duc Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Καταπληκτικές..... ειδικά το βράδυ!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Αλλο level . Ειναι φοβερές! Τι να το κανεις το manual ;;;;; Αφου απο μονο του βγάζει ετσι! Κατι βιτρίνες τις εβγαλε λουκούμι. Εκανες επιλογή ΑΑ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Τέλειες, μόνο manual χωρίς ενεργοποίηση HDR? Πραγματικά άλλο level, αυτό που προσπαθώ να κάνω εγώ με manual το κάνει το 5 στο auto. Θα ήθελα μια χάρη αδελφέ, αν γίνεται να παραθέσεις σε δύσκολες συνθήκες ακόμα και νυχτερινές αντιπαράθεση HDR on vs HDR off Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Για το manual εννοώ αφού αυτές τις σκηνές πια το κινητό τις έχει στο Auto πάμε για τα πια δύσκολα τώρα τα οποία με το Manual το κινητό θα απογειωθει! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλειες, μόνο manual χωρίς ενεργοποίηση HDR? Πραγματικά άλλο level, αυτό που προσπαθώ να κάνω εγώ με manual το κάνει το 5 στο auto. Θα ήθελα μια χάρη αδελφέ, αν γίνεται να παραθέσεις σε δύσκολες συνθήκες ακόμα και νυχτερινές αντιπαράθεση HDR on vs HDR off Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη πορεια θα τα φτιαξω ολα για να εχετε πιο εμπεριστατωμένη γνωμη! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Αυτές ενδεικτικά γιατι όλα τα κινητά πάνω κάτω σε τέτοια πλάνα κάνουν καλή δουλειά... #Xperia 5 DSC_0786 by l200kerasia, on Flickr DSC_0785 by l200kerasia, on Flickr DSC_0787 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Βαλε πράμα, ενδεικτικά η όχι. Για αυτο ειναι το νήμα . Εαν δεν βαλεις εσυ με την φρεσκαδουρα ποιος θα βαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Xperia 5 Auto DSC_0790 by l200kerasia, on Flickr DSC_0789 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Έλα το κτήνος, το απογείωσες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Μου αρέσουν τα μουτσουνια αυτου του αγρότη πολύ. Η τελευταία μου βγηκε κουνημενη , αλλα την κράτησα , μου άρεσε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ωραίο το πενταρι φαίνετε, θα το πάρουμε το Πάσχα ... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Με την mx στο night mode που έχει. Tρελή δουλειά η αφαίρεση θαμπάδας στο p. Express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καταπληκτικές, απλά καταπληκτικές.... απορία, πως καταφέρνετε να βγάζετε τέτοιες φωτογραφίες με τα Xperia; Όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βγάλω σωστή φωτογραφία, ειδικά βράδυ. Με καμία εφαρμογή από αυτές που προτείνατε ούτε με τη μαμά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μπραβο ratatouis . Duc τραβα στο αυτόματο γενικά και διπλα στο manual εχε κλειστρο μονιμα 1/8 . Αφησε το έτσι. Σε βράδυνα τοπία γυρνα manual και τραβα οπως θα ειναι ετοιμο μια ριπή . Κρατα το δαχτυλο να βγουν περιπου 5 με 6 . Μετα με την ησυχία σου αποθήκευσε την ακουνητη. Ολα τα αλλα αυτόματο μονο 1/8 κλείστρο στο manual . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Αυτό που λέει ο Γιώργος, μάθε να δουλεύεις τις manual ρυθμίσεις και επί το πλείστον με το κλείστρο, και θα δεις μεγάλες διαφορές Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Αν θέλετε βάζετε και όσες είναι ανεπεξεργαστες μαζί με τις επεξεργασμένες γιατί η ουσία είναι εκει για κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Xperia 5 2019-12-05_12-12-46 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ωραία φωτογραφία πιο ωραίο το γατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μπραβο ratatouis . Duc τραβα στο αυτόματο γενικά και διπλα στο manual εχε κλειστρο μονιμα 1/8 . Αφησε το έτσι. Σε βράδυνα τοπία γυρνα manual και τραβα οπως θα ειναι ετοιμο μια ριπή . Κρατα το δαχτυλο να βγουν περιπου 5 με 6 . Μετα με την ησυχία σου αποθήκευσε την ακουνητη. Ολα τα αλλα αυτόματο μονο 1/8 κλείστρο στο manual . Το 1/8 στο manual ποια ρύθμιση είναι? Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Οπως το έχω. Ασε το hdr στο on και στις ρυθμίσεις ενεργή την λήψη ριπης. Πατα το κουμπι της κάμερας και κρατά το , θα τραβάει συνέχεια αυτό. Βγαζε κάθε φορά περίπου 5 με 6 . Διάλεγε μετά την ακουνητη. Εαν έχεις σταθερό χερι θα μπορείς στο μελλον να πέσεις και αλλο στο κλείστρο . 1/4 ας πούμε. Το ίδιο ξανά , πολλες φωτογραφίες και κραταμε την ακουνητη. Εγω έτσι μπορώ και τραβάω και στο 0.5 , στο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Χαχαχ προσπαθούσα να βρω τρόπο να του εξηγήσω αλλά δεν μου ερχόταν στο μυαλό το screen shot Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλό ε; Screenshotακι. Ας το δοκιμάσει ο φίλος να μας πει εάν του είναι εύκολο. Βασικά ας το έχει σαν mode . Πώς είναι το night mode ; Που πρέπει να πας από το auto δίπλα σε αυτό και να τραβήξεις; Έτσι ακριβώς. Παρατάς έτσι το manual και σε νυχτερινά σκηνικά ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ το έχεις έτοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Καλό ε; Screenshotακι. Ας το δοκιμάσει ο φίλος να μας πει εάν του είναι εύκολο. Βασικά ας το έχει σαν mode . Πώς είναι το night mode ; Που πρέπει να πας από το auto δίπλα σε αυτό και να τραβήξεις; Έτσι ακριβώς. Παρατάς έτσι το manual και σε νυχτερινά σκηνικά ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ το έχεις έτοιμο. Κώστας, ο φίλος που έχει το xz3 ποστάρει στο Facebook και Instagram καταληκτικές φωτογραφίες και slow motion βίντεο που ειλικρινά σε σχέση με αυτές που τραβάω εγώ είναι για γέλια. Θα του κλέψω καμία και θα την ανεβάσω να δείτε. Πάντως παιδιά σε σχέση με το Mi 8 Pro που δουλεύω ταυτόχρονα (στο αυτόματο μέρα η νύχτα) είναι τεράστια η διαφορά προς το Xiaomi εννοείται, και με έχει απογοητεύσει η μπροστινή κάμερα, μιλάμε μου θυμίζει κάμερα όταν είχαν βγει τα πρώτα smartphone (τραγική) συν ότι σχεδόν παραμορφώνει τα πρόσωπα έστω λίγο κι αν κουνηθείς.... Τέλος πάντων, μάλλον κάτι κάνω εγώ λάθος και δυστυχώς δεν είμαστε όλοι φωτογράφοι να ψαχνόμαστε με ρυθμίσεις, μάθαμε όλοι στο αυτόματο..... Σε ευχαριστώ πολύ για τις ρυθμίσεις φίλε Γιώργο, θα δοκιμάσω.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Σε καταλαβαίνω. Εγω απο όταν άκουσα οτι εχεις το mi8 ειπα μεσα μου αυτος θα απογοητευθεί απο την κάμερα. Το αναγνωρίζω οτι η jpeg engine της sony μεχρι το xz3 ήταν πίσω πολύ. Εχω βρει τα κουμπιά του εγω , σχεδόν πάντα παρακαμπτω το αυτόματο της. Ειτε μεσο manual ειτε μεσο αλλου app και με edit. Δηλαδη εχω βγάλει εκτός απο την ζωη μου το software της. Δεν είμαστε ολοι ίδιοι. Και δεν προϋποθέτει οτι οποιος κανει αγορά ενα smartphone θα πρεπει να γνωριζει από κάμερα φωτογραφία και edit. Σε νιώθω απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts