duc Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 (edited) Σε καταλαβαίνω. Εγω απο όταν άκουσα οτι εχεις το mi8 ειπα μεσα μου αυτος θα απογοητευθεί απο την κάμερα. Το αναγνωρίζω οτι η jpeg engine της sony μεχρι το xz3 ήταν πίσω πολύ. Εχω βρει τα κουμπιά του εγω , σχεδόν πάντα παρακαμπτω το αυτόματο της. Ειτε μεσο manual ειτε μεσο αλλου app και με edit. Δηλαδη εχω βγάλει εκτός απο την ζωη μου το software της. Δεν είμαστε ολοι ίδιοι. Και δεν προϋποθέτει οτι οποιος κανει αγορά ενα smartphone θα πρεπει να γνωριζει από κάμερα φωτογραφία και edit. Σε νιώθω απόλυτα. Ναι η διαφορά σε σχέση με το Mi 8 Pro είναι χαοτική τελικά, προχθές είπα να βγάλω μια σε απόλυτο σκοτάδι και με τα δύο, απλά κόβεις φλέβα με το αποτέλεσμα. Ούτε καν μπαίνεις στον κόπο να συγκρίνεις. Τελικά μόνο για την οθόνη κατ' εμέ θα αγόραζε κάποιος το XZ3. Παρατήρησα πως όταν τραβήξω με το MI 8 και τη στείλω αυτούσια στο XZ3 η φωτογραφία κερδίζει πολύ στο XZ3. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κλεμμένη από τον φίλο μου με το δικό του XZ3. https://m.imgur.com/a/VfuTLMe Edited December 6, 2019 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ναι ειναι πολύ καλη και σωστή ως αναφορά την αποτύπωση του περιβάλλοντος. Δηλαδη χωρις να έχει υπερβάλει καπου η φωτογραφία , σκιές εκει που θα έπρεπε να υπάρχουν και γενικά σωστά φωτισμένη. Ο αισθητήρας μπορεί. Εδω εχω βγάλει εγώ κουφέτα εικόνες με το παλιο s3 που υπαρχει ακομα στο σπίτι. Το software είναι κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ναι ειναι πολύ καλη και σωστή ως αναφορά την αποτύπωση του περιβάλλοντος. Δηλαδη χωρις να έχει υπερβάλει καπου η φωτογραφία , σκιές εκει που θα έπρεπε να υπάρχουν και γενικά σωστά φωτισμένη. Ο αισθητήρας μπορεί. Εδω εχω βγάλει εγώ κουφέτα εικόνες με το παλιο s3 που υπαρχει ακομα στο σπίτι. Το software είναι κακό. Αυτό λέω κι εγώ, και η φωτογραφία χάνει γιατί είναι πολύ χαμηλής ποιότητας μιας και είναι "κλεμμένη". Εγώ πάντως τέτοια φωτογραφία με το δικό μου XZ3 δεν έχω πετύχει.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Σε δύσκολες συνθήκες καλώς ή κακώς θέλει manual την κάμερα γιατί δεν είναι καλές συνήθως. Αλλά δύσκολα θα κάθεται ο καθένας να τα ρυθμίζει αυτά ενώ θέλει να βγάλει μια γρήγορη φωτογραφία της στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Δύσκολο δεν ειναι με βαση τον μπουσουλα που έδωσα. Αλλο το δύσκολο και αλλο η απόλυτη ευκολία που παρέχει ο ανταγωνισμός. Υ.γ τις εικονες απο το 1+ τις βλέπω στο άλλο νήμα. Συσκευαρα το άτιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εγώ θα διαφωνήσω για το συγκριτικό αλλά ποιος είμαι εγώ ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μην σε μπερδεύει το φως κάτω στα χόρτα,δεν φτάνει να φωτίσει την σκοτεινή θάλασσα και το ακόμα πιο θεοσκότεινο βουνό απέναντι. και εδώ θα δεις αυτό που σου λέει ο Γιώργος με το κλείστρο. Η μια είμαι auto η δεύτερη manual Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εγώ θα διαφωνήσω για το συγκριτικό αλλά ποιος είμαι εγώ ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μην σε μπερδεύει το φως κάτω στα χόρτα,δεν φτάνει να φωτίσει την σκοτεινή θάλασσα και το ακόμα πιο θεοσκότεινο βουνό απέναντι. και εδώ θα δεις αυτό που σου λέει ο Γιώργος με το κλείστρο. Η μια είμαι auto η δεύτερη manual Εντάξει, πλάκα κάνεις τώρα..... πρέπει να έχω μαύρα μεσάνυχτα.... :) . Δεν νομίζω να μπορέσω να τραβήξω τέτοιες φωτογραφίες... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Xperia 5 Auto 2019-12-06_01-58-30 by l200kerasia, on Flickr ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2019-12-06_02-01-32 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Xperia 5 Auto 2019-12-06_01-58-30 by l200kerasia, on Flickr ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2019-12-06_02-01-32 by l200kerasia, on Flickr Έχεις "ξεφύγει" :) Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ο mak πλεον κανει gestαριλικι εδώ. Εμείς παλεύουμε να βγάλουμε την σωστή την φωτό και αυτος με το auto δίνει ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Κλαιωωωω!!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Κλαιωωωω!!! ������������������ Να γελάς πρέπει :) :) :) , εδώ εμείς οι έρμοι παλεύουμε με το θηρίο και εσύ κάνεις πλάκα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ξέρει ομως ! Ειχε το xz1 πριν , και το εχει ακομα. Είναι μύστης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Φίλε πολύ ζηλεύω με την καλή έννοια το 5αρι σου Συνέχισε έτσι! Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Hdr on DSC_0832 by l200kerasia, on Flickr Τηλεφακός DSC_0826 by l200kerasia, on Flickr Κεντρικός φακός Auto DSC_0834 by l200kerasia, on Flickr Wide φακός 2019-12-06_09-14-35 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Η 1η,2η,4η σούπερ. Πολύ καλό ς ο wide. Σου κάνει καμία απόκλιση χρωματική στο ίδιο κάδρο,ο νορμάλ με τον wide φακό; Η 3η ή κουνημενη ή δεν εστίασε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Η 1η,2η,4η σούπερ. Πολύ καλό ς ο wide. Σου κάνει καμία απόκλιση χρωματική στο ίδιο κάδρο,ο νορμάλ με τον wide φακό; Η 3η ή κουνημενη ή δεν εστίασε καλα Η 3η έχει tap στο κύλινδρο με τα νούμερα του τηλεφώνου... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Την ανοιξα στο λαπτοπ.Μια χαρα ειναι και αυτη.Στο κινητο θολουρα μου εδινε.Σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 ναι μια χαρα ειναι , ολες ειναι καλες , και η 3 για iso 800 ειναι υπεροχη , ουτε θορυβο βλεπω ουτε noise reduction που θα ειχε για να σβησει τον θορυβο . ειναι αναβαθμισμενος ο αισθητηρας , δεν νιωθει το iso , σε εμας φαινετε απο τα 200 και πανω ! ειτε ο θορυβος εαν τραβηξω με την super ειτε το nr με την μαμα που τον κρυβει . εγω για να παρω τετοια ( τριτη ) θα πρεπει να μεινω στο 100 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 λεω να παω σε κατι τετοιο καποια στιγμη. δε ξερω αν θα βγει καλο ομως γιατι δε νομιζω να δεχονται doa και επιστροφη χρηματων . και δε θα ηθελα να τους πιεσω και να με ταισουν στα σκυλια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 λεω να παω σε κατι τετοιο καποια στιγμη. δε ξερω αν θα βγει καλο ομως γιατι δε νομιζω να δεχονται doa και επιστροφη χρηματων . και δε θα ηθελα να τους πιεσω και να με ταισουν στα σκυλια ! Χα, χα χα... Γαμάτη διαφήμιση. Η συσκευή δεν ξέρω τι μπορεί να λέει αλλά η παρουσίαση είναι σούπερ. Βλέπω να λυσσάνε κάτι φεμινίστριες και να μην στεργιώνει στο YouTube για πολύ καιρό ακόμα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Xperia 5 DSC_0838 by l200kerasia, on Flickr DSC_0840 by l200kerasia, on Flickr DSC_0839 by l200kerasia, on Flickr DSC_0841 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δύο ταπεινες φωτογραφιες στο 1/4 Τι έκτρωμα είναι αυτή η φατνη θεέ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Φρουτοπία μου θύμισαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Χαχαχαχαχα Όντως σάπια πτώματα και με τρόμο στα μάτια . Έτσι φύγανε τρομαγμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts