Jump to content

Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα παραμόρφωση κάνει η super pixel. Εάν τις ανοίξεις σε διαφορετικες καρτέλες στο pc και πας από την μία στην άλλη την βλέπεις.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα δουλεύει ετσι πάντως φίλε .

Οι φωτογραφίες ειναι ζουμ στο θεμα , ηταν απο πιο μεγάλη απόσταση απλα κομμένες.

Δες στο γουνακι του ελέφαντα στην μούρη του t-rex στο φωτοστέφανο και στο τυπακι διπλα στον δρακο που κοιτα στην ζούλα.

PSX-20191125-233547.jpg

PSX-20191125-233522.jpg

PSX-20191125-233441.jpg

PSX-20191125-233415.jpg

Προφανώς και είναι εμφανείς οι διαφορές γι αυτό και σ είχα ρωτήσει σε προηγούμενο ποστ πως γίνεται να σου βγάζει τοση λεπτομέρεια η πιξελ, επειδή την είχα δοκιμάσει και γω και ποτέ δεν μου δούλεψε. Δεν ξέρω...

Mπορει να έχει άλλη ανταπόκριση σε μακρινή εστίαση και ανάλογα το φως. Του Γιώργου είναι κοντινές οι τελευταίες. Κάτι αντίστοιχο έχω με τις gcam που χάνουν πολύ σε λεπτομερια συνήθως στο κέντρο της φώτο.

Έχουν πάντως και μια μικρή απόκλιση στο χρώμα οι κάμερες.Πιο θερμό η super pixel .

δουλεύει καλα κοντά μακριά.

Οπως και με τον Σκλαβενίτη .

Αλλα εμενα μου αρέσει γιατι δινει μεγαλο αρχειο με πολύ πληροφορία για edit .

Επειδή εγω κανω edit.

Την καλή μέρα μου στην παρέα.

P30 lite auto

z06i911.jpg

Xz1 auto

Jc0T1y0.jpg

P30 lite night mode

uvkMeE0.jpg

Xz1 manual 1/4 και hdr

sbK1DaU.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι φωτογραφίες ήταν γρήγορες και σίγουρα μπορούσα να πάρω καλύτερα αποτελέσματα και στα 2 τηλέφωνα. Στις γωνίες στον εσωτερικό χώρο έχασε λίγο το xz1, αλλά δεν ξέρω στον εξωτερικό χώρο με απογοήτευσε αρκετά το P30 lite.

Edited by ratatouis

καποια λείπει μου φαίνεται , δε θα επρεπε να ειναι 4 οι φωτογραφιες;

στο γυμναστηριο δε μπορω να αποφασισω στο ποια ειναι λιγότερο κακια , θορυβος στο sony μαζι παστελι , φουλ παστελι στον θεο στο huawei , φωτογραφιες που δε θα κραταγα , θα διεγραφα μετα .

δωσε και αλλες , εχει ενδιαφερον .

Α τωρα ειδα και την αλλη , στον δρομο ειναι καλυτερο το δικο μας πάντως .

καποια λείπει μου φαίνεται , δε θα επρεπε να ειναι 4 οι φωτογραφιες;

στο γυμναστηριο δε μπορω να αποφασισω στο ποια ειναι λιγότερο κακια , θορυβος στο sony μαζι παστελι , φουλ παστελι στον θεο στο huawei , φωτογραφιες που δε θα κραταγα , θα διεγραφα μετα .

δωσε και αλλες , εχει ενδιαφερον .

Α τωρα ειδα και την αλλη , στον δρομο ειναι καλυτερο το δικο μας πάντως .

Δεν έβγαλα άλλες George. Δεν ήξερα και τι άλλο να βγάλω βασικά εδώ μέσα. Το ήθελε και το παιδί... Λίγο είδα μπροστινες κάμερες. Μου φάνηκε πολύ καλή του huawei... Και auto που έβγαλα στον δρόμο με το xz1 παρόμοια βγήκε λίγο πιο κουνημένη.

ισα βαρκα ισα γυαλο ενα πραγμα σε φωτογαρφικες δυνατοτητες .

Ναι δεν με εντυπωσίασε να σου πω την αλήθεια. Μόνο κάμερα κοίταξα. Επεξεργαστικα δεν με ενδιαφέρει είναι αρκετά δυνατό το xz1. Όχι ότι θέλω να το εκθειάσω, αλλά είναι 3 χρονών σχεδόν και αφού το χω μάθει με καλύπτει πλήρως!

Εγώ πάντως κοιτάζοντας τις φωτογραφίες και χωρίς να θέλω να εκθειάσω το Sony, ειδικά στο δρόμο που τράβηξες είναι πολύ καλύτερη από το Huawei.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

χαιρομε για αυτο , να συμπαθησεις την νεα σου συσκευη .

διαβασε το νημα , εχουμε γραψει μερικα που ισως σε βοηθησουν .

mx camera , δοκιμασε την , βαλε hdr , δινει αποτελεσμα λιγο πιο συνχρονο , τυπου sammy , ισως σου αρεσει .

εσυ με το xz3 εισαι πανω κατω σαν εμας στην εμπειρια απο τροπο λειτουργιας και μαμα app , σαν αποτελεσμα θα εισαι καλυτερος.

Η λεπτομέρεια που υπάρχει στο gym στο ΧΖ1 σε σχέση με το Huawei είναι η μέρα με την νύχτα.

Στην εξωτερική το ΧΖ1 επίσης καλύτερο.

Τελικά έχω αρχίζει και πιστεύω Γιώργο ότι έχουν διαφορές τα ΧΖ1 με το ΧΖ3 παρόλο τους ίδιους αισθητήρες.

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Για το γυμναστηριο θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω,ειδικα η ψευδοροφη ειναι πολυ κακη με το ΧΖ1.

Εντελως αναποδο αποτελεσμα στο δρομο.Σαφως καλυτερο το ΧΖ1 πλην της λαμψης γυρω απο τη λαμπα αλλα λογικο με 1/4 κλειστρο.

Στο λαπτοπ τις βλεπω

Για το γυμναστηριο θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω,ειδικα η ψευδοροφη ειναι πολυ κακη με το ΧΖ1.

Εντελως αναποδο αποτελεσμα στο δρομο.Σαφως καλυτερο το ΧΖ1 πλην της λαμψης γυρω απο τη λαμπα αλλα λογικο με 1/4 κλειστρο.

Στο λαπτοπ τις βλεπω

Ναι συμφωνώ σ αυτό. Και στις γωνίες έχει χάσει πολύ το σονυ. Επίσης βλέπεις στα ποδήλατα τα γράμματα και στην φανέλα πάνω δεξιά το όνομα. Στο σονυ δε διαβάζονται

Edited by ratatouis

Άρα καλά κατάλαβα ότι είναι πιο καλή η φωτογραφία στο δρόμο και υπερισχύει το XZ1.

Ναι στο xz2 και xz3 κατι ειχαν βαλει στον αισθητήρα για καλύτερο αποτελεσμα στα δύσκολα .

Ετσι ειχα ακουστα εγω .

Δεν ειναι δηλαδη απλα οτι και οι 2 φοραμε imx 400 .

Μπορεί να παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής και κατά συνέπεια ολη η επεξεργασία της φωτο

Γιώργο δες το τραπέζι στο γυμναστήριο και ότι έχει μπροστά τραβηγμένη η Κάμερα

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Γιώργο δες το τραπέζι στο γυμναστήριο και ότι έχει μπροστά τραβηγμένη η Κάμερα

Το κομπιούτερ της τηλεόρασης και την εικόνα, σαφώς πιο καθαρή η εικόνα από το XZ1, σχεδόν μπορείς να διαβάσεις τα νούμερα επάνω.... Ούτε καν το είχα προσέξει.

Καλημέρα σε όλους....

• The title was changed to Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας
  • The topic was pinned