georgerapp Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Ως αναφορά επιδόσεις κ γενική χρήση το xz1 μου τα σπάει !!! Εδω το z5c ακομα δουλεύει σαν σκυλί μαυρο στα χέρια της γυναίκας μου . Το xz1 δε θα πήγαινε μπάλα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Ακόμη μία σημερινή, photograpgy pro, auto, απείραχτη. Κινητό ακουμπισμένο σε καρέκλα. Τα φωτα είναι από ένα stage και το αναψυκτήριο στην Αρετσού (Καλαμαριά) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Όλες εξαιρετικές!! Καλό φθινόπωρο σε όλους! 1 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Επίσης φιλε μου , κ σε ευχαριστούμε για τα καλα σου λόγια . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Και λίγες από εμένα. Από Flickr, με τα εκεί φίλτρα.Πήλιο οι πρώτες, το ουράνιο τόξο είναι στη Μουσθένη.Sent from my G8341 using Tapatalk 3 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 δεν έχεις και άδικο αλλά η παρακάτω είναι απο xperia 1iihttps://twitter.com/yuu102/status/1276546030352252928/photo/1Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 @NikosChandolias υπέροχες ! Ωραίος τόνος στις πρώτες . Νοσταλγία/ρετρό . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 @NikosChandolias υπέροχες ! Ωραίος τόνος στις πρώτες . Νοσταλγία/ρετρό .Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Ήταν υπέροχα τα μέρη και η διαδρομή και αξίζει η βόλτα!!Sent from my G8341 using Tapatalk 1 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Μία σημερινή σε αρκετά σκοτεινό περιβάλλον με πολλές σκιές. Προσωπικά από τις πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες. Πιο δύσκολη από εκείνη με το πολεμικό καράβι αλλά βγήκε εξαιρετικά ρεαλιστική στα χρώματα, στα φωτεινά σημεία, στα μαύρα ουρανού, στις σκιές και στην όλη ατμόσφαιρα της μαρίνας. Photography pro, λειτουργία auto (xperia 5ii), κινητό ακουμπισμένο στο έδαφος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 πραγματικά είναι πολύ καλή! Δεν έχει ανοίξει πολύ σκιές και ο θόρυβος είναι σε χαμηλά επίπεδα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Iso 1000 !!! Αυτο που ειπα πιο πάνω . Η φωτογραφία είναι πολύ καλή απο οπου κ αν το δεις . Κ ως νυχτερινή με τα σκάφη κ αυτα τα λιγα φωτάκια ειναι κ πολύ όμορφη . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 Έβγαλα μερικές φωτό χθες σε μία παράσταση και έκανα μια μίνι σύγκριση ανάμεσα στην βασική κάμερα και στην pro σε auto λειτουργία. Πρώτα η βασική και μετά η pro σε κάθε ζευγάρι. Νομίζω στο καλό φως,η βασική κάμερα είναι καλύτερη λόγω έκθεσης. Στο λιγότερο φως ανάποδα (αν τις δείτε με τέρμα φωτεινότητα) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 Η βασική επανω εχει κάνει καλύτερη δουλειά σε φωτεινά κ σκοτεινά , το ιδιο κ κάτω αλλα δεν φαίνεται τοσο λογο οτι ειναι ακομα πιο σκοτεινό κάδρο . Αλλα είναι πολύ καλες ολες . Ωραια τραβάει βράδι . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 (edited) Οπως ειχα υποσχεθει, απο εδω ο Γαλαξίας μας. Πολυ προχειρη επεξεργασια των raw αρχειων με το photoshop express του κινητου. Το σημειο ειναι σε βουνο μακρια απο την πολη με την φωτορυπανση. Τα φωτ κατω ειναι μακρινο χωριο.Το νεφελωμα το βρισκεις με εφαρμογη στον οριζοντα. Λιγο πριν ανατειλει η σεληνη απο εκεινη τη μερια,προλαβα και εβγαλα τις φωτο μου. Με ενα απλο τριποδακι των 5€. Xperia 5ii, photo pro M, 30 sec κλειστρο, 3200iso Edited September 27, 2021 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 Δημήτρη πάρα πολύ καλές!! Αν σήκωνες την κάμερα πιο ψηλά ώστε να αποφύγεις τα φώτα στον ορίζοντα, δεν θα ήταν καλύτερα? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 (edited) 3 minutes ago, guy_fawkes said: Δημήτρη πάρα πολύ καλές!! Αν σήκωνες την κάμερα πιο ψηλά ώστε να αποφύγεις τα φώτα στον ορίζοντα, δεν θα ήταν καλύτερα? Η επομενη προσπαθεια θα γινει πιο σωστα. Μεσα απο αμαξι ειναι,με στερεωμενο τριποδο στην πορτα. Εβγαλα 4 φωτο χωρις να περιμενω γιατι ειχε κατι γαιδουροσκυλα στο βουνο. Συνηθιζεται να υπαρχει μερος του τοπιου για να φανει πιο ομορφο το καδρο. Αλλα γεωγραφικα βρηκα το σημειο οποτε θα επανελθω με πιο σωστες. Edited September 26, 2021 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 Είναι πραγματικά εξαιρετικές!! Εμένα μου αρέσει το καδράρισμα να πω την αλήθεια. Sent from my G8341 using Tapatalk 1 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Αυτή ειναι απο gphotos κ κανω τεστ να δω αν ανεβαίνει να γλυτώσω τα imgbb κ.α . Πειτε μου αν φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 20 minutes ago, georgerapp said: Αυτή ειναι απο gphotos κ κανω τεστ να δω αν ανεβαίνει να γλυτώσω τα imgbb κ.α . Πειτε μου αν φαίνεται. Ναι μια χαρά!👌 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Οκ . Αρα να ξέρετε οτι απο gphotos πατε στην εικονα κάνετε άνοιγμα εικονας σε διπλά καρτέλα , ανοίγει μονη της κ εκεινο το λινκ το φέρνετε εδω . Δεν δείχνει exif κ δεν ειναι φουλ ανάλυση . Αλλα οταν δεν σας νοιάζει το pixel pipping τοτε ειναι μια ευκολία καλή για οποιον κανει ετσι κ αλλιως back up στο gphotos τις εικονες του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 ακυρο , απο pc δεν φαινετε , μονο απο κινητο , οποτε γυρναμε σε imgg . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 (edited) 1 ώρα πριν, georgerapp said: ακυρο , απο pc δεν φαινετε , μονο απο κινητο , οποτε γυρναμε σε imgg . εγώ την βλέπω απο laptop Γιώργο! Edited September 29, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Μπηκα απο το pc σε incognito για να μην ειμαι login κ πηρα μπαλομπες , δεν την δείχνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts