NikosChandolias Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Πάρκο Κατερίνης σήμερα. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 πολυ ωραια φιλε , ειναι ομορφο το χιονι παρα τα προβληματα που δημιουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Άσχετο με το τοπικ, αλλά κυρίως αύριο όσοι δουλεύετε πρωί 10πλή προσοχή στον δρόμο απ ότι συνήθως λόγω παγετου και λόγω του ότι 99% δεν έχουν χιονολαστιχα και εμπειρία από χιόνια και παγωμενους δρόμους. Και εσείς να ξέρετε, ο απέναντι πιθανότατα δεν έχει ιδέα. Μακάρι να ρίξουν αλάτι παντού. Απ ότι βλέπω στις φωτογραφίες σε πολλά μέρη που σπάνια χιονίζει, χιονισε αρκετά, γι αυτό το γράφω. Ωραίες φωτογραφίες, συνεχίστε να ανεβάζετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Καλημέρα σε όλους. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Το πολύ το κλαμα για την αθηνα που έριξα έφερε λίγη ομορφιά κ σε εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 (edited) Ιωάννινα Xperia 5ii Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Edited March 5, 2021 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 έχουν χαμηλή ανάλυση έτσι όπως τις έχεις βάλει? Γιατί κάτι δεν μου αρέσει. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Όπως και να τις ανεβάσω εδώ έχουν χαμηλή ανάλυση. Κανονικά θέλει Flickr αλλά έχω χρόνια να ασχοληθώ Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 ImgBB ακομα χωρις προφιλ,τις ανεβαζεις και βαζεις εδω τα λινκ ωστε να τις ανοιγουμε σε φουλ αναλυση και να υπαρχουν οι λεπτομεριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 (edited) Έβαλα λινκ για Flickr παιδιά για να φαίνονται καλύτερα για όποιον θέλει να μπει. Οι φωτογραφίες ήταν raw και αποθηκευτηκαν έπειτα σε jpg, οπότε χωρίς hdr και μέσω lightroom έχω φωτίσει σκιές και έχω χαμηλώνει highlights. (πάντως στο κινητό μου στην εφαρμογή του lightroom σαν raw φαίνονται ακόμα πιο καθαρά οι φωτογραφίες σε τέρμα ζουμ. Προφανώς επειδή από 20+mb έγιναν ~10) Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Edited March 5, 2021 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Τώρα ναι! Έφτιαξε πολύ! όμως είναι ιδέα μου ότι υπάρχει σαν ένα θόλωμα? Σαν να υπάρχει ομίχλη. Μπορεί να είναι ιδέα μου... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Τώρα ναι! Έφτιαξε πολύ! όμως είναι ιδέα μου ότι υπάρχει σαν ένα θόλωμα? Σαν να υπάρχει ομίχλη. Μπορεί να είναι ιδέα μου...Όχι δεν είναι ιδέα σου, έτσι είναι η λίμνη ειδικά τα πρωινά μέχρι 1-2 το μεσημέρι συνήθως τώρα χειμώνα. Μεσημέρι και μετά καθαρίζει. Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Οκ τότε!! Γιατί θα σου έλεγα να καθαρίσεις τους φακούς. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 0 οξύτητα 0 ψηφιακή επεξεργασία που παρουσιάζει η jpeg , το λεω αλειφαδωρο εγω. Εμενα μου αρέσουν ! Απλα δεν τις εχει πειράξει τόσο χρωματικά για να γίνουν "πιασαρικες" . Και μη ξεχναμε , αγαπάμε Γιάννενα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Τις πειραξα επιτόπου Γιώργο όταν τράβηξα την κάθε φωτογραφία για να γίνουν ακριβώς όπως αυτό που έβλεπα με τα μάτια την συγκεκριμένη στιγμή. Γι αυτό και είναι τόσο φλατ χρωματικα. Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Ναι το ξέρω , αν κ η πλήρηςαποτύπωση της πραγματικότητας ιδικά σε τοπία ειναι μονο για δημοσιογραφία κ σκοπούς επιστημονικής έρευνας !!! Χαχαχαχχαχα! Το θέλουν το κατιτι τους πάντα . Όχι απαραίτητα το pop αποτέλεσμα η το hdr , για αυτο κοιταζω insta πολλές φορές να παίρνω ιδέες σωστές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Απέκτησες Instagram? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 ναι , παιρνω πολλες ιδεες απο αυτο , μαζικα μεγαλος ογκος εικονων απο οτι θες . το ειχα παρεξηγημενο αλλα εαν το θες για την φωτογραφια κ οχι για να δειχνεις την ζωη σου κ να βλεπεις κανεναν π@το ειναι πραγματικα κορυφαιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Πολύ καλές!!! Η πρώτη πειραγμένη? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Ναι κ οι 2 τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Εξαιρετικές όπως πάντα!! Υπέροχα χρώματα! Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 ευχαριστω φιλαρακι , τις εφτιαξα εγω αλλα εβαλα κ ενα φιλτρο απο πανω , αυτο ειναι που τις εκανε ετσι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Να βγαλουμε και ενα τρενο(ακινητο) με φοντο την Θεσσαλονικη. Xperia 5 auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 να το βγαλουμε ρε φιλε ,γιατι οχι ; την καλημερα μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts