ratatouis Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Είχα βγάλει και ένα time lapse με την mx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Πολύ ωραίο, φάση έχει , δεν έχω επιχειρήσει ποτε μου κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Και εγώ το ίδιο Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Απλά το έβγαλε στα 1080p ενώ μια άλλη εφαρμογή που κατέβασα νομίζω έγραφε και 4κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Κρεσεντο με επιασε ύστερα απο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 https://photos.google.com/share/AF1QipOLZsGEA1h4puDlmrtBsfEv6MuJMwoCjFKoZ87POK7jMNSQ9oni0_zGk6SoZ-AYgg/photo/AF1QipOi1Qb9k_o3BxvSYlouRoUai-sLkGHcFJkAlwRL?key=T1hYSHcxQ0FnM3hid0owQ3pmczBMSzgxNWxFc29B https://photos.google.com/share/AF1QipOLZsGEA1h4puDlmrtBsfEv6MuJMwoCjFKoZ87POK7jMNSQ9oni0_zGk6SoZ-AYgg/photo/AF1QipN3lxIoEQQUQ98IjXq25FrlcUNaSYfeRIbwoYgb?key=T1hYSHcxQ0FnM3hid0owQ3pmczBMSzgxNWxFc29B Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Καλλιτέχνες είστε μπράβο %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/eDxkAP8.jpg[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Πολυ καλη και η δικια σου , το εχεις προχωρήσει επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Μονή Βλατάδων, Θεσσαλονίκη. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Πολύ όμορφη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Πολύ όμορφη .Σε ευχαριστώ Γιώργο. :) Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 το οικογενειακο αμαξακι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 το οικογενειακο αμαξακι μας. George δε φαίνεται κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Μα γιατί; Αφού με το imgbb την έχω ποσταρει. Σε εμένα φαίνεται κανονικά. Αυτή είναι. https://ibb.co/tpTVNXq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Μα γιατί; Αφού με το imgbb την έχω ποσταρει. Σε εμένα φαίνεται κανονικά. Αυτή είναι. https://ibb.co/tpTVNXq Τώρα την έβγαλε. Παίζει να μην πρόλαβε να την φορτώσει; πανέμορφο το swift(?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ευχαριστώ ρε φίλε. Είναι το 1.6 . Το πήρα το 07 και κατέληξε οικογενειακό κανονικά και με τον νόμο. 4 άτομα μέσα , με μπαγαζια με ποδήλατα πίσω και δε συμαζευετε. Είμαι αυτό που λέμε " έχεις δει τσαγκάρη με ακριβά παπούτσια; " . Έτσι και εγώ μηχανικός από μικρός αλλά το οικογενειακό αμάξι είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ευχαριστώ ρε φίλε. Είναι το 1.6 . Το πήρα το 07 και κατέληξε οικογενειακό κανονικά και με τον νόμο. 4 άτομα μέσα , με μπαγαζια με ποδήλατα πίσω και δε συμαζευετε. Είμαι αυτό που λέμε " έχεις δει τσαγκάρη με ακριβά παπούτσια; " . Έτσι και εγώ μηχανικός από μικρός αλλά το οικογενειακό αμάξι είναι αυτό. Μία χαρά οικογενειακό είναι. Να το χαίρεσαι και αυτό και την οικογένεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Αυτοματο camera super pixel vs gcam . Οπου g βάλτε george! Η δύναμη του απλου edit ,και γιατι ΔΕΝ πρεπει να αλλαζουμε συσκευές οποτε μας λεει το marketing αλλα όποτε χαλάσουν!!!! Ειναι συμπιεσμενα σε kb , το αρχικό αρχειο ηταν 13mb . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Πολύ ωραιες. Η τελευταία πολύ τίμια. Πως έβγαλε τόσο καθαρά η super pixel τη νύχτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 (edited) δεν ξερω! αυτο το app με εντυπωσιαζει συνεχως. δεν ειναι για ανθρωπους , ειναι για στατικα θεματα. αν οι ανθρωποι ειναι ενηλικες ποζαρουν τοτε κανει και για αυτους , οπως ειναι πολυ ανωτερη στη σελφι σε σχεση με την μαμα . δεν χρειαζετε τοσο σε καθαρο πολυ φως και δεν ειναι για σκοτεινα πολυ. για ολες τις αλλες τις περιπτωσεις ομως ξεπερνα την μαμα κατα πολυ. δινει μεγαλα αρχεια που εχουν μεσα πολυ πληροφορια για edit οπως το εξωτερικο του μαγαζιου παραπανω , που και ο ουρανος εδειξε παραπανω αλλα και το σκοτεινο κτιριο επεστρεψε στο φως μετα το ανοιγμα των σκιων . στο σχολικο δες πως φαινετε το partuzan στο μπλουζακι μεσα απο το παμπριζ , νομιζεις η μαμα θα το εβγαζε; τιποτα δε θα διαβαζες , κριμα που δεν εβγαλα μια με αυτη να εβλεπες την διαφορα. Η sony σκοτωνει τους σενσορες της με το λογισμικο της . Edited November 20, 2019 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Την καλησπερα μου σε ενα απο τα πιο ωραια τοπικ. Το εχετε παει σε αλλο επιπεδο και μαθαινουμε ωραια πραγματα,ακομη κι αν δεν εχω το Sony πλεον. Γιωργο αρχισα να παιζω με το photoshop express και τις φωτογραφιες του OP7 pro. Παπαδες κανει. Μερικες φορες ουτε εγω πιστευω ποσο καλες γινονται. Και μιλαω μονο για απλα φιλτρα και crop,τιποτα αλλο απο φωτεινοτητες κλπ Μεχρι και συγχαρητηρια απο επαγγελματια φωτογραφο πηρα για καποια συγκεκριμενη,σε σελιδα με αυτοκινητα. Χαρηκα πολυ η αληθεια και ολο αυτο σε σμπρωχνει να παιξεις και αλλο με τις φωτογραφιες,ακομα και αν χωλαινει καπου μια καμερα και το λογισμικο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Δε μπορω να αφήσω εγω μια φωτογραφία έτσι χωρις να δω τι μπορώ να παρω από αυτήν. Στο express να πηγαίνεις στις διορθώσεις και να παίζεις μονο με -μειωση θολουρας-φωτεινα σημεια -σκιες-λευκα-μαυρα . Κανε το και θα με θυμηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts