι θεωρείς ότι έχει πολύ θόρυβο,μείωσε το iso. Οι παραπάνω είναι χωρίς τρίποδο,απλά έπαιζα έτσι για δοκιμές Edited October 15, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Δεν ξέρω αν έχεις δει καθόλου το νήμα, αλλά έχουν ανέβει πολύ δυνατές φωτογραφίες κατά καιρούς. Και γω με το xz1 έχω πάρει μερικά καλά αποτελέσματα. Αυτήν ας πούμε ήταν όταν πρώτοπηρα το κινητό και δεν ήξερα να παίζω με manual. Είναι στο αυτόματο και 4:3. Με λίγη επεξεργασία γίνεται άλλη φωτογραφία Εδω 1s και iso αυτόματο που πήγε στο 64. Απείραχτη Εδω έκανα χαζομάρα και είχα και κλείστρο χαμηλά και iso. Αλλά πάλι με επεξεργασια βγάζει καλή πληροφορία. Γενικά πάντως μπορείς να πάρεις όμορφα αποτελέσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ευχαριστώ παιδιά. Ωραία δείγματα. Θα πειραματιστώ με ISO αυτόματο και θα παίξω μόνο με τους χρόνους του κλείστρου όπως με συμβουλέψατε. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Μια καλή εφαρμογή ειναι το photoshop express το οποιο εχει noise reduction για να εφαρμόζεις εαν θες . Επισης το edit ειναι η μισή φωτογραφία. Κατεβάζετε τα highlights συνήθως και ανεβάζετε τις σκιές για να βγει η πληροφορία η παραπάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Όσο για το photoshop express για μείωση θορύβου στείλε να σου πω πως γίνεται Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts